Νέα

Μέγιστη ώρα αιδιολειχίας -πεολειχίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Α) Το τηλέφωνό μου το έχεις. Αν το έχασες, στο ξαναστέλνω για ένα επαναλληπτικό.
Β) Το ξέρεις πως ΜΕ αρέσει να ΜΕ λες οτι ΜΕ εχεις ανάγκη. Και το ξέρω οτι το ξέρεις.
Γ) ...εσύ τι λές? Δεν ποντάρω στο οτι έχεις χιούμορ και (καλώς εννοούμενο) πνεύμα?

Φιλάκια!  :2funny:

Παλικάρι τα έχεις χάσει τελείως έτσι; πές μας τώρα κιόλας ότι με πήδηξες για να κερδίσεις και εντυπώσεις ....μιας και μας έδωσες τηλέφωνο σου ..χαχαχαχαχ
(Α και παλικάρι επειδή το χιούμορ μου σταματάει όταν κάποιος αφήνει αναληθή υπονοούμενα - και επειδή δεν με ξέρεις, δεν με είδες , ούτε τηλεφωνό μου σου έδωσα ποτέ, και δεν το χωράει ο νούς σου οτι αδιαφόρησα παρόλο του ότι με έπριξες να σε παρω τηλ και να μιλήσουμε προφανώς απο κόμπλεξ, κόψε τις εξυπνάδες και μην ασχολήσε μαζί μου)

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Α) Το τηλέφωνό μου το έχεις. Αν το έχασες, στο ξαναστέλνω για ένα επαναλληπτικό.
Β) Το ξέρεις πως ΜΕ αρέσει να ΜΕ λες οτι ΜΕ εχεις ανάγκη. Και το ξέρω οτι το ξέρεις.
Γ) ...εσύ τι λές? Δεν ποντάρω στο οτι έχεις χιούμορ και (καλώς εννοούμενο) πνεύμα?

Φιλάκια!  :2funny:
Παλικάρι τα έχεις χάσει τελείως έτσι; πές μας τώρα κιόλας ότι με πήδηξες για να κερδίσεις και εντυπώσεις ....μιας και μας έδωσες τηλέφωνο σου ..χαχαχαχαχ

(Α και παλικάρι επειδή το χιούμορ μου σταματάει όταν κάποιος αφήνει αναληθή υπονοούμενα - και επειδή δεν με ξέρεις, δεν με είδες , ούτε τηλεφωνό μου σου έδωσα ποτέ, και δεν το χωράει ο νούς σου οτι αδιαφόρησα παρόλο του ότι με έπριξες να σε παρω τηλ και να μιλήσουμε προφανώς απο κόμπλεξ, κόψε τις εξυπνάδες και μην ασχολήσε μαζί μου)
Επειδή προφανώς έχεις χάσει τη μνήμη σου... επέτρεψέ μου να την φρεσκάρω

Μήπως δεν θυμάσαι που σου είχα πασάρει το νούμερο του κινητού τηλεφώνου μου με PM προκαλώντας σε να μου αποδείξεις οτι δεν είσαι "μουστακαλής" (όπως υποστηριζα δημόσια) και μου τηλεφώνησες με απόκρυψη στο κινητό μου ένα βραδάκι (κατά τις 00.00 - 00.30) από το γραφείο σου (έλα τώρα... θες να σου πω και τι δουλειά κάνεις?) και μιλούσαμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένα δίωρο περι ανέμων και μου έλεγες σε τι μαγαζιά πας με τις παρέες σου, και πως γουστάρεις τον άντρα, και τι δίνεις και τι απαιτείς μέσα σε μια σχέση?

Να πω δημόσια οτι μου περιέγραφες τον εαυτό σου, οτι η καταγωγή σου είναι μισή Ελληνίδα - μισή Τσέχα και σάρεσε να με φτιάχνεις από τηλέφωνο, και μου διηγούσουν πως σ' αρεσει να παίζεις με τους άντρες και να τους τρελαίνεις?

...να πω κι άλλα ή τα θυμήθηκες τώρα?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
α πα πα !!!!!!!!

Επισκέπτης
αποκταει ενδιαφερον το πραγμα..η συνεχεια να δοθει στην ζουγκλα του μακη με αποκαλυπτικα βιντεο.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Επειδή προφανώς έχεις χάσει τη μνήμη σου... επέτρεψέ μου να την φρεσκάρω

Μήπως δεν θυμάσαι που σου είχα πασάρει το νούμερο του κινητού τηλεφώνου μου με PM προκαλώντας σε να μου αποδείξεις οτι δεν είσαι "μουστακαλής" (όπως υποστηριζα δημόσια) και μου τηλεφώνησες με απόκρυψη στο κινητό μου ένα βραδάκι (κατά τις 00.00 - 00.30) από το γραφείο σου (έλα τώρα... θες να σου πω και τι δουλειά κάνεις?) και μιλούσαμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένα δίωρο περι ανέμων και [size=11pt]μου έλεγες σε τι μαγαζιά πας με τις παρέες σου, και πως γουστάρεις τον άντρα, και τι δίνεις και τι απαιτείς μέσα σε μια σχέση?[/size]

Να πω δημόσια οτι μου περιέγραφες τον εαυτό σου, οτι η καταγωγή σου είναι μισή Ελληνίδα - μισή Τσέχα και σάρεσε να με φτιάχνεις από τηλέφωνο, και μου διηγούσουν πως σ' αρεσει να παίζεις με τους άντρες και να τους τρελαίνεις?

...να πω κι άλλα ή τα θυμήθηκες τώρα?

Αυτά βρήκατε να συζητήσατε βραδιάτικα, PATHFINDER ; :think:

Κι επί τη ευκαιρία, erinal_w, γιατί άνοιξες αυτό το thread; Μήπως ψάχνεις ιδέες και τροφή για...φαντασιώσεις; ;)

Επισκέπτης
xaxax διαμαντι τελικα η Erinal_w μμμ και τσεχα μαλιστα ..αυτα ειναι!

Επισκέπτης
να κάνουμε διαγωνισμό για το γκίνες το μακρύτερο τσιμπούκι και το μακρύτερο γλυφομούνι χρονικά εννοείται το μακρύτερο.
υπό την αιγίδα του γλομπέου.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Και για να το κλείσω (προς το παρόν κι ελπίζω και το μέλλον, διότι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος αντιπαράθεσης - δεν προκάλεσα)... δεν νομίζω πως θα ωφελούσε να πω κι άλλα "πικάντικα" που θα έκαναν τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης να αισθανθεί υπερήφανος που έχει τέτοιες σεξουάλες στις τάξεις του! Ωωωωωωωπ! Τι έγινε? Τα θυμήθηκες μια χαρά τώρα? Όσο για το "αναληθή"... άστο! Μου είπες πικάντικες λεπτομέρειες που δεν σε παίρνει. Για αυτό λοιπόν, άνοιξε κανένα άλλο topic με τίτλο "πόση ώρα σας αρέσει να σας γαμάνε" μήπως κι εκεί έχεις περισσότερη τύχη και βρεις τις απαντήσεις που δεν βρήκες στο παρόν thread και δεν έχει καταφέρει να σου δώσει ο γκόμενός σου στα 27 σου χρόνια, λίγο πριν το ράφι και με βαθιά ανησυχία αποκατάστασης.

Γκέγκε?  :grin:

Επισκέπτης
Την ισοπεδωσες την καημενη αστην λιγο lol.Sexy δικηγορινα παντως ε..καλη φαση

Επισκέπτης
κι' αλλο,κι' αλλο..μην μας το κοβεις στο καλυτερο ρε μαστορα..

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Tι έγινε ρε παιδιά...????ανάψανε τα αίματα βλέπω... :blowup:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Οπα...relax ρε παιδακια :P
Τι επιθεση ειναι αυτη? :-

toons

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
μήπως να αλλαχτεί το όνομα του thread??? να το πουμέ::: Μέγιστη ώρα μαλακίας και ισοπέδωσης.

ίσως κάποιοι να ήθελαν να γράψουν την εμπειρία τους ή τον πόνο τους.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
929
Πόντοι
96
μήπως να αλλαχτεί το όνομα του thread??? να το πουμέ::: Μέγιστη ώρα μαλακίας και ισοπέδωσης.

Αν και σωστα αυτα που λες καρφωνεσαι οτι εισαι παλιο μελος με νεο acount!!!!

Εμενα απο την αλλη σεξυ-δικηγόρος και τσεχα απο την Τσεχοσλοβλακεία και κατοικος μακρινης πόλης λιγο παπας μου κάνει!!!

Αλλα τι παπας?? Απο αυτοκινητο, απο τα Ζωνιανα, απο εκκλησια απο το bourdela?????????? (αυτο το τελευταιο απο μια διαφημιση μου ηρθε)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom