Νέα

Μεγαλύτερα βυζιά/ωραιότερο κώλο/πιο ελκυστική πούτσα του site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 255K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ψηφοφοριες τελος

• ναι

Ψήφοι: 1 100,0%
  • οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
      Ειμαι συνεχιστης του Αχιλλεα και του Αιαντα του Τελαμωνιου... και οτι γραφω... με ενδιαφερουν οι λιγοι.....γιατι τους υπολοιπους τους εχω και εγω γραμμενους....[glow=red,2,300]ΟΧΙ ομως στα παπαρια μου.. γιατι θα ηταν μεγαλη τιμη τους[/glow].
τι είπε πάλι το άτομο :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δεν νοιωθω λογια να σας ευχαριστησω....γιατι δεν ειμαι ο Αχιλλεας.. φονεας ανδρων και εκπορθητης πολεων....ειμαι ο ΑΙΑΝΤΑΣ Ο ΤΕΛΑΜΩΝΙΟΣ που σε μαχη στηθος με στηθος.. κερδιζε τον Αχιλλεα.....ειχε ομως αγαθη ψυχη......αυτος ειναι ο Παιχτουρας σας, ενας μαλακας με αγαθη ψυχη...εσεις του κανετε πλακα και αυτος συγκινειτε...Σας ευχαριστω.

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν νοιωθω λογια να σας ευχαριστησω....γιατι δεν ειμαι ο Αχιλλεας.. φονεας ανδρων και εκπορθητης πολεων....ειμαι ο ΑΙΑΝΤΑΣ Ο ΤΕΛΑΜΩΝΙΟΣ που σε μαχη στηθος με στηθος.. κερδιζε τον Αχιλλεα.....ειχε ομως αγαθη ψυχη......αυτος ειναι ο Παιχτουρας σας, ενας μαλακας με αγαθη ψυχη...εσεις του κανετε πλακα και αυτος συγκινειτε...Σας ευχαριστω.
ρε συ μηπως εισαι και ο τειρεσιας να βγαλουμε ενα ξαδελφακι που εχω με δυσμενη και δεν μπορει να παρει σπιτι,και μου εχει ζαλισει να μπω εγγυητης;

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
αλήτες :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
...παίχτουρα θα στο πω...Σ ΑΓΑΠΏ :'( :'( :'(

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
ρε συ μηπως εισαι και ο τειρεσιας να βγαλουμε ενα ξαδελφακι που εχω με δυσμενη και δεν μπορει να παρει σπιτι,και μου εχει ζαλισει να μπω εγγυητης;
το κανεις επίτηδες έτσι?δε γίνεται να είσαι τόσο βλάκας :headbang:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Θελω στους ψηφοφορους μου να τους παω σε νυχτερινο μαγαζι με show,να δουν πραγματικα βυζια....στις διαγωνιζομενες εδω μεσα να ευχηθω καλη τυχη σε αλλους ηλεκτρονικους μαλακες... γιατι εδω μεσα δεν υπαρχει αυτο το ειδος.....ας ποσταρουν στο facebook..με τα ψευτικα βυζια τους.....ισως εκει να εχουν ανταποκριση.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
παιχτουρίνο ποιος σε πίκρανε να τον αφαλοκόψω  :s&m_2:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ολες σας τον πικρανατε.βγαλατε ψευτικα βυζια.πτου σας.κολασμενες.

αυτός να δεις κακό που μας έκανε με την ψεύτικη πούτσα, κρατάγαμε με την αλίντισσα η μια την άλλη να μην πέσουμε απ'το μπαλκόνι  :s&m_3:

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτός να δεις κακό που μας έκανε με την ψεύτικη πούτσα, κρατάγαμε με την αλίντισσα η μια την άλλη να μην πέσουμε απ'το μπαλκόνι  :s&m_3:
εχεις αποδειξεις οτι δεν ηταν το αληθινο του οπλο;

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
πλακα πλακα κάνα βυζί θα δούμε γαμώ την τρελα μου?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παιδια για να δουμε βυζι πραγματικο εδω μεσα...ενας τροπος υπαρχει μονο.....

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παιδια για να δουμε βυζι πραγματικο εδω μεσα...ενας τροπος υπαρχει μονο.....
    Και αυτος ο τροπος ειναι ενας....οσο φτυνεις περισσοτερο το γραμματοσημο κολλαει καλυτερα....Καλη συνεχεια... γιατι εχω πιει πολυ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom