Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
εισαι πλουσιος τοτε !!!!!!εγο καμια δ εμε θελι
εισαι πλουσιος τοτε !!!!!!εγο καμια δ εμε θελι
Μαλακας θα ησουν, αν σου τα ετρωγε η καθε μια σουρλουλου, για να νιωσει γυναικα με τα δικα σου κοπια ;)τσ
μαλακσ
κε εσι ανορθοντοπεσ ισε ,να προσεχισΜαλακας θα ησουν, αν σου τα ετρωγε η καθε μια σουρλουλου, για να νιωσει γυναικα με τα δικα σου κοπια ;)
Με μονη διαφοροποιηση το να τα χαλας εσυ κατα συνηδηση με διαφορες..... γιατι ετσι γουσταρεις ;)
για τραβα και μια ξηγα να καταλαβω καθοτι αργοστροφος ....κε εσι ανορθοντοπεσ ισε ,να προσεχισ
δε γραφι σουστα οπσ ολα τα αλα καλα πεδιαγια τραβα και μια ξηγα να καταλαβω καθοτι αργοστροφος ....
αααα εγω ειμι απο τα κακα παιδια .... καμια σχεση ...δε γραφι σουστα οπσ ολα τα αλα καλα πεδια
ιεμ ο κοτομπιφτεκοσ βοθρο ιμε οταν με κσεμιουταρουναααα εγω ειμι απο τα κακα παιδια .... καμια σχεση ...
Υγ. ο βοθρος δεν εισαι εσυ ?
Εισαι καλα ? ολα καλα ?
εγω με καμια 60 αρια.βλεπεις μεχρι τα 34 μου πιστευα οτι ειναι μαγκια μου που δεν ειχα πληρωσει ποτε για να γαμησω.καποια στιγμη πηρα τον κακο το δρομο και φυσικα δεν το μετανιωνω οπως και τιποτα αλλο στη ζωη μου.τωρα μετα απο αυτες που γνωρισα τοσο καιρο που ισως να ειναι και περισοτερες απο 60 πιστευω οχι οτι πεταξα τα λεφτα μου αλλα αυτο το συναισθημα που τους εδωσα σιγουρα το πεταξα γιατι δεν αξιζει σχεδον καμια.οποτε φιλε λαχειοπολη χαμενος χρονος ηταν και μια χαρα γκομενες εβγαζα και πριν και τωρα.τωρα να ειμαι μεγας μπουρδελιαρης δεν νομιζω και πολυ χαιρομαι γιαυτοΕκτός της χουφτας μου που είναι άπειρες οι φορές ....
Παλιά πήγαινα 3-4 φορές την εβδομάδα επι 6-8 χρονια......
Όπως καταλαβαίνεις είχα καταντήσει μπολντεμορτης
Και κάπου έχασα το μέτρημα
Υγ κάπου το έχω αναφέρει αυτο ξανα και βαριεμαι να κάνω την σούμα πάλι.
ΕΣΥ μέγα μπουρδελιαρη πες μας με πόσες πηγές να δω αν με φτάνεις να σου παραδώσω το βραβείο....
Να τις χιλιασεις τυπε μου.........εγω με καμια 60 αρια.βλεπεις μεχρι τα 34 μου πιστευα οτι ειναι μαγκια μου που δεν ειχα πληρωσει ποτε για να γαμησω.πριν και τωρα.
"" Απο το '84 μέχρι τώρα είναι 27 χρόνια, αφαιρούνται 2 χρόνια στρατό που η δράση ήταν πολύ αραιή. 1.300 μήνες.
Το 30% των μηνών έπαιζε σοβαρή σχέση και εξαιρούνται, μένουν 910 μήνες, κατά μέσο όρο 1,5 την εβδομάδα δηλαδή 6 τον μήνα(αυτό κυμαίνεται από 1 την εβδομάδα που είναι το σταθερό, έως 4-5 αναλόγως την γκάβλα και την τσέπη ενώ με μερικές που είχαμε χημεία πήγαινα σχεδόν κάθε μέρα κατά περιόδους) .
Αυτό μας κάνει 910Χ6=5460 αλλά κάποιες έχω πάει πολλές φορές οι οποίες όμως δεν πρέπει να είναι πάνω απο 300..
σύνολο κάπου 5.160 διαφορετικές ... απο αυτές θυμάμαι κάποιες καταπληκτικές(οι καλύτερες απο όλες) που τις πέτυχα μια φορά και δεν τις ξαναβρήκα ποτέ, δυστυχώς δεν υπήρχε ενημέρωση όπως σήμερα.. ""
Φίλε Vassiliani ανήκεις στην κατηγορία 5.000 + τρέχα να ψηφίσεις !!!!!!
Πείτε και καμια αλήθεια ρε παιδιά ...
κι εγω για χαβαλε και πλακα μπαινω πια οπως και οι περισοτεροι.βγαζω εξω αυτους που δεν εχουν καταλαβει οτι δεν θα βγαλουν λαβρακι εδω μιας ο καθενας παραθετει την πραματια του.απλ καμια μου τη δινει γιατι ενω μορεις να αλλαξεις καμια κουβεντα σαν ανθρωπος καποιοι επιμενουν να φεροντα σαν τρι μαλακεςΝα τις χιλιασεις τυπε μου.........
Υγ
Εμένα δεν με ενδιαφερει να τις φτάσω ουτε στα δάκτυλα της μιας παλάμης
Γιατί δεν θεωρω τον εαυτό μου γαμικουλα με την έννοια που φανταζασαι.......
Τώρα στην περίπτωση που με ρωτήσεις γιατί μπαίνω εδω
Μπαίνω για πλάκα και χαβαλέ και ΤΊΠΟΤΑ άλλο.
Στο μυαλό μου είσαι....κι εγω για χαβαλε και πλακα μπαινω πια οπως και οι περισοτεροι.βγαζω εξω αυτους που δεν εχουν καταλαβει οτι δεν θα βγαλουν λαβρακι εδω μιας ο καθενας παραθετει την πραματια του.απλ καμια μου τη δινει γιατι ενω μορεις να αλλαξεις καμια κουβεντα σαν ανθρωπος καποιοι επιμενουν να φεροντα σαν τρι μαλακες
παροτι εχω γνωρισει εξαιρεσεις και βαζω το χερι μου στη φωτια γι αυτες οι υπολοιπες ειναι για τουφεκισμοΣτο μυαλό μου είσαι....
Αργησα να το καταλάβω κι εγώ μερικά πράγματα, αλλα καλλιο αργά παρα ποτέ....
υγ. Δεν περίμενα να βγάλω γκομενα ποτε απο εδω
Ουτε μπήκα με αυτη την οπτική.....
Να ´σαι καλα.....
Στο μυαλό μου είσαι....
Αργησα να το καταλάβω κι εγώ μερικά πράγματα, αλλα καλλιο αργά παρα ποτέ....
υγ. Δεν περίμενα να βγάλω γκομενα ποτε απο εδω
Ουτε μπήκα με αυτη την οπτική.....
Να ´σαι καλα.....
Οσον αφορα την ψηφοφορια, ενας συνειδητοποιημενος μπουρδελιαρης, σπαει την κατοσταρα σχετικα ανετα μεσα σε 1 ετος, αρκουν 8-9 διαφορετικες πουτανες το μηνα...
αν εισαι αθηνα
ωχ λαθος μου :S τωρα ειδα οτι το θεμα ειναι για Θεσνικη