Επισκέπτης
"Όμοιος τον όμοιο γύρευε, πουτάνα την πουτάνα, κι ο κερατάς τον κερατά να περπατούν αντάμα."
Ταβάφης
"Όμοιος τον όμοιο γύρευε, πουτάνα την πουτάνα, κι ο κερατάς τον κερατά να περπατούν αντάμα."
Ταβάφης
Το μ...νί σέρνει καράβι που λένε....Ωρέ...ήρθα να γράψω εδώ και ήταν μόνο 4 μέλη και 2 επισκέπτες..
Πώς μαζευτήκατε τόσο γρήγορα 33?
Ωρέ...ήρθα να γράψω εδώ και ήταν μόνο 4 μέλη και 2 επισκέπτες..
Ε..άμα το κόψουνε κι αυτό..πάει..Παντωs Κατερινα........θα καταβαλουμε προσπαθειεs να απεξαρτηθουμε απ το τσιγαρο.....με αμφιβολο βεβαια αποτελεσμα....Αλλα απ την πουτανα , χλωμο το βλεπω
έγραψα εγώ γι' αυτό. Μέλie έχω, μέλie
μα ποια ειμαι η πουτανα τελος παντων
Ετσι ετσιΩρέ...ήρθα να γράψω εδώ και ήταν μόνο 4 μέλη και 2 επισκέπτες..
Χαχαχαχαχαχ...καλώς τον πούτανο τον γαμιά τον μουνοχύστρα τον βυζογυναικοξεκωλιάρη...μα ποια ειμαι η πουτανα τελος παντων
Ε..άμα το κόψουνε κι αυτό..πάει..
Θα πα ν'ανοίξω προπατζίδικο να πουλάω προπά..
Χαχαχαχαχαχαχαχαχ..
Χαχαχαχαχαχ...καλώς τον πούτανο τον γαμιά τον μουνοχύστρα τον βυζογυναικοξεκωλιάρη...
Χαααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχ..
Χαχαχαχαχαχ...καλώς τον πούτανο τον γαμιά τον μουνοχύστρα τον βυζογυναικοξεκωλιάρη...
Χαααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχ..
Ε...θα πα να ψήνω καλαμπόκια στην Ομόνοια..Μπορω να σε διαβεβαιωσω...
Μην τρεξειs να βγαλειs αδεια Προπο....Ασε
Ευτυχώς...χαχαχαχαχαχαχ.. <--- 1-1Λιγα τα λογια σου μανδαμ. Πουτανα σε ειπε. Δεν σε εβρισε.
Ε...θα πα να ψήνω καλαμπόκια στην Ομόνοια..
Το κοτσάνι θα το πουλάω έξτρα..για τους απαιτητικούς..στο "ωραίο" καλαμπόκι...χαχαχαχαχαχαχαχ
Παντωs Κατερινα........θα καταβαλουμε προσπαθειεs να απεξαρτηθουμε απ το τσιγαρο.....με αμφιβολο βεβαια αποτελεσμα....Αλλα απ την πουτανα , χλωμο το βλεπω
Όταν μια γυναίκα πάει με πολλούς άντρες τον αριθμό..την αποκαλούν "πουτάνα".
Ο άντρας όταν πάει με πολλές γυναίκες τον αριθμό...γιατί δεν τον αποκαλούν "πούτανο"?
Δεν είναι δίκαιο..
Θα τσιρίξω...