Επισκέπτης
πεστααααααααα!!!!!!!!!!
χαχαχα μιλας κι εσυ βλαμενη!!
πεστααααααααα!!!!!!!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.michaelshowalter.net/wp-content/uploads/2006/07/smurfdick.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
πουτσα μπλεεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μπλε μωβ πρασινες, πουτσα να ΄ναι καλε μου
Πφφφφφ!
Ανικανοποίητες Ελλεηνίδες...
Ακόμα και τις πούτσες εμπριμέ τις θέλετε
γραφικο κατανταει..αφηστε το σπαμ και ποσταρετε κανα κωλοβυζομουνο
γραφικο κατανταει..αφηστε το σπαμ και ποσταρετε κανα κωλοβυζομουνο
ο βυζολάγνος θα λιποθύμησεβαλτε σταρ να δειτε την γυναικα ε το μεγαλυτερο φυσικο στηθος στον κοσμο
εχει μπει στο γκινες
188 εκατοστα διαμετρος :o :o
με παρακολουθουν τα μουνοπανα???βαλτε σταρ να δειτε την γυναικα ε το μεγαλυτερο φυσικο στηθος στον κοσμο
εχει μπει στο γκινες
και στα οπαδικά..
βαλτε σταρ να δειτε την γυναικα ε το μεγαλυτερο φυσικο στηθος στον κοσμο
εχει μπει στο γκινες
Την τεταρτη ξανα ξεκιναει το πρωταθλημα τι θες να λενε δηλαδη.
Θα ξεκινησει και θα αρχισουν οι κλασικες παλι μερες.
μαλον μπερδευεις το δουλεμα με την συμπαθεια παιχτουρα..καλα και οι υπολοιποι που δεν σε δουλευουν,σε εχουν γραμμενο στα παπαρια τους.Φαγανε την βασιλοπιτα ολη .....ειναι μπουκωμενες και ανυπαρχτες....ψαχνουν για βυζια ακομα.....δεν καταλαβαν το που φαγαν....προφανως θελουν το καιρο τους για να το συνηδειτοποιησουν....χαρτομαντηλα εχω για να σκουπιστουν... ενας ειναι ο Παιχτουρας και πολλοι αυτοι που τον συμπαθουν εδω μεσα.Ευχαριστω για τους 25 ψηφους....Κανονιστε μαγαζι να κερασω αφθονο ουισκι.....το πιστευω και το εννοω...ευκαιρια να γνωριστουμε και απο κοντα...μιλαω για τους ψηφοφορους μου....γιατι τους υπολοιπους αν δεν το καταλαβαν τους γραφω εκει που ξερουν.Μετα τιμης ο Μεγας και Ανεπαναληπτος και Μοναδικος του site και οχι μονο.......... Παιχτουρας.
Φαγανε την βασιλοπιτα ολη .....ειναι μπουκωμενες και ανυπαρχτες....ψαχνουν για βυζια ακομα.....δεν καταλαβαν το που φαγαν....προφανως θελουν το καιρο τους για να το συνηδειτοποιησουν....χαρτομαντηλα εχω για να σκουπιστουν... ενας ειναι ο Παιχτουρας και πολλοι αυτοι που τον συμπαθουν εδω μεσα.Ευχαριστω για τους 25 ψηφους....Κανονιστε μαγαζι να κερασω αφθονο ουισκι.....το πιστευω και το εννοω...ευκαιρια να γνωριστουμε και απο κοντα...μιλαω για τους ψηφοφορους μου....γιατι τους υπολοιπους αν δεν το καταλαβαν τους γραφω εκει που ξερουν.Μετα τιμης ο Μεγας και Ανεπαναληπτος και Μοναδικος του site και οχι μονο.......... Παιχτουρας.
Ειμαι συνεχιστης του Αχιλλεα και του Αιαντα του Τελαμωνιου... και οτι γραφω... με ενδιαφερουν οι λιγοι.....γιατι τους υπολοιπους τους εχω και εγω γραμμενους....ΟΧΙ ομως στα παπαρια μου.. γιατι θα ηταν μεγαλη τιμη τους.μαλον μπερδευεις το δουλεμα με την συμπαθεια παιχτουρα..καλα και οι υπολοιποι που δεν σε δουλευουν,σε εχουν γραμμενο στα παπαρια τους.
σιγα μην εισαι και της xena the warrior princessΕιμαι συνεχιστης του Αχιλλεα και του Αιαντα του Τελαμωνιου... και οτι γραφω... με ενδιαφερουν οι λιγοι.....γιατι τους υπολοιπους τους εχω και εγω γραμμενους....ΟΧΙ ομως στα παπαρια μου.. γιατι θα ηταν μεγαλη τιμη τους.
παιχτούρα εχεις οντως τη καλυτερη πατούρα?Ειμαι συνεχιστης του Αχιλλεα και του Αιαντα του Τελαμωνιου... και οτι γραφω... με ενδιαφερουν οι λιγοι.....γιατι τους υπολοιπους τους εχω και εγω γραμμενους....ΟΧΙ ομως στα παπαρια μου.. γιατι θα ηταν μεγαλη τιμη τους.