sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Σιγουρα χρειαζεται αλλα με καθαρη σκεψη ωστε να μην βρεις μπελα...
Ο νομος ειναι φιλος σου αν ξερεις να τον χρεισιμοποιεις ;)
Σιγουρα χρειαζεται αλλα με καθαρη σκεψη ωστε να μην βρεις μπελα...
Ο νομος ειναι φιλος σου αν ξερεις να τον χρεισιμοποιεις ;)
ιστορία με την κίτρινη φυλή .. σωτήριο έτος 1979 μήν Ιούνιος.. κατεβαίνω με ένα φιλαράκι από Θεσσαλονίκη , Αθήνα αεροπορικώς (με την πάλαι ποτέ κραταιά Ολυμπιακή).. αεροδρόμιο Ελληνικού ... σειρά αναμονής για ταρίφες και χωρίς τροχονόμο ακόμη που βάλανε μετά από μερικά χρόνια.. Κόλαση.. ο κολλητός ιδίων διαστάσεων και ηλικίας με την αφεντιά μου (1.93 και τότε 24 χρόνων)...
με τα πολλά μπαίνουμε σε ένα ταρίφα (αυτοκίνητο μάρκας ford taunus 17m με ταχύτητες στο χέρι) και λέμε Αμπελόκηπους... ο ταρίφας κάνει 30 μέτρα αράζει και βγαίενι στην ψύχρα για να βρεί και άλλον ( συνηθισμένη τακτική)... περνάει ένα πεντάλεπτο και στην ψύχρα βγαίνουμε από το ταξί κάθμοαι στο τιμόνι εγώ και στην θέση του συνοδηγού ο κολλητός, βάζω μπροστά (είχε ο μαλάκας αφήσει και τα κλειδια στην μίζα), ξεκινάω, περνάω μπροστά του και του λέω "Εμείς φεύγουμε, αν θές έρχεσαι".. κόκκαλο ο ταρίφας.. πήγε να πεί κάτι και του λέει ο κολλητός "Αμπελόκηποι, γρήγορα και χωρίς πολλά λόγια και μουσική γιατί θέλουμε να συζητήσουμε"...
παρόλο που δεν μίλησε σε όλη την διαδρομή, φαντάζομαι το μπινελίκι που θα μας έριχνε από μέσα του.. .
έχει και τα καλά του να είσαι teras ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Χαρα στο κουραγιο σου να κυκλοφορεις με ποδηλατο στη αθηνα...οτι πιο επικινδυνο....Σημερα κατεβαινοντας Πατισσιων με το ποδηλατο ενας ταριφας παραλιγο να με σφινωσει στο πεζοδρομιο γιατι καποιος του εκανε σημα... αντι να περιμενει να προσπερασω την υποψηφια κουρσα και να μπει δεξια, προτιμησε να περασει απο πανω μου.
γενικως ειναι στα παπαρια τους.
....κ οι βλακες με τα αγροτικα στην επαρχια ειναι οι χειροτεροι οδηγοι!
Χαρα στο κουραγιο σου να κυκλοφορεις με ποδηλατο στη αθηνα...οτι πιο επικινδυνο....
Το μονο θεμα με το ποδηλατο ειναι οτι δεν εχεις καμια ασφαλεια ουτε παθητικη δες αυτοκινητα ουτε ενεργητικη δες μηχανες...παλια εκανα mountain bike... ποια δεν εχω χρονο να τρεχω εκδρομες κλπ. οποτε επελεξα το extreme city ποδηλατο! highlight οταν μπαινω ομονια!!!!
τελικα παιδια δεν ειναι τοσο επικινδυνο οσο φαινετε. Οκ σιγουρα πρεπει να νιωθεις ανετα πανω σε ενα ποδηλατο... και να το ελεγχεις. Αλλα σε γενικες γραμμες οι οδηγοι προσεχουν περισσοτερο απ οτι φανταζεσται. Η τουλαχιστον απ οτι φανταζομουν.
ασε που ποια δεν το σκεφτομαι καν να κατεβω κεντρο με αμαξι... σε 20 λεπτα ειμαι εκει που θελω με το ποδηλατο και το εχω παρκαρει κιολλας! μην σου πω οτι ειναι μαζι μου παντα!
παλια εκανα mountain bike... ποια δεν εχω χρονο να τρεχω εκδρομες κλπ. οποτε επελεξα το extreme city ποδηλατο! highlight οταν μπαινω ομονια!!!!
τελικα παιδια δεν ειναι τοσο επικινδυνο οσο φαινετε. Οκ σιγουρα πρεπει να νιωθεις ανετα πανω σε ενα ποδηλατο... και να το ελεγχεις. Αλλα σε γενικες γραμμες οι οδηγοι προσεχουν περισσοτερο απ οτι φανταζεσται. Η τουλαχιστον απ οτι φανταζομουν.
ασε που ποια δεν το σκεφτομαι καν να κατεβω κεντρο με αμαξι... σε 20 λεπτα ειμαι εκει που θελω με το ποδηλατο και το εχω παρκαρει κιολλας! μην σου πω οτι ειναι μαζι μου παντα!
Το μονο θεμα με το ποδηλατο ειναι οτι δεν εχεις καμια ασφαλεια ουτε παθητικη δες αυτοκινητα ουτε ενεργητικη δες μηχανες...
Να προσεχεις τυπε ειδικα τη νυχτα
εχω πετυχει ποδηλάτη μεσα στη Συγγρου
Προφανως το παιδί ειχε αυτοκτονικές τασεις....
Ακουστε σκηνικο κοντα στην κουμουνδουρου....
Κατεβαινει ταξιτζης ΑΔΕΙΟΣ με σηκωμενη την σημαια επι της πειραιως και του κανει νοημα ενας νεαρος να σταματησει.
Αυτος δεν σταματαει και συνεχιζει με σηκωμενη την σημαια.
Ο νεαρος τον προλαβαινει και ανοιγει την πορτα και αυτος αντι να σταματησει συνεχιζει να προχωραει
Καποια στιγμη τον πιανει το μποτιλιαρισμα και ο νεαρος κυνηγωντας τον ανοιγει την πορτα και παει να μπει αλλα ξεκιναει παλι με αποτελεσμα να κινδυνευσει και ο νεαρος να χτυπηθει (σηκωμενη η σημαια παντα)
Αυτο εγινε δυο φορες συνεχομενες......
Τοτε ο νεαρος τα παιρνει στην κρανα και του αρχιζει στις κλωτσιες το ταξι απο πισω με αποτελεσμα να του σπασει τα δυο φαναρια.....
Ο ταξιτζης ειμαι σιγουρος οτι δεν καταλαβε τιποτα και συνεχισε.....
Πιστευω οτι καλα του εκανε ο νεαρος και οτι ετσι θελουν ορισμενα ρεμαλια που επιλλεγουν κουρσες αδειοι και με σηκωμενη σημαια
Ηθελα να κατεβαινε ο ταξιτζης ομως και να του εκανε μηνυση για υλικη ζημια
Θα ημουν περιεργος να δω ποιος θα εβγαινε απο πανω....
Πειτε τις αποψεις σας επι του θεματος....
οι ταριφες κ οι βλακες με τα αγροτικα στην επαρχια ειναι οι χειροτεροι οδηγοι!
Δε σ΄εχει γαμησει βλαχος με nissan pick up για αυτο τα λες αυτα.
γαμανε αβερτα λετε οι ταριφες?..εγω πιστευω ναι, οχι βεβαια τις μουναρες αλλα κατι μετρια ξεκωλακια νομιζω οτι για πλακα μπορουν,ακομα και 2-3 τη βδομαδα, εχουν αβανταζ νομιζω ειδικα οταν τισ περνουν απο τα κλαμπακια αργα το βραδυ.