διαπίστωσις ποιότητος.. και διασφάλισις της...
η σφραγίς μου διασφαλίζει ότι το προιόν τηρεί τις προδιαγραφές και εγγυάται την απόλαυσιν της χρήσις του...
ουτε χοντρη ειναι η σεξουλα ουτε γρια η σιασια,απλα εσυ μαλακας.και η πλακα ειναι οτι θα παραμεινεις ετσι για ολη σου την ζωη,τοσα χρονια αντι να μεγαλωνεις και να οριμαζεις,η μαλακια σου εχει γινει τοσο μεγαλη που ξεχειλιζει και απο τον κωλο.
Ρε γαμημένε σκατόκλωνε,για τη σεξούλα έχω και αποδείξεις ότι είναι χοντρή,ή τουλάχιστον ήταν εκτός αν έκανε δίαιτα και αδυνάτησε....βούρλο & σκατόψυχε......ουστ λέμε
Όπως και για τη σίασία που έχει δείξει το βυζί της...φαίνεται ότι είναι γερασμένη ;)
http://[URL unfurl="true"]www.imgpulse.com/images/01704398684234537269.jpg[/img[/URL]]
[/quote]παντως η δικια μου για να μην εχετε αποριες ειναι σαν του κυριου εδω απλα λιγο πιο μαυρισμενη γιατι την κανω σολαριουμ..... :cool:
Ρε γαμημένε σκατόκλωνε,για τη σεξούλα έχω και αποδείξεις ότι είναι χοντρή,ή τουλάχιστον ήταν εκτός αν έκανε δίαιτα και αδυνάτησε....βούρλο & σκατόψυχε......ουστ λέμε
Όπως και για τη σίασία που έχει δείξει το βυζί της...φαίνεται ότι είναι γερασμένη ;)
διαπίστωσις ποιότητος.. και διασφάλισις της...
η σφραγίς μου διασφαλίζει ότι το προιόν τηρεί τις προδιαγραφές και εγγυάται την απόλαυσιν της χρήσις του...