Νέα

Μεγαλύτερα βυζιά/ωραιότερο κώλο/πιο ελκυστική πούτσα του site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 255K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ψηφοφοριες τελος

• ναι

Ψήφοι: 1 100,0%
  • οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι εγινε ρε κ δεν ποσταρει κανενας?τωρα βγαζετε φωτο τις πουτσες σας ολοι?δεν τις ειχατε ετοιμες?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ρε παιδια..ξερετε τι σκεφτηκα....γιατι δεν κανονιζουμε μια συναντηση απο κοντα, να δειξουμε τα προσοντα μας(βυζια-πουτσες)και να κοψουμε για το καλο του καινουργιου χρονου και πιτα κανοντας μετα μια ομαδικη παρτουζα!!!!!!!!!!!Αναλαμβανω να κανονισω εγω το σχεδιασμο και το χωρο,συν τα εξοδα.Οσοι-οσες δεν κομπλαρουν, ας μου απαντησουν με προσωπικο μηνυμα.Προσωπικα εγω, δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα και το χωρο θα το διαθεσω εγω.Ο ανεπαναληπτος Παιχτουρας.

Επισκέπτης
Ρε παιδια..ξερετε τι σκεφτηκα....γιατι δεν κανονιζουμε μια συναντηση απο κοντα, να δειξουμε τα προσοντα μας(βυζια-πουτσες)και να κοψουμε για το καλο του καινουργιου χρονου και πιτα κανοντας μετα μια ομαδικη παρτουζα!!!!!!!!!!!Αναλαμβανω να κανονισω εγω το σχεδιασμο και το χωρο,συν τα εξοδα.Οσοι-οσες δεν κομπλαρουν, ας μου απαντησουν με προσωπικο μηνυμα.Προσωπικα εγω, δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα και το χωρο θα το διαθεσω εγω.Ο ανεπαναληπτος Παιχτουρας.

βάλε αληθινή φωτό...κ μετά ερχόμαστε για την πίτα...;)

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Της Σιλβα παντως δε μου φαινονται κ πολυ σόι!.. :grin:  :)

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Ρε πως βαζετε δικες σας φοτο που δεν εχουν διεύθυνση??????
Δεν μπορω να βαλω.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ε όχι οτι έχετε παράπονο απο την Αλίντισσα τώρα μην τρελλαθώ..Έχω ανεβάσει του κόσμου τις φωτογραφίες..

η αλιντισσα ποσους πουτσους να εχει δει στη ζωη της αραγε..

αισθανθηκε ποτε αγαπη για εναν απο τους κατοχους αυτων?

αληθινη αγαπη εννοω.

γιατι μια γυναικα αν αγαπαει καποιον θελει να μπαινει μονο αυτος μεσα της και κανενας αλλος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom