ωπα εσυ εισαι δικος μου?
Μπαααα....μόνο της Λουκριτίας....

ωπα εσυ εισαι δικος μου?
Δηλωσε τι να προσεχω? ..και μετα θα σου απαντησω σε οτι θελεις.Μετα τιμης ο Μεγας Παιχτουρας.οκ... πρόσεχε!!!
να σε ρωτήσω... γιατί μιλάς για τον εαυτό σου στο γ' πρόσωπο;;;
Δηλωσε τι να προσεχω? ..και μετα θα σου απαντησω σε οτι θελεις.Μετα τιμης ο Μεγας Παιχτουρας.
Πρεπει φιλε και συναγωνιστη να βοηθησουμε σωστα και να εισαι σιγουρος οτι σιγα-σιγα θα ξεσκεπασω τα παντα και το διαγωνισμο θα το κερδισει μια πραγματικη.Επιτελους ας καταλαβουν μερικες οτι δεν ειμαστε μαλακες...τους μαλακες κανουμε για να πλησιασουμε τους πραγματικους.συμφωνω δασκαλε![]()
κουτσομουλαρο μη σου πω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν ειναι ετσι..προφανως θα με συμβουλευει απο προσωπικη του εμπειρια.Σε καθε περιπτωση παντως.. προσπερνα τον.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.Μάλλον παίχτη μου εννοεί να πιάνεις τοίχο....![]()
![]()
![]()
![]()
ρε παιχτουρα μεγαλος κωλοτουμπας πολιτικος εισαι παντως ρε....ουτε ο μητσοτακης τετοιες αποστασιες....Το καινουργιο μελος του διαγωνισμου με το κωδικο''μαριαννα'' εχει την στιγμη αυτη 33+11+1=45 ψηφους και ειναι σταθερα δευτερη στο χερι της (με υπογραφη Παιχτουρα οτι ειναι γνησια γυναικα) να παρει και απο την σεβαστη σεξουλα την πρωτη θεση.
ρε συ αμα θελω εγω την βαζω την σεξουλα να χει και εκατο ψηφους τι ανησυχεις;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βρε σεις τι απιστευτες συνομοσιες ειναι αυτες ?
ολοι εναντιον της σεξουλας ?
ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!![]()
![]()
ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΤΕΛΙΚΑ .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αγαπητε και σεβαστε μου φιλε... εκτος απο 10-15 μελη που εχω ξεχωρισει εδω μεσα και γι'αυτους καθομαι..δεν ξερω ομως ποσο ακομα...τους υπολοιπους ανεξαρτητου του φυλλου.... τους εχω να μου τα κρατανε....αλλα και αυτο αποτελει μεγιστη τιμη γι' αυτους.ρε παιχτουρα μεγαλος κωλοτουμπας πολιτικος εισαι παντως ρε....ουτε ο μητσοτακης τετοιες αποστασιες....![]()
![]()
![]()
![]()
εγω τι εκανα παλι;;;;;;;;;; :'(
ναι συμφωνω ....αλλα ποια θες εσυ να σου κραταει ψηλα τον στυλο οσο οι ταπεινοι εργατες υποβασταζουν τις μπαλες;Αγαπητε και σεβαστε μου φιλε... εκτος απο 10-15 μελη που εχω ξεχωρισει εδω μεσα και γι'αυτους καθομαι..δεν ξερω ομως ποσο ακομα...τους υπολοιπους ανεξαρτητου του φυλλου.... τους εχω να μου τα κρατανε....αλλα και αυτο αποτελει μεγιστη τιμη γι' αυτους.
τωρα ξυπνησες και συ;σαν εμενα;καλος ο μεσημεριανος υπνος...με κραταει νεο....τον συνιστω και στον κουρασμενο παιχτουρα....εγω τι εκανα παλι;;;;;;;;;; :'(
:S :S :S :S :Sεσύ βάλε ένα χεράκι να σηκώσουμε κάνα αρχίδι του τιτανομέγιστου γιατί απ'το βάρος θα του ξεχειλώσουν...
δε κοιμαμαι μεσημερι...τωρα ξυπνησες και συ;σαν εμενα;καλος ο μεσημεριανος υπνος...με κραταει νεο....τον συνιστω και στον κουρασμενο παιχτουρα....![]()
θα γερασεις γρηγορα....:S :S :S :S :S
δε κοιμαμαι μεσημερι...
ξυπναω μεσημερι ρε φιλε...θα γερασεις γρηγορα....![]()
Το καλυτερο φαρμακο σε πολλα ειναι ο υπνος.τωρα ξυπνησες και συ;σαν εμενα;καλος ο μεσημεριανος υπνος...με κραταει νεο....τον συνιστω και στον κουρασμενο παιχτουρα....![]()
ρε συ αμα θελω εγω την βαζω την σεξουλα να χει και εκατο ψηφους τι ανησυχεις;
αυτα ειναι ετσι για το αλατοπιπερο στο σαιτ....![]()
![]()
εκτος απο τις καυλες......Το καλυτερο φαρμακο σε πολλα ειναι ο υπνος.![]()
![]()