Νέα

Μεγαλύτερα βυζιά/ωραιότερο κώλο/πιο ελκυστική πούτσα του site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 257K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ψηφοφοριες τελος

• ναι

Ψήφοι: 1 100,0%
  • οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
:grin: ειναι ωραιο να επιστρεφεις μετα απο ενα χρονο στο σαιτ και να βλεπεις παντου ατομα να βριζονται μεταξυ τους..σαν να μην περασε μια μερα

Επισκέπτης
:birdman:
4580073_cover.jpg
:birdman:

3 χιλιάδες μηνύματα σε λιγότερο από 1 μήνα....πως τα καταφέρνεις; :grin: :birdman: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Άντε χάσου βρε κωλόγερε,65 χρονών άνθρωπος κάθεσαι και μαλώνεις....είσαι και μάστερ του σεξ τρομάρα σου :jerking:
ναι 80 ειμαι. :2funny: :2funny: :2funny: αφου σου λεω οτι εισαι μαλακας και το αποδεικνυεις.τι να μαλωσω με σενα ρε πιθηκακι;για το καλο σου προσπαθω να σε ξυπνησω,να γινεις ανθρωπος,μπας και βρεις καμια γκομενα και γαμησεις και ησυχασουμε οι υπολοιποι απο την μαλακια σου.

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
μμ θα σκεφτώ μήπως το υιοθετήσω  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

(την υπογραφή και όχι εσένα φυσικά)...
υιοθετησε τον ρε τραμου,μπας και του δειξεις πως να βρει καμια να απαλαγουμε απο τον μαλακα.

Επισκέπτης
οχι εσυ εισαι μπαζο...σορρυ κιολας...

Ξέρω.....εσένα σ'αρέσουν τέτοιοι:

http://[URL unfurl="true"]www.easypedia.gr/el/images/shared/d/db/Androutsos.jpg[/img[/URL]]

[QUOTE="master21, post: 2355904"]
ναι 80 ειμαι. :2funny: :2funny: :2funny: αφου σου λεω οτι εισαι μαλακας και το αποδεικνυεις.τι να μαλωσω με σενα ρε πιθηκακι;για το καλο σου προσπαθω να σε ξυπνησω,να γινεις ανθρωπος,μπας και βρεις καμια γκομενα και γαμησεις και ησυχασουμε οι υπολοιποι απο την μαλακια σου.
[/quote]

Μαλάκας μπορεί να είμαι....αλλά ΒΛΑΧΟΣ όχι.... :birdman:

Δε θα γίνεις ποτέ πρωτευουσιάνος αγρινιώτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom