Νέα

Μερικοί ταξιτζήδες είναι ρεμάλια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Δημητρηςς
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 571
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σαν να λέμε άμα σου τύχει καμιά μουνάρα ταξιτζού (σπάνιο φαινόμενο....τόσο σπάνιο όσο το να βρίσκεις χαρτονόμισμα των 50 € πεταμένο στο δρόμο) να της πεις,να σου κάτσει να την :pipa1: και να το κάνει..... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

:coffee:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το μεγαλυτερο ποσοστο απο ταριφες ειναι γραφικοι..και ειναι και επαγγελμα ασφαλιτων..η μπατσων..
ολοι οι ταριφες γαμανε ''πιπινια'' που τις ψωνιζουν στις κουρσες τους..ολοι οι ταριφες ξερουν απο πολιτικη.ολοι οι ταριφες παλια ζουσαν ντολτσε βιτα εφαγαν τεραστια ποσα σε καζινο και σε ταξιδια στι εξωτερικο..ξερουν απο γυναικες γιατι ηταν μεγαλοι γαμιαδες....copy paste ατακες  και ιστοριες..

:2funny:

ειχα παρει καποτε ταριφα απο μετροπολιταν να με φερει, ολη τη διαδρομη μου ζαλισε με τη ζωη του ηταν μεγαλος αγνωστος τραγουδιστης της νυχτας, τζογος γκομενες λεφτα και ζωαρα περασαν απο τα χερια του κλπ κλπ και τα εκανε ολα ατμο καταντησε να δουλευει οδηγος σε ξενο ταξι κλπ κλπ πουτανα ζωη χρωσταει παντου δεν εχει μαντηλι να κλαψει κλπ κλπ.
λιγο πριν φτασουμε κανει μια μαλακια ετσι αφηρημενος που ηταν με τα νοσταλγικα του και του κοπαναει ενας μπααααααααααμ. βγηκε και εκατσε στην ασφαλτο και τραβαγε τα μαλλια του πως να πληρωσει τωρα τη ζημια, ουτε να συνεννοηθω να του δωσω τα λεφτα μεχρι εκει δε μπορουσα  :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πρεπει να καταλαβουν μερικοι ΤΑΡΙΦΕΣ οτι ... ενοικιαζομενοι οδηγοι θα επρεπε να λεγονται.....

Τα ταξι δεν ειναι ιδιωτικης χρησης οχηματα, αλλα δημοσιας.
Οταν εχει ανεβασμενη την σημαια ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να σε παρει και να σε παει οπου του πεις
και απο οπου του πεις.
Ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ για να καπνισει η να εχει ανοικτο το παραθυρο του η ακομη και να βαλει μουσικη ακομη και να βαλει βενζινα η ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΡΣΑ .
Φυσικα και να σου αναψει το αιρ κοντισιον οταν το ζητησεις.

Οταν ο ταριφας θελει να αλλαξει βαρδια η να κλεισει τοτε ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να κατεβασει το σημαιακι και το καπελο και οχι να ψαρευει πελατες ........ και να παει στην ευχη του Θεου και της Παναγιας η ακομη και στου διαολου την τρυπα.....
Ειναι υποχρεωμενοι να διατηρουν τους κανονες καθαριοτητας (μερικα ταξι ειναι μες στην μπιχλα) και να ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ !!!!!!!!!!! ειδικα τετοια εποχη ......

Θα επρεπε και οι ενεργοι πολιτες να δραστηριοποιουνται οπως ο εν λογω νεαρος για να στρωσουν μερικοι μερικοι ωστε να σταματησει αυτη η ασυδοσια.....

του γαμησες τη μανα λεμε.
κ ξεκολλα με το κοκκινο λες κ σου ανεβαινει η πιεση!
ειναι μαλακες οι περισσοτεροι, αλλα φυσικα κ εχουν το δικαιωμα να μη σταματανε σε καθε πελατη. νομιζεις οτι αποζημιωνονται οταν καποιο μεθυσμενο ξερασει μες το αμαξι του κ του παει στραφι ολη μερα συν το καθαρισμα? κ διαφορα τετοια χαρωπα.
αν του κανεις νοημα να σταματησει ενω βλεπεις οτι εχει αλλο πελατη μεσα, εισαι κ συ μαλακας που ενισχυεις τη μαλακια της διπλοκουρσας.

αντε γραψε κανα σεντονι παλι με το ουρανιο τοξο.

εντιτ: ο νεαρος που ειπες στο αρχικο ποστ, αρχιδης κ απαραδεκτος ηταν. κ προτρεπεις κιολας να φερθουμε κ σαν αυτον! ορσε.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Tαριφες = οι χειροτεροι αντιεπαγγελματιες στο ελλαντα  :tickedoff:

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

Συνημμένα

• bvfg.jpg
    bvfg.jpg
    16,9 KB · Εμφανίσεις: 17

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Παντα και παντου υπαρχουν εξερεσεις φιλε μου, αλλα οι περισοτεροι αυτου του κλαδου στη χωρα μας ειναι για γελια και για κλαματα.
Φιλε τους εχω φαει στην μουρη χρονια και ξερω ... ομως δεν ειναι ολοι ετσι
Δυστυχως ειναι αρκετοι αυτοι που εχουν την λαθος νοοτροπια οσον αφορα την εξυπηρετηση και τον σεβασμο προς τον πελατη....

Σου θετω και ενα παραδειγμα που μου ετυχε εμενα...

Εχω γυρισει απο κρητη κουβαλωντας ενα μεγαλουτσικο σακ βουαγιαζ
ηταν  πρωι μετα τις 5:30 και μπαινω σε ενα ταξι απο την πιατσα....
Η διαδρομη που εκανα εγω με δραχμες ηταν απο πλατεια υποδαμειας κορυδαλλο πριν φυγω ταξιδακι με 350 - 400 δρχ
Ο τυπος λοιπον αξιωνε 12.000 δρχ με αιτιολογια την αποσκευη και το λιμανι  :uglystupid: :idiot:
Τελικα το μονο που καταφερε ηταν να του δωσω 350 δρχ και να τον στειλω κανονικα
απειλωντας τον με αστυνομια....

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Φιλε τους εχω φαει στην μουρη χρονια και ξερω ... ομως δεν ειναι ολοι ετσι
Δυστυχως ειναι αρκετοι αυτοι που εχουν την λαθος νοοτροπια οσον αφορα την εξυπηρετηση και τον σεβασμο προς τον πελατη....

Σου θετω και ενα παραδειγμα που μου ετυχε εμενα...

Εχω γυρισει απο κρητη κουβαλωντας ενα μεγαλουτσικο σακ βουαγιαζ
ηταν  πρωι μετα τις 5:30 και μπαινω σε ενα ταξι απο την πιατσα....
Η διαδρομη που εκανα εγω με δραχμες ηταν απο πλατεια υποδαμειας κορυδαλλο πριν φυγω ταξιδακι με 350 - 400 δρχ
Ο τυπος λοιπον αξιωνε 12.000 δρχ με αιτιολογια την αποσκευη και το λιμανι  :uglystupid: :idiot:
Τελικα το μονο που καταφερε ηταν να του δωσω 350 δρχ και να τον στειλω κανονικα
απειλωντας τον με αστυνομια....
Σωστος!!!

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Όσον αφορά τη μετακίνηση έχω βρεί τη λύση καλώντας ταξί από το τηλέφωνο. Είναι πάντα στην ώρα τους, στις ώρες αιχμής βέβαια καλώ καμιά ώρα πριν, αλλά όλη την υπόλοιπη ημέρα έρχεται μέσα σε πέντε λεπτά, τα αυτοκίνητα είναι πάντα καθαρά και οι οδηγοί ευγενικοί και το κυριότερο άμα δεν μιλήσεις δε σου ζαλίζουνε τα παπάρια με τα «προβλήματά» τους. Πληρώνω κάτι παραπάνω αλλά αξίζει. Όσες φορές έχω πάρει ταξί από το δρόμο έχω τσακωθεί με τον οδηγό. Επίσης κάθε φορά που οδηγάω και με κλίνει απότομα ταρίφας για να πάρει πελάτη ή για να στρίψει όπου και όπως γουστάρει πέφτω πάνω του χωρίς δεύτερη σκέψη και πάντα πληρώνομαι από την ασφάλειά του. Αυτό έχει γίνει έντεκα φορές μέχρι τώρα. Μία φορά πλακωθήκαμε και στο ξύλο γιατί με το που κατέβηκα από το αυτοκίνητο μου έριξε σφαλιάρα στα μουλωχτά. Μετά έπεσε το ξύλο της αρκούδας.  Αν διαβάζει κανείς ταρίφας οδηγάω ένα Pajero του 1988 (πολύ γερό αυτοκίνητο πραγματικά).
Πάντως και αυτό το επάγγελμα έχει μεγάλη κάμψη. Πρώτη φορά βλέπω σταματημένα ταξί στο Δημοτικό Θέατρο στον Πειραιά να περιμένουν πελάτη τις ώρες που κλείνουν τα μαγαζιά. 

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
423
Πόντοι
26
Όσον αφορά τη μετακίνηση έχω βρεί τη λύση καλώντας ταξί από το τηλέφωνο. Είναι πάντα στην ώρα τους, στις ώρες αιχμής βέβαια καλώ καμιά ώρα πριν, αλλά όλη την υπόλοιπη ημέρα έρχεται μέσα σε πέντε λεπτά, τα αυτοκίνητα είναι πάντα καθαρά και οι οδηγοί ευγενικοί και το κυριότερο άμα δεν μιλήσεις δε σου ζαλίζουνε τα παπάρια με τα «προβλήματά» τους. Πληρώνω κάτι παραπάνω αλλά αξίζει. Όσες φορές έχω πάρει ταξί από το δρόμο έχω τσακωθεί με τον οδηγό. Επίσης κάθε φορά που οδηγάω και με κλίνει απότομα ταρίφας για να πάρει πελάτη ή για να στρίψει όπου και όπως γουστάρει πέφτω πάνω του χωρίς δεύτερη σκέψη και πάντα πληρώνομαι από την ασφάλειά του. Αυτό έχει γίνει έντεκα φορές μέχρι τώρα. Μία φορά πλακωθήκαμε και στο ξύλο γιατί με το που κατέβηκα από το αυτοκίνητο μου έριξε σφαλιάρα στα μουλωχτά. Μετά έπεσε το ξύλο της αρκούδας.  Αν διαβάζει κανείς ταρίφας οδηγάω ένα Pajero του 1988 (πολύ γερό αυτοκίνητο πραγματικά).
Πάντως και αυτό το επάγγελμα έχει μεγάλη κάμψη. Πρώτη φορά βλέπω σταματημένα ταξί στο Δημοτικό Θέατρο στον Πειραιά να περιμένουν πελάτη τις ώρες που κλείνουν τα μαγαζιά. 
καλα να παθουν τα λαμογια που ειχαν παρει τσαμπα τις αδειες επι χουντας και μου θελανε και 200000 πριν κανα 6μηνο.τωρα ουτε με 50000 δεν πουλιουνται.ο θειος μου και ο ξαδερφος μου ειναι ταριφες και τον θειο μου ειδικα τον εχω κανει περα γιατι μου το παιζει ξερολας και λογω δουλειας ειναι συνεχεια στη σπιντα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Επίσης κάθε φορά που οδηγάω και με κλίνει απότομα ταρίφας για να πάρει πελάτη ή για να στρίψει όπου και όπως γουστάρει πέφτω πάνω του χωρίς δεύτερη σκέψη και πάντα πληρώνομαι από την ασφάλειά του. Αυτό έχει γίνει έντεκα φορές μέχρι τώρα.  

ελευθερος χρονος και ορεξη ε. το κερδος δε βλεπω.  :jerking:

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ...ΟΠΩΣ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ...Κ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ...
οι γιατροι των νοσοκομειων..
οι δικηγοροι λαδρονια...
οι δικαστες που τα παιρνουν...
οι πολιτικοι....
οι ψευτο μαγκες......
κτλ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οι γιατροι των νοσοκομειων..
οι δικηγοροι λαδρονια...
οι δικαστες που τα παιρνουν...
οι πολιτικοι....
οι ψευτο μαγκες......
κτλ
ολοι αυτοι συγγενεις μου και σου ειναι.....μην τους βριζεις ετσι απροκαλυπτα...... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom