Επισκέπτης
[
Και να σου πω εσύ που ξέρεις τα πολλά και ο νούς σου κατεβάζει και επειδή σε βλέπω να έχεις πιάσει την ψυχολογία μου και να γνωρίζεις τι με απασχολεί.. μήπως ξέρεις που θα βρω και ειδικό στην αιδοιολειχία ;Γιατί όντως είμαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατασταση και με το ζόρι το κρύβω.. Η ζώη μου κρεμεται απο το στόμα σου
(Υ.Γ μου αρέσει να κάνω λάθη και να με διορθώνεις.. )
Το πηλοφόρι γράφεται με Η. Δεν θα κολλήσουμε σ' αυτό βέβαια... για γλυφομούνι μιλάμε. Το θέμα δεν είναι ΠΟΣΗ ώρα κάνεις γλυφομούνι... αλλά ΠΩΣ το κάνεις και σε πόση ώρα την κάνεις να τελειώσει και να ουρλιάζει από κάβλα! Αυτό δεν ρωτάς να μάθεις? μην το μπλέκεις παραπάνω... Αν λοιπόν κάποιος είναι ασχετος, μπορεί να γλύφει με τις ώρες και η κοπέλα ούτε να νιώθει! Αμα το γνωρίζεις όμως το άθλημα, μπορείς και μέσα σε 2-3 λεπτά να την κάνεις να σπαρταράει.
...και για να έρθω και στο θέμα που σε απασχολεί erinal, αμα δεν σου κάνει καλό γλυφομούνι, αμα δεν σε περιποιείται, αμα δεν ασχολείται μαζί σου... ε, παράτα τον ρε κοπέλα μου!
Και να σου πω εσύ που ξέρεις τα πολλά και ο νούς σου κατεβάζει και επειδή σε βλέπω να έχεις πιάσει την ψυχολογία μου και να γνωρίζεις τι με απασχολεί.. μήπως ξέρεις που θα βρω και ειδικό στην αιδοιολειχία ;Γιατί όντως είμαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατασταση και με το ζόρι το κρύβω.. Η ζώη μου κρεμεται απο το στόμα σου
(Υ.Γ μου αρέσει να κάνω λάθη και να με διορθώνεις.. )