Drunk Sinatra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 726
Σοβαρά ρε τύπε;μεσω κοινου φιλου,ολες γαμιουντε,δεν ανακαλυψες την αμερικη
Σοβαρά ρε τύπε;μεσω κοινου φιλου,ολες γαμιουντε,δεν ανακαλυψες την αμερικη
Στον ιδιο Δήμο ανήκουν και ίδιο Δημαρχο έχουν, προφανως.Η ίδια πόλη ειναι ομως και στον ιδιο Δημο ανήκουν και έχουν τον ίδιο Δήμαρχο. Το Μπεο. Ή κάνω λάθος;
Ναι, καμμία αντίρρηση. Όταν είχα πάει Βόλο, στα τσιπουραδικα της Ν. Ιωνίας μας τραταραν και μια πόλη είδα. Στην ουσία κάτι σα ρέμα μπορείς να πεις ότι χώριζε τις δύο περιοχές. Κάτι σαν Κηφισός. Κατά τα άλλα ενα και το αυτό.Στον ιδιο Δήμο ανήκουν και ίδιο Δημαρχο έχουν, προφανως.
Είναι ξεχωριστές ως Δημοτικές ενότητες όμως.
Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στα Γιάννενα με την Δημοτική ενότητα Ανατολής. Είναι μεν κολλητά, αλλά οι κάτοικοι μετριούνται ξεχωριστά.Ναι, καμμία αντίρρηση. Όταν είχα πάει Βόλο, στα τσιπουραδικα της Ν. Ιωνίας μας τραταραν και μια πόλη είδα. Στην ουσία κάτι σα ρέμα μπορείς να πεις ότι χώριζε τις δύο περιοχές. Κάτι σαν Κηφισός. Κατά τα άλλα ενα και το αυτό.
Τι μου θυμισες τώρα με αυτή τη γαμημένη την Ανατολή. Μεγάλο μπέρδεμα να βγούμε σε αυτήν. Υπάρχουν πόλεις μπακλαβωτα. Παίρνεις μια ευθεία, βγαίνεις άνετα οπου πας. Αυτά τα κωλογιαννενα μεγάλος ψυχοβγαλτης.Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στα Γιάννενα με την Δημοτική ενότητα Ανατολής. Είναι μεν κολλητά, αλλά οι κάτοικοι μετριούνται ξεχωριστά.
Όποιος δεν τα ξέρει τα Γιάννενα πρέπει να ακολουθεί τις πινακίδες με μεγάλη προσοχή, έτσι και χαθείς αντε να βρεθείς.Τι μου θυμισες τώρα με αυτή τη γαμημένη την Ανατολή. Μεγάλο μπέρδεμα να βγούμε σε αυτήν. Υπάρχουν πόλεις μπακλαβωτα. Παίρνεις μια ευθεία, βγαίνεις άνετα οπου πας. Αυτά τα κωλογιαννενα μεγάλος ψυχοβγαλτης.
Κι εκεί χρειάστηκε να πάμε. Νομίζω ότι δεν έχω δει χειρότερη πρωτεύουσα νομού, οσον αφορά το κυκλοφοριακό. Και θεοστενοι δρόμοι. Να φανταστείς τα Γρεβενά που τα νόμιζα χειρότερα μου φανηκαν Λ.Α. μετά την Κοζάνη.Όποιος δεν τα ξέρει τα Γιάννενα πρέπει να ακολουθεί τις πινακίδες με μεγάλη προσοχή, έτσι και χαθείς αντε να βρεθείς.
Τα Γιάννενα δεν είναι τίποτα όμως, που να πας και Κοζάνη, σαν μπλεγμένα καλώδια είναι οι δρόμοι.
Καλά τα Γρεβενά τα γυρνάς όλα σε μια ώρα με τα πόδια, και να θες να χαθείς επίτηδες, δε μπορείς.Κι εκεί χρειάστηκε να πάμε. Νομίζω ότι δεν έχω δει χειρότερη πρωτεύουσα νομού, οσον αφορά το κυκλοφοριακό. Και θεοστενοι δρόμοι. Να φανταστείς τα Γρεβενά που τα νόμιζα χειρότερα μου φανηκαν Λ.Α. μετά την Κοζάνη.
Απλά εμείς πάμε φορτωμενοι και συχνά με πολύ μεγάλο όγκο και αυτό μας δυσκολεύει τρομερά όπου και να ταξιδέψουμε. Υπάρχουν πόλεις που σε βοηθάνε με τη ρυμοτομία τους και άλλες που βλαστημας την ώρα και τη στιγμή που πρέπει να περάσεις από μέσα.Καλά τα Γρεβενά τα γυρνάς όλα σε μια ώρα με τα πόδια, και να θες να χαθείς επίτηδες, δε μπορείς.
Σα χωριουδακι είναι.
Οι αποστάσεις είναι κοντινές μεταξύ πόλεων αλλά δεν έχεις πρόσβαση σε άλλες χώρες οδικός.), και σε αντιθεση με τα χωρια της επαρχιας της ελλαδας η προσβαση στην υπολοιπη χωρα δεν ειναι τοσο ευκολη για να πεταγεσαι καθε σ/κ και σε αλλη μεγαλουπολη.
το ιδιο πραγμα λεμε τυπε.Οι αποστάσεις είναι κοντινές μεταξύ πόλεων αλλά δεν έχεις πρόσβαση σε άλλες χώρες οδικός.
Ούτε με σκαφακι δεν μπορείς να κάνεις τον γύρο του νησιού επειδή είναι υπό τουρκική κατοχή ένα τμήμα οπόταν είναι σαν απομόνωση.
Στο Λίβανο δεν μπορείς να πας γτ δεν έχει ακτογραμμή, Συρία ούτε κατά διάνοια.
Δεν θα διαφωνήσω στα υπόλοιπα π έγραψες.
Και ανέκαθεν ήταν πολύ πιο εύκολες και ακομπλεξάριστες από τις υπόλοιπες Ελληνίδες. Και με σχετικά χχαμηλό ποσοστά ελλεηνιδισμού.Τις πιο ωραίες γυναίκες τις έχω δει στην Κέρκυρα, στις 10 γυναίκες που θα δεις στις ηλικίες 18-40 οι 8 θα'ναι εντυπωσιακές, προσέχουν πολυ τον εαυτό τους. Και στην Κεφαλλονιά επισης.
Αν και δεν τα εχω γυρίσει ολα, τα Επτάνησα, είναι πιο προοδευτικοί, πιο Ευρωπαίοι, γενικά ως άνθρωποι, κι αυτό εννοείται βγαίνει και στις γυναίκες, προσωπική παρατήρηση.
Πουτάνα-πουτάνα η μάχη....Σέρρες κ Πάτρα προηγούνται! Καλά γαμησια !
ενς φιλος μου παλια γαμουσε μια Σερραια φοβερη....παραλιγο να γαμησει και την μανα της..Πουτάνα-πουτάνα η μάχη....
Γαμιόλα έ?ενς φιλος μου παλια γαμουσε μια Σερραια φοβερη....παραλιγο να γαμησει και την μανα της..
στο τελος αφου στραγγιξε δεκαδες πουτσες παντρευτηκε ενα πακιστανο
Η ίδια πόλη είναι στην ουσία, και ο κάτοικος της Ν. Ιωνιας Βολιώτης θα πει ότι είναι. Απλά, παλιότερα οι παλιοί Βολιώτες θεωρούσαν τους κατοίκους της Ν. Ιωνιας παρακατιανούς, γιατί στα όρια της υπήρχαν καταυλισμοί γυφτων, τους οποίους κοροϊδευτικά αποκαλούσαν «ινδιανους» και την Ν. Ιωνία την αποκαλούσαν Ινδιανάπολη.Ναι, καμμία αντίρρηση. Όταν είχα πάει Βόλο, στα τσιπουραδικα της Ν. Ιωνίας μας τραταραν και μια πόλη είδα. Στην ουσία κάτι σα ρέμα μπορείς να πεις ότι χώριζε τις δύο περιοχές. Κάτι σαν Κηφισός. Κατά τα άλλα ενα και το αυτό.