ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ναι κανω....
τη δευτέρα θα σε κανω εγω μπανιο ;) ;) ;)
ναι κανω....
να σκας. Οι λακκοι σου ειναι ακαλαίσθητοι, ο κώλος σου σαθρός και τεράστιος σε σχέση με τα καχεκτικα αγύμναστα κανιά που έχεις για ποδια.
Την επόμενη φορά να κρατάς και συ κάμερα να τραβάς τον φωτογράφο που γελάει. Αυτή η φώτο θα πουλήσει καλύτερα![]()
τη δευτέρα θα σε κανω εγω μπανιο ;) ;) ;)
μωρε οποτε σε βλεπω θελω να παραγγειλω σουβλακια!![]()
![]()
![]()
λοιπον αυτο που εκανες δε το δεχομαι. να αλλαζεις τα γραφομενα μου.
ζητα συγγνωμη ή αλλιως θα σε παρει ο διαολος γαμω την ωρα κ τη στιγμη που ανακαλυψες το σαιτ.
χωρις τζατζικι ε?μωρε οποτε σε βλεπω θελω να παραγγειλω σουβλακια!![]()
![]()
![]()
χωρις τζατζικι ε?
να στα φερω εγω;
ενα εχω να πω.
ηρθε η πιο μαλακω απο το κοσμο (βελβυ) κ βρηκε την πιο μαλακω απο το μπου (μπουμπ) κ εδεσαν....κυλισε ο τεντζερης κ βρηκε το καπακι να πουμε....κ απο πισω μερικα μαλακισμενα του σαιτ να κανουν χαβαλε με τις 2 "κυριες"...βρε αντε απο δω...
κατα τα αλλα μπραβο που μηδενισατε την ψηφοφορια.....ισως η ερι αποκτησει περισσοτερες ψηφους ετσι![]()
ειμαι βεβαιος οτι αυτο που λες δε το πιστευεις...
πηγαινε για υπνο βυζι δεν ξαναβλεπουμεMην αναλώνεστε σε παπαριές. Βυζιά θα δούμε σήμερα ή να πάω για ύπνο; Ας με ενημερώσει κάποιος.![]()
![]()
![]()
Καλύτερα γιατί κουτουλάω από τη νύστα!πηγαινε για υπνο βυζι δεν ξαναβλεπουμε
μονο η κατγουμαν μας πρηζει τα παπαρια εχει ποσταρει 40000 φορες 10 φωτογραφιες
Εχω μια απορια γιατι το δικο μου ονομα στην ψηφοφορια ειναι πιο μαυρο?
Συγνωμη που δεν παιζω το φορουμ στα δαχτυλα μεσα σε δυο μερες........και εκτος αυτου τοσες μαλακιες γραφετε στην απορια μου κολλησες?πες στον γκομενο σου τον μπαρτ σιμσον να σε αποσυρει γιατι πυροβολας μαλακιες![]()
Συγνωμη που δεν παιζω το φορουμ στα δαχτυλα μεσα σε δυο μερες........και εκτος αυτου τοσες μαλακιες γραφετε στην απορια μου κολλησες?
Δεν εχεις ιδεα ποιος ειναι ο γκομενος μου!καταλαβες τουλαχιστον οτι ξερω το γκομενο σου η ψαχνω πολλα μεσα στη βλακεια σου?![]()