Νέα

Μεγαλύτερα βυζιά/ωραιότερο κώλο/πιο ελκυστική πούτσα του site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 257K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ψηφοφοριες τελος

• ναι

Ψήφοι: 1 100,0%
  • οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
να σκας. Οι λακκοι σου ειναι ακαλαίσθητοι, ο κώλος σου σαθρός και τεράστιος σε σχέση με τα καχεκτικα αγύμναστα κανιά που έχεις για ποδια.

Την επόμενη φορά να κρατάς και συ κάμερα να τραβάς τον φωτογράφο που γελάει. Αυτή η φώτο θα πουλήσει καλύτερα  :birdman:

μου αρκει που το σωμα μου αρεσει σ'αυτους που θελω εγω ν'αρεσει  ;)...
backstage photos υπαρχουν αν θες να δεις αν ο φωτογραφος γελαει η οχι  :)

Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
τη δευτέρα θα σε κανω εγω μπανιο  ;) ;) ;)

λοιπον αυτο που εκανες δε το δεχομαι. να αλλαζεις τα γραφομενα μου.

ζητα συγγνωμη ή αλλιως θα σε παρει ο διαολος γαμω την ωρα κ τη στιγμη που ανακαλυψες το σαιτ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
λοιπον αυτο που εκανες δε το δεχομαι. να αλλαζεις τα γραφομενα μου.

ζητα συγγνωμη ή αλλιως θα σε παρει ο διαολος γαμω την ωρα κ τη στιγμη που ανακαλυψες το σαιτ.

λαμπικο θα σε κανω Μάριε, θα τριζεις σα τα πιατα  :2funny:

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
ενα εχω να πω.

ηρθε η πιο μαλακω απο το κοσμο (βελβυ) κ βρηκε την πιο μαλακω απο το μπου (μπουμπ) κ εδεσαν....κυλισε ο τεντζερης κ βρηκε το καπακι να πουμε....κ απο πισω μερικα μαλακισμενα του σαιτ να κανουν χαβαλε με τις 2 "κυριες"...βρε αντε απο δω...

κατα τα αλλα μπραβο που μηδενισατε την ψηφοφορια.....ισως η ερι αποκτησει περισσοτερες ψηφους ετσι :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Settapong-Lippel

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Mην αναλώνεστε σε παπαριές. Βυζιά θα δούμε σήμερα ή να πάω για ύπνο; Ας με ενημερώσει κάποιος. :grin: :grin: :grin:

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
Mην αναλώνεστε σε παπαριές. Βυζιά θα δούμε σήμερα ή να πάω για ύπνο; Ας με ενημερώσει κάποιος. :grin: :grin: :grin:
πηγαινε για υπνο βυζι δεν ξαναβλεπουμε

μονο η κατγουμαν μας πρηζει τα παπαρια εχει ποσταρει 40000 φορες 10 φωτογραφιες

pitsirika

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
πες στον γκομενο σου τον μπαρτ σιμσον να σε αποσυρει γιατι πυροβολας μαλακιες  :uglystupid:
Συγνωμη που δεν παιζω το φορουμ στα δαχτυλα μεσα σε δυο μερες........και εκτος αυτου τοσες μαλακιες γραφετε στην απορια μου κολλησες?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Αγαπητά males, females και shemales, επειδή η ψηφοφορία αλλάζει συνεχώς (ήμαρτον λέμεεεεε) πρέπει να κάνουμε μια βυζοανακεφαλαίωση.

Οι διαγωνιζόμενες που έχουν προτάξει τα στήθη ΤΟΥΣ είναι η σία, η σεξούλα, η αλίντισσα, η κατγούμαν και ο γάτος.
Η κουάρντιν αποβλήθηκε με ντισκαλιφιέ γιατί παρέβη τον κανονισμό περί παραπλανητικού βυζόμπαλου.

Οι βυζοειδικοί μετά από ενδελεχή μελέτη κατέληξαν στα εξής αποτελέσματα βάσει μεγέθους:
Χρυσή βυζολυμπιονίκης - Σία
Αργυρή βυζολυμπιονίκης - Σεξούλα
Χάλκινη βυζολυμπιονίκης - Αλίντισσα

Οι νικήτριες κερδίζουν το κορμί του Παίχτουρα φυσικά. Ο χρόνος των ραντεβού θα είναι ανάλογος της κατάταξης και θα καθοριστεί απ'τον ίδιο.

Η κατγούμαν ως επιλαχούσα κερδίζει έναν τενεκέ βασιλικό πολτό, υπογεγραμμένο απ'τον ίδιο τον Παίχτουρα.
Ο
wjc5cz.jpg
παρά τα χτυπήματα κάτω απ'τη μέση που δέχτηκε, παρέδωσε μαθήματα ευγενούς άμιλλας. Γι'αυτό και θα τιμηθεί με εφ'όρου ζωής γατοτροφή της αρεσκείας του και τα dvd της αγαπημένης σειράς "Sin Tetas No Hay Paraíso".

Βυζοπροσοχή όμως. Τα αποτελέσματα αυτά ΔΕΝ είναι αμετάκλητα. Eφόσον ο διαγωνισμός θα συνεχίζεται στο διηνεκές, οι υπόλοιπες υποψήφιες έχουν δικαίωμα να βγάλουν τα σουτιέν τους και να γίνει του βυζιού το πανηγύρι.

Και σ'αυτό το σημείο θα απευθύνω πρόσκληση στις επισκέπτριες. Ναι καλά άκουσες επισκέπτρια σε ΣΕΝΑ μιλάω.
Έχεις μεγάλα βυζιά; Θες να κερδίσεις πλούσια δώρα;
Θαυμάσια μπορείς να γίνεις μέλος και να ποστάρεις τον "οπλισμό" σου. Χωρίς καμία απολύτως χρέωση και με απόλυτη εχεμύθεια.
Βγάλε τα βυζιά σου, ήρθε η σειρά σου.

Εκ της κριτικής επιτροπής.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Συγνωμη που δεν παιζω το φορουμ στα δαχτυλα μεσα σε δυο μερες........και εκτος αυτου τοσες μαλακιες γραφετε στην απορια μου κολλησες?

καταλαβες τουλαχιστον οτι ξερω το γκομενο σου η ψαχνω πολλα μεσα στη βλακεια σου?  :birdman:

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
Βυζολάγνος πολύ χρήσιμη η βυζοανακεφαλαίωση που έκανες...καλό θα ήταν να επαναλαβάνεται ανα τακτά χρονικά διαστήματα για να μην χανόμαστε...

Εκ των χορηγών-Δωροθετών !!! :grin: ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom