Νέα

Μερικοί ταξιτζήδες είναι ρεμάλια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Δημητρηςς
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 576
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Γαμανε, ή τουλάχιστον έχουν την ευκαιρία να κάνουν τα κονέ με το ταξάκι  ;)
Ενας φίλος που δουλευε ταρίφας χρόνια, κάθε τρεις και λίγο περναγε απο το μαγαζί και με αλλη  :grin:
Εξαρτάται βέβαια κι από το άνθρωπο... ο αγάμητος ας πουμε δε θα χει και πολύ καλύτερη τυχη απ ότι αν έκανε μια αλλη δουλειά....

τις τελευταιες φορες, ΠΑΝΤΑ θα τους ακουω να ζουζουνιζουν στο κινητο ακομα κ εκει γυρω στα 50 :|
κ μενω μαλακας καθε φορα.
καλα γενικα δεν τους παω κ απορω ποιες τους καθονται, οποτε παντα εκπλησσομαι :crazy:

Επισκέπτης
Ακουστε σκηνικο κοντα στην κουμουνδουρου....

Κατεβαινει ταξιτζης ΑΔΕΙΟΣ με σηκωμενη την σημαια επι της πειραιως και του κανει νοημα ενας νεαρος να σταματησει.
Αυτος δεν σταματαει και συνεχιζει με σηκωμενη την σημαια.
Ο νεαρος τον προλαβαινει και ανοιγει την πορτα και αυτος αντι να σταματησει συνεχιζει να προχωραει
Καποια στιγμη τον πιανει το μποτιλιαρισμα και ο νεαρος κυνηγωντας τον ανοιγει την πορτα και παει να μπει αλλα ξεκιναει παλι με αποτελεσμα να κινδυνευσει και ο νεαρος να χτυπηθει (σηκωμενη η σημαια παντα)
Αυτο εγινε δυο φορες συνεχομενες......
Τοτε ο νεαρος τα παιρνει στην κρανα και του αρχιζει στις κλωτσιες το ταξι απο πισω με αποτελεσμα να του σπασει τα δυο φαναρια.....   :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Ο ταξιτζης ειμαι σιγουρος οτι δεν καταλαβε τιποτα και συνεχισε.....

Πιστευω οτι καλα του εκανε ο νεαρος και οτι ετσι θελουν ορισμενα ρεμαλια που επιλλεγουν κουρσες αδειοι και με σηκωμενη σημαια  :tickedoff:

Ηθελα να κατεβαινε ο ταξιτζης ομως και να του εκανε μηνυση για υλικη ζημια
Θα ημουν περιεργος να δω ποιος θα εβγαινε απο πανω....  :think:

Πειτε τις αποψεις σας επι του θεματος....
Eπρεπε να κατεβει ο ταριφας και να τον ισοπεδωσει τον τσογλανο.

Επισκέπτης
Σωστος.
Δεν φτανει δηλαδη που καποιοι μπαινουν μπροστα και παρακαμπτουν εμας που περιμενουμε κανονικα σαν τους μαλακες, θελουν και το κορναρισμα μας για να φυγουν πρωτοι.
Ουστ!
Καλα κανουν και σε παρακαμπτουν.

Αμα δεν σου αρεσει να βγαινουν μπροστα τα δικυκλα στα φαναρια παρε και εσυ ενα.

Αλλα τοτε θα τρως βροχα και κρυο.

Επισκέπτης
Η άποψη μου είναι ότι κατά βάση το 90% των ταξιτζίδων είναι κωλόβλαχοι και Ελληνάρες......οι καλοί και οι εντάξει είναι το 10% :birdman:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
τις τελευταιες φορες, ΠΑΝΤΑ θα τους ακουω να ζουζουνιζουν στο κινητο ακομα κ εκει γυρω στα 50 :|
κ μενω μαλακας καθε φορα.
καλα γενικα δεν τους παω κ απορω ποιες τους καθονται, οποτε παντα εκπλησσομαι :crazy:

Για να πω την αλήθεια χρησιμοποιώ ταξι μια φορά στα 3 χρονια,
αλλά δεν μπορεις να κρίνεις έτσι,
άνθρωποι ειναι κι αυτοί,
τους αρέσουν οι ζουζουνιες  :grouphug: :smitten: :kissass:

Ασε που τωρα με την ανεργία βλέπω πολλους πιτσιρικάδες οδηγους...
και μπορεί να πέσεις και σε vegan και να αλλάξεις γνώμη  :grin:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Για να πω την αλήθεια χρησιμοποιώ ταξι μια φορά στα 3 χρονια,
αλλά δεν μπορεις να κρίνεις έτσι,
άνθρωποι ειναι κι αυτοί,
τους αρέσουν οι ζουζουνιες  :grouphug: :smitten: :kissass:

Ασε που τωρα με την ανεργία βλέπω πολλους πιτσιρικάδες οδηγους...
και μπορεί να πέσεις και σε vegan και να αλλάξεις γνώμη  :grin:

χρησιμοποιω πολυυυ συχνα γτ παντα αργω να φυγω απο το σπιτι κ η μονη λυση ειναι να παρω ραδιοταξι για να μη στησω κοσμο!
απλα ειμαι ξυνουλα μωρε κ ειναι απ τα επαγγελματα που με ξενερωνουν κ ποτε δε θα κανα κατι. ευγενικη ειμαι σχεδον παντα,αλλα μεχρι εκει.

αρχισαν παλι να μου τραγουδουν τον υμνο της αγαμιας :2funny:

Επισκέπτης
Τυπε 5 χρονια που ειμαι στο μπου ..αγαμητη ειναι...

Ε που να προλαβει η κοπελα να γαμηθει, αφου ολη μερα γραφει μαλακιες στα forum. Αλλα αμα κατεβει προς τα δω, ξερει αυτη, την πηγαινα μια βολτα με τον "αγροτη", ισως αλλαξει γνωμη για τους βλαχους με τα αγροτικα.

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
παλια εκανα mountain bike... ποια δεν εχω χρονο να τρεχω εκδρομες κλπ. οποτε επελεξα το extreme city ποδηλατο! highlight οταν μπαινω ομονια!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

τελικα παιδια δεν ειναι τοσο επικινδυνο οσο φαινετε. Οκ σιγουρα πρεπει να νιωθεις ανετα πανω σε ενα ποδηλατο... και να το ελεγχεις. Αλλα σε γενικες γραμμες οι οδηγοι προσεχουν περισσοτερο απ οτι φανταζεσται. Η τουλαχιστον απ οτι φανταζομουν.

ασε που ποια δεν το σκεφτομαι καν να κατεβω κεντρο με αμαξι... σε 20 λεπτα ειμαι εκει που θελω με το ποδηλατο και το εχω παρκαρει κιολλας! μην σου πω οτι ειναι μαζι μου παντα!
Εμενα τυπε μου αποκεντρα στο αιγαλεω με χτυπησαν με το ποδηλατο απο πισω και το εκοψα το σπορ
Μιλαμε για αυτοκινητο εναντιον ποδηλατου ......  :S
Η πλακα ηταν οτι το ποδηλατο καταστραφηκε και εγω δεν επαθα ουτε γρατζουνια  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Τωρα θελω να το ξαναρχισω αλλα εναν φοβο τον εχω....
Και εχω βρει ενα ποδηλατο μουρλια εκει στην 3ης σεπτεβριου..... μονο 300 ευρωπουλα !!!!!!
Γμτ ......

Επισκέπτης
Έναν ταξιτζή που τον λένε Αλέξανδρο είναι κοντά στα 40 με αραιό μαλλί και μούσι και λέει που τον κερατώνε η γκόμενα του,τον έχει πετύχει κανείς;;;; Είναι για κλωτσιές ο τύπος....... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ε που να προλαβει η κοπελα να γαμηθει, αφου ολη μερα γραφει μαλακιες στα forum. Αλλα αμα κατεβει προς τα δω, ξερει αυτη, την πηγαινα μια βολτα με τον "αγροτη", ισως αλλαξει γνωμη για τους βλαχους με τα αγροτικα.
Τυπε θα το εκανες το ψυχικο δηλαδη?

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories