inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
2 ώρες πίπα + 2 ώρες γλυφομ... + το sex ε! δεν θάναι κάνα 4ωρο - κλείνετε 8ωρο παιδιά. Ασφάλεια σας την πληρώνουν ?
Σωστος
2 ώρες πίπα + 2 ώρες γλυφομ... + το sex ε! δεν θάναι κάνα 4ωρο - κλείνετε 8ωρο παιδιά. Ασφάλεια σας την πληρώνουν ?
Α) Το τηλέφωνό μου το έχεις. Αν το έχασες, στο ξαναστέλνω για ένα επαναλληπτικό.
Β) Το ξέρεις πως ΜΕ αρέσει να ΜΕ λες οτι ΜΕ εχεις ανάγκη. Και το ξέρω οτι το ξέρεις.
Γ) ...εσύ τι λές? Δεν ποντάρω στο οτι έχεις χιούμορ και (καλώς εννοούμενο) πνεύμα?
Φιλάκια!
Επειδή προφανώς έχεις χάσει τη μνήμη σου... επέτρεψέ μου να την φρεσκάρωΠαλικάρι τα έχεις χάσει τελείως έτσι; πές μας τώρα κιόλας ότι με πήδηξες για να κερδίσεις και εντυπώσεις ....μιας και μας έδωσες τηλέφωνο σου ..χαχαχαχαχΑ) Το τηλέφωνό μου το έχεις. Αν το έχασες, στο ξαναστέλνω για ένα επαναλληπτικό.
Β) Το ξέρεις πως ΜΕ αρέσει να ΜΕ λες οτι ΜΕ εχεις ανάγκη. Και το ξέρω οτι το ξέρεις.
Γ) ...εσύ τι λές? Δεν ποντάρω στο οτι έχεις χιούμορ και (καλώς εννοούμενο) πνεύμα?
Φιλάκια!
(Α και παλικάρι επειδή το χιούμορ μου σταματάει όταν κάποιος αφήνει αναληθή υπονοούμενα - και επειδή δεν με ξέρεις, δεν με είδες , ούτε τηλεφωνό μου σου έδωσα ποτέ, και δεν το χωράει ο νούς σου οτι αδιαφόρησα παρόλο του ότι με έπριξες να σε παρω τηλ και να μιλήσουμε προφανώς απο κόμπλεξ, κόψε τις εξυπνάδες και μην ασχολήσε μαζί μου)
Παλικάρι τα έχεις χάσει τελείως έτσι; πές μας τώρα κιόλας ότι με πήδηξες για να κερδίσεις και εντυπώσεις ....μιας και μας έδωσες τηλέφωνο σου ..χαχαχαχαχ
(Α και παλικάρι επειδή το χιούμορ μου σταματάει όταν κάποιος αφήνει αναληθή υπονοούμενα - και επειδή δεν με ξέρεις, δεν με είδες , ούτε τηλεφωνό μου σου έδωσα ποτέ, και δεν το χωράει ο νούς σου οτι αδιαφόρησα παρόλο του ότι με έπριξες να σε παρω τηλ και να μιλήσουμε προφανώς απο κόμπλεξ, κόψε τις εξυπνάδες και μην ασχολήσε μαζί μου)
Επειδή προφανώς έχεις χάσει τη μνήμη σου... επέτρεψέ μου να την φρεσκάρω
Μήπως δεν θυμάσαι που σου είχα πασάρει το νούμερο του κινητού τηλεφώνου μου με PM προκαλώντας σε να μου αποδείξεις οτι δεν είσαι "μουστακαλής" (όπως υποστηριζα δημόσια) και μου τηλεφώνησες με απόκρυψη στο κινητό μου ένα βραδάκι (κατά τις 00.00 - 00.30) από το γραφείο σου (έλα τώρα... θες να σου πω και τι δουλειά κάνεις?) και μιλούσαμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένα δίωρο περι ανέμων και [size=11pt]μου έλεγες σε τι μαγαζιά πας με τις παρέες σου, και πως γουστάρεις τον άντρα, και τι δίνεις και τι απαιτείς μέσα σε μια σχέση?[/size]
Να πω δημόσια οτι μου περιέγραφες τον εαυτό σου, οτι η καταγωγή σου είναι μισή Ελληνίδα - μισή Τσέχα και σάρεσε να με φτιάχνεις από τηλέφωνο, και μου διηγούσουν πως σ' αρεσει να παίζεις με τους άντρες και να τους τρελαίνεις?
...να πω κι άλλα ή τα θυμήθηκες τώρα?
xaxax διαμαντι τελικα η Erinal_w μμμ και τσεχα μαλιστα ..αυτα ειναι!
Τσέχα, όπως και μερικά εκατομύρια άλλες, ακόμα...
Aντεπίθεση ήταν και μάλιστα φαρμακερή...Οπα...relax ρε παιδακια
Τι επιθεση ειναι αυτη? :-
μήπως να αλλαχτεί το όνομα του thread??? να το πουμέ::: Μέγιστη ώρα μαλακίας και ισοπέδωσης.