Νέα

Μερικοί ταξιτζήδες είναι ρεμάλια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Δημητρηςς
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 571
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
    Με την αδελφή μου έχουμε διαφορά ηλικίας και οένας μελαχροινός η άλλη ξανθιά. Στην Γλυφάδα μπαίνω σε ταξί και λέω τον προορισμό. Ο ταρίφας Πού το βρήκες αυτό το μωρό? Του ,χεσα τα μούτρα.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
    Με την αδελφή μου έχουμε διαφορά ηλικίας και οένας μελαχροινός η άλλη ξανθιά. Στην Γλυφάδα μπαίνω σε ταξί και λέω τον προορισμό. Ο ταρίφας Πού το βρήκες αυτό το μωρό? Του ,χεσα τα μούτρα.

Να  δεις  σε  ένα  φίλο  μου  , που  έχει μια διαφορά  ηλικίας  με  τη  γυναίκα  του , που  κάποτε  τον ρώτησε  ένας  σερβιτόρος  , τί θα  πάρει η  κορούλα  σας !

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Πριν 3 χρονια ανοιξα το κεφαλι με το κρανος ενος αλβανου ταριφα που παραλιγο να με τσακισει με την μηχανη μου..και πηγε να μου το παιξει πονηρος...

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
419
Πόντοι
26
Πριν 3 χρονια ανοιξα το κεφαλι με το κρανος ενος αλβανου ταριφα που παραλιγο να με τσακισει με την μηχανη μου..και πηγε να μου το παιξει πονηρος...
:2funny: ετσι 2 σε 1 τα παραπτωματα.γειας τα χερια σου

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Να  δεις  σε  ένα  φίλο  μου  , που  έχει μια διαφορά  ηλικίας  με  τη  γυναίκα  του , που  κάποτε  τον ρώτησε  ένας  σερβιτόρος  , τί θα  πάρει η  κορούλα  σας !
Καταλαβα...........Ο σερβιτοροs πηγε ...Διδυμοτειχο μετα ε???

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Οταν ο ταριφας εχει σηκωμενη την σημαια ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να σε παρει.
Τωρα δικαιολογιες τυπου ξεχαστηκε, ληξη βαρδιας κτλ δεν μετρανε ....
Γιατι ....
Δυο φορες παρασερνε τον νεαρο με ανοικτη την πορτα ....
Μπροστα του την ειχε την σημαια τι διαολο ? Δεν την εβλεπε να την κατεβασει ?

Στο τελος ο ταριφας του εδειξε και το δακτυλο απο το ταξι οταν ειχε απομακρυνθει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ειμαι περιεργος να δω τα μουτρα του οταν δει τις ζημιες στο ταξι του ......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Έφυγα

( με  το μετρό )

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
:2funny: ετσι 2 σε 1 τα παραπτωματα.γειας τα χερια σου
Ναι ρε τον καριολη,αφου εφαγε τα μπινελικια του εγω σταματησα πιο κατω στο βενζιναδικο και ο καριολις σταματησε κατεβηκε αφησε τους πελατες μεσα στο ταξι και ηρθε απειλητικα προς το μερος μου να ζητησει και τα ρεστα....εεεε οπως  ειχα βγαλει το κρανος μου κατεβαινω απο την μηχανη και του τραβαω μια με το κρανος,πεφτει κατω του ριχνω και δυο κλωτσιες...και δρομο....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ναι ρε τον καριολη,αφου εφαγε τα μπινελικια του εγω σταματησα πιο κατω στο βενζιναδικο και ο καριολις σταματησε κατεβηκε αφησε τους πελατες μεσα στο ταξι και ηρθε απειλητικα προς το μερος μου να ζητησει και τα ρεστα....εεεε οπως  ειχα βγαλει το κρανος μου κατεβαινω απο την μηχανη και του τραβαω μια με το κρανος,πεφτει κατω του ριχνω και δυο κλωτσιες...και δρομο....

Αυτη ειναι η κουλτουρα της Ιονιου Πολιτειας? Hit and run?

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
αυτο που θελω για να μη με πονανε οι καρποι, εχει 400 γιουρια οποτε σκατα :(

*μια φορα ειχα παρει ταξι απο καλλιμαρμαρο κ πηγαινα νεο κοσμο αλλα ε δεν ηξερα κ πολλα απο αθηνα τοτε και το ειχα παρει απο λαθος μερια *blush* κ αρχισε να με βριζει εντελως χυδαια ο βλάκας. ηταν 3 παρα το βραδυ κ ειχα τρομαξει παααρα πολυ κ δεν ειχα βγαλει μιλια.. 15 λεπτα με βριζε :(
κακη του ωρα οπου κ να ναι >:(

σχετικα με ποδηλατο? τι ειναι αυτο που χρειαζεσαι για να μην πονανε οι καρποι σου?

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Aουτςςςςςςςςς
Αυτο πονεσε ΠΟΛΥ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
419
Πόντοι
26
αριστα του εκανε.στα λαμογια ετσι πρεπει ξηγιεσαι,ειδικα στα αλβανια και στους βρωμοταριφες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom