Νέα

Μέγιστη ώρα αιδιολειχίας -πεολειχίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Τελικα
Εγω εχω καταληξει οτι για τα καγκελα η καλλυτερη μπογια ειναι η HAMMERITE που δεν θελει μινιο πριν
Για να επανελθουμε στο θεμα μας. :uglystupid: :uglystupid: :jerking:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Και μόνο το γεγονός ότι βγαίνει να ρωτήσει για το πόσες ώρες κρατάει το γλυφτομούνι και το μπουκιτσι δείχνει το ανικανοποίητο που την ταλαιπωρεί. Δεν με εκπλήσουν καθόλου οι αποκαλύψεις του Pathfinder.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Για να επανελθουμε στο θεμα μας. :uglystupid: :uglystupid: :jerking:

Σωστα. Ας επανελθουμε στο θεμα μας. Τα πινελα. Μετα απο τον El Greco, ξερει κανεις ποτε θα κανει πρεμιερα η ταινια για τον S.Dali?  :grin:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Αυτή η Μαρίνα σου άλλαξε όλο σου το...είναι!!!!!Δώσε ρε το τήλ...τί το κρατάς????

Επισκέπτης
ρεκόρ στο γλύψιμο έκανε ο Βαγγέλης Βενιζέλος έγλυφε την καρέκλα του Γιωργάκη 2 μήνες σχεδόν.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πινελο δεν ειναι οταν το αγορακι τριβει το πουλακι του πανω κατω πανω κατω πανω κατω πανω κατω στο πουλακι του κοριτσακίου? ειναι και το γλυψιμο? εχει αλλαξει η ορολογια? μηπως εχω να γαμηθω ΤΟΣΟ πολυ καιρο? :2funny:

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
μηπως εχω να γαμηθω ΤΟΣΟ πολυ καιρο?
ακριβως αυτο!!!Για να μπαινεις σε ενα σαιτ με γαμιαδες που ψαχνουν πουτανες για να γαμησουν και ενω εσυ δεν εισαι πουτανα αυτο ακριβως παιζει.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε σεις το iq μερικων μελων εδω μεσα τον τελευταιο καιρο εχει ανεβει τοσο πολυ (σε αντιθεση μαλλον με τον σαρκασμο ή το χιουμορ που πεφτει επικινδυνως) που εχω αρχισει να νιωθω κομπλεξικα.....σχεδον λες και ειμαι στο κοσμοφορουμ.....χαχαχαχαχαχαχα

ευγε χρυσο μου......παρε τωρα τα ολοκληρα 260 σου μηνυματακια και τραβα να μαθεις αν μπηκα για να γαμηθω απο το ιντερνετ ή οχι με ενα τσουρμο αγνωστους μαντραχαλους :)

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Ρε σεις το iq μερικων μελων εδω μεσα τον τελευταιο καιρο εχει ανεβει τοσο πολυ (σε αντιθεση μαλλον με τον σαρκασμο ή το χιουμορ που πεφτει επικινδυνως) που εχω αρχισει να νιωθω κομπλεξικα.....σχεδον λες και ειμαι στο κοσμοφορουμ.....χαχαχαχαχαχαχα

ευγε χρυσο μου......παρε τωρα τα ολοκληρα 260 σου μηνυματακια και τραβα να μαθεις αν μπηκα για να γαμηθω απο το ιντερνετ ή οχι με ενα τσουρμο αγνωστους μαντραχαλους :)
τα 150 μηνυματα μου αν τσεκαρεις ειναι απο ανταποκρισεις κυριως απο μασατζιδικα που ειναι η αδυναμια μου,απο στουντιο,μπουρδελα και call girl.τα υπολοιπα 110 αφορουνε θεματα της κοινοτητας και του σεξ γενικα.εσυ μπορεις να μας πεις με τις 2648 ΜΑΛΑΚΙΕΣ και ΣΠΑΣΑΡΧΙΔΙΕΣ που εχεις ποσταρει τι ρολο παιζεις σε ενα σαιτ που ασχολειται με αγοριαιο ερωτα? (κοινως πουτανες δηλαδη).αντε κανε μας την χαρη γιατι πιστευω αυτος ειναι ο ρολος υπαρξης σου εδω μεσα να βρεις καναν αγνωστο μαντραχαλα να πηδηχτεις.δεν εισαι και η πρωτη.

Επισκέπτης
Δεν είναι τόσο απλό το θέμα. Δεν υπάρχει αποτελεσματικό χρονικό διάστημα.
Tα πάντα όπως μας έλεγαν στο σχολείο είναι μαθηματικά: Έχουμε και λέμε:

Eξίσωση που μας δίνει τον δείκτη καλού γλυφομουνιού:

(Tαλέντο στο γλυφομούνι) επί (χρόνος που μεσολάβησε σε ημέρες από τον προηγούμενο οργασμό*) δια (χρόνο που διαρκει) = Ποιότητα γλυφομουνιού.

Eπεξηγήσεις:
- Tαλέντο στο γλυφομούνι: Bαθμολογεί αυτή που την γλύφουν εκείνη τη στιγμή:Kλίμακα από 1(κακό) έως 15(super)
- *αν ο προηγούμενος οργασμός ήταν την ίδια ημέρα βάζουμε μηδέν (0)
- Διάρκεια: πάντα σε λεπτά της ώρας

Παράδειγμα αν αυτός που γλύφει έχει ταλέντο 8, εσείς είχατε τον προηγούμενο οργασμό σας πριν 13 ημέρες και γλύφει επί 25 λεπτά και  έχουμε και λέμε:

8 x 13 : 25 = Ποιότητα γλυφομουνιού 4,16

Aξίζει να μελετήσετε με δικά σας παραδείγματα την εξίσωση καθώς η αλλαγή μίας και μόνο παραμέτρου δίνει τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τραβας ζορι αγορακι μου? θες τσαμπουκαδες? γουσταρεις νταηλικια? δε σου καθονται τα κοριτσακια και μαζευεις οργη μεσα σου? ειλικρινα δε με απασχολει γιατι με αρκετες κοτες εχω πλακωθει σημερα....δεν αντεχει ο οργανισμος και αλλες γιατι θα παθω κοριζα στο τελος
αμα θες παρε χαρτακι για αυριο..... :)

μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου και για το πουλι σου προφανως εαν θεωρεις οτι μπαινω και γραφω πεντε μαλακιες επειδη ψαχνω πουτσο να με γαμησει.....αυτο ισως να το ελεγε καποιο αγορακι τιγκα στο σπυρακι ηλικιας 15-20 ετων που εχει βαρεθει να τον παιζει.....εαν ανηκεις στο παραπανω γκρουπ τοτε κουραγιο θα γαμησεις και εσυ καποια στιγμη....εαν παλι οχι τοτε περαστικα :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε συ since θες να μου λυσεις την απορια του πινελου γιατι σε βλεπω και σπουδαγμενο παιδι? γιατι μπλεχτηκανε τα βραχαια με τα μακρα και γινονται παρεμβολες....

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Τραβας ζορι αγορακι μου? θες τσαμπουκαδες? γουσταρεις νταηλικια? δε σου καθονται τα κοριτσακια και μαζευεις οργη μεσα σου? ειλικρινα δε με απασχολει γιατι με αρκετες κοτες εχω πλακωθει σημερα....δεν αντεχει ο οργανισμος και αλλες γιατι θα παθω κοριζα στο τελος
αμα θες παρε χαρτακι για αυριο..... :)

μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου και για το πουλι σου προφανως εαν θεωρεις οτι μπαινω και γραφω πεντε μαλακιες επειδη ψαχνω πουτσο να με γαμησει.....αυτο ισως να το ελεγε καποιο αγορακι τιγκα στο σπυρακι ηλικιας 15-20 ετων που εχει βαρεθει να τον παιζει.....εαν ανηκεις στο παραπανω γκρουπ τοτε κουραγιο θα γαμησεις και εσυ καποια στιγμη....εαν παλι οχι τοτε περαστικα :)
προσεχε γιατι σου ανεβηκε η πιεση με αυτα που γραφεις  :2funny: :2funny: ο τσαμπουκας πως θα γινει? πισω απο τα πληκτρολογια?  :2funny: εγω δεν τσακωνομαι ποτε με μια γυναικα.η γυναικα ειναι μονο να παιρνει πιπα και να γαμιεται τιποτα αλλο  :dancing: το ξερω οτι σε πηραξε η αληθεια με αυτα που ειπα γι'αυτο τρελλαθηκες.
τωρα για το τι γαμαω εγω ασε.μερα παρα μερα ειμαι σε μασατζιδικο και χτυπαω και κανα call girl. εσυ μπορεις να μας πεις απο ποτε εχεις να γαμηθεις? γιατι ο θυμος των ποστ σου δειχνει οτι αυτη την ιερη πραξη στο σωμα σου να εχεις να την κανεις οχι μερες ουτε μηνες.Αλλα Χρονια  :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε ωραια αφου ειναι για να παιρνει τσιμπουκια και να γαμιεται βρες μια να σου τα κανει ολα αυτα και ξεφορτωσου με καλο μου :)

Επισκέπτης
Πινέλο: H χρήση του πέους επί της επιφάνειας του αιδοίου με παρόμοιο τρόπο όπως ο μπογιατζής χρησιμοποιεί το πινέλο του: Πάνω,κάτω σε συνεχή κίνηση χωρίς να έχουμε διείσδυση ή με πολύ μικρές διεισδύσεις.

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Ε ωραια αφου ειναι για να παιρνει τσιμπουκια και να γαμιεται βρες μια να σου τα κανει ολα αυτα και ξεφορτωσου με καλο μου :)
τις εχω βρει εννοια σου.βρες και συ κατι αντιστοιχο γιατι θα σου κανει πολυ καλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom