ααααα οσο βλεπω οτι η ερι εχει 2 ψηφους κ η μπουμπ 6 τρελαινομαι...θα επεμβω αμεσα!
P pathos_gia_ta_souvlakia Μέλος Εγγρ. 6 Ιαν 2010 Μηνύματα 362 Like 0 Πόντοι 1 15 Ιαν 2010 #5.341 ααααα οσο βλεπω οτι η ερι εχει 2 ψηφους κ η μπουμπ 6 τρελαινομαι...θα επεμβω αμεσα!
George Cumalot Μέλος Εγγρ. 25 Οκτ 2006 Μηνύματα 726 Κριτικές 8 Like 229 Πόντοι 6 15 Ιαν 2010 #5.343 Εγώ πάντως σαν φαν του κώλου, και επειδή μόνο από την cat έχω δει σοβαρό υλικό και η πατούρα της είναι άπαιχτη, ρίχνω την ψήφο μου εκεί.
Εγώ πάντως σαν φαν του κώλου, και επειδή μόνο από την cat έχω δει σοβαρό υλικό και η πατούρα της είναι άπαιχτη, ρίχνω την ψήφο μου εκεί.
Επισκέπτης 15 Ιαν 2010 #5.344 pathos_gia_ta_souvlakia έγραψε: ααααα οσο βλεπω οτι η ερι εχει 2 ψηφους κ η μπουμπ 6 τρελαινομαι...θα επεμβω αμεσα! Κλικ για ολόκληρη προβολή... γεια σου ΜΑΡΙΕ.. θες να πω κατι στην bite??? εχουμε ραντεβου να της ξεφτιλησω την σουφρα,γουσταρεις να την φωναζω ΜΑΡΙΟ???
pathos_gia_ta_souvlakia έγραψε: ααααα οσο βλεπω οτι η ερι εχει 2 ψηφους κ η μπουμπ 6 τρελαινομαι...θα επεμβω αμεσα! Κλικ για ολόκληρη προβολή... γεια σου ΜΑΡΙΕ.. θες να πω κατι στην bite??? εχουμε ραντεβου να της ξεφτιλησω την σουφρα,γουσταρεις να την φωναζω ΜΑΡΙΟ???
P pathos_gia_ta_souvlakia Μέλος Εγγρ. 6 Ιαν 2010 Μηνύματα 362 Like 0 Πόντοι 1 15 Ιαν 2010 #5.345 ερι εισαι η απολυτη θεα του σαιτ!!!!! σ'αγαπωωωωωω!!!!! κατω τα ΜΠΑΖΑ μπουμπ κ βελβυ!
P pathos_gia_ta_souvlakia Μέλος Εγγρ. 6 Ιαν 2010 Μηνύματα 362 Like 0 Πόντοι 1 15 Ιαν 2010 #5.347 pleasuregiver έγραψε: γεια σου ΜΑΡΙΕ.. θες να πω κατι στην bite??? εχουμε ραντεβου να της ξεφτιλησω την σουφρα,γουσταρεις να την φωναζω ΜΑΡΙΟ??? Κλικ για ολόκληρη προβολή... εγινε κ αυτη μαριος τωρα;
pleasuregiver έγραψε: γεια σου ΜΑΡΙΕ.. θες να πω κατι στην bite??? εχουμε ραντεβου να της ξεφτιλησω την σουφρα,γουσταρεις να την φωναζω ΜΑΡΙΟ??? Κλικ για ολόκληρη προβολή... εγινε κ αυτη μαριος τωρα;
Επισκέπτης 15 Ιαν 2010 #5.348 pleasuregiver έγραψε: γεια σου ΜΑΡΙΕ.. θες να πω κατι στην bite??? εχουμε ραντεβου να της ξεφτιλησω την σουφρα,γουσταρεις να την φωναζω ΜΑΡΙΟ??? Κλικ για ολόκληρη προβολή... ε μη το γαμας και συ τωρα pathos_gia_ta_souvlakia έγραψε: κατω τα ΜΠΑΖΑ μπουμπ κ βελβυ! Κλικ για ολόκληρη προβολή... θανατος στις χαμηλοκωλες σκυλες!
pleasuregiver έγραψε: γεια σου ΜΑΡΙΕ.. θες να πω κατι στην bite??? εχουμε ραντεβου να της ξεφτιλησω την σουφρα,γουσταρεις να την φωναζω ΜΑΡΙΟ??? Κλικ για ολόκληρη προβολή... ε μη το γαμας και συ τωρα pathos_gia_ta_souvlakia έγραψε: κατω τα ΜΠΑΖΑ μπουμπ κ βελβυ! Κλικ για ολόκληρη προβολή... θανατος στις χαμηλοκωλες σκυλες!
P pathos_gia_ta_souvlakia Μέλος Εγγρ. 6 Ιαν 2010 Μηνύματα 362 Like 0 Πόντοι 1 15 Ιαν 2010 #5.349 κατα τον πλεζουρ ολοι κ ολες ειστε μαριοι
C catwoman20 Μέλος Εγγρ. 5 Μαΐ 2009 Μηνύματα 3.190 Like 0 Πόντοι 16 15 Ιαν 2010 #5.350 εγω τελικα τι ειμαι ρε παιχτουρα?
Επισκέπτης 15 Ιαν 2010 #5.351 catwoman20 έγραψε: εγω τελικα τι ειμαι ρε παιχτουρα? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μια αξιογαμητη ελληνιδα. Μετα τιμης ο Χλεμπουρας!!!
catwoman20 έγραψε: εγω τελικα τι ειμαι ρε παιχτουρα? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μια αξιογαμητη ελληνιδα. Μετα τιμης ο Χλεμπουρας!!!
C catwoman20 Μέλος Εγγρ. 5 Μαΐ 2009 Μηνύματα 3.190 Like 0 Πόντοι 16 15 Ιαν 2010 #5.352 Paralimnios έγραψε: Μια αξιογαμητη ελληνιδα. Μετα τιμης ο Χλεμπουρας!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... ω μα τι τιμη!
Paralimnios έγραψε: Μια αξιογαμητη ελληνιδα. Μετα τιμης ο Χλεμπουρας!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... ω μα τι τιμη!
P pathos_gia_ta_souvlakia Μέλος Εγγρ. 6 Ιαν 2010 Μηνύματα 362 Like 0 Πόντοι 1 15 Ιαν 2010 #5.353 μπουμπ - 6 (9%) ερι - 7 (10.4%) κλαψε μπαζακι μπουμπ.....
Επισκέπτης 15 Ιαν 2010 #5.354 catwoman20 έγραψε: ω μα τι τιμη! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Παρακαλω :-*
Επισκέπτης 15 Ιαν 2010 #5.355 pathos_gia_ta_souvlakia έγραψε: μπουμπ - 6 (9%) ερι - 7 (10.4%) κλαψε μπαζακι μπουμπ..... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μαριε, ποια να ψηφησω ρε ?
pathos_gia_ta_souvlakia έγραψε: μπουμπ - 6 (9%) ερι - 7 (10.4%) κλαψε μπαζακι μπουμπ..... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μαριε, ποια να ψηφησω ρε ?
P pathos_gia_ta_souvlakia Μέλος Εγγρ. 6 Ιαν 2010 Μηνύματα 362 Like 0 Πόντοι 1 15 Ιαν 2010 #5.356 Paralimnios έγραψε: Μαριε, ποια να ψηφησω ρε ? Κλικ για ολόκληρη προβολή... δε ξερω παντως αμα γινει ψηφοφορια με τα πιο μαλακισμενα του σαιτ,εσυ θα εισαι αυτος που θα ψηφισω να ξερεις
Paralimnios έγραψε: Μαριε, ποια να ψηφησω ρε ? Κλικ για ολόκληρη προβολή... δε ξερω παντως αμα γινει ψηφοφορια με τα πιο μαλακισμενα του σαιτ,εσυ θα εισαι αυτος που θα ψηφισω να ξερεις
Επισκέπτης 15 Ιαν 2010 #5.357 pathos_gia_ta_souvlakia έγραψε: δε ξερω παντως αμα γινει ψηφοφορια με τα πιο μαλακισμενα του σαιτ,εσυ θα εισαι αυτος που θα ψηφισω να ξερεις Κλικ για ολόκληρη προβολή... Γιατι δεν τη φτιαχνεις εσυ την ψηφοφορια ? Παντως εγω δεν ειμαι σιγουρος αν θα με ψηφισω.
pathos_gia_ta_souvlakia έγραψε: δε ξερω παντως αμα γινει ψηφοφορια με τα πιο μαλακισμενα του σαιτ,εσυ θα εισαι αυτος που θα ψηφισω να ξερεις Κλικ για ολόκληρη προβολή... Γιατι δεν τη φτιαχνεις εσυ την ψηφοφορια ? Παντως εγω δεν ειμαι σιγουρος αν θα με ψηφισω.
P pathos_gia_ta_souvlakia Μέλος Εγγρ. 6 Ιαν 2010 Μηνύματα 362 Like 0 Πόντοι 1 15 Ιαν 2010 #5.358 Paralimnios έγραψε: Γιατι δεν τη φτιαχνεις εσυ την ψηφοφορια ? Παντως εγω δεν ειμαι σιγουρος αν θα με ψηφισω. Κλικ για ολόκληρη προβολή... γιατι θα διαγραφτει
Paralimnios έγραψε: Γιατι δεν τη φτιαχνεις εσυ την ψηφοφορια ? Παντως εγω δεν ειμαι σιγουρος αν θα με ψηφισω. Κλικ για ολόκληρη προβολή... γιατι θα διαγραφτει
E ektor lopez Ενεργό Μέλος Εγγρ. 9 Αυγ 2008 Μηνύματα 36.184 Like 53 Πόντοι 366 15 Ιαν 2010 #5.359 catwoman20 έγραψε: τα λακακια? Κλικ για ολόκληρη προβολή... να σκας. Οι λακκοι σου ειναι ακαλαίσθητοι, ο κώλος σου σαθρός και τεράστιος σε σχέση με τα καχεκτικα αγύμναστα κανιά που έχεις για ποδια. Την επόμενη φορά να κρατάς και συ κάμερα να τραβάς τον φωτογράφο που γελάει. Αυτή η φώτο θα πουλήσει καλύτερα
catwoman20 έγραψε: τα λακακια? Κλικ για ολόκληρη προβολή... να σκας. Οι λακκοι σου ειναι ακαλαίσθητοι, ο κώλος σου σαθρός και τεράστιος σε σχέση με τα καχεκτικα αγύμναστα κανιά που έχεις για ποδια. Την επόμενη φορά να κρατάς και συ κάμερα να τραβάς τον φωτογράφο που γελάει. Αυτή η φώτο θα πουλήσει καλύτερα
C catwoman20 Μέλος Εγγρ. 5 Μαΐ 2009 Μηνύματα 3.190 Like 0 Πόντοι 16 15 Ιαν 2010 #5.360 pathos_gia_ta_souvlakia έγραψε: γιατι θα διαγραφτει Κλικ για ολόκληρη προβολή... μωρε οποτε σε βλεπω θελω να παραγγειλω σουβλακια!
pathos_gia_ta_souvlakia έγραψε: γιατι θα διαγραφτει Κλικ για ολόκληρη προβολή... μωρε οποτε σε βλεπω θελω να παραγγειλω σουβλακια!