Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Θεια, εγω σε πιστευω.μου έκανε εντύπωση αυτό που είπες, αλλά άμα θες ναι, έχω τη μύγα γιατί έβαλα τα βυζιά μου και δεν πίστεψες ότι είναι τα δικά μου
Θεια, εγω σε πιστευω.μου έκανε εντύπωση αυτό που είπες, αλλά άμα θες ναι, έχω τη μύγα γιατί έβαλα τα βυζιά μου και δεν πίστεψες ότι είναι τα δικά μου
μπορεις να λες οτι θες,αλλα μαθε να διαβαζεις πρωτα κ να μην προτρεχεις.....δεν ειπα οτι ειναι μουναρα.
απλα μια φωτο της πουτσας μου γυμνη τα δειχνει ολα.....
μια φωτο με τα σουπερ σεχυ σουτιεν σας η τα βρακακια σας τα κρυβουν ολα.....
εχουν πολλα κολπα πλεον τα εσωρουχα.....θελω να δω ομως οταν βγουν που θα κουτανε οι κωλοι κ τα βυζια,ουρανο η γη?
μου έκανε εντύπωση αυτό που είπες, αλλά άμα θες ναι, έχω τη μύγα γιατί έβαλα τα βυζιά μου και δεν πίστεψες ότι είναι τα δικά μου
καλη μου,δεν το ειπα για σενα,γιατι πολυ απλα δεν ειδα τα βυζια σου......
τωρα το αν εχεις τη μυγα ειναι δικο σου θεμα
Δεν είμαι νέος, απλά δεν μιλάω πολύ...
Οτι απλα ειναι μια αναφτρα και μεχρι εκει....
μα εγω εχω βγει κ εχω πει οτι ολες οσες ποζαρουν φωτογραφιζονται κ τις βαζουμε εδω μεσα ειναι απλα κοπελιτσες της σειρας με καλους φωτογραφους.........της κουαρντίν θα κοιτάνε ουρανό γιατί είναι γυμνάστρια, των άλλων πιθανότατα τη γη, αλλά εδώ τρέχουνε αλλονών τα σάλια με το κακό φώτοσοπ στις συλλογές, εκεί κολλάς εσύ?
τωρα βγαζεις κομπλεξ και συμπλεγματακια για την κατγουμαντης κουαρντίν θα κοιτάνε ουρανό γιατί είναι γυμνάστρια, των άλλων πιθανότατα τη γη, αλλά εδώ τρέχουνε αλλονών τα σάλια με το κακό φώτοσοπ στις συλλογές, εκεί κολλάς εσύ?
Το βυζι στις γυμναστριες πεφτει πιο γρηγορα μπουμπα μου σε αντιθεση με τον κωλο που αργει. :-*της κουαρντίν θα κοιτάνε ουρανό γιατί είναι γυμνάστρια, των άλλων πιθανότατα τη γη, αλλά εδώ τρέχουνε αλλονών τα σάλια με το κακό φώτοσοπ στις συλλογές, εκεί κολλάς εσύ?
μαλλον εχεις προβλημα........ρε παπάρα, είπες κάτι και μου έκανε εντύπωση, ξέσφιξε λίγο τον κώλο σου να ανασάνεις μπας και χαμογελάσεις λίγο, δεν είναι κακό
τα δικα σου ομως δεν τα ειδα για βαλε καμια φωτο
τωρα βγαζεις κομπλεξ και συμπλεγματακια για την κατγουμαν
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
αυτο επρεπε να κανω απο την αρχη....μην ασχολεισαι ρε φιλος
ο δικος μου ο φωτογράφος ειναι ο καλύτεροςμα εγω εχω βγει κ εχω πει οτι ολες οσες ποζαρουν φωτογραφιζονται κ τις βαζουμε εδω μεσα ειναι απλα κοπελιτσες της σειρας με καλους φωτογραφους.........
οσο για τα βυζια των κοριτσιων ασε με να εχω κ τη δικη μου αποψη,τα δικα σου ομως δεν τα ειδα για βαλε καμια φωτο
μαλλον εχεις προβλημα........
χαλαρωσε λιγο εσυ για να μην εχεις αλλα.δεν ειπα κατι για σενα οποτε μην αρπαζεσαι κ προσεχε πως μιλας,υποτιθεται εισαι κ γθναικα πραμα.οπως σου μιλανε ετσι να μιλας.περιμενω λοιπον να σβησεις την μαλακια που εγραψες γιατι ειμαι κυριος κ δεν θελω να μιλησω ασχημα σε,θελω να πιστευω,μια κυρια
τι επαθες καλο μου?αυτο επρεπε να κανω απο την αρχη....
εδω :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :oδιαβάζω κατι για C,D, αντε και DD...εδώ έχουμε 85G
οκ μωρη κουραδα,ανοιξε λιγο τα ποδια σου μπας κ δεις χαρα στα σκελια σου.απαπαπααα χαμογέλα λίγο παιδάκι μου, άκου πρόσεχε πώς μιλάς...
δεν σβήνω τίποτα, δεν είπα τίποτα για να σου την πω, σου είπα να μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά. άμα εσύ θες να τσαντίζεσαι κάτσε να τσαντίζεσαι και να χαλιέσαι, λίγο με νοιάζει κι αν μιλήσεις άσχημα, εγώ την πλάκα μου κάνω εδώ :-* :-* :-*
μπουμπ κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεαπαπαπααα χαμογέλα λίγο παιδάκι μου, άκου πρόσεχε πώς μιλάς...
δεν σβήνω τίποτα, δεν είπα τίποτα για να σου την πω, σου είπα να μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά. άμα εσύ θες να τσαντίζεσαι κάτσε να τσαντίζεσαι και να χαλιέσαι, λίγο με νοιάζει κι αν μιλήσεις άσχημα, εγώ την πλάκα μου κάνω εδώ :-* :-* :-*
οκ μωρη κουραδα,ανοιξε λιγο τα ποδια σου μπας κ δεις χαρα στα σκελια σου.
ετσι θες να σου μιλαω?σου εχω δωσει το δικαιωμα να με λες παπαρα κ τις μαλακιουλες που λες?αν οχι τοτε μη λες πολλα κ τσιμπουκωνε.
με αγαπη παντα ετσι γιατι ειμαι πολυ χαλαρος
μπουμπ κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε