Νέα

Μέγιστη ώρα αιδιολειχίας -πεολειχίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
[
Το πηλοφόρι γράφεται με Η. Δεν θα κολλήσουμε σ' αυτό βέβαια... για γλυφομούνι μιλάμε. Το θέμα δεν είναι ΠΟΣΗ ώρα κάνεις γλυφομούνι... αλλά ΠΩΣ το κάνεις και σε πόση ώρα την κάνεις να τελειώσει και να ουρλιάζει από κάβλα! Αυτό δεν ρωτάς να μάθεις? μην το μπλέκεις παραπάνω... Αν λοιπόν κάποιος είναι ασχετος, μπορεί να γλύφει με τις ώρες και η κοπέλα ούτε να νιώθει! Αμα το γνωρίζεις όμως το άθλημα, μπορείς και μέσα σε 2-3 λεπτά να την κάνεις να σπαρταράει.

...και για να έρθω και στο θέμα που σε απασχολεί erinal, αμα δεν σου κάνει καλό γλυφομούνι, αμα δεν σε περιποιείται, αμα δεν ασχολείται μαζί σου... ε, παράτα τον ρε κοπέλα μου!

Και να σου πω εσύ που ξέρεις τα πολλά και ο νούς σου κατεβάζει και επειδή σε βλέπω να έχεις πιάσει την ψυχολογία μου και να γνωρίζεις τι με απασχολεί.. μήπως ξέρεις που θα βρω και ειδικό στην αιδοιολειχία ;Γιατί όντως είμαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατασταση και με το ζόρι το κρύβω.. Η ζώη μου κρεμεται απο το στόμα σου  :2funny: :2funny:
(Υ.Γ μου αρέσει να κάνω λάθη και να με διορθώνεις.. )

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Σου αρέσει το θέαμα; Γιατί μόνο να βλέπεις μπορείς

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Εδώ άντεχε η siasia χωρίς να την πάρει ο ύπνος!

Πάντως εγώ μία StaSIA που ξέρω, κάνει κάτι απίστευτες πίπες και όχι μόνο. Επιπλέον, χαιρόταν ιδιαίτερα να λαμβάνει ανταπόδωση ανάλογης μεταχείρησης.
[ ]

Εάν τελικά όλα τα παράγωγα του SIA (και πόσο μάλλον το SIA^2) έχουν πάντα ανάλογα προσόντα, τότε το μέλος siasia πρέπει με κάποιο τρόπο να το τιμήσουμε.

Facial_Freak

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Το ερώτημα είναι απλό. Πόση ώρα ήταν το μέγιστο διάστημα που σας έκαναν πίπα ή κάνατε πινέλο(;)
"Ασχημη εμπειρία - μέτρια - καταπληκτική;
κτλ κτλ.. :P

Προσωπικα εμενα το πιο πολυ που εχω αντεξει να μου κανουν, ειναι γυρω στις δυομιση ωρες (με κανα δυο διαλειμματα για να επαναρθρωσει το σαγονι της)...Απλα η συγκεκριμενη κοπελα με καυλωνε τοσο πολυ που δε μπορουσα πλεον απο την πολυ καυλα να χυσω!! :rockon:
Παρεπιπτωντος σας εχει τυχει ποτε αυτο ρε παιδες?
Τωρα οσο για το δικο μου χρονο, εγω δινω παντα βαση στα προκαταρκτικα και φροντιζω να κρατανε πολυ, ισως και ωρες (οχι πινελου, γενικα προκαταρκτικα).
Οσο αφορα την αιδοιολειχια, τοχω κανει μεχρι να πιαστει ο αυχενας μου(ισως ναταν γυρω στο 2ωρο), σηκωθηκα λιγακι,ξεπιαστηκα κ ξανασυνεχισα γιατι με τραβηξε παλι πανω της!!!  :rockon: 
Βασικα εμενα μου αρεσει να χυνω και στα προκαταρκτικα κ στο κυριως πιατο, και παντα ανταποδιδω... Αυτα

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
bourdelo το κανατε το θεμα :2funny: :2funny:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Και να σου πω εσύ που ξέρεις τα πολλά και ο νούς σου κατεβάζει και επειδή σε βλέπω να έχεις πιάσει την ψυχολογία μου και να γνωρίζεις τι με απασχολεί.. μήπως ξέρεις που θα βρω και ειδικό στην αιδοιολειχία ;Γιατί όντως είμαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατασταση και με το ζόρι το κρύβω.. Η ζώη μου κρεμεται απο το στόμα σου  :2funny: :2funny:
Α) Το τηλέφωνό μου το έχεις. Αν το έχασες, στο ξαναστέλνω για ένα επαναλληπτικό.
Β) Το ξέρεις πως ΜΕ αρέσει να ΜΕ λες οτι ΜΕ εχεις ανάγκη. Και το ξέρω οτι το ξέρεις.
Γ) ...εσύ τι λές? Δεν ποντάρω στο οτι έχεις χιούμορ και (καλώς εννοούμενο) πνεύμα?

Φιλάκια!  :2funny:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Κάθε φορά γλείφω για κάνα 20λεπτο
και καμιά φορά και για μισή ώρα και 3 τέταρτα!!

Πιπούλα για κάνα 20-30' περίπου!!

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216
Αν το μουνάκι έχει ωραία μυρωδιά και γεύση γλείφω μέχρι να
με παρακαλέσει η γκόμενα να σταματήσω γιατί δεν αντέχει άλλο
ή μέχρι να πρηστούν τα χείλια μου, σαν να έχω φάει ένα κουβά
λιόσπορους, από τους αλμυρούς!!!!!!!!!!!
Όταν μου κάνουν πίπα τώρα, ανάλογα πόσο "μαέστρος" είναι η
γκόμενα, ο χρόνος διαρκεί από 5 έως 20 λεπτά, μετά αρχίζω
και πονάω οπότε κάνουμε παύση και....... to be continue.......

Επισκέπτης
Αν το μουνάκι έχει ωραία μυρωδιά και γεύση γλείφω μέχρι να
με παρακαλέσει η γκόμενα να σταματήσω γιατί δεν αντέχει άλλο
ή μέχρι να πρηστούν τα χείλια μου, σαν να έχω φάει ένα κουβά
λιόσπορους, από τους αλμυρούς!!!!!!!!!!!
Όταν μου κάνουν πίπα τώρα, ανάλογα πόσο "μαέστρος" είναι η
γκόμενα, ο χρόνος διαρκεί από 5 έως 20 λεπτά, μετά αρχίζω
και πονάω οπότε κάνουμε παύση και....... to be continue.......

ye και γω το παθαινω αμα η πιπα κρατησει πανω απο 20 λεπτα και θελω ενα διαλειμα αλλα αυτο ειναι μεγαλη πολυτελεια για να το εχω στο μπουρδέλο:P οποτε καλυτερα το εχω να τελιωσω σχετικα γρηγορα παρα να κραταω και στο τελος να μην κανω και τπτ.:p

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ρε μαγκες 2 ωρες πίπα χωρις να χύσετε?τοσο ξενερωτη πίπα σας παίρνει η γκόμενα??το θέμα ειναι να σε κάνει να θες να χύσεις κ όχι να δεις ολο το ματς με πίπα :P

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.978
Πόντοι
6.925
2 ώρες πίπα + 2 ώρες γλυφομ... + το sex ε! δεν θάναι κάνα 4ωρο - κλείνετε 8ωρο παιδιά. Ασφάλεια σας την πληρώνουν ?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Δεν ξέρω αν κάποιοι εδώ μέσα γλείφουν 2ωρα ή 4ωρα  :think: και τι νόημα έχει να γλείφει κάποιος για 2 ώρες,εκτός κι αν η γκόμενα χύσει σ'αυτό το 2ωρο 3-4 φορές αλλιώς κάτι δεν πάει καλά... :think:
Έμενα προσώπικα μου αρέσει πολύ να γλείφω τη γκόμενα μέχρι να χύσει και μετά να ξαναχύσει όταν το κάνουμε...ή μέχρι να με ικετεύει να της τον χώσω :rockon:,άλλες σου το ζητάνε στο 2λεπτο,άλλες στο 10λεπτο και αλλες στο μισάωρο!!!Τώρα όσο αφορά το κλαρίνο αν η γκόμενα είναι επιπέδου ΠέτροΛούκα γουστάρω μέχρι να με ξεζουμίσει(απίστευτη κάυλα να χύνεις την ώρα που σου τον ρουφάει μέσα στο στόμα και να τα πίνει μέχρι τελευταία σταγόνα...σαν να σε χτυπάει το ηλεκτρικό ρευμα ειναι :dancing:).Αν όμως είναι φάλτσα,στο 2λεπτο τη σταματάω για κακοποίηση του αθλήματος!!!
Σημασία παιδιά έχει πως το κάνεις ή σου το κάνουν και όχι πόση ώρα ;)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
929
Πόντοι
96
εχω 2+1 αποριες!!

Καταρχην το γλυφομουνι λεγεται αιδιολειΞια και οχι αιδολειχια!! το ερωτημα ειναι ΓΙΑΤΙ?? (μηπως επειδη το νιμου ειναι Ξινο??)

Μετα οταν γλυφεις μια γκόμενα και σου ζηταει να μπεις μέσα ειναι επειδη κάβλωσε ή επειδη βαρέθηκε??

Η εκφραση "μαλλιασε η γλωσσα μου" εχει σεξουαλικό υπονοουμενο????

Τελος η απαντηση στην απορια "Πως κανει μια τριχα πριν πέσει κάτω" ειναι "Φθθθθθθου"

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
  Καταρχην το γλυφομουνι λεγεται αι[size=14pt][size=14pt]δ[/size][/size]ιολειΞια και οχι αιδολειχια!! το ερωτημα ειναι ΓΙΑΤΙ?? (μηπως επειδη το νιμου ειναι Ξινο??)
μήπως επειδή αν γλύφεις αρκετή ώρα, δεν μπορείς να προφέρεις λέξη απο [size=14pt][size=14pt]δ[/size][/size]έλτα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom