gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
οκ.... ;)ξυπναω μεσημερι ρε φιλε...
οκ.... ;)ξυπναω μεσημερι ρε φιλε...
Εσενα ποτε θα σου δωσω ενα χερι......οχι αυτο που νομιζεις παντως,δεν ξερω.εσύ βάλε ένα χεράκι να σηκώσουμε κάνα αρχίδι του τιτανομέγιστου γιατί απ'το βάρος θα του ξεχειλώσουν...
Συμφωνω.εκτος απο τις καυλες......
πως και πως το περιμενει....Εσενα ποτε θα σου δωσω ενα χερι......οχι αυτο που νομιζεις παντως,δεν ξερω.
Πηγε εξυπνα να με βαλει να τσακωθω σημερα....και πιστευω οτι ενα χερι ξυλο το χρειαζεται...αλλα το αφηνω να τις το δωσει αλλος.πως και πως το περιμενει....![]()
![]()
ρε μαλακα και συ κλωνος του τζειμς εισαι;σαν δεν ντρεπεσαι....εγω για ενα χερι πουτσο ελεγα.....Πηγε εξυπνα να με βαλει να τσακωθω σημερα....και πιστευω οτι ενα χερι ξυλο το χρειαζεται...αλλα το αφηνω να τις το δωσει αλλος.
Δεν τους ξερω τους κλωνους εδω μεσα...αλλα τους μαθαινω σιγα-σιγα.Πιστευω εσυ να μην εισαι.ρε μαλακα και συ κλωνος του τζειμς εισαι;σαν δεν ντρεπεσαι....εγω για ενα χερι πουτσο ελεγα.....
λοιπον τα πηρα και παω να φτιαξω αλλα δεκα ακαουντς....
Κλωνεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....σε εμαθα.εσύ βάλε ένα χεράκι να σηκώσουμε κάνα αρχίδι του τιτανομέγιστου γιατί απ'το βάρος θα του ξεχειλώσουν...
εγω ειμαι κλωνος του ggl ....εκοψα ενα g.....Δεν τους ξερω τους κλωνους εδω μεσα...αλλα τους μαθαινω σιγα-σιγα.Πιστευω εσυ να μην εισαι.
εγω ειμαι κλωνος του ggl ....εκοψα ενα g.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
λογω ηλικιας δεν αντεχα τα πολλα τζι......και κατεβασα ταχυτητες....
ακομα?ρε σεβαστο καραφλο μελος τι εβαλες εκει ερωτηματικα στο "ο νωντας στηριζει ακομα παιχτουρα?"![]()
ο νωντας στηριζει παιχτουρα νυν και αει[glow=red,2,300].[/glow]![]()
ρε σεις μονο ενας με ψηφισε γιατι ετσι τοσο χαλια?
βυζο εδειξες;ρε σεις μονο ενας με ψηφισε γιατι ετσι τοσο χαλια?
τι εγινε?στην πεφτει η βρωμιαρα η βελβι?βυζο εδειξες;![]()
![]()