celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.097
- Πόντοι
- 6.056
Μαζι με Ζωη ειναι θανατηφορος συνδυασμος1,83 γυναίκα. Σίγουρα τον βροντάει ο Λάκης για πάρτυ της.
Μαζι με Ζωη ειναι θανατηφορος συνδυασμος1,83 γυναίκα. Σίγουρα τον βροντάει ο Λάκης για πάρτυ της.
Μαζι με Ζωη ειναι θανατηφορος συνδυασμος
Επενδύεις σε κάτι και δεν ενδιαφέρθηκες να μάθεις τι ισχύει και αν σε συμφέρει. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί δεν σε ενημέρωσε ο φοροτεχνικός για βελτιστοποίηση της φορολογίας, ύποπτο μου φαίνεται. Κι o Ιταλός πάει να σου φάει πολλά λεφτά. Αν υπάρχει δέσμευση συμβολαίου, που δεν βλέπω πώς ευσταθεί, εγώ θα έσπαγα το συμβόλαιο και θα πλήρωνα το penalty. 35-40% σε μια 10ετία θα έπρεπε να βγάζεις μόνο από τα νοίκια, δηλ. χωρίς να υπολογίζουμε την άνοδο της αξίας του ακινήτου. ΟΚ, επένδυσες όπως οι κυρ-Παντελήδες που δεν ξέρουν πολλά πολλά, οπότε δεν σε παίρνει να ειρωνεύεσαι.Εφόσον δεν μου το πρότειναν οι Αμερικανοί Φοροτέχνες...πού είχα κονέ...λογικά δεν θα ήταν συμβατό με την οικονομική κατάσταση μου!!
Αν ήταν προς όφελος μου σίγουρα θα μού το έλεγαν...
Ξέρεις πολλούς πού με μία απλή επένδυση σάν την δική μου -Αγορά ακινήτου...και πώληση αυτού- να έχουν κέρδος 35-40% σε σύνολο ?
Φυσικά βάζω και τα ενοίκια που έπαιρνα...περίπου μία 10ετία!!
Και μάλιστα σέ εποχή με Covid...πόλεμο στην Ουκρανία κτλ...
Εγώ ξέρω πολλούς πού έκαναν τούς έξυπνους στις επενδύσεις και χρεοκόπησαν...φυσικά θα υπάρχουν και κάποιοι πού κέρδισαν...
Εννοείται ότι εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα από επενδύσεις...δεν το αρνούμαι!!
Ρε τύπε δεν αμφιβάλω ότι έχεις λεφτά , και ενδεχομένως και εκατομμύριο
Αλλά αυτή είναι στο Ντουμπάϊ. Πετροδολλαρα. Αναλογία αντρών γυναικών 4-1
Μόνο μέλη με βαθιές τσέπες σαν τον Κριστόφ Σαμπιντι θα μπορούσαν να χτυπήσουν τέτοιες γκόμενες. Και ίσως να ανοίξουν εταιρία μαζί τους
Ο Χρήστος Σαββίδης είναι θρύλος και δεν τον φτάνει κανένας μας.
Στο Ντουμπάι έχει τη φορολογική έδρα. Από Νίκαια (Γαλλίας) είναι και γυρίζει όλον τον κόσμο. Θέλει να ασχοληθεί με ακίνητα στο Μπαλί, αλλά προσπαθώ να την φέρω στην Κύπρο.
Βασικά έβαλα τα χρήματα στήν αγορά τών συγκεκριμένων ακινήτων...διότι την εποχή εκείνη πίστεψα ότι θα μείνω μόνιμα στίς Η.Π.Α...Επενδύεις σε κάτι και δεν ενδιαφέρθηκες να μάθεις τι ισχύει και αν σε συμφέρει. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί δεν σε ενημέρωσε ο φοροτεχνικός για βελτιστοποίηση της φορολογίας, ύποπτο μου φαίνεται. Κι o Ιταλός πάει να σου φάει πολλά λεφτά. Αν υπάρχει δέσμευση συμβολαίου, που δεν βλέπω πώς ευσταθεί, εγώ θα έσπαγα το συμβόλαιο και θα πλήρωνα το penalty. 35-40% σε μια 10ετία θα έπρεπε να βγάζεις μόνο από τα νοίκια, δηλ. χωρίς να υπολογίζουμε την άνοδο της αξίας του ακινήτου. ΟΚ, επένδυσες όπως οι κυρ-Παντελήδες που δεν ξέρουν πολλά πολλά, οπότε δεν σε παίρνει να ειρωνεύεσαι.
Βασικά έβαλα τα χρήματα στήν αγορά τών συγκεκριμένων ακινήτων...διότι την εποχή εκείνη πίστεψα ότι θα μείνω μόνιμα στίς Η.Π.Α...
Αλλά ο έντονος και απρόβλεπτος ρυθμός της Νέας Υόρκης...με εξουθένωσε...με κούρασε αφάνταστα...και αποφάσισα να φύγω!!
Και όμως τα χρήματα από τα ενοίκια πού έλαβα...μαζί με τα υπόλοιπα χρήματα πού είχα από το συμβόλαιο μου...αγόρασα το σπίτι στήν Αθήνα!!
Ενα μικρό ποσοστό από αυτά τα χρήματα...τα έβαλα στο εξοχικό σπίτι -Πού είναι Πατρικό- στίς Κυκλάδες...και το έκανα πολύ γαμάτο!!
Φυσικά με τις αγορές αυτές δέν μού έμειναν άλλα χρήματα...αλλά Ok...
Ζούσα δηλαδή και ζώ...από τα ενοίκια στίς Η.Π.Α...καί από τήν ασφάλεια τού συμβολαίου μου στήν δισκογραφική!!
Συμφωνώ απόλυταΕγώ πάλι υποστηρίζω ότι πρέπει να πάρει σπίτι στο Μεδεγίν της Κολομβίας. Οι τιμές στις φαβέλες της πόλης, παίρνουν κάθε χρόνο υπεραξία 50%.
Εγώ πάλι υποστηρίζω ότι πρέπει να πάρει σπίτι στο Μεδεγίν της Κολομβίας. Οι τιμές στις φαβέλες της πόλης, παίρνουν κάθε χρόνο υπεραξία 50%.
ειναι ο τυπος γυναικας που πεθαινει για πιπες. και οταν δε τις παρνει τοτε τις λεει η τις κανει....Έχω γνωρίσει μία ινφλουένσερ ετών 23 από Ντουμπάι. Την ανακάλυψα στο youtube, την είδα πολύ φιλόδοξη επιχειρηματικά και της πρότεινα να γίνει μεντορέτα. Είμαστε σε φάση να κλείσουμε τη συμφωνία, αλλά έχει ένα ελάττωμα που δεν παλεύεται: μιλάει συνέχεια και λέει απίθανα πράγματα. Ό,τι παράξενα μπορεί να φανταστεί κανείς τής έχουν συμβεί. Όταν όμως πιάνουμε επιχειρηματική συζήτηση μιλάει κανονικά και οι επαγγελματικές της κινήσεις φαίνονται σωστές. Αλλά παίρνει κάθε μέρα και η μισή και παραπάνω συζήτηση είναι ακατάσχετη φλυαρία.
Της είπα να μην μιλάει τόσο πολύ και μου απάντησε ότι είναι το φυσικό της. Δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά τέτοιο φαινόμενο, τουναντίον μάλιστα επί 8 χρόνια είχα μία ελεύθερη σχέση που μίλαγε πολύ λίγο και δυσκολεύομαι να αντέξω τόση βαβούρα.
Πώς διάολο να την κάνω να καλμάρει, πού μπορεί να οφείλεται όλο αυτό; Γενικά οι γυναίκες μιλάνε πολύ, αλλά αυτή ξεπερνάει κάθε όριο.
Για όλους φτάνει το κολομβιανό μουνι.Μπαινει στα χωραφια του αλεξ71 ομως εκει τυπε και δεν ξερω αν αυτο ειναι σοφη κινηση, if you know what I mean
Τότε είχε τριπλή καραντίνα η Ταυλανδη, ήταν άδεια. Η τιμή που λέει έπαιζεΌπως είπα, εκτός του ότι μιλάει πολύ, λέει επίσης κι απίθανα πράγματα. Κάποια στιγμή μου λέει ότι ταξίδεψε Νίκαια-Μπαγκόκ με 290€ πήγαινε-έλα και της είπα να σταματήσει το παραμύθι, γιατί δεν την πίστευα. Μου έδειξε το εισιτήριο στο smartphone και ήταν όντως με 290€ και ημερομηνία 14 Απριλίου 2022. Τη ρώτησα πώς γίνεται αυτό και απάντησε ότι δεν τα λέει όλα για να κρατάει το μυστήριο.
Για ταβερνιάρης είστε πολύ εκλεπτυσμένος κύριε.Όπως έγραψα και πιο πάνω, πρόκειται για μια κάκιστη απομίμηση του θέματος που πραγματεύεται το θεατρικό έργο του Τζωρτζ Μπέρναρ Σω "Πυγμαλιών". Ο κ. καθηγητής (εδώ "μέντορας" Καλόγερος) δεν ερωτεύεται την μαθήτρια του (εδώ μεντορέτα). Νιώθει βέβαια υπερήφανος για το "δημιούργημα¨ του, αλλά όχι για το πρόσωπο (μαθήτρια-μεντορέτα). Η μαθήτρια - μεντορέτα είναι αυτή που ερωτεύεται τόσο παράφορα τον Καθηγητή - Μέντορά της, που είναι διατεθειμένη να του δοθεί ολοκληρωτικά.
Nτεν εκω συνταξη, καρντια μου. Εγω ημουν μια ζωη "οσα ερθουν κι οσα πανε". Κατι εισοδηματα εχω, που κι αυτα τα τρωω μεχρι φραγκο, για να μην τα βρουν οι κληρονομοιΕίσαι προσυνταξιούχος? Τι σύνταξη παίρνεις/ θα πάρεις?
Για ταβερνιάρης είστε πολύ εκλεπτυσμένος κύριε.
Σίγουρα παραπάνω από ανθρώπους που παίζουν με τρανσφορμερς στα πενήντα