Νέα

Μεγαλύτερα βυζιά/ωραιότερο κώλο/πιο ελκυστική πούτσα του site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 255K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ψηφοφοριες τελος

• ναι

Ψήφοι: 1 100,0%
  • οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1
OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε συ gl, εμένα με ψήφισαν ως "άλλη", τι πήγες και με πρόσθεσες μετά; Σικέ ο διαγωνισμός!
εχεις δικιο...θα τον κηρυξω αγονο και θα τον παρεις με αναθεση σαν την μιζενς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
το διαγωνισμο θα τον κερδισει η κλωνα!
ειναι "τεχνικες κατασκευες" τα δικα της αλλα αμα ταφιαξε οπως φιαχνει και τα απουλητα στον πρωτο σεισμο θα της πεσουνε!

αχαχαχαχχαχαχα

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
να βαλετε στο διαγωνισμο και την κλωνα!
ειναι "τεχνικες κατασκευες" τα δικα της αλλα αμα ταφιαξε οπως φιαχνει και τα απουλητα στον πρωτο σεισμο θα της πεσουνε!

αχαχαχαχχαχαχα

μα ειμαι...
απλα ο απλος κοσμος ξυπνησε και κανεις δεν με ψηφιζει...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ηπιε ουισκι με βασιλικο πολτο και λουκοζειντ :2funny: :2funny:
Παιχτουρα, ξεκουραστο σε βλεπω σημερα!
       Καλα μου παιδια,βοηθαω με τον τροπο μου τον σημαντικο ετουτο διαγωνισμο.Και φυσικα ειμαι ξεκουραστος οσο ανανεωνομαι απο τα πουτανακια μου.Εχω αρχισει και εντοπιζω γιατι κουραζομαι.....ειναι που πηγαινα μονο σε πεντε-εξη τις ιδιες και τις ιδιες το τελευταιο διαστημα.....τωρα την γκαμα θα την μεγαλωσω και θα πηγαινω σε ολες και σε ολα τα στουντιο και μασατζιδικα.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
       Καλα μου παιδια,βοηθαω με τον τροπο μου τον σημαντικο ετουτο διαγωνισμο.Και φυσικα ειμαι ξεκουραστος οσο ανανεωνομαι απο τα πουτανακια μου.Εχω αρχισει και εντοπιζω γιατι κουραζομαι.....ειναι που πηγαινα μονο σε πεντε-εξη τις ιδιες και τις ιδιες το τελευταιο διαστημα.....τωρα την γκαμα θα την μεγαλωσω και θα πηγαινω σε ολες και σε ολα τα στουντιο και μασατζιδικα.
μετα θα γκρινιαζεις οτι εισαι κουρασμενος απο το πολυ περπατημα...

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
κι άσε τη λάουρα να τρώει τις μπανανιτσες τύπε :rockon:

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
εγώ πάντως διαισθάνομαι ότι τα μεγαλύτερα κανόνια τα έχει η siasia   :cheesy: