Νέα

Μεγαλύτερα βυζιά/ωραιότερο κώλο/πιο ελκυστική πούτσα του site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 255K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ψηφοφοριες τελος

• ναι

Ψήφοι: 1 100,0%
  • οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
όταν λες τέτοια μουνιά? γυναίκες με βυζά δηλαδή? γιατί στις περισσότερες δεν έχεις δει τίποτα παραπάνω εκτός από βυζιά, κάτι που νομίζω είναι απαραίτητο για να είσαι θηλυκό μέλος  :2funny: :2funny:
ε μα!!!
Δηλαδη το οτι μπορει να εχω φατσα σαν ταψι δεν παιζει ε????
αχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
κανονίστε όταν βάλω την πούτσα μου να μη με πιστεύετε ούτε μένα

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.473
Πόντοι
17.885
ρε συ θεία...τόσα χρόνια πληρώνουμε...για να μας λένε καλά λόγια για την πούτσα κ την καρδιά μας...

έρχεσαι εσύ...ανατρέπεις τα δεδομένα...κ τελικά δεν γαμιέσαι...?

εεεεεεε...

Αλλη μια ανάφτρα! Απλό!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ε μα!!!
Δηλαδη το οτι μπορει να εχω φατσα σαν ταψι δεν παιζει ε????
αχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ

έεελα σε παρακαλώ, έχεις βυζά, άρα είσαι μουνάρα, άμα έχεις και ωραία βυζιά δε, είσαι εξωπραγματική  :2funny: :2funny: :2funny:

και βάλε κώλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο  :rockon: :rockon: :rockon:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
όταν λες τέτοια μουνιά? γυναίκες με βυζά δηλαδή? γιατί στις περισσότερες δεν έχεις δει τίποτα παραπάνω εκτός από βυζιά, κάτι που νομίζω είναι απαραίτητο για να είσαι θηλυκό μέλος  :2funny: :2funny:
αν διαβαζες κ αλλο θρεντ θα καταλαβαινες.....
την γυναικα δεν την κανει το βυζι η ο κωλος,αλλα οταν μου βαζετε ολες εδω μεσα τις βυζαρες κ τις κωλαρες κ καλα τις δικες σας ε τοτε οσο μετρια κ να ειναι η φατσα δεν παυει να ειναι καποια γαμευσιμη.απο κουβεντες που εχω κανει με πμ με καποιες απο εσας,ξερω μια τουλαχιτον οτι δεν ειναι οπως στις φωτο γιατι δεν την παιρνει στα κιλα να το πουμε πιο απλα κ μια ακομα που μπορει να ειναι ακομα καλυτερη απ οτι στις φωτο που τις βαζει.απορω ομως γιατι ξαφνικα ολες πεσατε να με κραξετε,το ειπα για ολες σας η απλα εχετε την μυγα?

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
125
Πόντοι
6
που πας,κατσε εδω να μας ποσταρεις τον πραγματικο σου πισινουλη.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε συ λουκ,τωρα σοβαρα,με τετοια φωτο θα με πεισεις οτι εισαι εσυ?
δεν ειναι οτι ο κωλος ειναι εξωπραγματικος,ενας καλος κωλος ειναι,για τους περισσοτερους που ειναι λιγουρια ειναι κ γαμω τους κωλους,αλλα δεν μου το βγαζει η φωτο.
μην ασχολεισαι ρε φιλος

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αν διαβαζες κ αλλο θρεντ θα καταλαβαινες.....
την γυναικα δεν την κανει το βυζι η ο κωλος,αλλα οταν μου βαζετε ολες εδω μεσα τις βυζαρες κ τις κωλαρες κ καλα τις δικες σας ε τοτε οσο μετρια κ να ειναι η φατσα δεν παυει να ειναι καποια γαμευσιμη.απο κουβεντες που εχω κανει με πμ με καποιες απο εσας,ξερω μια τουλαχιτον οτι δεν ειναι οπως στις φωτο γιατι δεν την παιρνει στα κιλα να το πουμε πιο απλα κ μια ακομα που μπορει να ειναι ακομα καλυτερη απ οτι στις φωτο που τις βαζει.απορω ομως γιατι ξαφνικα ολες πεσατε να με κραξετε,το ειπα για ολες σας η απλα εχετε την μυγα?

μου έκανε εντύπωση αυτό που είπες, αλλά άμα θες ναι, έχω τη μύγα γιατί έβαλα τα βυζιά μου και δεν πίστεψες ότι είναι τα δικά μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
έεελα σε παρακαλώ, έχεις βυζά, άρα είσαι μουνάρα, άμα έχεις και ωραία βυζιά δε, είσαι εξωπραγματική  :2funny: :2funny: :2funny:

και βάλε κώλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο  :rockon: :rockon: :rockon:
μπορεις να λες οτι θες,αλλα μαθε να διαβαζεις πρωτα κ να μην προτρεχεις.....δεν ειπα οτι ειναι μουναρα.
απλα μια φωτο της πουτσας μου γυμνη τα δειχνει ολα.....
μια φωτο με τα σουπερ σεξυ σουτιεν σας η τα βρακακια σας τα κρυβουν ολα.....
εχουν πολλα κολπα πλεον τα εσωρουχα.....θελω να δω ομως οταν βγουν που θα κουτανε οι κωλοι κ τα βυζια,ουρανο η γη?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μου έκανε εντύπωση αυτό που είπες, αλλά άμα θες ναι, έχω τη μύγα γιατί έβαλα τα βυζιά μου και δεν πίστεψες ότι είναι τα δικά μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλη μου,δεν το ειπα για σενα,γιατι πολυ απλα δεν ειδα τα βυζια σου......
τωρα το αν εχεις τη μυγα ειναι δικο σου θεμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom