Νέα

Μενέδημος: Αναζήτηση εργασίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 874
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
μην αυτομαστιγώνεσαι γενικά,είσαι καλό παλληκάρι.μην θεωρείς τον άνεργο σκάτα και αυτόν που τον εκμεταλεύονται με 3 και 60 λιγότερο σκατά.το αντίθετο συμβαίνει.ένας άνεργος έχει πιο καθαρό μυαλό να ψάξει γενικώς, λόγω ελεύθερου χρόνου που δεν θα τον έχεις αν χτυπάς 12ωρα.και ο χρόνος τον δικαιώνει.όπως και να χει καλή αρχή και ευχή για κάτι καλύτερο..

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Φίλε είσαι λίγο υπερβολικός. Πιεστικές ανάγκες έχει ο κάθε ένας απο μας, που τώρα δεν μπορείς να καλύψεις γιατί δεν έχεις εισόδημα. Με 600-700 ευρώ μπορείς να καλύψεις αρκετές από αυτές. Δε σου λέω ότι θα κάνεις μεγάλη και άνετη ζωή αλλά θα βολεύεσαι. Πόσες ώρες θα δουλεύεις πια που μόνον θα δουλεύεις, θα τρως και θα κοιμάσαι; Πάνω από δώδεκα; Μια χαρά ώρες περισσεύουν να κάνεις πολλά πράγματα.
Νομίζω ότι έχεις βάλει τον εαυτό σου σε ένα τριπάκι που σε ρίχνει άνευ λόγου.
Εργάτες γης φίλε. Ξερεις τι σημαίνει εργάτης γης; Λίγο πάνω από γαλέρα. Και δουλεύουν 10-12 ώρες την ημέρα και πάλι και στο καφενείο του χωριού πάνε για τσίπουρα και στην αγορά της πόλης για ψώνια και καφέ και κάργα τηλεόραση βλέπουν, όλα τα χαζοριάλιτι, και σου λένε όλο το στόρυ.
Και μου λες ότι με οκτάωρο ή δεκάωρο πχ. σεκιούριτυ τελείωσε η ζωή σου;
Μήπως αυτοπαγιδεύεσαι;
Εντάξει. Δεν μπορώ να σε κάνω να με καταλάβεις. Σε σέβομαι. Δεν απαιτώ να με καταλάβεις. ίσως δεν σου δίνω όλη τη πληροφορία. Σε ευχαριστώ για το μήνυμα. Αν σου δώσω όλη την εικόνα τότε θα καταλάβεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μην αυτομαστιγώνεσαι γενικά,είσαι καλό παλληκάρι.μην θεωρείς τον άνεργο σκάτα και αυτόν που τον εκμεταλεύονται με 3 και 60 λιγότερο σκατά.το αντίθετο συμβαίνει.ένας άνεργος έχει πιο καθαρό μυαλό να ψάξει γενικώς, λόγω ελεύθερου χρόνου που δεν θα τον έχεις αν χτυπάς 12ωρα.και ο χρόνος τον δικαιώνει.όπως και να χει καλή αρχή και ευχή για κάτι καλύτερο..
Σε ευχαριστώ αδερφέ. Να είσαι πάντα καλά.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Δυστυχώς όπου και να πας σαν ανειδίκευτος το βασικό θα παίρνεις. Και είναι πραγματικά τραγικό σε αυτή τη χώρα σε δουλειές που δεν απαιτούν προσόντα να παίρνεις 500 ευρώ, λες και δεν είναι αξιοπρεπείς δουλειές ή χρήσιμες για την κοινωνία. Εστίασε καλύτερα σε δουλειές που έχεις προϋπηρεσία όπως τα logistics. Έτσι έχεις καλύτερες πιθανότητες να βρεις κάτι μέσα στο μισθολογικό εύρος που ψάχνεις. Βάλε recruiters να σε βοηθήσουν. Πολλοί εργοδότες βρίσκουν υπαλλήλους μέσω recruiters και δε βάζουν καν αγγελίες. Έφτιαξες linkedIn, όπως σου πρότειναν οι προλαλήσαντες; Εγώ δέχομαι συχνά πυκνά μηνύματα από HR, headhunters, κυνηγούς ταλέντων κλπ εκεί και δεν τα ανοίγω καν, φαντάσου. :P

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Ξερω ατομα που ειναι κανονικα στην υπηρεσια τους και τις φυλαξεις (απαιτητικες) τις κανουν για δευτερη δουλεια
Εγώ δεν βρήκα σοβαρες εταιρίες. Μόνο μία που είναι ΟΚ. Και έχει φύλαξη μακρινή. Και εκεί θα πάω. Δεν μπορείς να φανταστείς για τι σαβούρα υπάρχει στον κλάδο αυτόν. Δεν δίνουν ούτε τα βασικά...

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Δυστυχώς όπου και να πας σαν ανειδίκευτος το βασικό θα παίρνεις. Και είναι πραγματικά τραγικό σε αυτή τη χώρα σε δουλειές που δεν απαιτούν προσόντα να παίρνεις 500 ευρώ, λες και δεν είναι αξιοπρεπείς δουλειές ή χρήσιμες για την κοινωνία. Εστίασε καλύτερα σε δουλειές που έχεις προϋπηρεσία όπως τα logistics. Έτσι έχεις καλύτερες πιθανότητες να βρεις κάτι μέσα στο μισθολογικό εύρος που ψάχνεις. Βάλε recruiters να σε βοηθήσουν. Πολλοί εργοδότες βρίσκουν υπαλλήλους μέσω recruiters και δε βάζουν καν αγγελίες. Έφτιαξες linkedIn, όπως σου πρότειναν οι προλαλήσαντες; Εγώ δέχομαι συχνά πυκνά μηνύματα από HR, headhunters, κυνηγούς ταλέντων κλπ εκεί και δεν τα ανοίγω καν, φαντάσου. :P
Αποθηκάριος ήμουν στα logistics όχι μάνατζερ. Άπατο πάει το βιογραφικό μου όπου το στέλνω. Ξέρω τι ζητάνε. Κυρίως η ηλικία δεν βοηθάει.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Αν εισαι σεκιουριτι, μπορεις να κοιμασαι ορθιος και 12 ωρες να δουλευεις τις υπολοιπες μπορεις να παρταρεις
Εχω δει φυλακες-σεκιουριτυ στην εταιρεια που δουλευω, που κοιμουνται ορθιοι. Ειτε γιατι βαριουνται που ζουν, η γιατι ειναι παντελως αχρηστοι, πνευματικα και σωματικα. Ομως τρωνε αγρια καραμουζα. Τους εχουν στη πιεση. Και αν συνεχισουν στο ιδιο μοτιβο, τρωνε τη μια μεταθεση μετα την αλλη. Για απολυσεις δεν ξερω εαν φτανει εως εκει.

Micho00

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2019
Κριτικές
11
Like
937
Πόντοι
311
Εγώ δεν βρήκα σοβαρες εταιρίες. Μόνο μία που είναι ΟΚ. Και έχει φύλαξη μακρινή. Και εκεί θα πάω. Δεν μπορείς να φανταστείς για τι σαβούρα υπάρχει στον κλάδο αυτόν. Δεν δίνουν ούτε τα βασικά...
Κορωπί ή αεροδρόμιο θα δουλεύεις?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Αποθηκάριος ήμουν στα logistics όχι μάνατζερ. Άπατο πάει το βιογραφικό μου όπου το στέλνω. Ξέρω τι ζητάνε. Κυρίως η ηλικία δεν βοηθάει.
Ok, γιατί δεν μπορείς να πας σαν υπεύθυνος κάπου με τα 3 χρόνια προϋπηρεσία που έχεις; Ή έστω ξεκίνα πάλι σαν αποθηκάριος και εξελίξου σιγά σιγά σε πιο υπεύθυνη θέση. Έχεις φτιάξει LinkedIn? Δες άλλα προφίλ γνωστών και πάρε ιδέες πως να το εμπλουτίσεις.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Εχω δει φυλακες-σεκιουριτυ στην εταιρεια που δουλευω, που κοιμουνται ορθιοι. Ειτε γιατι βαριουνται που ζουν, η γιατι ειναι παντελως αχρηστοι, πνευματικα και σωματικα. Ομως τρωνε αγρια καραμουζα. Τους εχουν στη πιεση. Και αν συνεχισουν στο ιδιο μοτιβο, τρωνε τη μια μεταθεση μετα την αλλη. Για απολυσεις δεν ξερω εαν φτανει εως εκει.
Εγώ για εκεί που προορίζομαι είναι πολύ προβλεπόμενα. Σούζα σε έχουν και έχεις τεταμένη προσοχή. Γι αυτό λένε κάτι για εξέλιξη. Μιλάω για το Ελ Βενιζέλος. Γαμήσι αλλά τουλάχιστον σοβαρη εταιρεία. Δεν ξέρω αν αντέξω με τις βάρδιες και τις μετακινήσεις βέβαια αδερφέ. Παράλληλα θα κοιτάζω για καλύτερη φύλακη με καλύτερα λεφτά και θα πάρω αμαξι

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μου λεγανε οι φυλακες-σεκιουριτυ στην εταιρεια που δουλευω, οτι εαν θελησουν να παρουν αδεια, δεν την πληρωνονται! Αληθευει; Μου το ελεγε ενας σεκιουριτυ και δυσκολευομουν να το πιστεψω γιατι εγω παιρνω τον χρονο 26 ημερες κανονικη αδεια πληρωμενη απο τον εργοδοτη.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Κορωπί ή αεροδρόμιο θα δουλεύεις?
Αεροδρόμιο. Τουλάχιστον εκεί είναι "σοβαρά" όχι μάπα όπως στις άλλες. Θέλω να το αποφύγω αλλά μάλλον δεν θα το αποφυγω

Μου λεγανε οι φυλακες-σεκιουριτυ στην εταιρεια που δουλευω, οτι εαν θελησουν να παρουν αδεια, δεν την πληρωνονται! Αληθευει; Μου το ελεγε ενας σεκιουριτυ και δυσκολευομουν να το πιστεψω γιατι εγω παιρνω τον χρονο 26 ημερες κανονικη αδεια πληρωμενη απο τον εργοδοτη.
Ναι αληθεύει. Πάνε όλα τα κατακάθια εκεί σε αυτη τη δουλεια αδερφέ.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Αεροδρόμιο. Τουλάχιστον εκεί είναι "σοβαρά" όχι μάπα όπως στις άλλες. Θέλω να το αποφύγω αλλά μάλλον δεν θα το αποφυγω

Ναι αληθεύει. Πάνε όλα τα κατακάθια εκεί σε αυτη τη δουλεια αδερφέ.
Πιστευω εαν εχεις επαφη με κοσμο, θα περναει πιο ευχαριστα η βαρδια απο καποιον που κανει φυλαξη κτηριου.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
26 μερες αν παιρνεις άδεια τότε ο εργοδότης σου πρέπει να γίνει εικόνισμα.

Πιστευω εαν εχεις επαφη με κοσμο, θα περναει πιο ευχαριστα η βαρδια απο καποιον που κανει φυλαξη κτηριου.
Ακριβώς αυτό. Ισχύει.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Αυτά είναι τα βασικά σε μια εργασία για μένα όπως έγραψα στο νήμα

Για άλλη μια φορά αν κάποιος φίλος, επισκέπτης ή μέλος έχει να μου προτείνει κάτι είναι ευπρόσδεκτη η βοήθειά του. όχι συμπεράσματα παιδιά. Αυτά τα ξέρω και σχεδόν (περίεργο) συμφωνώ με όλους σας.

Δεν είμαι ακριβώς ανειδίκευτος. Έχω κάνει αρκετά πράγματα. Μπορώ να κάνω περισσότερα. Και φύλακας ναι, και ό,τι θες. Αν πχ κάτι είναι κέντρο Αθήνας παραβλέπω την αμοιβή πάω και με λίγα, όλα έχουν να κάνουν με πολλούς παράγοντες. Κάποιοι, οι σημαντικότεροι είναι οι παρακάτω:

?️ ΕΙΔΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
? ΑΜΟΙΒΗ/ΠΑΡΟΧΕΣ
⌚ΩΡΕΣ/ΜΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
? ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ
?️ ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
? ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Σας ευχαριστώ όλους. Προσπαθώ να απαντώ σε όλους. Αν είμαι απότομος ή επιθετικός ή σκληρός απολογούμαι απλά μου βγαίνει λόγω δικών μου καταστάσεων και δεν φέρετε εσείς καμία ευθύνη!

Micho00

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2019
Κριτικές
11
Like
937
Πόντοι
311
Αδερφέ μου έχω δουλέψει στο αεροδρόμιο όχι σαν σεκιούριτι. Είναι μεν μαλακία το πανε-ελα, αλλά το συνηθίζεις. Το καλό ειναι οτι θα πληρώνεσαι στην ώρα σου, θα έχεις κανονικά τα ένσημά σου, δωρα κλπ...Τις μετακινήσεις σου θα στις πληρώνουν? Κάρτα μετρο-προαστικου κλπ? Προσπάθησε να κάνεις γνωριμίες στο αεροδρόμιο. Απ'ότι είδα, έχεις καλό βιογραφικό. Προσπάθησε να πιάσεις γνωριμίες, αν μπορείς, με άτομα απο άλλες εταιρείες όπως Goldair ή με υπαλλήλους του AIA(της διοίκησης του αεροδρομίου). Αυτοί ειναι όλοι απίστευτα βύσματα και κάποιοι με πολύ ''απλές'' δουλειές στο αεροδρόμιο αλλά με πολύ καλά λεφτα, minimum 1300 ευρώ.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Ήδη δυο άνθρωποι μου πρότειναν συγκεκριμένα πράγματα και θα στείλω εκεί βιογραφικά πχ. Τους ευχαριστώ από καρδιάς όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Αδερφέ μου έχω δουλέψει στο αεροδρόμιο όχι σαν σεκιούριτι. Είναι μεν μαλακία το πανε-ελα, αλλά το συνηθίζεις. Το καλό ειναι οτι θα πληρώνεσαι στην ώρα σου, θα έχεις κανονικά τα ένσημά σου, δωρα κλπ...Τις μετακινήσεις σου θα στις πληρώνουν? Κάρτα μετρο-προαστικου κλπ? Προσπάθησε να κάνεις γνωριμίες στο αεροδρόμιο. Απ'ότι είδα, έχεις καλό βιογραφικό. Προσπάθησε να πιάσεις γνωριμίες, αν μπορείς, με άτομα απο άλλες εταιρείες όπως Goldair ή με υπαλλήλους του AIA(της διοίκησης του αεροδρομίου). Αυτοί ειναι όλοι απίστευτα βύσματα και κάποιοι με πολύ ''απλές'' δουλειές στο αεροδρόμιο αλλά με πολύ καλά λεφτα, minimum 1300 ευρώ.
Σε ευχαριστώ για το σχόλιο. Ναι μου είπαν 50 ευρω κάθε μήνα πληρωμένη η μετακίνηση ΟΑΣΑ και ΣΤΑΣΥ νομίζω. Πληρώνουν όλη τη κάρτα πλέον - γιατί μάλλον κανείς δεν πάει. Ναι θα κάνω αυτό που λες. Ξέρω να πλαγιοκοπώ ανθρώπους. Είναι η τέχνη μου. Είμαι από τη φύση μου ταπεινός - αλλά έχω μάτια ορθάνοιχτα. Κερδίζω σε χρόνο dt την εμπιστοσύνη του άλλου. Είμαι ΑΣΥΛΛΥΠΤΑ ΕΝΤΙΜΟΣ και ΔΙΚΑΙΟΣ. Έχω διπλωματία και ξέρω πότε πρέπει να κάνω τον μαλάκα, για πόσο διάστημα και σε ποια ένταση.

Micho00

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2019
Κριτικές
11
Like
937
Πόντοι
311
Σε ευχαριστώ για το σχόλιο. Ναι μου είπαν 50 ευρω κάθε μήνα πληρωμένη η μετακίνηση ΟΑΣΑ και ΣΤΑΣΥ νομίζω. Πληρώνουν όλη τη κάρτα πλέον - γιατί μάλλον κανείς δεν πάει. Ναι θα κάνω αυτό που λες. Ξέρω να πλαγιοκοπώ ανθρώπους. Είναι η τέχνη μου. Είμαι από τη φύση μου ταπεινός - αλλά έχω μάτια ορθάνοιχτα. Κερδίζω σε χρόνο dt την εμπιστοσύνη του άλλου. Είμαι ΑΣΥΛΛΥΠΤΑ ΕΝΤΙΜΟΣ και ΔΙΚΑΙΟΣ. Έχω διπλωματία και ξέρω πότε πρέπει να κάνω τον μαλάκα, για πόσο διάστημα και σε ποια ένταση.
Κάνε το και ποτέ δεν ξέρεις μια γνωριμία πως θα σε βοηθήσει!

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Κάνε το και ποτέ δεν ξέρεις μια γνωριμία πως θα σε βοηθήσει!
Θα το κάνω. Κάποιος έγκαυλος ήθελε να μου πουλήσει σεμινάρια VIP αλλά είναι παπατζηλίκι. Σοβαρά VIP έχει μόνο το Ισραήλ.

Ωστόσο παλεύω και για άλλες εργασίες εγώ πέραν αυτής. Νομίζω το αξίζω.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
Θα το κάνω. Κάποιος έγκαυλος ήθελε να μου πουλήσει σεμινάρια VIP αλλά είναι παπατζηλίκι. Σοβαρά VIP έχει μόνο το Ισραήλ.

Ωστόσο παλεύω και για άλλες εργασίες εγώ πέραν αυτής. Νομίζω το αξίζω.
Ισραηλ εχει με 3000 ευρω ενα μηνα καθεσαι ολα πληρωμενα και σε μια ανατολικη χωρα που και εκει μαθαινεις εξαιρετικα πραγματα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom