Επισκέπτης
Τα παράπονα στην μανικιουριστα μου..το νυχάκι του παράμεσου...το έχεις κολλήσει λίγο στραβά...
Μην είσαι αγενής καλό μουΤης Σιλβα παντως δε μου φαινονται κ πολυ σόι!..
Τα παράπονα στην μανικιουριστα μου..το νυχάκι του παράμεσου...το έχεις κολλήσει λίγο στραβά...
Μην είσαι αγενής καλό μουΤης Σιλβα παντως δε μου φαινονται κ πολυ σόι!..
αν μας υποσχεθεις οτι θα βαλεις τον πατο σου θα σου πουμεΡε πως βαζετε δικες σας φοτο που δεν εχουν διεύθυνση??????
Δεν μπορω να βαλω.
το νυχάκι του παράμεσου...το έχεις κολλήσει λίγο στραβά...
Ρε πως βαζετε δικες σας φοτο που δεν εχουν διεύθυνση??????
Δεν μπορω να βαλω.
γρηγορα καποιος να της πει πριν το μετανιωσειΡε πως βαζετε δικες σας φοτο που δεν εχουν διεύθυνση??????
Δεν μπορω να βαλω.
Εντελώς άχρηστοι όμως!Κοτες μόνο να ζητάνε..τσ τσ τσ..ετοιμοτης μηδεν, αχρηστοι ειστε ολοι τελικα
τς τς τς
Πολλά ρωτάς...χωρίς απάντησηη αλιντισσα ποσους πουτσους να εχει δει στη ζωη της αραγε..
αισθανθηκε ποτε αγαπη για εναν απο τους κατοχους αυτων?
αληθινη αγαπη εννοω.
γιατι μια γυναικα αν αγαπαει καποιον θελει να μπαινει μονο αυτος μεσα της και κανενας αλλος.
να υπερκαυλωσετε κ μετα να εχουμε ατυχηματα
ετοιμοτης μηδεν, αχρηστοι ειστε ολοι τελικα
τς τς τς
γιατι μια γυναικα αν αγαπαει καποιον θελει να μπαινει μονο αυτος μεσα της και κανενας αλλος.
Τα παράπονα στην μανικιουριστα μου..
κ εμεις για κανενα σπασμενο γοφο αν πατησουμε τα φλοκια σας κ πεσουμεναι στα εφημερευονται για υπερκαυλες, και απανωτους οργασμους, ισως μερικες και καποια ατυχηματα απο δονητες
Βυζοτοπικ ειναι ρε!αν μας υποσχεθεις οτι θα βαλεις τον πατο σου θα σου πουμε
γρηγορα καποιος να της πει πριν το μετανιωσει
Σιγα μην χασετε τις τεραστιες βυζρεςγρηγορα καποιος να της πει πριν το μετανιωσει
Ρε παιδια..ξερετε τι σκεφτηκα....γιατι δεν κανονιζουμε μια συναντηση απο κοντα, να δειξουμε τα προσοντα μας(βυζια-πουτσες)και να κοψουμε για το καλο του καινουργιου χρονου και πιτα κανοντας μετα μια ομαδικη παρτουζα!!!!!!!!!!!Αναλαμβανω να κανονισω εγω το σχεδιασμο και το χωρο,συν τα εξοδα.Οσοι-οσες δεν κομπλαρουν, ας μου απαντησουν με προσωπικο μηνυμα.Προσωπικα εγω, δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα και το χωρο θα το διαθεσω εγω.Ο ανεπαναληπτος Παιχτουρας.
Οχι ρε!!! Εχει μπει και στο φορουμ αυτη η φωτο!!!quardeen,
Η φωτο στο ABATAR που έχεις ... είσαι/δεν είσαι εσύ?
Ρε παιδια..ξερετε τι σκεφτηκα....γιατι δεν κανονιζουμε μια συναντηση απο κοντα, να δειξουμε τα προσοντα μας(βυζια-πουτσες)και να κοψουμε για το καλο του καινουργιου χρονου και πιτα κανοντας μετα μια ομαδικη παρτουζα!!!!!!!!!!!Αναλαμβανω να κανονισω εγω το σχεδιασμο και το χωρο,συν τα εξοδα.Οσοι-οσες δεν κομπλαρουν, ας μου απαντησουν με προσωπικο μηνυμα.Προσωπικα εγω, δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα και το χωρο θα το διαθεσω εγω.Ο ανεπαναληπτος Παιχτουρας.
Τα παράπονα στην μανικιουριστα μου..