νεκροστομετωπο
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2023
- Like
- 141
- Πόντοι
- 0
Φαγατε τον κοσμο να διωξετε τον Δουκα τον Πητερ και τον Νωντα απο το σαιτ. Και τι καταλαβατε;Είστε εργοδότης ή εφοριακός και θέλετε το curiculum vitae μου;
Φαγατε τον κοσμο να διωξετε τον Δουκα τον Πητερ και τον Νωντα απο το σαιτ. Και τι καταλαβατε;Είστε εργοδότης ή εφοριακός και θέλετε το curiculum vitae μου;
Φαγατε τον κοσμο να διωξετε τον Δουκα τον Πητερ και τον Νωντα απο το σαιτ. Και τι καταλαβατε;
νεο ναι φραγκατο ναι,ομορφο,οχιΤο κορίτσι είναι νέο όμορφο και φραγκατο - φάτε την σκόνη τής μπάρμπαδες
Το κορίτσι είναι νέο όμορφο και φραγκατο - φάτε την σκόνη τής μπάρμπαδες
Ευτυχώς που δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα- οι μισές πουτανες θα ήταν άνεργες και οι μισές γυναίκες αγαμητες - εμένα μου αρέσει πάτερ και χωρίς την ευλογία σάςΜέχρι Φυλής. Για στούντιο δεν...
Το κορίτσι είναι ακόμα μικρό και διαμορφώνεται σε λίγο καιρό από όμορφο θα γίνει πανέμορφονεο ναι φραγκατο ναι,ομορφο,οχι
τυπε μπας και εισαι ο ρομα ο γκομενος της ο 40αρης χορηγος?νταξει εμπαινα αλλα δεν τρελαθηκα κιολαςΕυτυχώς που δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα- οι μισές πουτανες θα ήταν άνεργες και οι μισές γυναίκες αγαμητες - εμένα μου αρέσει πάτερ και χωρίς την ευλογία σάς
Οχι δεν είμαι αλλά θα ήθελα να ήμουν - μου αρέσει πάντως πολύ το γκομενάκιτυπε μπας και εισαι ο ρομα ο γκομενος της ο 40αρης χορηγος?νταξει εμπαινα αλλα δεν τρελαθηκα κιολας
Όχι,όχι...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ εκτίθεται το κορίτσι στα σοσιαλ κρεμμύδια...για να τρώει δικά της λεφτά...και ισως βρει και γαμπρό απο εκεί.To κορίτσι έχει πρότυπα...... Τον Ντέμη (!!!!!) και τη Βανδή (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).
Τρώει τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς της. Ωραία δουλειά.
Πρότυπα...ομορφιάς ...ημαρτον!Όμορφο κοριτσάκι (όπως και τα περισσότερα 19χρονα σήμερα).
Μοιάζει καταπληκτικά στον Ντέμη, σχεδόν καθόλου στην Δέσποινα και θυμίζει λίγο στο πρόσωπο την Dua Lipa.
Ολοι κάποιον έχουν πρότυπο και σε αυτό τον τομέα.Η κόρη Βανδή και Ντέμη να αποτελέσει εξαίρεση?Πρότυπα...ομορφιάς ...ημαρτον!
αν ήταν όμως κανένα κορίτσι όλη μέρα στη δουλειά δεν θα είχε χρόνο να κάθεται να βγάζει το κόλο της στο ινσταγραμ.Όχι,όχι...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ εκτίθεται το κορίτσι στα σοσιαλ κρεμμύδια...για να τρώει δικά της λεφτά...και ισως βρει και γαμπρό απο εκεί.
Τα κορίτσια που δουλεύουν σε κανονικές δουλειές δεν εχουν εκατομμυριουχους γονείς ...αν ήταν όμως κανένα κορίτσι όλη μέρα στη δουλειά δεν θα είχε χρόνο να κάθεται να βγάζει το κόλο της στο ινσταγραμ.
οταν λες διαμορφωνεται εννοεις με φιλτρα πλαστικες και υαλουρονικο ε?Το κορίτσι είναι ακόμα μικρό και διαμορφώνεται σε λίγο καιρό από όμορφο θα γίνει πανέμορφο
Θεωρώ ότι η 19χρονη εκτός της έντονης τριχοφυΐας και της έντονης σεξουαλικής της επιθυμίας που αποτυπώνεται στις φωτογραφίες με τον 35χρονο επιβήτορά της, δεν αποτελεί κάτι ιδιαίτερο για να έχει ξεχωριστό νήμα. Εκτός βέβαια ότι είναι κόρη της Μαλέα.