Νέα

Μερικοί ταξιτζήδες είναι ρεμάλια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Δημητρηςς
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 571
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ιστορία με την κίτρινη φυλή .. σωτήριο έτος 1979 μήν Ιούνιος.. κατεβαίνω με ένα φιλαράκι από Θεσσαλονίκη , Αθήνα αεροπορικώς (με την πάλαι ποτέ κραταιά Ολυμπιακή).. αεροδρόμιο Ελληνικού ... σειρά αναμονής για ταρίφες και χωρίς τροχονόμο ακόμη που βάλανε μετά από μερικά χρόνια.. Κόλαση.. ο κολλητός ιδίων διαστάσεων και ηλικίας με την αφεντιά μου (1.93 και τότε 24 χρόνων)...

με τα πολλά μπαίνουμε σε ένα ταρίφα (αυτοκίνητο μάρκας ford taunus 17m με ταχύτητες στο χέρι) και λέμε Αμπελόκηπους... ο ταρίφας κάνει 30 μέτρα αράζει και βγαίενι στην ψύχρα για να βρεί και άλλον ( :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: συνηθισμένη τακτική)... περνάει ένα πεντάλεπτο και στην ψύχρα βγαίνουμε από το ταξί κάθμοαι στο τιμόνι εγώ και στην θέση του συνοδηγού ο κολλητός, βάζω μπροστά (είχε ο μαλάκας αφήσει και τα κλειδια στην μίζα), ξεκινάω, περνάω μπροστά του και του λέω "Εμείς φεύγουμε, αν θές έρχεσαι".. κόκκαλο ο ταρίφας.. πήγε να πεί κάτι και του λέει ο κολλητός "Αμπελόκηποι, γρήγορα και χωρίς πολλά λόγια και μουσική γιατί θέλουμε να συζητήσουμε"...

παρόλο που δεν μίλησε σε όλη την διαδρομή, φαντάζομαι το μπινελίκι που θα μας έριχνε από μέσα του.. . :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Σημερα κατεβαινοντας Πατισσιων με το ποδηλατο ενας ταριφας παραλιγο να με σφινωσει στο πεζοδρομιο γιατι καποιος του εκανε σημα... αντι να περιμενει να προσπερασω την υποψηφια κουρσα και να μπει δεξια, προτιμησε να περασει απο πανω μου.

γενικως ειναι στα παπαρια τους.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.780
Πόντοι
3.715
γενικώς θέλουν πολύ φάπα για να στρώσουν...χώρια οι πειρατές ταρίφες που αβγατίζουν παντού

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
οι ταριφες κ οι βλακες με τα αγροτικα στην επαρχια ειναι οι χειροτεροι οδηγοι!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Σημερα κατεβαινοντας Πατισσιων με το ποδηλατο ενας ταριφας παραλιγο να με σφινωσει στο πεζοδρομιο γιατι καποιος του εκανε σημα... αντι να περιμενει να προσπερασω την υποψηφια κουρσα και να μπει δεξια, προτιμησε να περασει απο πανω μου.

γενικως ειναι στα παπαρια τους.
Χαρα στο κουραγιο σου να κυκλοφορεις με ποδηλατο στη αθηνα...οτι πιο επικινδυνο....

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
σκηνικό νο.4: πρίν δύο χρόνια έτυχε να έχω ταρίφα μπροστά μου πάνω στην Πειραιώς. Ο τυπάς ηταν τόσο μαλάκας που σταματούσε κάθε τρείς και λίγο για υποψηφια κούρσα ενώ χωνόταν αριστερα-δεξία ανάλογα με όπου του κάυλωνε. Τελικά σταματάει να πάρει δύο κοπέλες και εγώ τον προσπέρασα αλλα με το που ξεκίνησε κόβω λίγο ταχύτητα και στα καπάκια πατάω απότομα φρένο με αποτέλεσμα να πέσει πάνω μου. Έβριζε σαν κακογαμημένη πουστρα αλλα πλήρωσε.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

σκηνικό νο.5: πρίν αρκετά χρόνια η γιαγιά ενός φίλου μού ήθελε να πάρει ταξί για να γυρίσει σπίτι απο μια δουλεία που είχε στο σύνταγμα. Επειδή δεν σταματούσε κανείς ζήτησε απο ένα τροχονόμο να της βρεί ταξί. Τελικά της σταμάτησε ένα αλλα ο έξυπνος ο ταρίφας την κατέβασε λίγο πιο κάτω επειδή εκείνος πήγαινε προς Πατήσια και η γιαγιάκα ήθελε να πάει Δραπετσόνα και ήταν εκτός περιοχής του. Φυσικά η γιαγιά δεν μάσησε (η συγκεκριμένη είχε πιο πολύ μυαλό απο πολύ κόσμο), κράτησε τον αριθμό του και επέστρεψε στον τροχονόμο και εντόπισαν το ταξί. Δεν θυμάμαι ακριβώς ποιά ήταν η κατάληξη αλλα θυμάμαι οτι του κάνανε χοντρή μύνηση την οποία φόρτωσαν με χίλιες δύο κατηγορίες και νομίζω οτι του πήραν την άδεια.

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Χαρα στο κουραγιο σου να κυκλοφορεις με ποδηλατο στη αθηνα...οτι πιο επικινδυνο....

παλια εκανα mountain bike... ποια δεν εχω χρονο να τρεχω εκδρομες κλπ. οποτε επελεξα το extreme city ποδηλατο! highlight οταν μπαινω ομονια!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

τελικα παιδια δεν ειναι τοσο επικινδυνο οσο φαινετε. Οκ σιγουρα πρεπει να νιωθεις ανετα πανω σε ενα ποδηλατο... και να το ελεγχεις. Αλλα σε γενικες γραμμες οι οδηγοι προσεχουν περισσοτερο απ οτι φανταζεσται. Η τουλαχιστον απ οτι φανταζομουν.

ασε που ποια δεν το σκεφτομαι καν να κατεβω κεντρο με αμαξι... σε 20 λεπτα ειμαι εκει που θελω με το ποδηλατο και το εχω παρκαρει κιολλας! μην σου πω οτι ειναι μαζι μου παντα!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
παλια εκανα mountain bike... ποια δεν εχω χρονο να τρεχω εκδρομες κλπ. οποτε επελεξα το extreme city ποδηλατο! highlight οταν μπαινω ομονια!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

τελικα παιδια δεν ειναι τοσο επικινδυνο οσο φαινετε. Οκ σιγουρα πρεπει να νιωθεις ανετα πανω σε ενα ποδηλατο... και να το ελεγχεις. Αλλα σε γενικες γραμμες οι οδηγοι προσεχουν περισσοτερο απ οτι φανταζεσται. Η τουλαχιστον απ οτι φανταζομουν.

ασε που ποια δεν το σκεφτομαι καν να κατεβω κεντρο με αμαξι... σε 20 λεπτα ειμαι εκει που θελω με το ποδηλατο και το εχω παρκαρει κιολλας! μην σου πω οτι ειναι μαζι μου παντα!
Το μονο θεμα με το ποδηλατο ειναι οτι δεν εχεις καμια ασφαλεια ουτε παθητικη δες αυτοκινητα ουτε ενεργητικη δες μηχανες...

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Να προσεχεις τυπε ειδικα τη νυχτα
εχω πετυχει ποδηλάτη μεσα στη Συγγρου  :uglystupid:
Προφανως το παιδί ειχε αυτοκτονικές τασεις....

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Το μονο θεμα με το ποδηλατο ειναι οτι δεν εχεις καμια ασφαλεια ουτε παθητικη δες αυτοκινητα ουτε ενεργητικη δες μηχανες...

ναι εχεις δικιο... προσεχω οσο μπορω. τα ματια μου ειναι συνεχεια σε εγρηγορση οταν κανω σλαλομ αναμεσα απο αμαξια... τωρα να σου πω την αληθεια, οταν ρολλαρω χαλαρα, κοιταω και τα ομορφα θυληκα στο πεζοδρομιο!

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Να προσεχεις τυπε ειδικα τη νυχτα
εχω πετυχει ποδηλάτη μεσα στη Συγγρου  :uglystupid:
Προφανως το παιδί ειχε αυτοκτονικές τασεις....

φωτα κλπ... το βραδυ καλο ειναι οταν σταματας σε φαναρι, να πηγαινεις και οσο γινεται (μην σου πω και πανω) στο πεζοδρομιο. Εχω χασει φιλαρακι με μηχανη, σταματημενος σε φαναρι και τον παρεσυρε ο μαλακας που ουτε το κοκκινο ειδε, ουτε τον φιλο μου.

θελει προσοχη οπως και να χει!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ακουστε σκηνικο κοντα στην κουμουνδουρου....

Κατεβαινει ταξιτζης ΑΔΕΙΟΣ με σηκωμενη την σημαια επι της πειραιως και του κανει νοημα ενας νεαρος να σταματησει.
Αυτος δεν σταματαει και συνεχιζει με σηκωμενη την σημαια.
Ο νεαρος τον προλαβαινει και ανοιγει την πορτα και αυτος αντι να σταματησει συνεχιζει να προχωραει
Καποια στιγμη τον πιανει το μποτιλιαρισμα και ο νεαρος κυνηγωντας τον ανοιγει την πορτα και παει να μπει αλλα ξεκιναει παλι με αποτελεσμα να κινδυνευσει και ο νεαρος να χτυπηθει (σηκωμενη η σημαια παντα)
Αυτο εγινε δυο φορες συνεχομενες......
Τοτε ο νεαρος τα παιρνει στην κρανα και του αρχιζει στις κλωτσιες το ταξι απο πισω με αποτελεσμα να του σπασει τα δυο φαναρια.....  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Ο ταξιτζης ειμαι σιγουρος οτι δεν καταλαβε τιποτα και συνεχισε.....

Πιστευω οτι καλα του εκανε ο νεαρος και οτι ετσι θελουν ορισμενα ρεμαλια που επιλλεγουν κουρσες αδειοι και με σηκωμενη σημαια  :tickedoff:

Ηθελα να κατεβαινε ο ταξιτζης ομως και να του εκανε μηνυση για υλικη ζημια
Θα ημουν περιεργος να δω ποιος θα εβγαινε απο πανω....  :think:

Πειτε τις αποψεις σας επι του θεματος....

Και τι να εκανε ο ταριφας?
Να κατσει να τον κλεψει ο αλλος?

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
γαμανε αβερτα λετε οι ταριφες?..εγω πιστευω ναι, οχι βεβαια τις μουναρες αλλα κατι μετρια ξεκωλακια νομιζω οτι για πλακα μπορουν,ακομα και 2-3 τη βδομαδα, εχουν αβανταζ νομιζω ειδικα οταν τισ περνουν απο τα κλαμπακια αργα το βραδυ.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
γαμανε αβερτα λετε οι ταριφες?..εγω πιστευω ναι, οχι βεβαια τις μουναρες αλλα κατι μετρια ξεκωλακια νομιζω οτι για πλακα μπορουν,ακομα και 2-3 τη βδομαδα, εχουν αβανταζ νομιζω ειδικα οταν τισ περνουν απο τα κλαμπακια αργα το βραδυ.

Γαμανε, ή τουλάχιστον έχουν την ευκαιρία να κάνουν τα κονέ με το ταξάκι  ;)
Ενας φίλος που δουλευε ταρίφας χρόνια, κάθε τρεις και λίγο περναγε απο το μαγαζί και με αλλη  :grin:
Εξαρτάται βέβαια κι από το άνθρωπο... ο αγάμητος ας πουμε δε θα χει και πολύ καλύτερη τυχη απ ότι αν έκανε μια αλλη δουλειά....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom