Ε, λοιπόν,
αφού ο Deeroμπεμπές το "Σεμνά και Ταπεινά" επίσημα πλέον και από το ίδιο του το στόμα το μετέτρεψε σε "Υποκειμενική κρίση" (αναφορικά στο πως ζει ο καθένας, στις χλιδές κλπ)...
αφού ουσιαστικά αυτοκτονεί μετά τις παπαριές που μας είπε στο μεγαλύτερο παζάρι της χώρας (ΔΕΘ)...
αφού ουσιαστικά παίζει κρυφτό και δεν μας λέει επίσημα γιατί κρέμεται από τα αρχίδια συγκεκριμένων συνεργατών του...
αφού η Καπότα των Ίππων με τα νέα μέτρα, ουσιαστικά μας είπε ότι βαρέθηκε να κυβερνάει και δεν μπορεί να βρει άλλες λύσεις εκτός από το να κάνει αναγκαστικούς εράνους...
αφού πλέον μας λένε στα μούτρα ότι είμαστε ηλίθιοι (ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό, οι μέτοχοι δεν κάνουν μπίζνες)...
Αφού κάνουν ότι μπορούν για να μας πουν ότι δεν θέλουν να κυβερνήσουν άλλο, νομίζω ότι θα τους κάνω τη χάρη και θα τους απελευθερώσω από αυτό το βάρος.
Εάν ψηφίζετε ΝΔ και κάνετε τη μαλακία και τους ξαναψηφίσετε στις Ευρωεκλογές, οπότε ουσιαστικά δηλώνετε ότι συμφωνείτε με το δούλεμα, τότε καλά κάνουν και μας δουλεύουν και είμαστε για κλάμματα.
Disclaimer: Το συγκεκριμένο μήνυμα αποτελεί εικονική αντίδραση σε μία εικονική κατάσταση. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα, κόμματα, εταιρίες, εκδηλώσεις, καταστάσεις, συνθήκες ή οτιδήποτε άλλο, αυτή είναι απολύτως τυχαία.
[size=8pt](είμαι και εγώ καλός στο δούλεμα, καλύτερος από τον Deeroμπεμπέ)[/size]