Νέα

Μεγαλύτερα βυζιά/ωραιότερο κώλο/πιο ελκυστική πούτσα του site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 258K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ψηφοφοριες τελος

• ναι

Ψήφοι: 1 100,0%
  • οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
οκ... πρόσεχε!!!

να σε ρωτήσω... γιατί μιλάς για τον εαυτό σου στο γ' πρόσωπο;;;
   Δηλωσε τι να προσεχω? ..και μετα θα σου απαντησω σε οτι θελεις.Μετα τιμης ο Μεγας Παιχτουρας.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
συμφωνω δασκαλε :rockon: :rockon:
κουτσομουλαρο μη σου πω :headbang: :headbang: :dancing: :dancing: :tickedoff: :tickedoff: :zfuck: :zfuck:
  Πρεπει φιλε και συναγωνιστη να βοηθησουμε σωστα και να εισαι σιγουρος οτι σιγα-σιγα θα ξεσκεπασω τα παντα και το διαγωνισμο θα το κερδισει μια πραγματικη.Επιτελους ας καταλαβουν μερικες οτι δεν ειμαστε μαλακες...τους μαλακες κανουμε για να πλησιασουμε τους πραγματικους.
Μάλλον παίχτη μου εννοεί να πιάνεις τοίχο.... :grin: :grin: :grin: :grin:
  Αν ειναι ετσι..προφανως θα με συμβουλευει απο προσωπικη του εμπειρια.Σε καθε περιπτωση παντως.. προσπερνα τον.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Το καινουργιο μελος του διαγωνισμου με το κωδικο''μαριαννα'' εχει την στιγμη αυτη 33+11+1=45 ψηφους και ειναι σταθερα δευτερη στο χερι της (με υπογραφη Παιχτουρα οτι ειναι γνησια γυναικα) να παρει και απο την σεβαστη σεξουλα την πρωτη θεση.
ρε παιχτουρα μεγαλος κωλοτουμπας πολιτικος εισαι παντως ρε....ουτε ο μητσοτακης τετοιες αποστασιες.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βρε σεις τι απιστευτες συνομοσιες ειναι αυτες ?

ολοι εναντιον της σεξουλας ?

ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΤΕΛΙΚΑ .....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βρε σεις τι απιστευτες συνομοσιες ειναι αυτες ?

ολοι εναντιον της σεξουλας ?

ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΤΕΛΙΚΑ .....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε συ αμα θελω εγω την βαζω την σεξουλα να χει και εκατο ψηφους τι ανησυχεις; :think:
αυτα ειναι ετσι για το αλατοπιπερο στο σαιτ.... :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ρε παιχτουρα μεγαλος κωλοτουμπας πολιτικος εισαι παντως ρε....ουτε ο μητσοτακης τετοιες αποστασιες.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Αγαπητε και σεβαστε μου φιλε... εκτος απο 10-15 μελη που εχω ξεχωρισει εδω μεσα και γι'αυτους καθομαι..δεν ξερω ομως ποσο ακομα...τους υπολοιπους ανεξαρτητου του φυλλου.... τους εχω να μου τα κρατανε....αλλα και αυτο αποτελει μεγιστη τιμη γι' αυτους.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εγω τι εκανα παλι;;;;;;;;;; :'(

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
 Αγαπητε και σεβαστε μου φιλε... εκτος απο 10-15 μελη που εχω ξεχωρισει εδω μεσα και γι'αυτους καθομαι..δεν ξερω ομως ποσο ακομα...τους υπολοιπους ανεξαρτητου του φυλλου.... τους εχω να μου τα κρατανε....αλλα και αυτο αποτελει μεγιστη τιμη γι' αυτους.
ναι συμφωνω ....αλλα ποια θες εσυ να σου κραταει ψηλα τον στυλο οσο οι ταπεινοι εργατες υποβασταζουν τις μπαλες; :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποια λες να εχει αυτην τιμη; :think:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εσύ βάλε ένα χεράκι να σηκώσουμε κάνα αρχίδι του τιτανομέγιστου γιατί απ'το βάρος θα του ξεχειλώσουν...
:S :S :S :S :S

τωρα ξυπνησες και συ;σαν εμενα;καλος ο μεσημεριανος υπνος...με κραταει νεο....τον συνιστω και στον κουρασμενο παιχτουρα.... :rockon:
δε κοιμαμαι μεσημερι...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Now is time to explain.. my behavior... for my friends...boys,girls and the other....Μου αρεσει η πλακα που κανουμε.. αλλα με συνδυασμο αξιας νικητριας.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
τωρα ξυπνησες και συ;σαν εμενα;καλος ο μεσημεριανος υπνος...με κραταει νεο....τον συνιστω και στον κουρασμενο παιχτουρα.... :rockon:
    Το καλυτερο φαρμακο σε πολλα ειναι ο υπνος. :) :)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ρε συ αμα θελω εγω την βαζω την σεξουλα να χει και εκατο ψηφους τι ανησυχεις; :think:
αυτα ειναι ετσι για το αλατοπιπερο στο σαιτ.... :2funny: :2funny:

καλαμπουρακι να γινεται .....

δεν ανησυχω για τιποτα .....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom