You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Με πόσες πληρωμένες έχετε πάει?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα panos285
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 141
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
κοψε κατι ....χαχαχαχαχαχαχαχα5000+????? :S
5000+????? :S
πριν μπεις στην φυλακή ή μετά?
is0vitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ερωτηση ηταν ρε,για τον πινακα λεωκοψε κατι ....χαχαχαχαχαχαχαχα
μπορει ενας να αρχισει δυναμικα (ct, studios, μασαζακια) αλλα μετα απο ενα διαστημα αρχιζει η ανακυκλωση. ενας καλος παικτης, μπορει να πηγαινει ανετα με 5 ct/cg το μηνα, να κανει 2-3 μασαζακια και να περναει 2-3 φορες απο ενα στουντιακι στα διαλειματα. 10 το μηνα δηλαδη, 100+ το χρονο. Αρα, αμα ειναι 35αρης, στη 10ετια η 1000αρα ειναι απολυτως εφικτη.
βεβαια, αυτα τα νουμερα μπορει να τα κτυπήσει καποιος που παει στα μπουρδέλα - και πολυ πιο παραπανω. και πολυ πιο φτηνα, βεβαια.
βεβαια, αυτα τα νουμερα μπορει να τα κτυπήσει καποιος που παει στα μπουρδέλα - και πολυ πιο παραπανω. και πολυ πιο φτηνα, βεβαια.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.283
- Πόντοι
- 5.097
τι θα τρωει δεν μας ειπες γιατι τα λεφτα δε θα φτανουνμπορει ενας να αρχισει δυναμικα (ct, studios, μασαζακια) αλλα μετα απο ενα διαστημα αρχιζει η ανακυκλωση. ενας καλος παικτης, μπορει να πηγαινει ανετα με 5 ct/cg το μηνα, να κανει 2-3 μασαζακια και να περναει 2-3 φορες απο ενα στουντιακι στα διαλειματα. 10 το μηνα δηλαδη, 100+ το χρονο. Αρα, αμα ειναι 35αρης, στη 10ετια η 1000αρα ειναι απολυτως εφικτη.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.283
- Πόντοι
- 5.097
δεν σε ρωτησαμε ποσοι σε εχουν παρει :-*300 πανω κατω διαφορετικες....
τι θα τρωει δεν μας ειπες γιατι τα λεφτα δε θα φτανουν
τα εξοδα του σπιτιου πρεπει τοτε να τα αναλαβει η γυναικα του
Επισκέπτης
Εγώ δεν πληρώνω ποτέ,αυτές με πληρώνουν....
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Εγώ δεν πληρώνω ποτέ,αυτές με πληρώνουν....
Ζιγκολιάρικο αγόρι μου εσύ.... σμούτς :-*
panos285
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πρέπει νά διευκρινήσεις κάτι φίλε μου.Τά "καθώς πρέπει", "καλά", "κανονικά" κλπ. κορίτσια πού είναι γκόμενες ή γυναίκες μας θεωρούνται πληρωμένες ή δωρεάν;
Mέ σεβασμό.
Δωρεάν.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ποσο παει το μαλλι;Εγώ δεν πληρώνω ποτέ,αυτές με πληρώνουν....
mounopanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
5 ct=1250 3 μασαζ=300 3 στουντιο=210 1760 συνολο ειναι πολλα τα λεφτα αρημπορει ενας να αρχισει δυναμικα (ct, studios, μασαζακια) αλλα μετα απο ενα διαστημα αρχιζει η ανακυκλωση. ενας καλος παικτης, μπορει να πηγαινει ανετα με 5 ct/cg το μηνα, να κανει 2-3 μασαζακια και να περναει 2-3 φορες απο ενα στουντιακι στα διαλειματα. 10 το μηνα δηλαδη, 100+ το χρονο. Αρα, αμα ειναι 35αρης, στη 10ετια η 1000αρα ειναι απολυτως εφικτη.
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Καλέ?
Τόσες πολλές λέξεις κυκλοφορούν για σας?
Ποιά λέξη όμως φοριέται περισσότερο?
"Μπουρδελιάρης" μιας και είμαστε στο συγκεκριμένο thread.
Για τους πιο φραγκάτους παίζει και το "παρτουζιάρης".
Για όποιον πάει με ότι να ναι μπάζα, σαύρες κλπ "σαυροκυνηγός", "σαβουρογάμης", "lizard hunter". Φαντασία να έχεις...
bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
επιτελουσ αναλυση κοστους5 ct=1250 3 μασαζ=300 3 στουντιο=210 1760 συνολο ειναι πολλα τα λεφτα αρη
Το σωστό thread θα έπρεπε να ήταν με ποσες μη πληρωμένες έχετε πάει...(πάντα σε συνδιασμό με την ηλικία σας)
Γαμιάς (Άντρας,Μπήχτης,Μαγγελάνος,Ταμερλάνός πείτε το όπως θέλετε)...είναι όποιος τις ρίχνει, όχι ο πάω στα έτοιμα και καταθέτω τον οβολό μου, χώρις πάντα να θίγω το άκρως απαραίτητο και αξιοσέβαστο επάγγελμα της ιερόδουλου !
Γαμιάς (Άντρας,Μπήχτης,Μαγγελάνος,Ταμερλάνός πείτε το όπως θέλετε)...είναι όποιος τις ρίχνει, όχι ο πάω στα έτοιμα και καταθέτω τον οβολό μου, χώρις πάντα να θίγω το άκρως απαραίτητο και αξιοσέβαστο επάγγελμα της ιερόδουλου !
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
επισης εγω σας νικαω ολους στην κατηγορια σαυρα-μπαζο-σαβουρογαμοσαυρος κλπ που ειπε πριν ο μεγαλέφαντος....αλλα δεν το κανω θεμα.....Το σωστό thread θα έπρεπε να ήταν με ποσες μη πληρωμένες έχετε πάει...(πάντα σε συνδιασμό με την ηλικία σας)
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Αν ειναι δυνατον... 5000? Εχουμε κανεναν Ωναση εδω?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 193
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις