Νέα

Με πόσους βαθμούς διαφορά θα το σηκώσει ο Θρύλος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stratigosss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποσοι θα ειναι η διαφορα του θρυλου απο τους δευτεροτριτους?

• στον ποντο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 1-5

• 5-10

• 10-15

• 15plus

• ισοβαθμια, και παλι να τσουζει στο cas!

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
απο τοτε εχεις να γελασεις??
Οχι.Η ομαδα μου μου εχει χαρισει απιστευτες στιγμες για να νιωσω καλα.
Δεν καταλαβες.Με τις πουτσες που τρωγατε την 10ετια που ησασταν ''ακαπνοι'' θα ειχε ενδιαφερον να ακουμε πικραμενες κραυγες γαυρων στα ερτζιανα και στο διαδικτυο..Και να τις συγκρινουμε με την σημερινη αλαζονεια...Εισαστε τυχεροι που τωρα-στην ακμη-αυτων των μεσων ειστε στην απο πανω..Εχει ο καιρος γυρισματα ομως κουφαλες..

lord elric

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν καταλαβες.Με τις πουτσες που τρωγατε την 10ετια που ησασταν ''ακαπνοι'' θα ειχε ενδιαφερον να ακουμε πικραμενες κραυγες γαυρων στα ερτζιανα και στο διαδικτυο..Και να τις συγκρινουμε με την σημερινη αλαζονεια...Εισαστε τυχεροι που τωρα-στην ακμη-αυτων των μεσων ειστε στην απο πανω..Εχει ο καιρος γυρισματα ομως κουφαλες..
βασικα πληρωνετε αυτα που εκανε ο καπετανιος την χρυση δεκαετια!!!βεβαια και τοτε πελατες ησασταν!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
σουηδε ενημερωτικα στο λεω
δεν ημασταν ποτε κλαψομουνηδες και παντα κοιταγαμε τα χαλια μας για αυτο και καταφεραμε να σπαμε το ενα ρεκορ πισω απο το αλλο μετα το 97 και απο την κατασταση του 1996 να εχουμε φτασει σε 12 χρονια να ειμαστε ετη φωτος μπροστα απο σας και το αεκακι σε ομαδα,εγκαταστασεις κτλ

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
τι εννοεις ρε σουηδε?
τοτε ησασταν ακομα ποιο ανυπαρκτοι,τωρα με την τεχνολογια και με τα γκραφιτι καπως φαινεστε και παραμυθιαζεστε
Οταν λες ''ανυπαρκτοι'' αναφερεσαι στην 13??
Μιας και σε πετυχα ''μποσικο'' εξηγησε μου ρε φιλε..Αυτο με τα γκραφιτι,με το ''χουλιγκαν στα σπρευ'' που το στηριζετε??Πραγματικα θα ηθελα να ακουσω την αποψη σου.
Οσο για το ποιοι παραμυθιαζονται μεταξυ τους εχω διαφορετικη αποψη απο σενα..

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
τι εννοεις ρε σουηδε?
τοτε ησασταν ακομα ποιο ανυπαρκτοι,τωρα με την τεχνολογια και με τα γκραφιτι καπως φαινεστε και παραμυθιαζεστε
εχουμε τρελλαθει στο βιντεακι απο το you tube :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Οταν λες ''ανυπαρκτοι'' αναφερεσαι στην 13??
Μιας και σε πετυχα ''μποσικο'' εξηγησε μου ρε φιλε..Αυτο με τα γκραφιτι,με το ''χουλιγκαν στα σπρευ'' που το στηριζετε??Πραγματικα θα ηθελα να ακουσω την αποψη σου.
Οσο για το ποιοι παραμυθιαζονται μεταξυ τους εχω διαφορετικη αποψη απο σενα..
τι που το στηριζουμε?σε κλουβι μενεις?δεν βλεπεις που εχετε γεμισει ολη την αθηνα με γκραφιτι και αυτοκολλητα?μιλαμε αυτη η μαλακια δεν εχει προηγουμενο και ειναι παναθηναικη πατεντα παγκοσμιως
εξηγειται βαθυτερα βεβαια γιατι οταν καποιος ειναι αυπαρκτος οπαδικα,πολλες φορες κατω και απο τον λαο της αεκ τοτε καταφευγει σε μεσα(σπρει,αυτοκολλητα,ιντερνετ,κτλ)για να φανει

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
σουηδε ενημερωτικα στο λεω
δεν ημασταν ποτε κλαψομουνηδες και παντα κοιταγαμε τα χαλια μας για αυτο και καταφεραμε να σπαμε το ενα ρεκορ πισω απο το αλλο μετα το 97 και απο την κατασταση του 1996 να εχουμε φτασει σε 12 χρονια να ειμαστε ετη φωτος μπροστα απο σας και το αεκακι σε ομαδα,εγκαταστασεις κτλ
Εγω προσωπικα αυτο που σας ''αναγνωριζω'' πληρως ειναι οτι και στις κακες στιγμες γεμιζατε το γηπεδο σας...Σε ομαδα κατα την γνωμη μου δεν εισαι ετη φωτος μπροστα..Ουτε καν μαλιστα..Σε εγκαταστασεις...Εχεις γατο προεδρο και εφτιαξες γηπεδο..Οταν εγω ειχα παιανια,ο ρεντης ακομα δεν ηταν στο μυαλο σας καν...

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
τι που το στηριζουμε?σε κλουβι μενεις?δεν βλεπεις που εχετε γεμισει ολη την αθηνα με γκραφιτι και αυτοκολλητα?μιλαμε αυτη η μαλακια δεν εχει προηγουμενο και ειναι παναθηναικη πατεντα παγκοσμιως
εξηγειται βαθυτερα βεβαια γιατι οταν καποιος ειναι αυπαρκτος οπαδικα,πολλες φορες κατω και απο τον λαο της αεκ τοτε καταφευγει σε μεσα(σπρει,αυτοκολλητα,ιντερνετ,κτλ)για να φανει
Δηλαδη ειναι αξια χλευασμου τα γκραφιτι στους δρομους η οπουδηποτε αλλου??
Για τα αυτοκολλητα τι να σου πω ρε φιλε...Οταν κυκλοφορησαν αυτοκολλητα-πρωτοι-συνδεσμοι δικοι μας εσεις τρεξατε και βγαλατε δικα σας..Με δουλευεις??Δηλαδη κραζεις κατι που το υιοθετησες και εσυ??Ημαρτον ρε..
Ο κοσμος του Παναθηναικου ανυπαρκτος οπαδικα??Εξηγησε τι εννοεις για να απαντησω...
Οσο για το youtube που ανεφερε ο  χρηστιδης,ριξτε μια ματια στο δικο σας θρεντ και μετα ξαναμιληστε μου για youtube...

lord elric

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Για τα αυτοκολλητα τι να σου πω ρε φιλε...Οταν κυκλοφορησαν αυτοκολλητα-πρωτοι-συνδεσμοι δικοι μας εσεις τρεξατε και βγαλατε δικα σας..Με δουλευεις??Δηλαδη κραζεις κατι που το υιοθετησες και εσυ??Ημαρτον ρε..
Ο κοσμος του Παναθηναικου ανυπαρκτος οπαδικα??Εξηγησε τι εννοεις για να απαντησω...
Οσο για το youtube που ανεφερε ο  χρηστιδης,ριξτε μια ματια στο δικο σας θρεντ και μετα ξαναμιληστε μου για youtube...
βασικα δεν ειναι λιγο ξεκαρφωτο να μιλαμε για τα οπαδικα σε τετοιο σαιτ.μια ειναι η ομαδα παε μουναικος!!! :rockon: :rockon: :rockon:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
γιατι δεν καταλαβαινεις τι λεμε;;;;;;
λεμε οτι ολοι τα κανουν αυτα αλλα εσεις κανετε ΜΟΝΟ αυτα και εκει ειστε πρωταθλητες.....
επειδη δεν μπορειτε να πειτε τιποτα για την ομαδα σας....
φυσικα και εχει λαο ο παο....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Εγω προσωπικα αυτο που σας ''αναγνωριζω'' πληρως ειναι οτι και στις κακες στιγμες γεμιζατε το γηπεδο σας...Σε ομαδα κατα την γνωμη μου δεν εισαι ετη φωτος μπροστα..Ουτε καν μαλιστα..Σε εγκαταστασεις...Εχεις γατο προεδρο και εφτιαξες γηπεδο..Οταν εγω ειχα παιανια,ο ρεντης ακομα δεν ηταν στο μυαλο σας καν...
οταν,τωρα τι γινεται?

δεν ξερω ποιοι ξεκινησαν τα αυτοκολλητα και το οτι βγαλανε και οι δικοι μας συνδεσμοι δεν λεει κατι
εγω σπαζομαι που δεν μπορω να δω τις πινακιδες απο τα πολλα αυτοκολλητα,ειτε δικα μας ειτε δικα σας
βεβαια η αναλογια ειναι 90/10 υπερ σας
οταν λεω ανυπαρκτος οπαδικα εννοω ανυπαρκτος,τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο
το οτι εισαι δευτερη ομαδα στην ελλαδα και σε κοσμο αλλα οπαδικα εισαι 3 και με το ζορι σημαινει πολλα
στο 2-4 στο οακα ειχες 16 χιλιαρικα κοσμο σαν γηπεδουχος και ειχα 20000 σαν φιλοξενουμενος
οπου πατε οταν πατε κινητοποιειται ολη η αστυνομια και στην ευρωπη οι εκδρομες που κανετε ειναι της πλακας(εξαιρουντε λονδινο,παρισι,μιλανο οπου εχουν καλες αγορες για ψωνια)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ειναι της πλακας(εξαιρουντε λονδινο,παρισι,μιλανο οπου εχουν καλες αγορες για ψωνια)
και βαρκελωνη ρε.....
δεν θυμασαι τον βασιλειο κωστετσο πρωτη μουρη με το ''γουνακι'' του μες στην καλη χαρα;;;; :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

lord elric

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και βαρκελωνη ρε.....
δεν θυμασαι τον βασιλειο κωστετσο πρωτη μουρη με το ''γουνακι'' του μες στην καλη χαρα;;;; :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
λες να τους φτιαξει και νεες τουαλετες για το φετεινο τσαμπιονς λιγκ!!!

lord elric

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
λετε το φετεινο ευρωπαικο κουστουμι της ευρωπαναθας να ειναι απο κυπριακα υφασματα!! :think: :think:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
οταν,τωρα τι γινεται?
δεν ξερω ποιοι ξεκινησαν τα αυτοκολλητα και το οτι βγαλανε και οι δικοι μας συνδεσμοι δεν λεει κατι
εγω σπαζομαι που δεν μπορω να δω τις πινακιδες απο τα πολλα αυτοκολλητα,ειτε δικα μας ειτε δικα σας
βεβαια η αναλογια ειναι 90/10 υπερ σας
οταν λεω ανυπαρκτος οπαδικα εννοω ανυπαρκτος,τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο
το οτι εισαι δευτερη ομαδα στην ελλαδα και σε κοσμο αλλα οπαδικα εισαι 3 και με το ζορι σημαινει πολλα
στο 2-4 στο οακα ειχες 16 χιλιαρικα κοσμο σαν γηπεδουχος και ειχα 20000 σαν φιλοξενουμενος
οπου πατε οταν πατε κινητοποιειται ολη η αστυνομια και στην ευρωπη οι εκδρομες που κανετε ειναι της πλακας(εξαιρουντε λονδινο,παρισι,μιλανο οπου εχουν καλες αγορες για ψωνια)
Δηλαδη οταν λες ανυπαρκτος οπαδικα εννοεις μονο και μονο για τα εισητηρια????Και αν οχι σε τι???
Για τις εκδρομες τα ειπες μονος σου μερικα...Παρισι,Λονδινο ειναι απο τις εκδρομες ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ...Τα αλλα που λες για ψωνια ειναι για λαικη καταναλωση μεταξυ σας...Πες μου που δεν πηγαμε...Και αν θελεις να συγκρινουμε και τις τιμες των εκδρομων σε εσας και σε εμας...
Αυτο που σου ειπα για την Παιανια ειναι οτι και εμεις ειχαμε και εχουμε πολυ καλο προπονητικο..Τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο...

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Και για τα αυτοκολλητα αποφασιστε ρε μαγκες τι γινεται επιτελους..Ειμαστε εμεις χουλιγκαν των σπρευ και των αυτοκολλητων και εσεις ειστε οι αντιγραφεις μας???? :think: :think: :think: :think:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Δηλαδη οταν λες ανυπαρκτος οπαδικα εννοεις μονο και μονο για τα εισητηρια????Και αν οχι σε τι???
Για τις εκδρομες τα ειπες μονος σου μερικα...Παρισι,Λονδινο ειναι απο τις εκδρομες ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ...Τα αλλα που λες για ψωνια ειναι για λαικη καταναλωση μεταξυ σας...Πες μου που δεν πηγαμε...Και αν θελεις να συγκρινουμε και τις τιμες των εκδρομων σε εσας και σε εμας...
Αυτο που σου ειπα για την Παιανια ειναι οτι και εμεις ειχαμε και εχουμε πολυ καλο προπονητικο..Τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο...
ρε συ οπως τα λες σε λιγο θα βγειτε και πιο μαγκες....
ειπαμε να λεμε καμμια μαλακια αλλα εσυ το παραγαμησες....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Και για τα αυτοκολλητα αποφασιστε ρε μαγκες τι γινεται επιτελους..Ειμαστε εμεις χουλιγκαν των σπρευ και των αυτοκολλητων και εσεις ειστε οι αντιγραφεις μας???? :think: :think: :think: :think:
η υπερβολη ειναι που σας κανει χουλιγκαν των σπρει και των ''αυτοκολλητων''
και οι....λιποθυμιες....

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ρε συ οπως τα λες σε λιγο θα βγειτε και πιο μαγκες....
ειπαμε να λεμε καμμια μαλακια αλλα εσυ το παραγαμησες....
Ρε μορτη δεν περιμενω να με ανακηρυξεις εσυ πιο μαγκα..Σας ρωταω για οπαδικα θεματα..Σε ποιον τομεα εννοειτε ανυπαρκτος??Επειδη καθαρα οπαδικα εγω μπορω να αραδιασω τομεις που ειμαστε πρωτοποροι και καλυτεροι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom