loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
aπαραδεκτος ο νεαρος.....
aπαραδεκτος ο νεαρος.....
Με την αδελφή μου έχουμε διαφορά ηλικίας και οένας μελαχροινός η άλλη ξανθιά. Στην Γλυφάδα μπαίνω σε ταξί και λέω τον προορισμό. Ο ταρίφας Πού το βρήκες αυτό το μωρό? Του ,χεσα τα μούτρα.
Λεπτομερειες......... πφφφφφφφφφαυτός είναι ο ektwr lopez...όχι ο δικός μας...ektor lopez...
ετσι 2 σε 1 τα παραπτωματα.γειας τα χερια σουΠριν 3 χρονια ανοιξα το κεφαλι με το κρανος ενος αλβανου ταριφα που παραλιγο να με τσακισει με την μηχανη μου..και πηγε να μου το παιξει πονηρος...
Καταλαβα...........Ο σερβιτοροs πηγε ...Διδυμοτειχο μετα ε???Να δεις σε ένα φίλο μου , που έχει μια διαφορά ηλικίας με τη γυναίκα του , που κάποτε τον ρώτησε ένας σερβιτόρος , τί θα πάρει η κορούλα σας !
Καταλαβα...........Ο σερβιτοροs πηγε ...Διδυμοτειχο μετα ε???
Ναι ρε τον καριολη,αφου εφαγε τα μπινελικια του εγω σταματησα πιο κατω στο βενζιναδικο και ο καριολις σταματησε κατεβηκε αφησε τους πελατες μεσα στο ταξι και ηρθε απειλητικα προς το μερος μου να ζητησει και τα ρεστα....εεεε οπως ειχα βγαλει το κρανος μου κατεβαινω απο την μηχανη και του τραβαω μια με το κρανος,πεφτει κατω του ριχνω και δυο κλωτσιες...και δρομο....ετσι 2 σε 1 τα παραπτωματα.γειας τα χερια σου
Ναι ρε τον καριολη,αφου εφαγε τα μπινελικια του εγω σταματησα πιο κατω στο βενζιναδικο και ο καριολις σταματησε κατεβηκε αφησε τους πελατες μεσα στο ταξι και ηρθε απειλητικα προς το μερος μου να ζητησει και τα ρεστα....εεεε οπως ειχα βγαλει το κρανος μου κατεβαινω απο την μηχανη και του τραβαω μια με το κρανος,πεφτει κατω του ριχνω και δυο κλωτσιες...και δρομο....
αυτο που θελω για να μη με πονανε οι καρποι, εχει 400 γιουρια οποτε σκατα
*μια φορα ειχα παρει ταξι απο καλλιμαρμαρο κ πηγαινα νεο κοσμο αλλα ε δεν ηξερα κ πολλα απο αθηνα τοτε και το ειχα παρει απο λαθος μερια *blush* κ αρχισε να με βριζει εντελως χυδαια ο βλάκας. ηταν 3 παρα το βραδυ κ ειχα τρομαξει παααρα πολυ κ δεν ειχα βγαλει μιλια.. 15 λεπτα με βριζε
κακη του ωρα οπου κ να ναι >
AουτςςςςςςςςςΝαι ρε τον καριολη,αφου εφαγε τα μπινελικια του εγω σταματησα πιο κατω στο βενζιναδικο και ο καριολις σταματησε κατεβηκε αφησε τους πελατες μεσα στο ταξι και ηρθε απειλητικα προς το μερος μου να ζητησει και τα ρεστα....εεεε οπως ειχα βγαλει το κρανος μου κατεβαινω απο την μηχανη και του τραβαω μια με το κρανος,πεφτει κατω του ριχνω και δυο κλωτσιες...και δρομο....
Τι χιτ και ραν ρε τυπε?Τι ηθελες να καθησω να τον δερνω με τις ωρες?Αυτη ειναι η κουλτουρα της Ιονιου Πολιτειας? Hit and run?
Ναι. Και αν του εσπαγε το κρανιο και τον αφηνε στον τοπο, ειχε 15-20 χρονακια χαλαρα.Aουτςςςςςςςςς
Αυτο πονεσε ΠΟΛΥ
Σιγα μην το εκανε κιολας .......Ναι. Και αν του εσπαγε το κρανιο και τον αφηνε στον τοπο, ειχε 15-20 χρονακια χαλαρα.
Τυπε ναι,αλλα οταν ξανακανει μαλακια και φταιει δεν θα ζηταει τα ρεστα αλλη φορα θα ζηταει συγνωμη...Aουτςςςςςςςςς
Αυτο πονεσε ΠΟΛΥ
Καλα αστον τον απο πανω...ουτε και αυτος ξερει τι ψαχνει να βρει...Σιγα μην το εκανε κιολας .......