Νέα

Μεγαλύτερα βυζιά/ωραιότερο κώλο/πιο ελκυστική πούτσα του site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 255K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ψηφοφοριες τελος

• ναι

Ψήφοι: 1 100,0%
  • οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
γραφικο κατανταει..αφηστε το σπαμ και ποσταρετε κανα κωλοβυζομουνο

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
βαλτε σταρ να δειτε την γυναικα ε το μεγαλυτερο φυσικο στηθος στον κοσμο
εχει μπει στο γκινες

188 εκατοστα διαμετρος :o :o

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
ο νώντας και το τέλειο υπερμεγεθες πέος του αποχωρούν τώρα και ελπίζουν όταν επιστρέψουν να δουν κανένα καινούργιο βυζoποσταρισμα

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
βαλτε σταρ να δειτε την γυναικα ε το μεγαλυτερο φυσικο στηθος στον κοσμο
εχει μπει στο γκινες

188 εκατοστα διαμετρος :o :o

διάμετρος ?? (LOL !!) περιφέρεια θες να πεις...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Την τεταρτη ξανα ξεκιναει το πρωταθλημα τι θες να λενε δηλαδη. :think:

Θα ξεκινησει και θα αρχισουν οι κλασικες παλι μερες. :grin:

για πιο παλιά μιλούσα, έχω καιρό να διαβάσω τα οπαδικά  :grin:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Φαγανε την βασιλοπιτα ολη .....ειναι μπουκωμενες και ανυπαρχτες....ψαχνουν για βυζια ακομα.....δεν καταλαβαν το  :fuck1: :fuck1: :fuck1: που φαγαν....προφανως θελουν το καιρο τους για να το συνηδειτοποιησουν....χαρτομαντηλα εχω για να σκουπιστουν... ενας ειναι ο Παιχτουρας και πολλοι αυτοι που τον συμπαθουν εδω μεσα.Ευχαριστω για τους 25 ψηφους....Κανονιστε μαγαζι να κερασω αφθονο ουισκι.....το πιστευω και το εννοω...ευκαιρια να γνωριστουμε και απο κοντα...μιλαω για τους ψηφοφορους μου....γιατι τους υπολοιπους αν δεν το καταλαβαν τους γραφω εκει που ξερουν.Μετα τιμης ο Μεγας και Ανεπαναληπτος και Μοναδικος του site και οχι μονο.......... Παιχτουρας.

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φαγανε την βασιλοπιτα ολη .....ειναι μπουκωμενες και ανυπαρχτες....ψαχνουν για βυζια ακομα.....δεν καταλαβαν το  :fuck1: :fuck1: :fuck1: που φαγαν....προφανως θελουν το καιρο τους για να το συνηδειτοποιησουν....χαρτομαντηλα εχω για να σκουπιστουν... ενας ειναι ο Παιχτουρας και πολλοι αυτοι που τον συμπαθουν εδω μεσα.Ευχαριστω για τους 25 ψηφους....Κανονιστε μαγαζι να κερασω αφθονο ουισκι.....το πιστευω και το εννοω...ευκαιρια να γνωριστουμε και απο κοντα...μιλαω για τους ψηφοφορους μου....γιατι τους υπολοιπους αν δεν το καταλαβαν τους γραφω εκει που ξερουν.Μετα τιμης ο Μεγας και Ανεπαναληπτος και Μοναδικος του site και οχι μονο.......... Παιχτουρας.
μαλον μπερδευεις το δουλεμα με την συμπαθεια παιχτουρα..καλα και οι υπολοιποι που δεν σε δουλευουν,σε εχουν γραμμενο στα παπαρια τους.

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
μαλον μπερδευεις το δουλεμα με την συμπαθεια παιχτουρα..καλα και οι υπολοιποι που δεν σε δουλευουν,σε εχουν γραμμενο στα παπαρια τους.
      Ειμαι συνεχιστης του Αχιλλεα και του Αιαντα του Τελαμωνιου... και οτι γραφω... με ενδιαφερουν οι λιγοι.....γιατι τους υπολοιπους τους εχω και εγω γραμμενους....ΟΧΙ ομως στα παπαρια μου.. γιατι θα ηταν μεγαλη τιμη τους.

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
      Ειμαι συνεχιστης του Αχιλλεα και του Αιαντα του Τελαμωνιου... και οτι γραφω... με ενδιαφερουν οι λιγοι.....γιατι τους υπολοιπους τους εχω και εγω γραμμενους....ΟΧΙ ομως στα παπαρια μου.. γιατι θα ηταν μεγαλη τιμη τους.
σιγα μην εισαι και της xena the warrior princess  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
παιχτούρα εχεις οντως τη καλυτερη πατούρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom