Καταρχην ξαναλεω οτι δεν περιμενω απο κανεναν γαυρο να με ανακηρυξει πρωτο σε οτιδηποτε..Εμενα η ενσταση μου ηταν για το επιθετο που χρησιμοποιησες..Ανυπαρκτος..Κατι τετοιο δεν ισχυει σε καμια περιπτωση..Ρε φιλε οταν μιλας οπαδικα δεν μιλας μονο για το πληθος του κοσμου που παει σε εκδρομες και τα εισητηρια..Μιλας για οργανωση εξεδρας κυριως..Και ξαναλεω οτι πρεπει να διαχωρισεις φιλαθλους απο οπαδους..Οι οπαδοι παντα πανε στο γηπεδο..εσυ σε ποιο φασμα αναφερεσαι και λογιζεσαι για πρωτος?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Με πόσους βαθμούς διαφορά θα το σηκώσει ο Θρύλος;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stratigosss
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 180
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οπαδικα ανυπαρκτος ειπαΚαταρχην ξαναλεω οτι δεν περιμενω απο κανεναν γαυρο να με ανακηρυξει πρωτο σε οτιδηποτε..Εμενα η ενσταση μου ηταν για το επιθετο που χρησιμοποιησες..Ανυπαρκτος..Κατι τετοιο δεν ισχυει σε καμια περιπτωση..Ρε φιλε οταν μιλας οπαδικα δεν μιλας μονο για το πληθος του κοσμου που παει σε εκδρομες και τα εισητηρια..Μιλας για οργανωση εξεδρας κυριως..Και ξαναλεω οτι πρεπει να διαχωρισεις φιλαθλους απο οπαδους..Οι οπαδοι παντα πανε στο γηπεδο..
δεν ειπα οτι δεν εχεις λαο και φιλαθλους
ηλπιζα τα ευκολως εννοουμενα να τα παραλειψουμε χαριν ευκολιας
Ρε φιλε δεν μου λες σε ποιον τομεα τοση ωρα ομως...Πετας ενα ''ανυπαρκτος'' χωρις να πεις τιποτα στην ουσια..Το οτι εχεις τον περισσοτερο κοσμο στην ελλαδα το ξεραμε..οπαδικα ανυπαρκτος ειπα
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΑμα κάνεις χαλάουα στην πλάτη το συζητάμε...μέχρι τότε πλαστική σακούλα μέχρι τη σούφρα σου...![]()
[youtube=425,350]tJUTkBy6C70[/youtube]
εισαι στο μπασκετ.... ;)Καταρχην ξαναλεω οτι δεν περιμενω απο κανεναν γαυρο να με ανακηρυξει πρωτο σε οτιδηποτε..
τωρα για τα αλλα πως να το κανουμε;;;;
με το ζορι;;;;;;
αφου εισαι πισω απο τον θρυλο σε ολα,τι να κανουμε;;;;
ρε συ θα σε τρελλανει ο σουηδος.....οπαδικα ανυπαρκτος ειπα
ειναι καλο παιδι αλλα βαραει τρελλα και κολλαει... :o :o :o :o :o :o
Ρε φιλε αλλο οπαδικα,αλλο αγωνιστικα,αλλο σε τιτλους..Αλλη συζητηση η καθε μια...εισαι στο μπασκετ.... ;)
τωρα για τα αλλα πως να το κανουμε;;;;
με το ζορι;;;;;;
αφου εισαι πισω απο τον θρυλο σε ολα,τι να κανουμε;;;;
ε σε αυτον τον τομεα ρε σε τι αλλο;;;;Ρε φιλε δεν μου λες σε ποιον τομεα τοση ωρα ομως...Πετας ενα ''ανυπαρκτος'' χωρις να πεις τιποτα στην ουσια..Το οτι εχεις τον περισσοτερο κοσμο στην ελλαδα το ξεραμε..

να τον τρελλανεις θελεις βραδυατικα;;;;;

doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
στο ειχα πει στην αρχη τελος παντων σουηδεΡε φιλε δεν μου λες σε ποιον τομεα τοση ωρα ομως...Πετας ενα ''ανυπαρκτος'' χωρις να πεις τιποτα στην ουσια..Το οτι εχεις τον περισσοτερο κοσμο στην ελλαδα το ξεραμε..
τα βρισκουμε αλλη φορα παω να την πεσω τωρα
(δεν πιστευω να εισαι ο προπονητης μας στο βολλευ?)
τωρα θελεις να τρελλανεις και μενα;;;;Ρε φιλε αλλο οπαδικα,αλλο αγωνιστικα,αλλο σε τιτλους..Αλλη συζητηση η καθε μια...
ξεχασε το αυτο.....
εγω σε εχω βουτυρο στο ψωμι!!!!!!!
για καλο μαλακα τον ειδα αυτον....(δεν πιστευω να εισαι ο προπονητης μας στο βολλευ?)
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Καλύτερο κλαρίνο από σένα δεν υπάχρει χρυσή μου...κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
[youtube=425,350]tJUTkBy6C70[/youtube]

[youtube=425,350]lcjpP6oHOhw&feature=related[/youtube]
Ψώλαααααααα

Οχι δεν ειμαι ο Κριστιανσον.στο ειχα πει στην αρχη τελος παντων σουηδε
τα βρισκουμε αλλη φορα παω να την πεσω τωρα
(δεν πιστευω να εισαι ο προπονητης μας στο βολλευ?)
Οπαδικα εγω εννοω αλλα πραγματα ρε φιλε..Πραγματα που σε καμια περιπτωση δεν μπορουν να με χαρακτηρισουν ως ανυπαρκτο....
Οτι σε πληθος εχεις τον περισσοτερο κοσμο ειναι δεδομενο...
Αλλα μια εξεδρα δεν ειναι μονο ποσοι την απαρτιζουν.. ;) ;) ;) ;)
Σε τι????τωρα θελεις να τρελλανεις και μενα;;;;
ξεχασε το αυτο.....
εγω σε εχω βουτυρο στο ψωμι!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ελα αστο σουηδε και σε πληθος και σε ποιοτητα ειμαι πρωτος στην ελλαδαΟχι δεν ειμαι ο Κριστιανσον.
Οπαδικα εγω εννοω αλλα πραγματα ρε φιλε..Πραγματα που σε καμια περιπτωση δεν μπορουν να με χαρακτηρισουν ως ανυπαρκτο....
Οτι σε πληθος εχεις τον περισσοτερο κοσμο ειναι δεδομενο...
Αλλα μια εξεδρα δεν ειναι μονο ποσοι την απαρτιζουν.. ;) ;) ;) ;)
εσυ παλευεις με παοκια για 2 θεση και νομιζω οτι την χανεις κιολας
Εγω γιατι βλεπω ρε φιλε στην εξεδρα σου πολλες αντιγραφες απο την δικη μου????Και αυτο που ειπες για τις χορογραφιες δεν το επιασα...Μηπως εισαι πρωτος εκει?ελα αστο σουηδε και σε πληθος και σε ποιοτητα ειμαι πρωτος στην ελλαδα
εσυ παλευεις με παοκια για 2 θεση και νομιζω οτι την χανεις κιολας
ε αυτο ειναι το ''προβλημα''Εγω γιατι βλεπω ρε φιλε στην εξεδρα σου πολλες αντιγραφες απο την δικη μου????
οτι βλεπεις οτι θελεις !!!!!!!!!
Σε τρελλα με ''εχεις'' σιγουρα βουτυρο στο ψωμι σου..στην τρελλα ,που αλλου;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στα υπολοιπα πολυ θα ηθελα να μου το αποδειξεις..Θα βρεθουν οι ευκαιριες... ;) ;) ;)
Ρε μαγκα μιλαμε για οπαδικα θεματα..Ουτε για εισητηρια,ουτε για ομαδες,ουτε για τιποτα αλλο...Οταν ακουω οπαδικα θεματα το πρωτο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι η ''εικονα'' της εξεδρας μου...ε αυτο ειναι το ''προβλημα''
οτι βλεπεις οτι θελεις !!!!!!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 69