Εγω προσωπικα αυτο που σας ''αναγνωριζω'' πληρως ειναι οτι και στις κακες στιγμες γεμιζατε το γηπεδο σας...Σε ομαδα κατα την γνωμη μου δεν εισαι ετη φωτος μπροστα..Ουτε καν μαλιστα..Σε εγκαταστασεις...Εχεις γατο προεδρο και εφτιαξες γηπεδο..Οταν εγω ειχα παιανια,ο ρεντης ακομα δεν ηταν στο μυαλο σας καν...
οταν,τωρα τι γινεται?
Δηλαδη ειναι αξια χλευασμου τα γκραφιτι στους δρομους η οπουδηποτε αλλου??
Για τα αυτοκολλητα τι να σου πω ρε φιλε...Οταν κυκλοφορησαν αυτοκολλητα-πρωτοι-συνδεσμοι δικοι μας εσεις τρεξατε και βγαλατε δικα σας..Με δουλευεις??Δηλαδη κραζεις κατι που το υιοθετησες και εσυ??Ημαρτον ρε..
Ο κοσμος του Παναθηναικου ανυπαρκτος οπαδικα??Εξηγησε τι εννοεις για να απαντησω...
Οσο για το youtube που ανεφερε ο χρηστιδης,ριξτε μια ματια στο δικο σας θρεντ και μετα ξαναμιληστε μου για youtube...
δεν ξερω ποιοι ξεκινησαν τα αυτοκολλητα και το οτι βγαλανε και οι δικοι μας συνδεσμοι δεν λεει κατι
εγω σπαζομαι που δεν μπορω να δω τις πινακιδες απο τα πολλα αυτοκολλητα,ειτε δικα μας ειτε δικα σας
βεβαια η αναλογια ειναι 90/10 υπερ σας
οταν λεω ανυπαρκτος οπαδικα εννοω ανυπαρκτος,τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο
το οτι εισαι δευτερη ομαδα στην ελλαδα και σε κοσμο αλλα οπαδικα εισαι 3 και με το ζορι σημαινει πολλα
στο 2-4 στο οακα ειχες 16 χιλιαρικα κοσμο σαν γηπεδουχος και ειχα 20000 σαν φιλοξενουμενος
οπου πατε οταν πατε κινητοποιειται ολη η αστυνομια και στην ευρωπη οι εκδρομες που κανετε ειναι της πλακας(εξαιρουντε λονδινο,παρισι,μιλανο οπου εχουν καλες αγορες για ψωνια)