λοιπον τελευταιο ποστ και πηγαινω για υπνο
οτι γινεται στην ελλαδα σε θεμα εξεδρας ειναι αντιγραφη απο εξωτερικο(το ποιος το πρωτοεκανε στην ελλαδα μικρη σημασια εχει)
εγω λογαριαζω μονο γεγονοτα και ναι μεν εχεις κανει καποια κορεο(ορισμενα της πλακας και επιπεδου β εθνικης σε εκτελεση στη λεωφορο,και αλλα μικρης κλιμακας στο οακα)αλλα αυτα που εχω κανει εγω εχει χαζεψει ολη η ευρωπη και οπως εχεις παρατηρησει καθε φορα γινοντε και καλυτερα απο την προηγουμενη με αποκορυφωμα την τσελσι(ολο το γηπεδο)
δεν περιμενω να μου πεις οτι σ'αρεσε πιο πολυ απο τα δικα σας αλλα αντικειμενικα ηταν ωραιο και πολυ πετυχημενο
αρα και εκει μεχρι στιγμης ειμαι καβαλα γιατι εχω κανει την καλυτερη χορογραφια(πιο μαζικη και τελεια εκτελεσμενη)στην ελλαδα
καλο βραδυ σε ολους
Αρχιζουμε απο τα βασικα..Χαρακτηριζεις ανυπαρκτο οπαδικα αυτον που ιδρυσε τον πρωτο συνδεσμο οργανωμενων οπαδων στην ελλαδα..Και παμε στα κλασικα οπαδικα...
Καταρχην μου ειπες οτι δεν εχει σημασια ποιος τα εχει κανει πρωτος στην ελλαδα..Στο δικο μου το μυαλο εχει...
Χορογραφιες εκανε πρωτη η Θυρα 13..Εννοω χορογραφιες..Οχι καπνογονα,χαρτακια και τα λοιπα..Φαναταζομαι καταλαβαινεις την διαφορα..Μερικες χορογραφιες που εγιναν στην Λεωφορο τις εκανες και εσυ στο καραισκακη και τα χανουμια στο οακα...Οντως μερικες δεν πετυχαν απολυτα σε εκτελεση αλλα δεν παυει να ειναι η πρωτοτυπια στα ελληνικα γηπεδα..Οντως η δικια σας με την Τσελσι ηταν πολυ καλη...
Πλακατ παλι η 13 εβγαλε πρωτη..Μετα ολοι οι υπολοιποι..
Σημαιες?Το ιδιο...
Οταν εμεις λεγαμε συνθηματα με αντιλαλο(καταλαβαινεις τι εννοω) εσεις ακομα ψαχνατε να πειτε συνθημα μισοι-μισοι...
Κεντρικο πανι των οργανωμενων..GATE 13 1966 PANATHINAIKOS εδω και δεν ξερω και εγω ποσα χρονια..Απο περσι αν δεν κανω λαθος κατεβαζετε το δικο σας...
Αυτοκολλητα παλι η 13 πρωτη..Και ξαναλεω οτι το αντιγραψατε και εσεις μετα...
Σε καιρια οπαδικα ζητηματα η 13 ειναι πρωτοπορα στην ελλαδα...
Συμφωνω οτι ολα ειναι κλεμμενα απο το εξωτερικο αλλα τι να κανουμε..Παντα καποιος αντιγραφει καποιον..Λεγοντας με ανυπαρκτο οπαδικα σημαινει οτι εσυ εισαι ο αντιγραφεας του ανυπαρκτου ;) ;) ;) ;)
ΥΓ1:Αυτα ειναι οπαδικα θεματα στο μυαλο το δικο μου..
ΥΓ2:Για πεσιματα και σκηνικα δεν γουσταρω να μιλαω..Μην βιαστεις να πεις οτι δεν με συμφερει..Απλα δεν εχει νοημα πιστευω...Ο καθενας λεει τα δικα του...