Νέα

Μέγιστη ώρα αιδιολειχίας -πεολειχίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αρα δεν ειναι το ιδιο με το γλυφομουνι που αναφεροτανε στην πρωτη σελιδα.....αυτο ρωταω τοση ωρα....λεω μπας και εχει αλλαξει η ορολογια....γιατι τωρα τελευταια με τα εμο και τα τρεντυ αρχισα να ανησυχω :P

μουα.....εισαι βαρετος.....ουτε μια ατακα της προκοπης δεν μπορεις να πεις........

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΝΤΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚ????????????? :headbang: :headbang: :headbang:

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
παρε απο μενα μια φωτο και οχι ατακα τι ειναι τουλαχιστον 'πεολειχια'.και σου ευχομαι με το καλο.

Συνημμένα

• j.jpg
    j.jpg
    13,3 KB · Εμφανίσεις: 20

Επισκέπτης
Πάντως...με όλο το θάρρος μουνίτσα μου...δεν ξέρω...αν τρώγεσαι λίγο (έχω ανώμαλα γούστα μην νομίζεις)...και ψήνεσαι...λίγο πινελάκι να σου δείξω πως είναι δεν θα είχα αντίρρηση...με καλό σκοπό το λέω μην με παραξηγείς....αλλά μιας που το έφερε η κουβέντα...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Αρα δεν ειναι το ιδιο με το γλυφομουνι που αναφεροτανε στην πρωτη σελιδα.....αυτο ρωταω τοση ωρα....λεω μπας και εχει αλλαξει η ορολογια....γιατι τωρα τελευταια με τα εμο και τα τρεντυ αρχισα να ανησυχω :P

μουα.....εισαι βαρετος.....ουτε μια ατακα της προκοπης δεν μπορεις να πεις........

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΝΤΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚ????????????? :headbang: :headbang: :headbang:

Μην τον παρεξηγεις..

Πληρωνει τον φραπε 60 ευρω!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
Άμα ανοίξεις μία καντίνα εδώ να σερβίρεις φραπεδάκια θα θησαυρίσεις!

Επισκέπτης
Εξαρτάται από το μουνάκι και την όρεξη... Εγώ προσωπικά γαμήσι χωρίς γλυφομούνι δεν μπορώ να φανταστώ. Με τρελαίνει αυτή η γλυκιά μυρωδιά και τα απαλά μουνοχειλάκια! Εχω φτάσει και τα 45 λεπτά non-stop!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ρε παίδες γλύφετε, ή κοιτάτε το ρολόι όλη την ώρα?  :cheesy:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Βάζουν το ξυπνητήρι για να μην ξεχνιούνται

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Μην τον παρεξηγεις..

Πληρωνει τον φραπε 60 ευρω!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:
ηλιθιο πλασμα,ανθρωπε που δεν γαμας και μας εχεις πρηξει τα αρχιδια σε ολο το φορουμ με την κωλοιδεολογια σου αν θες με 60 ευρω γαμαω.εσυ ομως δεν μπορεις να γαμησεις με τιποτα.ουτε με λεφτα ουτε στο τσαμπα.δεν μπορεις να πας με γυναικα και καθεσαι και παιρνεις ματι στις ενημερωσεις πως γαμανε οι αλλοι.αντε σε αφηνω να παιρνεις ματι οταν γραφω πως γαμαω στα μασατζιδικα και στα μπουρδελα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Εξαρτάται από το μουνάκι και την όρεξη... Εγώ προσωπικά γαμήσι χωρίς γλυφομούνι δεν μπορώ να φανταστώ. Με τρελαίνει αυτή η γλυκιά μυρωδιά και τα απαλά μουνοχειλάκια! Εχω φτάσει και τα 45 λεπτά non-stop!
ε ναι ετσι ειναι....!ενα καλο σεξ πρεπει να περιεχει και γλυφομουνι και πιπουλα και διαφορες στασεις....!
ποικιλια....!
δεν πηδαμε απο αγκαρια..!

Επισκέπτης
ηλιθιο πλασμα,ανθρωπε που δεν γαμας και μας εχεις πρηξει τα αρχιδια σε ολο το φορουμ με την κωλοιδεολογια σου αν θες με 60 ευρω γαμαω.εσυ ομως δεν μπορεις να γαμησεις με τιποτα.ουτε με λεφτα ουτε στο τσαμπα.δεν μπορεις να πας με γυναικα και καθεσαι και παιρνεις ματι στις ενημερωσεις πως γαμανε οι αλλοι.αντε σε αφηνω να παιρνεις ματι οταν γραφω πως γαμαω στα μασατζιδικα και στα μπουρδελα.

Παιδιά αν ο moi είναι αυτός στην φωτογραφία στο avatar του προτείνω να μην του χώνεστε

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καλα ρε φιλε αφου ξερεις τι ατομο ειναι....!το χεις δει και σε αλλα θεματα....!η τακτικη του τυπα ειναι να τσιγκλαει τον κοσμο εδω μεσα.....!
το μονο που καταφερνει ειναι να αυτοικκανποιηται επειδη καπιοι τσιμπαν...!αλλοι τον γραφουν εκει που δεν πιανει μελανι...!!
οταν καταλαβει το ποσο αντιπαθητικος γινεται ισως και να το σταματησει η να αλλαξει λογαριασμο....!
τι ζορια τραβαει τωρα ο καθενας.....!

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
καλα ρε φιλε αφου ξερεις τι ατομο ειναι....!το χεις δει και σε αλλα θεματα....!η τακτικη του τυπα ειναι να τσιγκλαει τον κοσμο εδω μεσα.....!
το μονο που καταφερνει ειναι να αυτοικκανποιηται επειδη καπιοι τσιμπαν...!αλλοι τον γραφουν εκει που δεν πιανει μελανι...!!
οταν καταλαβει το ποσο αντιπαθητικος γινεται ισως και να το σταματησει η να αλλαξει λογαριασμο....!
τι ζορια τραβαει τωρα ο καθενας.....!
εχεις απολυτο δικιο συναδερφε.τετοιος σπασαρχιδας ειναι απο τις μοναδικες εξαιρεσεις.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
για ποιόν λέτε ρε παιδιά?
αν σε αυτην την σελιδα που ποσταρεις κανεις με την ροδελα του ποντικιου σου πανω κατω και διαβασεις τα ποστς  της τελευτεας σελιδας (9) θα καταλαβεις για ποιον!!!!!!!!!
δεν ειναι και αινιγμα....!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom