Νέα

Μεγαλύτερα βυζιά/ωραιότερο κώλο/πιο ελκυστική πούτσα του site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 255K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ψηφοφοριες τελος

• ναι

Ψήφοι: 1 100,0%
  • οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Kανονικά χρειαζόμαστε ίση ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ για να κρίνουμε αντικειμενικά.  :think:

Αξιολογότατα της ΣΙΑΣΙΑΣ.  :tits: :tits: :tits:

Επίσης ΑΝ  :think: ειναι ΑΥΤΑ στο AVATAR  :think: KAI της SEXOULAS.  :tits:

:dancing: :dancing: :dancing:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
παιδια προτρεπω τις κοπελες του site ,να βγαλουν φωτο το στηθος τους ( ανωνυμα,χωρις να φαινεται προσωπο) για να μπορεσουμε να κρινουμε ...ετσι δε γινεται
αν και πιστευω ενας χοντρος που ειδα σε ενα avatar ,εχει σιγουρα μεγαλυτερο μαστο απο αρκετες κοπελες ;)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
παιδια προτρεπω τις κοπελες του site ,να βγαλουν φωτο το στηθος τους ( ανωνυμα,χωρις να φαινεται προσωπο) για να μπορεσουμε να κρινουμε ...ετσι δε γινεται
αν και πιστευω ενας χοντρος που ειδα σε ενα avatar ,εχει σιγουρα μεγαλυτερο μαστο απο αρκετες κοπελες ;)
ε οχι και χοντρος ο ασπρουλης!

μποντι μπιλντερ ειναι ο τυπως, εκτος σαιζον ομως!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.132
Πόντοι
12.056
Kανονικά χρειαζόμαστε ίση ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ για να κρίνουμε αντικειμενικά.  :think:

Αξιολογότατα της ΣΙΑΣΙΑΣ.  :tits: :tits: :tits:

Επίσης ΑΝ  :think: ειναι ΑΥΤΑ στο AVATAR  :think: KAI της SEXOULAS.  :tits:

:dancing: :dancing: :dancing:

Της Σεξουλας ειναι,τα ειχε ξαναβαλει πιο παλια...
Το αριστερο νομιζω θελει λιγο φουσκωμα γιατι χανει λιγο στην φωτο  :2funny: :grin:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ΠΡΟΣ Αλίντισσα: ΒΑΛΕ ΠΑΛΙ ΤΟ AVATAR ΜΕ ΤΗ ΛΟΥΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΚΑΙ ΛΙΑΖΕΤΑΙ! Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ!

ΤΑ EXIT POLLS ΔΕΙΧΝΟΥΝ SIASIA!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ρε βλαμένα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

η σιασια νομίζω έχει τα πρωτεία εδώ μέσα  :rockon: :rockon: :rockon:
και έχει και κορσέ καταπληκτίκ  :boobies: :boobies:

μετά πάει σεξούλα όπως και δήποτε, μετά αλίντισσα μόνο και μόνο επειδή είναι σιλικονάτα, αλλιώς πιστεύω είναι στην ίδια κατηγορία, μετά τελευταίες και καταϊδρωμένες ακολουθούμε όλες οι υπόλοιπες με πίιιιιιιισω στο βάαααααααααθος τη λουκ, που είμαι σίγουρη ότι είναι πλάκα  :2funny:

επίσης, για να μην ξεχνιόμαστε εεε, τα μεγαλύτερα με διαφορά διαχρονικά τα είχε και τα έχει η μία και μοναδική ΝΙΤΣΑ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Εγώ πάντως ψήφισα Σίλβα και το πιστεύω ότι έχει τα μεγαλύτερα-καλύτερα κτλ....! :grin: :grin: :grin: :grin:

είναι η Σαμάνθα Φοξ του μπου!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ρε βλαμένα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

η σιασια νομίζω έχει τα πρωτεία εδώ μέσα  :rockon: :rockon: :rockon:
και έχει και κορσέ καταπληκτίκ  :boobies: :boobies:

μετά πάει σεξούλα όπως και δήποτε, μετά αλίντισσα μόνο και μόνο επειδή είναι σιλικονάτα, αλλιώς πιστεύω είναι στην ίδια κατηγορία, μετά τελευταίες και καταϊδρωμένες ακολουθούμε όλες οι υπόλοιπες με πίιιιιιιισω στο βάαααααααααθος τη λουκ, που είμαι σίγουρη ότι είναι πλάκα  :2funny:

επίσης, για να μην ξεχνιόμαστε εεε, τα μεγαλύτερα με διαφορά διαχρονικά τα είχε και τα έχει η μία και [size=16pt]μοναδική ΝΙΤΣΑ[/size]  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Παπάρια μέντολες.
Μια φορά πήγε να μας τα δείξει και τελικά είδαμε μύτη  και... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
ΠΡΟΣ Αλίντισσα: ΒΑΛΕ ΠΑΛΙ ΤΟ AVATAR ΜΕ ΤΗ ΛΟΥΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΚΑΙ ΛΙΑΖΕΤΑΙ! Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ!

ΤΑ EXIT POLLS ΔΕΙΧΝΟΥΝ SIASIA!
Άσε έχω πέσει σε μαύρη θλίψη..τόσα λεφτά,2 πλαστικές τους εκανα και δεν λένε να βγούνε πρώτα. :2funny: :2funny:

Το φυσικό όπως και να το κάνουμε είναι ΠΑΝΤΑ προτιμότερο. :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Δεν ξέρω ποια έχει τα πιο ωραία και μεγάλα βυζια αλλα ξέρω ποιος τα χαιρεται  ;) :2funny: :2funny: :2funny:
Καλή χρονιάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom