μια κ εχει σχεση με μπαλα.. Αυτο ο τερματοφυλακας Μίρτσος που επεζε???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Με πόσους βαθμούς διαφορά θα το σηκώσει ο Θρύλος;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stratigosss
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 180
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ποτε θα φτασετε ρε κακομοιρηδες εστω και ''για πλακα'' να κανετε αντιστοιχα θρεντ;;;;;
για σκεφτειτε θρεντ με τιτλο:
''με ποσους βαθμους διαφορα θα κατακτησει το πρωταθλημα ο παο;;;''
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Μάλλον στα πέτρινα χρόνια σας δεν είχες καν γεννηθεί.Το ρεκορ μεταξύ μας χωρίς τίτλο εσύ το έχεις
μην στεναχωριέσε δεν στο πέρνουμε.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
φυσικα ψηφισα το τελευταιο γιατι εζησα ολη την εποχη των πετρινων
100 χρονια με πουστια θελω να το περνω,πεναλτι ανυπαρκτο στο 98 4μ εξω απο την περιοχη για να πονανε τα βαζελια
100 χρονια με πουστια θελω να το περνω,πεναλτι ανυπαρκτο στο 98 4μ εξω απο την περιοχη για να πονανε τα βαζελια
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Αυτοί είστε μπράβο που το παραδέχεσε για τα πέτσινα της παράγκας.Α ρε Παπουτσέλη αθάνατε.
Επισκέπτης
φυσικα ψηφισα το τελευταιο γιατι εζησα ολη την εποχη των πετρινων
στα πετρινα χρονια οχι μονο ειχα γεννηθει αλλα ειχα και ενα χομπυ απο το οποιο μου ειχαν βγαλει και το αναλογο παρατσουκλι.ειχε σχεση με κυνηγι και με βαζελια.... ;) ;) ;) ;)Μάλλον στα πέτρινα χρόνια σας δεν είχες καν γεννηθεί.Το ρεκορ μεταξύ μας χωρίς τίτλο εσύ το έχεις
απλα δεν εχω μεινει εκει....
αυτα περασαν....
φρεσκα κουλουρια.....
τοτε δεν υπηρχε το σαιτ....μηπως διαφωνεις οτι ενα αντιστοιχο θρεντ θα ειχε πολυ γελιο;;;;;
Αν λες για το κυνήγι του λαγού αυτό δεν είχε βγει την εποχή των πέτρινων ασχετίδη. ;)στα πετρινα χρονια οχι μονο ειχα γεννηθει αλλα ειχα και ενα χομπυ απο το οποιο μου ειχαν βγαλει και το αναλογο παρατσουκλι.ειχε σχεση με κυνηγι και με βαζελια.... ;) ;) ;) ;)
απλα δεν εχω μεινει εκει....
αυτα περασαν....
φρεσκα κουλουρια.....
τοτε δεν υπηρχε το σαιτ....μηπως διαφωνεις οτι ενα αντιστοιχο θρεντ θα ειχε πολυ γελιο;;;;;
Αν λες κάποιο άλλο για θύμισε μου γιατί δεν μου έρχεται κάτι πρόχειρο με κυνηγητό. Με κρυφτό όμως κάτι θυμάμαι. ;)
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
την χρονια του παπουτσελη που σιγουρα δεν την θυμασαι,μετα απο το μεταξυ μας ντερμπι που κλαιγοσασταν για μια φαση πανω στην γραμμη(οντως ηταν εξω) μετα απο 2-3 αγωνιστικες πηρατε πεναλτι με τον πανηλειακο στο οακα το οποιο ειχε μετρηθει απο το συνδρομητικο και ηταν 2 μετρα εκτος περιοχηςΑυτοί είστε μπράβο που το παραδέχεσε για τα πέτσινα της παράγκας.Α ρε Παπουτσέλη αθάνατε.
βεβαια ολοι θυμουντε τον παπουτσελη
ενδεικτικο της εποχης και του κλιματος αδικιας που νιωθαμε 9 χρονια ηταν και το αξεχαστο
αντιο μπορελι με πουτσα παπουτσελη
ειδες να μιλαω για λαγο;;;;;;;Αν λες για το κυνήγι του λαγού αυτό δεν είχε βγει την εποχή των πέτρινων ασχετίδη. ;)
Αν λες κάποιο άλλο για θύμισε μου γιατί δεν μου έρχεται κάτι πρόχειρο με κυνηγητό. Με κρυφτό όμως κάτι θυμάμαι. ;)
ξαναδιαβασε λιγο και σκεψου.....
και τελος αυτο γιατι δεν εχει νοημα..... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δεν μιλησε για λαγους μην καρφωνεσαι ρε πουστη μουΑν λες για το κυνήγι του λαγού αυτό δεν είχε βγει την εποχή των πέτρινων ασχετίδη. ;)
[youtube=425,350]TkuBbwA30RY&feature=related[/youtube]
Γι' αυτό σε ρώτησα ;)ειδες να μιλαω για λαγο;;;;;;;
ξαναδιαβασε λιγο και σκεψου.....
και τελος αυτο γιατι δεν εχει νοημα..... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Εννοείται ότι δεν έχει νόημα. ;)
Την μπηχτή την πέταξες όμως. ;)
lord elric
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δεν υπαρχει πουθενα αυτο!!!ποτε θα φτασετε ρε κακομοιρηδες εστω και ''για πλακα'' να κανετε αντιστοιχα θρεντ;;;;;
lord elric
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εγω λεο στην ισοβαθμια για να τσουξει παραπανω!!!
μετα απο 2-3 αγωνιστικες πηρατε πεναλτι με τον πανηλειακο στο οακα το οποιο ειχε μετρηθει απο το συνδρομητικο και ηταν 2 μετρα εκτος περιοχης
σωστός....
πω πω ρε πουστη δωρητη μας αρρωστησες με τον μαγοδεν μιλησε για λαγους μην καρφωνεσαι ρε πουστη μου
[youtube=425,350]TkuBbwA30RY&feature=related[/youtube]
lord elric
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τζιοβανι για παντα στο λιμανι!!πω πω ρε πουστη δωρητη μας αρρωστησες με τον μαγο
lord elric
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
απο τοτε εχεις να γελασεις??Τα σεβη μου στους κυνηγους του θρεντ
Εχε χαρη που μεχρι το 1996 δεν υπηρχε τιποτα ρε πουστη μου...Ουτε ιντερνετ,ουτε τσατσοραδιοφωνα..Θα ειχε πεσει πολυ γελιο...
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τι εννοεις ρε σουηδε?Τα σεβη μου στους κυνηγους του θρεντ
Εχε χαρη που μεχρι το 1996 δεν υπηρχε τιποτα ρε πουστη μου...Ουτε ιντερνετ,ουτε τσατσοραδιοφωνα..Θα ειχε πεσει πολυ γελιο...
τοτε ησασταν ακομα ποιο ανυπαρκτοι,τωρα με την τεχνολογια και με τα γκραφιτι καπως φαινεστε και παραμυθιαζεστε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις