Νέα

Μερικοί ταξιτζήδες είναι ρεμάλια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Δημητρηςς
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 571
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εγω δεν θα παθω τιποτα, εσυ να προσεχεις μην σκοτωσεις κανεναν με το κρανος και μετα καταστρεψεις τη ζωη σου.
Δεν ειναι μαγκιες αυτα.

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Τυπε ναι,αλλα οταν ξανακανει μαλακια και φταιει δεν θα ζηταει τα ρεστα αλλη φορα θα ζηταει συγνωμη...
Αν το εκανες φιλε ομως αυτο λεγεται οπλοχρησια και ηταν πολυ απερισκεπτο
Θα μπορουσες να τον αφησεις να σου πει τι τρεχει και αν εβλεπες οτι σε δουλευει κι απο πανω τοτε με τα χερακια σου δυο φαπες και τελος
ειμαι κατα της βιας αλλα σε μερικες περιπτωσεις κατανταει μονοδρομος

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
419
Πόντοι
26
Θα μπορουσες να τον αφησεις να σου πει τι τρεχει και αν εβλεπες οτι σε δουλευει κι απο πανω τοτε με τα χερακια σου δυο φαπες και τελος
ειμαι κατα της βιας αλλα σε μερικες παριπτωσεις κατανταει μονοδρομος
φιλε που τα εχεις δει αυτα?εχεις δει κανα αλβανι να παιρνει απο διαλογο?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ειμαι κατα της βιας αλλα σε μερικες παριπτωσεις κατανταει μονοδρομος
Τυπε ο δικος σου ερχοταν απειλιτικα κατα πανω μου επειδη τον μπινελικωσα,δεν τον ενοιαζε που θα με εστελνε στο ταφο το μουνοπανο,τον ενοιαξε για το μπινελικομα και ηρθε για τσαμπουκα....τι ηθελες να κανω...να κατσω να τις φαω εγω?

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
419
Πόντοι
26
OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Τυπε ο δικος σου ερχοταν απειλιτικα κατα πανω μου επειδη τον μπινελικωσα,δεν τον ενοιαζε που θα με εστελνε στο ταφο το μουνοπανο,τον ενοιαξε για το μπινελικομα και ηρθε για τσαμπουκα....τι ηθελες να κανω...να κατσω να τις φαω εγω?
σε αυτη την περιπτωση εχεις δικιο ....
Ομως αυτο το δικιο το χανεις με την πραξη βιας με ''ΟΠΛΟ'' και απειλη κατα της ζωης του....

Θα μπορουσες να τον δειρεις με τα ΧΕΡΙΑ σου η να του τραβηξεις μια μηνυση .....

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
?τα αρχικοθωνια που μολις συμβει κατι μαζευουν ολο το αλβανοσοι για να σου κανουν ζημια?μηπως ζεις εξωτερικο?
Ενω εμεις οι Ελληναρες ....... καθαριζουμε μονοι μας .....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δυστυχως ΕΛΛΑΔΑ ζω.......

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
τπτ καλε, απλα δε θελω μαουντεν που σκυβεις πολυ κ πεφτει το βαρος στους καρπους γτ σε μακρινες βολτες στην παραλιακη μου γαμαει τα χερια. θελω ενα που εχεις ορθια σταση, κι εχει φαρδια σελα κ ελαφρυ σκελετο. ενα λαχανι με καλαθακι μπροστα :smitten:

ε δεν θες και 400 ευρω. αλλα γενικα για ενα ποδηλατο που να σου κρατηση, δωσε τουλαχιστον 300 ευρω. Και ΟΧΙ απο praktier και τα συναφι!

Και οσον αφορα τους καρπους, εχουν βγει κατι grips με ενα περιεργο σχημα τα οποια βοηθανε ΠΟΛΥ στους καρπους... με 15-20 ευρω βαζεις αν δεν εχει το δικο σου...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ιστορίες με την κίτρινη φυλή έχω πολλές αφού λόγω δουλείας μετακινούμαι συνέχεια με ταξί:

κλασσικό σκηνικό στον ηλεκτρικό του Πειραια. Οι ταρίφες να περιμένουν το καράβι για να πάρουν πελάτες και μια κυρία που ήθελε απλά να πάει Καλλίπολη (απο την μεριά που είχαν μαζευτει οι ταρίφες) αναγκάστηκε να πάει απέναντυ μπροστά στον ηλεκτρικό και να ψάξει για ταξί εκεί, γιατι οι κύριοι περίμεναν το καράβι για να πάρουν απο εκεί κούρσα. Φυσικά φώναξα τα στρούμφ όπου την βάλανε σε ένα ταξί απο την σωστη μερια και πήγε σπίτι της.

δευτερο σκηνικό: μπαίνω σε ταξί για διαδρομή Πειραιάς-κέντρο. Στα μισά ο παπάρας παίρνει μια γκόμενα που πήγαινε Ευαγγελισμό ακόμα χωρίς να ρωτήσει φυσικά αν θέλω δευτερο πελάτη. Πληροφοριακά απο την στιγμή που με πήρε μεχρι να πάρει την γκόμενα το ταξί είχε γράψει ενα ευρώ Οταν κατέβηκα του ζήτησα την απόδειξη για να με πληρώσει το αφεντικό και ο μαλάκας μου είπε οτι εχει άλλο πελάτη μέσα. Φυσικά τον απείλησα οτι θα παω στον σύλλογο ταξιτζίδων και μου την έκοψε χωρίς πρόβλημα.

τρίτο σκηνικό: παρόμοιο μόνο που άλλαξε η διαδρομή απο Καλλιθέα σε Σύνταγμα. Στο τέλος το αρχίδι μου χάρισε την κούρσα γιατι είχε κατι μπάτσους δίπλα και κατάλαβε οτι θα τον δώσω στεγνά και απο την άλλη δεν ήθελε να δώσει απόδειξη.

γενικά με τέτοια καθίκια μήν μασάτε. Απειλή οτι θα του κρατήσετε τον αριθμό και θα τον καταγγείλετε όταν κάνουν μαλακίες. Και άμα κάνουν επιλογή κούρσας κατευθείαν στους μπάτσους.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
σε αυτη την περιπτωση εχεις δικιο ....
Ομως αυτο το δικιο το χανεις με την πραξη βιας με ''ΟΠΛΟ'' και απειλη κατα της ζωης του....

Θα μπορουσες να τον δειρεις με τα ΧΕΡΙΑ σου η να του τραβηξεις μια μηνυση .....
Αστο τυπε με τις μηνυσεις δεν ειμαι εγω για τετοια....Τι οπλα και διαφορα..... αυτο κραταγα στο χερι με αυτο του εριξα μια..οι υπολοιπες ηταν κλωτσιες.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ε δεν θες και 400 ευρω. αλλα γενικα για ενα ποδηλατο που να σου κρατηση, δωσε τουλαχιστον 300 ευρω. Και ΟΧΙ απο praktier και τα συναφι!

Και οσον αφορα τους καρπους, εχουν βγει κατι grips με ενα περιεργο σχημα τα οποια βοηθανε ΠΟΛΥ στους καρπους... με 15-20 ευρω βαζεις αν δεν εχει το δικο σου...

θα το κοιταξω, γτ δεν ειναι κ δικο μου το ποδηλατο κ ειμαι τσιπισα ολιγον! θενξ παντως!

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Χθεσινο περιστατικο στον σταθμο Λαρισης.

Περιμενω το τραινο για Θεσσαλονικη και χαζεβω τα περιεργα σκινηκα με τους ταριφες στην πιατσα τους. Βαζουν τους πελατες στο αμαξι τους και περιμενουν μπας και σκασει και αλλος πελατης θα τα ξερετε καλυτερα απο μενα δεν χρειαζεται να σας τα λεω.
Καποια στιγμη σκανε δυο πιτσιρικαδες τροχονομοι και προσπαθουνε να βαλουν καποια ταξη.
Οι ταριφες φανερα εκνευρισμενοι κανου οτι τους λενε οι τροχαιοι αλλα ενας απο αυτους απομακρινεται λιγο και μιλαει εντονα με καποιον στο κινητο του.
Μετα απο πεντε λεπτα ερχεται περιπολικο της τροχαιας κατι λεει στους πεζους τροχονομους και αυτοι μετα απο λιγο μαζι με το περιπολικο εξαφανιζονται...... τυχαιο ???

Τα συμπερασματα δικα σας !!!

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ναι ρε τον καριολη,αφου εφαγε τα μπινελικια του εγω σταματησα πιο κατω στο βενζιναδικο και ο καριολις σταματησε κατεβηκε αφησε τους πελατες μεσα στο ταξι και ηρθε απειλητικα προς το μερος μου να ζητησει και τα ρεστα....εεεε οπως  ειχα βγαλει το κρανος μου κατεβαινω απο την μηχανη και του τραβαω μια με το κρανος,πεφτει κατω του ριχνω και δυο κλωτσιες...και δρομο....

Εισαι πολυ αγριεμένος ρε τύπε  :ak:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ιστορία με την κίτρινη φυλή .. σωτήριο έτος 1979 μήν Ιούνιος.. κατεβαίνω με ένα φιλαράκι από Θεσσαλονίκη , Αθήνα αεροπορικώς (με την πάλαι ποτέ κραταιά Ολυμπιακή).. αεροδρόμιο Ελληνικού ... σειρά αναμονής για ταρίφες και χωρίς τροχονόμο ακόμη που βάλανε μετά από μερικά χρόνια.. Κόλαση.. ο κολλητός ιδίων διαστάσεων και ηλικίας με την αφεντιά μου (1.93 και τότε 24 χρόνων)...

με τα πολλά μπαίνουμε σε ένα ταρίφα (αυτοκίνητο μάρκας ford taunus 17m με ταχύτητες στο χέρι) και λέμε Αμπελόκηπους... ο ταρίφας κάνει 30 μέτρα αράζει και βγαίενι στην ψύχρα για να βρεί και άλλον ( :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: συνηθισμένη τακτική)... περνάει ένα πεντάλεπτο και στην ψύχρα βγαίνουμε από το ταξί κάθμοαι στο τιμόνι εγώ και στην θέση του συνοδηγού ο κολλητός, βάζω μπροστά (είχε ο μαλάκας αφήσει και τα κλειδια στην μίζα), ξεκινάω, περνάω μπροστά του και του λέω "Εμείς φεύγουμε, αν θές έρχεσαι".. κόκκαλο ο ταρίφας.. πήγε να πεί κάτι και του λέει ο κολλητός "Αμπελόκηποι, γρήγορα και χωρίς πολλά λόγια και μουσική γιατί θέλουμε να συζητήσουμε"...

παρόλο που δεν μίλησε σε όλη την διαδρομή, φαντάζομαι το μπινελίκι που θα μας έριχνε από μέσα του.. . :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6

Συνημμένα

• ergon_gp1_biokork_top_bottom.jpg
    ergon_gp1_biokork_top_bottom.jpg
    19,7 KB · Εμφανίσεις: 28
OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Oxi παντα ρε τυπε :2funny: :2funny: :2funny: Καμια φορα χρειαζεται που και που..
Σιγουρα χρειαζεται αλλα με καθαρη σκεψη ωστε να μην βρεις μπελα...
Ο νομος ειναι φιλος σου αν ξερεις να τον χρεισιμοποιεις  ;)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.780
Πόντοι
3.715
Δεν είναι απλά ρεμάλια, αλλά δολοφόνοι με επαγγελματικό δίπλωμα.

Ο παππούς τους το δρόμο, το σοκάκι, την εθνική οδό κλπ τα είχε τσιφλίκια του, όπως επίσης παραδοσιακά όταν ήταν στο μουλάρι επάνω δεν είχε και καθρέφτες, σταματούσε στο μποστάνι όπως έλαχε...έτσι τα χρόνια περάσαν και τα τρισέγγονά του, πιστά στην παράδοση συνέχισαν να τηρούν κατά γράμμα το ρητό στην πράξη: ''Κάντου όπους στου Χουριώ...μόνο που εδού χάμου είνι πιου μεγάλλλου Χουριοώ...΄΄.

Πέμπτη βράδυ παραλίγο να με καθαρίσει ένας κίτρινος με Μερτσεντεζ στην περιοχή του Μικρολίμανου. Ο δρόμος του είχε κι έχει ένα STOP το οποίο σταδιακά το έχουν γιγαντώσει ώστε να φαίνεται και στο σκοτάδι και με βροχή κι οποτεδήποτε. Είμαι κάθετα στα 10 μέτρα από το STOP του και παίζω και προβόλια γιατί στο συγκεκριμένο σημείο μερικοί παρουσιάζονται πολυ αγέρωχοι. Όπως πλησιάζω περνάει από μπροστά μου ο γαμημένος, όχι μόνο δε σταματάει, αντιλαμβανόμενος τη μαλακία που έκανε γιατί ξεκίνησα τις κόρνες τα φώτα και τις χριστοπαναγίες, αλλά συνεχίζει.  
Επιτόπου στροφή, από πίσω του...πλάγιασμα και ζητάω εξηγήσεις...τι μου λέει ο γαμιόλας...
-Αφού έτρεχες...  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Εντάξει...κατεβαίνω, είχε 2 επιβάτες μέσα, τους λέω...δεν κατεβαίνετε καλύτερα γιατί κινδυνεύετε;
Τον ξεχέζανε κι αυτοί...τον ξέχεσα κι εγώ επιπλέον.
Ηλικία ο ταρίφας γύρω στα 35.

:ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :zombie:      Πινακίδα ΤΑΒ 605* με ΧΕΟΝ φωτάκια λαμπιόνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom