Επισκέπτης
α ρε θειο ποσα "παλληκαρια" θα καταστρεψεις ακομη???
[size=30pt]κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε[/size]βρε παλιογαυρεεεεεεεεε φαγωθηκες με την ΑΕΚ..ακομα τσουζει ρε η τεσσαρα????
εχεις φαει σκαλωμα παντως απο την πρωτη μερα!Πάντως εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τη χρησιμοτητα αυτού του θρεντ.
Προτιμώ να συγχωνευτεί με το θρεντ της κούπας.
το εχουμε παραγαμησει..[size=30pt]κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε[/size]
[move] [/move]
εγω γενικα αν και στα αμυντικα χαφ εχουμε προβλημα βλεπω οτι γκολ μονο απο πεναλτυ εχουμε φαει...κατι λεει αυτο..και επισης οτι η ομαδα εχει καθε φορα πιο πολυ κινηση κα αυτοματισμους...με ενα ξεσκαρταρισμα ακομα στο ροστερ θα φτιαξουν πολλα ακομα...Εγώ άρι προτιμώ να μη λέω πολλά. Άσε τους άλλους να λένε πως θα χάσουμε κι άστους μετά να κλαίνε. Αυτό που βλέπω είναι πως δύσκολα χάνουμε. Αν εξαιρέσεις το ματς στην Κύπρο, που η ομάδα ήταν πανηγύρι (εμφανώς θεωρούσαμε πως με κάτω τα χέρια το παίρνουμε, φοβερή υποτίμηση), σε όλα τα υπόλοιπα εγώ βλέπω πως ακόμα και να μην παίζουμε καλά ωστέ να βάλουμε 5 γκολ, ο αντίπαλος κάνει μετρημένες ευκαιρίες.
Αλλά θα δούμε, νωρίς είναι ακόμα. Θυμάμαι ακόμα το Δούρειο και πώς το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας κα πέον δεν λέω τίποτα ακόμα και 10 πόντους να είναι πίσω ο άλλος.
Όσο για τον ΠΑΟΚ...είναι σίγουρα πολύ καλύτερος από άλλα χρόνια. Και άρα επικίνδυνος, ως καλός πράσινος συγγενής.
ιστε ιδι προταθλιτεσ....... στιν αλαγι προεδρονννννννννννμονο 10101 με αλλαγη διοικησης
και μπαλα οπως τις προαλλες
και οχι μονο..ιστε ιδι προταθλιτεσ....... στιν αλαγι προεδροννννννννννν
νε και στιν ανακινοσι εναρξισ εργασιον προπονιτικου και γιπεδουκαι οχι μονο..