Νέα

Μέγιστη ώρα αιδιολειχίας -πεολειχίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ετσι ...η δουλεια κανει τους άντρες.. το γιαπί το πιλοφορι το μυστρι ;)

Παρόλα αυτά κανεις δεν απαντά ευθέως εκτός του φίλτατου φλες..
Ντρεπόμαστε;ε; ;)

Εσύ εριναλω πόση ώρα τσιμπουκώνεις τον γκόμενο;

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Προσωπικά έχω κάτσει ολόκληρο 2ωρο και έχω ασχοληθεί!!! Το μόνο κακό ήταν ότι πιάστηκε ο αυχένας μου!!!

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κοίτα....κάποτε έιχα μια πιτσιρίκα, γύρω στα 18,εγώ γύρω στα 26, η οποία την καταέβρισκε να με πιπώνει...και μάλιστα να με σταματάει και 3-4 φορές πριν τελειώσω....μέχρι να μην αντέχω πια....και όταν γινόταν η έκρηξη...... τα κατάπινε όλα.
Ούτε μέλι να είχα....και με είχε πιπώσει στα πιο απίθανα μέρη !
Την είχα εκπαιδεύσει τέλεια μιλάμε.
Το πιο....καβλωτικό που θυμάμαι....της είχα δώσει κλειδί...και με περίμενε στο σπίτι να γυρίσω από τη δουλειά...έμενα μόνος μου και δεν είχα πρόβλημα.

Κάποιες φορές, μόλις έμπαινα μέσα , άφηνα την τσάντα που χρησιμοποιούσα στη δουλειά, όρμαγε στο διάδρομο της εισόδου, και στα όρθια όπως ήμουν, μου κατέβαζε το παντελόνι και μου έπαιρνε ένα στα γρήγορα για το καλοσόρισμα !
Η συνέχεια δινόταν στο υπόλοιπο σπίτι...όπου της ανταπέδιδα τα δέοντα βέβαια !

Τώρα ...όσον αφορά εμένα...αμα το μουνάκι ειναι του γούστου μου....(.αδιευκρίνηστο, έχει σχέση με αφή-άρωμα-γεύση-εμφάνιση,) μπορεί να το γλύφω με τις ώρες...σε συνδυασμό με γλέιψιμο και όλης γενικά της περιοχής.... :grin:.....μέχρι που η γκόμενα να μη αντέχει άλλο...και να με παρακαλάει να μπώ μέσα της.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.403
Πόντοι
12.056
Κοίτα....κάποτε έιχα μια πιτσιρίκα, γύρω στα 18,εγώ γύρω στα 26, η οποία την καταέβρισκε να με πιπώνει...και μάλιστα να με σταματάει και 3-4 φορές πριν τελειώσω....μέχρι να μην αντέχω πια....και όταν γινόταν η έκρηξη...... τα κατάπινε όλα.
Ούτε μέλι να είχα....και με είχε πιπώσει στα πιο απίθανα μέρη !
Την είχα εκπαιδεύσει τέλεια μιλάμε.
Το πιο....καβλωτικό που θυμάμαι....της είχα δώσει κλειδί...και με περίμενε στο σπίτι να γυρίσω από τη δουλειά...έμενα μόνος μου και δεν είχα πρόβλημα.

Κάποιες φορές, μόλις έμπαινα μέσα , άφηνα την τσάντα που χρησιμοποιούσα στη δουλειά, όρμαγε στο διάδρομο της εισόδου, και στα όρθια όπως ήμουν, μου κατέβαζε το παντελόνι και μου έπαιρνε ένα στα γρήγορα για το καλοσόρισμα !
Η συνέχεια δινόταν στο υπόλοιπο σπίτι...όπου της ανταπέδιδα τα δέοντα βέβαια !

Τώρα ...όσον αφορά εμένα...αμα το μουνάκι ειναι του γούστου μου....(.αδιευκρίνηστο, έχει σχέση με αφή-άρωμα-γεύση-εμφάνιση,) μπορεί να το γλύφω με τις ώρες...σε συνδυασμό με γλέιψιμο και όλης γενικά της περιοχής.... :grin:.....μέχρι που η γκόμενα να μη αντέχει άλλο...και να με παρακαλάει να μπώ μέσα της.

Και μετα ξυπνησες.. :2funny: :2funny: :birdman: :-*

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και μετα ξυπνησες.. :2funny: :2funny: :birdman: :-*

Όχι φίλε....αλήθεια είναι .
Και ήταν και αδελφή φίλου μου....τα είχαμε για περίπου 1 χρόνο....κατόπιν άρχισε τα γνωστά για κουκούλωμα....και έκοψα σιγά - σιγά.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Ετσι ...η δουλεια κανει τους άντρες.. το γιαπί το πιλοφορι το μυστρι ;)
Το πηλοφόρι γράφεται με Η. Δεν θα κολλήσουμε σ' αυτό βέβαια... για γλυφομούνι μιλάμε. Το θέμα δεν είναι ΠΟΣΗ ώρα κάνεις γλυφομούνι... αλλά ΠΩΣ το κάνεις και σε πόση ώρα την κάνεις να τελειώσει και να ουρλιάζει από κάβλα! Αυτό δεν ρωτάς να μάθεις? μην το μπλέκεις παραπάνω... Αν λοιπόν κάποιος είναι ασχετος, μπορεί να γλύφει με τις ώρες και η κοπέλα ούτε να νιώθει! Αμα το γνωρίζεις όμως το άθλημα, μπορείς και μέσα σε 2-3 λεπτά να την κάνεις να σπαρταράει.

...και για να έρθω και στο θέμα που σε απασχολεί erinal, αμα δεν σου κάνει καλό γλυφομούνι, αμα δεν σε περιποιείται, αμα δεν ασχολείται μαζί σου... ε, παράτα τον ρε κοπέλα μου!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
...και για να έρθω και στο θέμα που σε απασχολεί erinal, αμα δεν σου κάνει καλό γλυφομούνι, αμα δεν σε περιποιείται, αμα δεν ασχολείται μαζί σου... ε, παράτα τον ρε κοπέλα μου!

king-033.gif

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Ελπίζω να μη σας στενοχωρήσω πολύ, αλλά ο Τούρκος που είχα κάποια εποχή, έπιανε το τετράωρο. Αντίθετα από τις φήμες που κυκλοφούν στο Γιουνανιστάν, το θεωρούσε πολύ σημαντική... παροχή.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Ελπίζω να μη σας στενοχωρήσω πολύ, αλλά ο Τούρκος που είχα κάποια εποχή, έπιανε το τετράωρο. Αντίθετα από τις φήμες που κυκλοφούν στο Γιουνανιστάν, το θεωρούσε πολύ σημαντική... παροχή.
αντεχε ο μπαγασας 4 ωρες πιπωμα χωρις να χυσει ?? :grin:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.403
Πόντοι
12.056
Όχι φίλε....αλήθεια είναι .
Και ήταν και αδελφή φίλου μου....τα είχαμε για περίπου 1 χρόνο....κατόπιν άρχισε τα γνωστά για κουκούλωμα....και έκοψα σιγά - σιγά.

χιουμορ κανω βρε Ιωαννη..ακομα να με καταλαβεις???χεχεχεχεχεχε

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Μη μασάς! Κι εμείς εδώ σημαντική παροχή το θεωρούμε! Δίνουμε καλό γλυφομούνι ελπίζοντας σε μια υπέροχη πίπα. Αν παρ' όλα αυτά γουστάρεις Τουρκική αντί Ελληνικής γλώσσας να κολυμπάει στο μουνάκι σου, τράβα μια βόλτα στο Turkistan (αφου το Yunanistan σου πέφτει μπανάλ) που απ' ότι ακούω έχουν και διαφορετικές συνήθειες σχετικά με τις οπές, που μάλλον ο τρυφερός και καλοσχηματισμένος σου πισινός δεν θα χαρεί και πολύ να δοκιμάσει, πόσο μάλλον να αντέξει για καιρό.

ΥΓ. Για να έγλυφε ο Τούρκος 4 ώρες και να μην είχε αποτέλεσμα... κάτι λάθος έκανε! Βλέπεις οι γίδες πάνω στις οποίες είχε εκπαιδευτεί, διέφεραν από την πραγματική γυναίκα.

....έεεεεεελα! Χιούμορ κάνω!

Επισκέπτης
εγω δεν ειμαι για τετοιες αγκαρειες..δεν φτανει που τις γαμαω,θα τους κανω & γλυφομουνι???εδω δεν τις γαμαω καν απο το μουνι..πιπα-κωλο ΜΟΝΟ..

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Μη μασάς! Κι εμείς εδώ σημαντική παροχή το θεωρούμε! Δίνουμε καλό γλυφομούνι ελπίζοντας σε μια υπέροχη πίπα. Αν παρ' όλα αυτά γουστάρεις Τουρκική αντί Ελληνικής γλώσσας να κολυμπάει στο μουνάκι σου, τράβα μια βόλτα στο Turkistan (αφου το Yunanistan σου πέφτει μπανάλ) που απ' ότι ακούω έχουν και διαφορετικές συνήθειες σχετικά με τις οπές, που μάλλον ο τρυφερός και καλοσχηματισμένος σου πισινός δεν θα χαρεί και πολύ να δοκιμάσει, πόσο μάλλον να αντέξει για καιρό.
ΥΓ. Για να έγλυφε ο Τούρκος 4 ώρες και να μην είχε αποτέλεσμα... κάτι λάθος έκανε! Βλέπεις οι γίδες πάνω στις οποίες είχε εκπαιδευτεί, διέφεραν από την πραγματική γυναίκα.
....έεεεεεελα! Χιούμορ κάνω!

Δεν είναι έτσι...

1. απ' ότι ακούω έχουν και διαφορετικές συνήθειες σχετικά με τις οπές : διαδόσεις σου λέω!

2. Για να έγλυφε ο Τούρκος 4 ώρες και να μην είχε αποτέλεσμα : είχε!

3. έεεεεεελα! Χιούμορ κάνω! : έεεεεεεεεεεεελα... στενοχωρήθκες τελικά!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Προσεχτε μονο το νιμου…να μην μυριζει
μπακαλιαρος….εκτος κι αν εχετε φαει σκορδαλια…
Αυτά τα 2…πανε μαζι….
Αχαχαχαχαχαχα………..!!!!!!

Επισκέπτης
Τελικά μου δημιουργούνται μεγαλύτερες απορίες όπως:
1. Αν κάτσω πάνω στην εφήμερίδα δεν γίνεται το βάψιμο καλό; χεχε
2. Η τετραωρη αιδιολειχία συμπεριλαμβάνει το σύνολο της ..ημέρας;Η γλώσσα μετά πως είναι;;!χαχαχααχ
3. Η κοπέλα που δεχεται τις παροχές ειναι σε ημιθανή κατάσταση ή σε κώμα; (διότι εγώ κάπως έτσι θα ήμουν)
4. Κάποιος είπε δεν παίζει ρόλο ο χρόνος αλλά ο τρόπος και επειδή καλό είναι να μαθαίνουμε απο τα λάθη μας .. Μήπως ο χρόνος λέω.. μήπως βοηθάει σε ένα δυνατότερο οργασμό.. λέω μήπως ;
5. Για πίπες δεν ακουσα και ανησυχω... αλλά από ¨"πίπες" ..αλλο τίποτα ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom