Νέα

Με πόσους βαθμούς διαφορά θα το σηκώσει ο Θρύλος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stratigosss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποσοι θα ειναι η διαφορα του θρυλου απο τους δευτεροτριτους?

• στον ποντο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 1-5

• 5-10

• 10-15

• 15plus

• ισοβαθμια, και παλι να τσουζει στο cas!

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Εγω γιατι βλεπω ρε φιλε στην εξεδρα σου πολλες αντιγραφες απο την δικη μου????Και αυτο που ειπες για τις χορογραφιες δεν το επιασα...Μηπως εισαι πρωτος εκει?
λοιπον τελευταιο ποστ και πηγαινω για υπνο
οτι γινεται στην ελλαδα σε θεμα εξεδρας ειναι αντιγραφη απο εξωτερικο(το ποιος το πρωτοεκανε στην ελλαδα μικρη σημασια εχει)
εγω λογαριαζω μονο γεγονοτα και ναι μεν εχεις κανει καποια κορεο(ορισμενα της πλακας και επιπεδου β εθνικης σε εκτελεση  στη λεωφορο,και αλλα μικρης κλιμακας στο οακα)αλλα αυτα που εχω κανει εγω εχει χαζεψει ολη η ευρωπη και οπως εχεις παρατηρησει καθε φορα γινοντε και καλυτερα απο την προηγουμενη με αποκορυφωμα την τσελσι(ολο το γηπεδο)
δεν περιμενω να μου πεις οτι σ'αρεσε πιο πολυ απο τα δικα σας αλλα αντικειμενικα ηταν ωραιο και πολυ πετυχημενο
αρα και εκει μεχρι στιγμης ειμαι καβαλα γιατι εχω κανει την καλυτερη χορογραφια(πιο μαζικη και τελεια εκτελεσμενη)στην ελλαδα
καλο βραδυ σε ολους

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ρε μαγκα μιλαμε για οπαδικα θεματα..Ουτε για εισητηρια,ουτε για ομαδες,ουτε για τιποτα αλλο...Οταν ακουω οπαδικα θεματα το πρωτο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι η ''εικονα'' της εξεδρας μου...
το εχω καταλαβει...... ;) ;)

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
οτι γινεται στην ελλαδα σε θεμα εξεδρας ειναι αντιγραφη απο εξωτερικο(το ποιος το πρωτοεκανε στην ελλαδα μικρη σημασια εχει)
εγω λογαριαζω μονο γεγονοτα και ναι μεν εχεις κανει καποια κορεο(ορισμενα της πλακας και επιπεδου β εθνικης σε εκτελεση  στη λεωφορο,και αλλα μικρης κλιμακας στο οακα)αλλα αυτα που εχω κανει εγω εχει χαζεψει ολη η ευρωπη και οπως εχεις παρατηρησει καθε φορα γινοντε και καλυτερα απο την προηγουμενη με αποκορυφωμα την τσελσι(ολο το γηπεδο)
δεν περιμενω να μου πεις οτι σ'αρεσε πιο πολυ απο τα δικα σας αλλα αντικειμενικα ηταν ωραιο και πολυ πετυχημενο
αρα και εκει μεχρι στιγμης ειμαι καβαλα γιατι εχω κανει την καλυτερη χορογραφια(πιο μαζικη και τελεια εκτελεσμενη)στην ελλαδα
καλο βραδυ σε ολους
Δεν περιμενεις να ακουσεις την απαντηση ρε φιλε ομως..Τελοσπαντων καληνυχτα.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
καλο βραδυ σε ολους
Αρχιζουμε απο τα βασικα..Χαρακτηριζεις ανυπαρκτο οπαδικα αυτον που ιδρυσε τον πρωτο συνδεσμο οργανωμενων οπαδων στην ελλαδα..Και παμε στα κλασικα οπαδικα...
Καταρχην μου ειπες οτι δεν εχει σημασια ποιος τα εχει κανει πρωτος στην ελλαδα..Στο δικο μου το μυαλο εχει...
Χορογραφιες εκανε πρωτη η Θυρα 13..Εννοω χορογραφιες..Οχι καπνογονα,χαρτακια και τα λοιπα..Φαναταζομαι καταλαβαινεις την διαφορα..Μερικες χορογραφιες που εγιναν στην Λεωφορο τις εκανες και εσυ στο καραισκακη και τα χανουμια στο οακα...Οντως μερικες δεν πετυχαν απολυτα σε εκτελεση αλλα δεν παυει να ειναι η πρωτοτυπια στα ελληνικα γηπεδα..Οντως η δικια σας με την Τσελσι ηταν πολυ καλη... :thumbsup:
Πλακατ παλι η 13 εβγαλε πρωτη..Μετα ολοι οι υπολοιποι..
Σημαιες?Το ιδιο...
Οταν εμεις λεγαμε συνθηματα με αντιλαλο(καταλαβαινεις τι εννοω) εσεις ακομα ψαχνατε να πειτε συνθημα μισοι-μισοι...
Κεντρικο πανι των οργανωμενων..GATE 13 1966 PANATHINAIKOS εδω και δεν ξερω και εγω ποσα χρονια..Απο περσι αν δεν κανω λαθος κατεβαζετε το δικο σας...
Αυτοκολλητα παλι η 13 πρωτη..Και ξαναλεω οτι το αντιγραψατε και εσεις μετα...
Σε καιρια οπαδικα ζητηματα η 13 ειναι πρωτοπορα στην ελλαδα...
Συμφωνω οτι ολα ειναι κλεμμενα απο το εξωτερικο αλλα τι να κανουμε..Παντα καποιος αντιγραφει καποιον..Λεγοντας με ανυπαρκτο οπαδικα σημαινει οτι εσυ εισαι ο αντιγραφεας του ανυπαρκτου ;) ;) ;) ;)
ΥΓ1:Αυτα ειναι οπαδικα θεματα στο μυαλο το δικο μου..
ΥΓ2:Για πεσιματα και σκηνικα δεν γουσταρω να μιλαω..Μην βιαστεις να πεις οτι δεν με συμφερει..Απλα δεν εχει νοημα πιστευω...Ο καθενας λεει τα δικα του...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
τωρα δωρητη μπορεις να κοιμηθεις ησυχος....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Γιατι ειρωνευεσαι ρε χρηστιδη??Διαφωνησε οσο γουσταρεις αλλα δεν λεει να ειρωνευεσαι τον αλλον ;) ;) ;)
δεν ειρωνευομαι....πλακα κανω....τουλαχιστον προσπαθω....
καμμια  φορα δεν πετυχαινει. ;) ;)

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
δεν ειρωνευομαι....πλακα κανω....τουλαχιστον προσπαθω....
καμμια  φορα δεν πετυχαινει. ;) ;)
Πλακα μπορεις να κανεις και με ''σωστοτερο'' τροπο...Τελοσπαντων εγω απλα υπερσπιστηκα τον εαυτο μου και απαντησα στο ''οπαδικα ανυπαρκτος''..Αν εσυ νομιζες οτι με το ποστ μου θα ελυνα το κυπριακο η οτι θα ελεγα τιποτα βαρυσημαντο και απογοητευτηκες,σορι.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Πλακα μπορεις να κανεις και με ''σωστοτερο'' τροπο...Τελοσπαντων εγω απλα υπερσπιστηκα τον εαυτο μου και απαντησα στο ''οπαδικα ανυπαρκτος''..Αν εσυ νομιζες οτι με το ποστ μου θα ελυνα το κυπριακο η οτι θα ελεγα τιποτα βαρυσημαντο και απογοητευτηκες,σορι.
μην παρεξηγιεσαι ρε.....
εκανα πλακα γιατι ο ανθρωπος θα περιμενε να δει την απαντηση και εσυ καθυστερουσες...
δεν ειπα τιποτα για αυτα που εγραψες....ηρεμα...

hadesg7

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αρχιζουμε απο τα βασικα..Χαρακτηριζεις ανυπαρκτο οπαδικα αυτον που ιδρυσε τον πρωτο συνδεσμο οργανωμενων οπαδων στην ελλαδα..

Μια ζωη στο παραμυθι...

http://[URL unfurl="true"]www.imageshack.gr/files/pklbi4r202q0q3u86b8l.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.imageshack.gr/files/pd8hepfylzzu9m8icg9p.jpg[/img[/URL]]

1966; [b]1960...[/b]

hadesg7

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ειναι αρρωστακι και απο τους λιγους βαζελους εδω μεσα που μπορω να μιλησω

Ισχυει...
Ξεχωρα απο ολα τ' αλλα ειναι μαγκακι! Ουτε πουστιες, ουτε μαλακιες με το πληκτρολογιο...
Απο τις λιγες εξαιρεσεις ξηγημενου οπαδου της βαζελας...

OP
OP
stratigosss

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ρε εγω σας τα ελεγα...
αντε ψηφιστε λιγο να χαβαλεδιασουμε, αν και μου φαινεται οτι πρεπει να βαλω και την κατηγορια 20plus για την αεκ κυριως :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.235
Πόντοι
22.785
Με τον πονο μας παιζετε.......... αρε κολογαυροι.

OP
OP
stratigosss

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
[size=30pt]χαλαρα[/size] :grin:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ρε εγω σας τα ελεγα...
αντε ψηφιστε λιγο να χαβαλεδιασουμε, αν και μου φαινεται οτι πρεπει να βαλω και την κατηγορια 20plus για την αεκ κυριως :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βρε παλιογαυρεεεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny:φαγωθηκες με την ΑΕΚ..ακομα τσουζει ρε η τεσσαρα????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom