Νέα

Μερικοί ταξιτζήδες είναι ρεμάλια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Δημητρηςς
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 576
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αξύριστος με τζιν μπουφάν και μες τη βρώμα,φαντάζομαι... :uglystupid:
Τυπε αρχιζω και ειμαι με το μερος σου στο θεμα της αξυρισιας..Ειχα βγει προχθες το σαβατο εγω για κανα ποτο και παρατηρησα αυτο που λες,αξυρισια ολοι απο 20 εως 50 χρονων,απο εργατες μεχρι δικηγορους...και με χαμηλο φωτισμο φαινοταν ολοι σαν πακια...

Επισκέπτης
Τυπε αρχιζω και ειμαι με το μερος σου στο θεμα της αξυρισιας..Ειχα βγει προχθες το σαβατο εγω για κανα ποτο και παρατηρησα αυτο που λες,αξυρισια ολοι απο 20 εως 50 χρονων,απο εργατες μεχρι δικηγορους...και με χαμηλο φωτισμο φαινοταν ολοι σαν πακια...

50αρηδες αξύριστους δεν έχω  δει τόσο συχνά,όσο 20αρηδες-35αρηδες.......κυρίως σε αυτές τις ηλικίες παίζει αυτό το καραγκιοζιλίκι..... :jerking:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny:
Ηρεμησε
για καλο το είπα, να μην σε ανεβοκατεβάζουν ξυνη κι αγαμητη...

με βλεπεις να ταραζομαι?
ειναι κλασικο πλεον! βριζομαστε, με λενε αγαμητη,μπαζο κ ελεεινιδα κ καπακια λενε να με γαμησουν :2funny:
ααα μερικοι μου ριχνουν κ χυλοπιτα απο μονοι τους :idiot:

ε με τουτα κ με κεινα περναει η ωρα στη δουλεια..

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
50αρηδες αξύριστους δεν έχω  δει τόσο συχνά,όσο 20αρηδες-35αρηδες.......κυρίως σε αυτές τις ηλικίες παίζει αυτό το καραγκιοζιλίκι..... :jerking:
Μπα εχει και 40-45 τυπε....αλα η πιο μαλακια ειναι αξυρισια και μαλι καρφακι... :2funny:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Μπα εχει και 40-45 τυπε....αλα η πιο μαλακια ειναι αξυρισια και μαλι καρφακι... :2funny:

Και αμάξι με σαμπγουφερ στο πορτπαγκαζ, και ζαντολάστιχο 205/17  :jerking:
Καγκουριάδης-Καγκουρόπουλος ΟΕ

Επισκέπτης
Πάντως ρε γαμώτο...θα ήθελα να ήμουν σπανός.....θα είχα γλιτώσει πολλά λεφτά..... :dunno:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
50αρηδες αξύριστους δεν έχω  δει τόσο συχνά,όσο 20αρηδες-35αρηδες.......κυρίως σε αυτές τις ηλικίες παίζει αυτό το καραγκιοζιλίκι..... :jerking:
ε να πηγαινεις με 50αχρονους με αβραμη τι μας ζαλιζεις.ο καθενας κανει οτι γουσταρει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom