Νέα

Με πόσες πληρωμένες έχετε πάει?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panos285
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με ποσες πληρωμενες εχετε παει?

• 1-50

Ψήφοι: 70 34,5%
  • 50-100

Ψήφοι: 33 16,3%
  • 100-250

Ψήφοι: 31 15,3%
  • 250-500

Ψήφοι: 19 9,4%
  • 500-800

Ψήφοι: 8 3,9%
  • 800-1000

Ψήφοι: 6 3,0%
  • 1000-1500

Ψήφοι: 16 7,9%
  • 2000-4000

Ψήφοι: 6 3,0%
  • 5000+

Ψήφοι: 14 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    203

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Μαλακας θα ησουν, αν σου τα ετρωγε η καθε μια σουρλουλου, για να νιωσει γυναικα με τα δικα σου κοπια  ;)
Με μονη διαφοροποιηση το να τα χαλας εσυ κατα συνηδηση με διαφορες..... γιατι ετσι γουσταρεις  ;)

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Μαλακας θα ησουν, αν σου τα ετρωγε η καθε μια σουρλουλου, για να νιωσει γυναικα με τα δικα σου κοπια  ;)
Με μονη διαφοροποιηση το να τα χαλας εσυ κατα συνηδηση με διαφορες..... γιατι ετσι γουσταρεις  ;)
κε εσι ανορθοντοπεσ ισε ,να προσεχισ

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Εκτός της χουφτας μου που είναι άπειρες οι φορές .... :2funny:
Παλιά πήγαινα 3-4 φορές την εβδομάδα επι 6-8 χρονια......
Όπως καταλαβαίνεις είχα καταντήσει μπολντεμορτης  :2funny: :2funny: :2funny:
Και κάπου έχασα το μέτρημα

Υγ κάπου το έχω αναφέρει αυτο ξανα και βαριεμαι να κάνω την σούμα πάλι.  :grin:

ΕΣΥ μέγα μπουρδελιαρη πες μας με πόσες πηγές να δω αν με φτάνεις να σου παραδώσω το βραβείο....
εγω με καμια 60 αρια.βλεπεις μεχρι τα 34 μου πιστευα οτι ειναι μαγκια μου που δεν ειχα πληρωσει ποτε για να γαμησω.καποια στιγμη πηρα τον κακο το δρομο και φυσικα δεν το μετανιωνω οπως και τιποτα αλλο στη ζωη μου.τωρα μετα απο αυτες που γνωρισα τοσο καιρο που ισως να ειναι και περισοτερες απο 60 πιστευω οχι οτι πεταξα τα λεφτα μου αλλα αυτο το συναισθημα που τους εδωσα σιγουρα το πεταξα γιατι δεν αξιζει σχεδον καμια.οποτε φιλε λαχειοπολη χαμενος χρονος ηταν και μια χαρα γκομενες εβγαζα και πριν και τωρα.τωρα να ειμαι μεγας μπουρδελιαρης δεν νομιζω και πολυ χαιρομαι γιαυτο

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
εγω με καμια 60 αρια.βλεπεις μεχρι τα 34 μου πιστευα οτι ειναι μαγκια μου που δεν ειχα πληρωσει ποτε για να γαμησω.πριν και τωρα.
Να τις χιλιασεις τυπε μου.........

Υγ
Εμένα δεν με ενδιαφερει να τις φτάσω ουτε στα δάκτυλα της μιας παλάμης
Γιατί δεν θεωρω τον εαυτό μου γαμικουλα με την έννοια που φανταζασαι....... :sunglasses:

Τώρα στην περίπτωση που με ρωτήσεις γιατί μπαίνω εδω
Μπαίνω για πλάκα και χαβαλέ και ΤΊΠΟΤΑ άλλο.

Vassiliani

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
0
Πόντοι
11
"" Απο το '84 μέχρι τώρα είναι 27 χρόνια, αφαιρούνται 2 χρόνια στρατό που η δράση ήταν πολύ αραιή. 1.300 μήνες.

Το 30% των μηνών έπαιζε σοβαρή σχέση και εξαιρούνται, μένουν 910 μήνες, κατά μέσο όρο 1,5 την εβδομάδα δηλαδή 6 τον μήνα(αυτό κυμαίνεται από 1 την εβδομάδα που είναι το σταθερό, έως 4-5 αναλόγως την γκάβλα και την τσέπη ενώ με μερικές που είχαμε χημεία πήγαινα σχεδόν κάθε μέρα κατά περιόδους) .

Αυτό μας κάνει 910Χ6=5460 αλλά κάποιες έχω πάει πολλές φορές οι οποίες όμως δεν πρέπει να είναι πάνω απο 300..

σύνολο κάπου 5.160 διαφορετικές ... απο αυτές θυμάμαι κάποιες καταπληκτικές(οι καλύτερες απο όλες) που τις πέτυχα μια φορά και δεν τις ξαναβρήκα ποτέ, δυστυχώς δεν υπήρχε ενημέρωση όπως σήμερα.. ""

Φίλε Vassiliani ανήκεις στην κατηγορία  5.000 +  τρέχα να ψηφίσεις !!!!!!  :2funny:   :2funny:

Πείτε και καμια αλήθεια ρε παιδιά ...

Spinoza1983 είναι προφανές ότι σου ρίχνω 20 χρόνια και δεν έχω ανάγκη να αποδείξω τίποτα σε κανέναν, όταν εσύ γεννήθηκες εγώ πρωτοπήγα σε μπουρδέλο.

ότι και να πείς 20 χρόνια θα σου ρίχνω και στις γκόμενες και στην ζωή και δεν σε αφορά να σχολιάζεις τι λέω και τι γράφω ούτε θα μου υποδείξεις τι θα ψηφίσω.

Έγραψα την άποψή μου, όποιος θέλει την πιστεύει, δεν με απασχολεί καθόλου και δεν θα το συζητήσω με κανέναν.

Γράψε και σύ άν έχεις να μας πείς κάτι, ψήφισε ότι γουστάρεις είναι δικαίωμά σου . Δεν ζήτησα διάλογο μαζί σου και ούτε θα ζητήσω ποτέ.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Να τις χιλιασεις τυπε μου.........

Υγ
Εμένα δεν με ενδιαφερει να τις φτάσω ουτε στα δάκτυλα της μιας παλάμης
Γιατί δεν θεωρω τον εαυτό μου γαμικουλα με την έννοια που φανταζασαι....... :sunglasses:

Τώρα στην περίπτωση που με ρωτήσεις γιατί μπαίνω εδω
Μπαίνω για πλάκα και χαβαλέ και ΤΊΠΟΤΑ άλλο.
κι εγω για χαβαλε και πλακα μπαινω πια οπως και οι περισοτεροι.βγαζω εξω αυτους που δεν εχουν καταλαβει οτι δεν θα βγαλουν λαβρακι εδω μιας ο καθενας παραθετει την πραματια του.απλ καμια μου τη δινει γιατι ενω μορεις να αλλαξεις καμια κουβεντα σαν ανθρωπος καποιοι επιμενουν να φεροντα σαν τρι μαλακες

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
κι εγω για χαβαλε και πλακα μπαινω πια οπως και οι περισοτεροι.βγαζω εξω αυτους που δεν εχουν καταλαβει οτι δεν θα βγαλουν λαβρακι εδω μιας ο καθενας παραθετει την πραματια του.απλ καμια μου τη δινει γιατι ενω μορεις να αλλαξεις καμια κουβεντα σαν ανθρωπος καποιοι επιμενουν να φεροντα σαν τρι μαλακες
Στο μυαλό μου είσαι.... :thumbsup: :thumbsup: :cool2:
Αργησα να το καταλάβω κι εγώ μερικά πράγματα, αλλα καλλιο αργά παρα ποτέ.... :sunglasses:

υγ. Δεν περίμενα να βγάλω γκομενα ποτε απο εδω
Ουτε μπήκα με αυτη την οπτική.....

Να ´σαι καλα.....

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Αργησα να το καταλάβω κι εγώ μερικά πράγματα, αλλα καλλιο αργά παρα ποτέ.... :sunglasses:

Να ´σαι καλα.....
παροτι εχω γνωρισει εξαιρεσεις και βαζω το χερι μου στη φωτια γι αυτες οι υπολοιπες ειναι για τουφεκισμο

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Να ´σαι καλα.....

Μα καλα ποιος νορμαλ ανθρωπος μπορει να σκεφτει να μπει σε σαιτ για μπουρδελα (που το 99% των μελων θα ειναι ειτε μπουρδελιαρηδες ειτε επαγγελματιες) για να βρει γκομενα  :S

Οσον αφορα την ψηφοφορια, ενας συνειδητοποιημενος μπουρδελιαρης, σπαει την κατοσταρα σχετικα ανετα μεσα σε 1 ετος, αρκουν 8-9 διαφορετικες πουτανες το μηνα...

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Οσον αφορα την ψηφοφορια, ενας συνειδητοποιημενος μπουρδελιαρης, σπαει την κατοσταρα σχετικα ανετα μεσα σε 1 ετος, αρκουν 8-9 διαφορετικες πουτανες το μηνα...
[/quote]
αν εισαι αθηνα

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

αν εισαι αθηνα

ωχ λαθος μου  :S τωρα ειδα οτι το θεμα ειναι για Θεσνικη

mixalis...ath...

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
παρολο που ειμαι σε σοβαρη σχεση και δν μου λυπει τπτ εχω σπαει την 200αρα....και θα συνεχησω απτοητος...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ωχ λαθος μου  :S τωρα ειδα οτι το θεμα ειναι για Θεσνικη

:think: :think: :think:
μαλλον γενικο ειναι θεμα , κατα λαθος θα βρεθηκε στα στη Θεσσαλονικης
καποιος να το μεταφερει ...

Ενα Κλαρκ παρακαλω  :2funny:

bousmenis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
>2000 σε μια μακροχρονη πορεια... η πρωτη με 50 δρχ, θεσσαλονικη... αμαλια.. αν ζει σημερα, θαχει περασει τα 100 χρονια!! :priest: :priest: :priest:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom