brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.736
- Πόντοι
- 2.606
ΑχαχαχαχαχαχαΠοιο σώμα της μαμάς ρε παιδιά. Τα πόδια είναι Ντέμης. Για να μη σου πω Καραπιαλης..
ΑχαχαχαχαχαχαΠοιο σώμα της μαμάς ρε παιδιά. Τα πόδια είναι Ντέμης. Για να μη σου πω Καραπιαλης..
Θα έχει φράγκα στην άκρη...οσο ειναι βουλευτής δεν ισχύει ασυμβίβαστο;δεν νομίζω να δουλεύει την ιατρική πλεον
Όχι πάντα ..Καλυτερα να εχει η γυναικα φυσικο στηθος παρα σιλικονατο γιατι με το σιλικονατο θα ειναι ολη την ωρα μη και μη σε σημειο να ξενερωνεις με τη παρτη της. Ασχημη η υφη οταν τα ακουμπας.
Η άσχημη υφή ισοδυναμεί με φτηνό δουλειά με μέτρια υλικά.Καλυτερα να εχει η γυναικα φυσικο στηθος παρα σιλικονατο γιατι με το σιλικονατο θα ειναι ολη την ωρα μη και μη σε σημειο να ξενερωνεις με τη παρτη της. Ασχημη η υφη οταν τα ακουμπας.
Η άσχημη υφή ισοδυναμεί με φτηνό δουλειά με μέτρια υλικά.
Κάτω από 5.000-6.000€ σε Ελλάδα και τα μισά σε Αν.Μπλοκ η δουλειά δεν θα είναι ποιοτική.
Τι κοιτάτε ρε σεις;
1Α5 ,2Α4 η 2 HEL;Κωλαρινος λεοπαρ
Τυπε έμπαινες Κοκκίνου; Εγω αν ειχα να διαλέξω ανάμεσα στο πουτανακι της Βανδη και την Κοκκίνου, θα έμπαινα στην δεύτερη ασυζητητί!!Στο βίντεο με την Κόκκινου είναι ντυμένη για βράβευση πορνοβραβειων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μελίνα Νικολαΐδη: Με τον Ανδρέα Γεωργίου και την Έλλη Κοκκίνου στην Τήνο - Βίντεο
Τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά συνεχίζει να απολαμβάνει η κόρη της Δέσποινας Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα Νικολαϊδη. Η νεαρή κοπέλα πουwww.tlife.gr
Δεν τίθεται καν συζήτηση και καν θέμα δισταγμού της εγλυφα και τις μασχαλεςΤυπε έμπαινες Κοκκίνου; Εγω αν ειχα να διαλέξω ανάμεσα στο πουτανακι της Βανδη και την Κοκκίνου, θα έμπαινα στην δεύτερη ασυζητητί!!
Σταματα ρε να ασχολησε με το γυφτακι ναπουμεΔεν τα υπολογίζει τα λεφτά η Δέσποινα Βανδή: Αυτό είναι το σπίτι της 19χρονης Μελίνας Νικολαΐδη στο Λονδίνο με την υπέροχη θέα
Μελίνα Νικολαΐδη: Η ζωή στο Λονδίνο Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι στα καλύτερα της μιας και έχει βρει τον έρωτα στο…www.i-diakopes.gr
Ρε τυπε εδώ στις ουρές τις Δουσμανη για να βγάλουμε ταυτότητα πριν έρθει το χάραγμα έχω άπλετο χρόνο για τα νέα της σοουμπιζ ακόμα και των Ρομα!*Σταματα ρε να ασχολησε με το γυφτακι ναπουμε