kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.703
- Πόντοι
- 6.256
Για την ωρα μπαίνει ο πακιστανόςΤυπε εγω θα εμπαινα. Στα συν το οτι θα πινεις ουισκαρες και μπυρονια με τον Μπισμπικη
Για την ωρα μπαίνει ο πακιστανόςΤυπε εγω θα εμπαινα. Στα συν το οτι θα πινεις ουισκαρες και μπυρονια με τον Μπισμπικη
Απλά είναι ένας κλασσικος Ελληναρας που έχει μια κακή κουβέντα για όλες.Εισαι σκληρος με τη νεολαία
Έτσι . Ότι ζηλεύουμε το ρεζιλεύουμεΑπλά είναι ένας κλασσικος Ελληναρας που έχει μια κακή κουβέντα για όλες.
Εσείς από Σαλονίκη ποτέ δεν είχατε γούστο στις γυναίκες σιγά μην αποκτήσετε τώραΣιγά την μπαγκατελα που θα μας κάνεις είδωλο την μετριότητα...αν δεν είχε διάσημους γονείς ποιος θα την ήξερε;
εχεις δικιο..... @mpouxos γαμαει μονο γυφτισσες....Εσείς από Σαλονίκη ποτέ δεν είχατε γούστο στις γυναίκες σιγά μην αποκτήσετε τώρα
Προτιμώ να μην έχω γούστο παρά να αποθεωνω μπάζα όπως εσείς κάτω...Εσείς από Σαλονίκη ποτέ δεν είχατε γούστο στις γυναίκες σιγά μην αποκτήσετε τώρα
Θεσσαλονικιος είμαι βρε και εγώ τρίτης γενιάς -ασχέτως αν κράζω την πόλη μου πρέπει να την αγαπώ την μπουγατσουποληΠροτιμώ να μην έχω γούστο παρά να αποθεωνω μπάζα όπως εσείς κάτω...
Δενδροπόταμο αλωνίζειεχεις δικιο..... @mpouxos γαμαει μονο γυφτισσες....
Με τέτοια φάτσα, ο αντιπερισπασμός μουνόχειλο είναι σίγουρος.
απο τις 4 φωτογραφιες,μονο η 2 ειναι αυθεντικη,οι αλλες ειναι πειραγμενες,κοιταξτε το χερι του ρομα στην πρωτη και μετα στη δευτερη φωτο πω εχουν ξεφουσκωσει τα μπρατσα του!!Μιας κ ανοιξατε ξεχωριστο θεμα ας τα βαλω κ εδω!
Ρομά,, χαχ; αχαχα.απο τις 4 φωτογραφιες,μονο η 2 ειναι αυθεντικη,οι αλλες ειναι πειραγμενες,κοιταξτε το χερι του ρομα στην πρωτη και μετα στη δευτερη φωτο πω εχουν ξεφουσκωσει τα μπρατσα του!!
Τι πειραγμενες φωτο βρε;; Screen shot απο το βιντεο που εχω ακριβως μετα τις φωτο ειναι!!!!!απο τις 4 φωτογραφιες,μονο η 2 ειναι αυθεντικη,οι αλλες ειναι πειραγμενες,κοιταξτε το χερι του ρομα στην πρωτη και μετα στη δευτερη φωτο πω εχουν ξεφουσκωσει τα μπρατσα του!!
Έλα ρε τσακαλακο...!Θεσσαλονικιος είμαι βρε και εγώ τρίτης γενιάς -ασχέτως αν κράζω την πόλη μου πρέπει να την αγαπώ την μπουγατσουπολη
Απονομή A.V.N.;
Φταίω εγώ αν πω ότι μου δημιουργήθηκε ένας συνειρμός με Δενδροποταμο όπως είπε εκλεκτός συναγωνιστής ενωρίτερα;Μιας κ ανοιξατε ξεχωριστο θεμα ας τα βαλω κ εδω!
Μην το λες,μην το λες....αυτά είναι σκευωρίες καμία δε θα σου φόρτωνε το παιδί που έκανε με τον μπάρμαν στις διακοπές επειδή εσύ έχεις πιο πολλά λεφτά
Αν ήταν σκληροί και οι γονείς η νεολαία δεν θα είχε καταντήσει νεολερα.Εισαι σκληρος με τη νεολαία
Μακάρι να μην πέσει σε άλλον έναν βυζολαγνο...ετοιμη στρωμενη καριερα στα μπουζουκια και ετοιμο ποδοσφαιριστη γαμπρο ανερχομενο -αιωνιο- ταλεντο εθνικης ελλαδος θα εχει. Να μου το θυμηθεις, μολις βαλει βυζια το μικρο θα κανει δυνατη καριερα