Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Αμα το πάμε έτσι Πειραιάς είναι 500.000 και Περιστέρι 1.000.000......
Η φήμη, αγαπητέ, έλκει καταγωγή από παλιά (δεκαετία 50), όταν και στην Ανατολική Μακεδονία, και ιδιως στην πόλη των Σερρών και της Δράμας, εδραζοντο πολλοί στρατιωτικοί σχηματισμοί.Τι λέει η επιστημονική ομάς του bou για τις Σερραίες και πώς εξηγεί την ακόρεστη δίψα για σπέρμα?
Επιστημονικά πάντα.
@athinaios44
περιοχη,καταβολες,μηδεν ηθικους φραγμους,λατρεια για ΜΠΟΥΤΣΕΣ...Τι λέει η επιστημονική ομάς του bou για τις Σερραίες και πώς εξηγεί την ακόρεστη δίψα για σπέρμα?
Επιστημονικά πάντα.
@athinaios44
Απλός και περιεκτικός...περιοχη,καταβολες,μηδεν ηθικους φραγμους,λατρεια για ΜΠΟΥΤΣΕΣ...
δεν εμβαθυνα πολυ λογω μεσημεριανης ραστωνης και φουσκωματος απο μασα
Τα καλύτερα πουτανάκια βγάζετε...Είναι το χωριό μου στα σερρας
Κερδίζεις πόντους μωρό μουΕίναι το χωριό μου στα σερρας
Σε κάθε κανόνα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.μια απο τις πιο ξενέρωτες γυναίκες που έχω γνωρίσει ήταν Σερραία (από ένα χωριό λίγο πιο έξω για την ακρίβεια). Αν και δεν ήταν άσχημη, δε την είχα δει ποτέ ούτε με άντρα, ούτε με γυναίκα. Όχι μόνο εγώ, κανένας απο τους κοινούς μας γνωστούς. Παίζει να ήταν παρθένα και asexual.
Γιατι ηλίθιος ρε τύπε?Και από Πτολεμαΐδα πρέπει να πηδιούνται καλά.. 2 που γνώρισα με παρακαλούσαν, ο ηλιθιος είχα κοπελλα τότε..
Πατρινιες ρε μαλακα μαστορισσες....εγω δε ξερω αλλα απο οτι μου εχουν πει γνωστοι και φιλοι...Πήραν κεφάλι οι μιναροπουτάνες....
Τότε σεβόμουν κ ήμουν τίμιος κ μας είπε κ ευχαριστώ η κάθε τσούλα..Γιατι ηλίθιος ρε τύπε?
Άντρα ήθελες να είχες?
Οργανώστε παρτυ με ΠατρινιεςΠατρινιες ρε μαλακα μαστορισσες....εγω δε ξερω αλλα απο οτι μου εχουν πει γνωστοι και φιλοι...
ολα τα σφαζουν ολα τα μαχαιρωνουν..παντρεμενους,ανυπαντρους,χαρτοπολεμους,νεους,μεσηλικες τα παντα ολα
Ο ορισμός του ναυαγίου...λέτε να βγει και στην Ζήνα η την Τατιάνα;ενς φιλος μου παλια γαμουσε μια Σερραια φοβερη....παραλιγο να γαμησει και την μανα της..
στο τελος αφου στραγγιξε δεκαδες πουτσες παντρευτηκε ενα πακιστανο
Σέρρες είναι φοιτητουπολη.Στηριζω Σέρρες,Κέρκυρα και Λιβαδεια.Μεγαλες φυσικες βυζαρες και πολυ ανθεκτικες στο κωλογαμησι.
Επισης υψηλό κατά κεφαλίν ποσοστό κατάποσης πρεπει να έχει το Αγρίνιο, εχει προσφέρει και έχει στραγγίξει πολλά