την καλυτερη σαλαμουρα μπορειπαιχτούρα εχεις οντως τη καλυτερη πατούρα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μεγαλύτερα βυζιά/ωραιότερο κώλο/πιο ελκυστική πούτσα του site;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 255K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
παιχτούρα εχεις οντως τη καλυτερη πατούρα?
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
τι είπε πάλι το άτομοΕιμαι συνεχιστης του Αχιλλεα και του Αιαντα του Τελαμωνιου... και οτι γραφω... με ενδιαφερουν οι λιγοι.....γιατι τους υπολοιπους τους εχω και εγω γραμμενους....[glow=red,2,300]ΟΧΙ ομως στα παπαρια μου.. γιατι θα ηταν μεγαλη τιμη τους[/glow].
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
παιχτούρα εχεις οντως τη καλυτερη πατούρα?
τα βυζιά πάντως τα έχει και με διαφορά
για ισπανικο κανουν;τα βυζιά πάντως τα έχει και με διαφορά
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Δεν νοιωθω λογια να σας ευχαριστησω....γιατι δεν ειμαι ο Αχιλλεας.. φονεας ανδρων και εκπορθητης πολεων....ειμαι ο ΑΙΑΝΤΑΣ Ο ΤΕΛΑΜΩΝΙΟΣ που σε μαχη στηθος με στηθος.. κερδιζε τον Αχιλλεα.....ειχε ομως αγαθη ψυχη......αυτος ειναι ο Παιχτουρας σας, ενας μαλακας με αγαθη ψυχη...εσεις του κανετε πλακα και αυτος συγκινειτε...Σας ευχαριστω.
ρε συ μηπως εισαι και ο τειρεσιας να βγαλουμε ενα ξαδελφακι που εχω με δυσμενη και δεν μπορει να παρει σπιτι,και μου εχει ζαλισει να μπω εγγυητης;Δεν νοιωθω λογια να σας ευχαριστησω....γιατι δεν ειμαι ο Αχιλλεας.. φονεας ανδρων και εκπορθητης πολεων....ειμαι ο ΑΙΑΝΤΑΣ Ο ΤΕΛΑΜΩΝΙΟΣ που σε μαχη στηθος με στηθος.. κερδιζε τον Αχιλλεα.....ειχε ομως αγαθη ψυχη......αυτος ειναι ο Παιχτουρας σας, ενας μαλακας με αγαθη ψυχη...εσεις του κανετε πλακα και αυτος συγκινειτε...Σας ευχαριστω.
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
αλήτες :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(Δεν νοιωθω λογια να σας ευχαριστησω....γιατι δεν ειμαι ο Αχιλλεας.. φονεας ανδρων και εκπορθητης πολεων....ειμαι ο ΑΙΑΝΤΑΣ Ο ΤΕΛΑΜΩΝΙΟΣ που σε μαχη στηθος με στηθος.. κερδιζε τον Αχιλλεα.....ειχε ομως αγαθη ψυχη......αυτος ειναι ο Παιχτουρας σας, ενας μαλακας με αγαθη ψυχη...εσεις του κανετε πλακα και αυτος συγκινειτε...Σας ευχαριστω.
...παίχτουρα θα στο πω...Σ ΑΓΑΠΏ :'( :'( :'(
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
το κανεις επίτηδες έτσι?δε γίνεται να είσαι τόσο βλάκαςρε συ μηπως εισαι και ο τειρεσιας να βγαλουμε ενα ξαδελφακι που εχω με δυσμενη και δεν μπορει να παρει σπιτι,και μου εχει ζαλισει να μπω εγγυητης;
δεν θα υπογραψω ρε μην ανυσηχειςτο κανεις επίτηδες έτσι?δε γίνεται να είσαι τόσο βλάκας
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Θελω στους ψηφοφορους μου να τους παω σε νυχτερινο μαγαζι με show,να δουν πραγματικα βυζια....στις διαγωνιζομενες εδω μεσα να ευχηθω καλη τυχη σε αλλους ηλεκτρονικους μαλακες... γιατι εδω μεσα δεν υπαρχει αυτο το ειδος.....ας ποσταρουν στο facebook..με τα ψευτικα βυζια τους.....ισως εκει να εχουν ανταποκριση.
ολες σας τον πικρανατε.βγαλατε ψευτικα βυζια.πτου σας.κολασμενες.παιχτουρίνο ποιος σε πίκρανε να τον αφαλοκόψω
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
ολες σας τον πικρανατε.βγαλατε ψευτικα βυζια.πτου σας.κολασμενες.
αυτός να δεις κακό που μας έκανε με την ψεύτικη πούτσα, κρατάγαμε με την αλίντισσα η μια την άλλη να μην πέσουμε απ'το μπαλκόνι
εχεις αποδειξεις οτι δεν ηταν το αληθινο του οπλο;αυτός να δεις κακό που μας έκανε με την ψεύτικη πούτσα, κρατάγαμε με την αλίντισσα η μια την άλλη να μην πέσουμε απ'το μπαλκόνι
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Κανεις.....δεν εχω πικρα,αλλα χαρα που ειμαι ΕΛΛΗΝ.παιχτουρίνο ποιος σε πίκρανε να τον αφαλοκόψω
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
πλακα πλακα κάνα βυζί θα δούμε γαμώ την τρελα μου?
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
με συν-είδησηΚανεις.....δεν εχω πικρα,αλλα χαρα που ειμαι ΕΛΛΗΝ.
μαθαίνω δάσκαλε?
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Παιδια για να δουμε βυζι πραγματικο εδω μεσα...ενας τροπος υπαρχει μονο.....
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Και αυτος ο τροπος ειναι ενας....οσο φτυνεις περισσοτερο το γραμματοσημο κολλαει καλυτερα....Καλη συνεχεια... γιατι εχω πιει πολυ.Παιδια για να δουμε βυζι πραγματικο εδω μεσα...ενας τροπος υπαρχει μονο.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 112
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 23K
Δ
- Απαντήσεις
- 66