Ο germaon δεν έχει και πολύ άδικο. Και εγώ Νουδούλα είμαι και ναι η οικογένειά μου έχει αποκλειστικά και μόνο δεξιές ρίζες. Αποκλειστικά.
Και συμφωνώ μαζί του ότι πάντα θα γίνονται σκάνδαλα κλπ. Δεν θα μπω στην παγίδα να συγκρίνω τα τωρινά σκάνδαλα με αυτά που έγιναν επί ΠΑΣΟΚ. Αδιάφορο. Κρίνω εκεί που ψωνίζω. Και το μαγαζί που ψωνίζω τελευταία έχει χάσει την μπάλα. Ο Αλογομούρης δίνει ρεσιτάλ, όχι λόγω των μέτρων αυτών καθ' αυτών, αλλά λόγω του παραλογισμού που κρύβεται πίσω από αυτά. Να δείτε ότι στο τέλος, ότι εφαρμοσθεί, θα έχει πολύ μικρή σχέση με αυτά που ακούμε σήμερα ότι θα είναι τα μέτρα. Το ένα λάθος μετά από το άλλο, η μία γκάφα μετά την άλλη και από πάνω ακούμε και απίστευτα πράγματα....
Του τσιτουρίδη την χάρισε μία, την χάρισε δύο να δούμε πόσο ακόμη, του βουλγαράκη την έχει χαρίσει ήδη τρεις φορές. Και τον αφήνει ακόμη να ανοίγει το στόμα του...και να πετάει το ένα βατράχι μετά το άλλο. Κλείστο βρε ηλίθιε, το ρητό "η σιωπή είναι χρυσός" δεν θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη εφαρμογή από ότι στον βουλγαράκη.
Και μετά έχεις και την αυτού μεγαλειότης τον κο Ρουσόπουλο...ορισμός της αλαζονείας, ορισμός του καβαλημένου αλλά και της κοροϊδίας....βρε ουστ από εδώ.
Με τον Παυλίδη μία από τα ίδια.
Κανείς δεν ξέρει τίποτα και κανείς δεν φταίει για τίποτα. Εμένα γιατί όταν μαλακίζεται ένας υπάλληλός μου, βρίζουν όλοι εμένα τον ίδιο? Γιατί την ευθύνη την έχω εγώ ο εργοδότης? Ο προϊστάμενός τους? Αλλά όταν ψωλάρουν οι αυλικοί των υπουργών/βουλευτών, αυτοί δεν έχουν καμία ευθύνη?
Κατά περίεργο τρόπο, ακόμη και ότι ξέραμε ότι έχουν κάνει βρώμικα οι ΠΑΣΟΚοι...και με αυτούς τους βρώμικους δεν έγινε τελικά τίποτα. Ξέρω, ξέρω...τον λόγο έχει η δικαιοσύνη. Ε τότε ρε τρόμπες, ή βάλτε την δικαιοσύνη στο ψηφοδέλτιο, ή μην αναφέρετε την λέξη κάθαρση εάν δεν μπορείτε.
Ανήκω σε αυτούς που έλεγα ότι ναι μεν γίνονται μαλακίες, αλλά ο Deeroμπεμπές τραβάει και κανένα αυτί, ήλπιζα ότι αρχίζει να μοιάζει στον μπάρμπα του. Μετά την κάλυψη που έδωσε στην ΔΕΘ και ειδικά μετά από αυτό το περί υποκειμενικής κρίσης του τι είναι χλιδή κλπ...κατάλαβα ότι έχει παγιδευτεί, ότι η μπόχα αρχίζει και τον ακουμπάει. Ο Deeroμπεμπές για πρώτη φορά κατέβηκε στο επίπεδο των ηλίθιων βουλευτών/υπουργών του. Έκανε μεγάλη ζημιά στον εαυτό του....φτάσαμε στο σημείο να κάνει μέχρι και ο ψωμιάδης πλάκα με τις γκάφες των υπουργών και να του δίνεις δίκιο. Να δίνεις δίκιο σε ποιον? Στον Ψωμιάδη....έλεος!
Γι' αυτό αγαπητέ germaon, προσωπικά η θέση που παίρνω είναι ότι δεν πρέπει να ψηφίσουμε Ν.Δ. στις ευρωεκλογές, δεν πρέπει να τους αφήσουμε να νομίσουν ότι συμφωνούμε, δεν πρέπει να τους δώσουμε την λάθος εντύπωση ότι μας αρέσουν αυτά που κάνουν. Και δεν αρέσει σε μας τους Νεοδημοκράτες. Ελπίζοντας πάντα ότι αυτό θα τους ταρακουνήσει λιγάκι και κάτι θα αλλάξει. Αυτό κάνει ο πολίτης αγαπητέ germaon, αντιδρά...και μέσω του δικαιώματος του να ψηφίζει στέλνει μηνύματα. Παρακάλα βέβαια, να μην έχουμε κοινοβουλευτικές εκλογές πριν τις ευρωεκλογές, πράγμα καθόλου απίθανο με την μαλακία που τους δέρνει αυτή την στιγμή. Αλλά στις ευρωεκλογές επιμένω, εάν τους ψηφίσεις....τότε τους λες "Μάγκες, βαράτε και άλλο....και ευχαριστούμε για το δούλεμα". Και στο κάτω κάτω, δεν τρέχει και τίποτα, ας πάνε περισσότεροι ΠΑΣΟΚοι στην Ευρωβουλή από ΝΔούλες...αρκετά φάγανε οι δικοί μας (τα στελέχη...).
Το τι κάνει το ΠΑΣΟΚ κλπ, μου είναι αδιάφορο...θα πω μόνο ένα πράγμα....το ΠΑΣΟΚ αυτοκαταργήθηκε στα μάτια μου όταν έκαναν το απίστευτο: έκαναν εκλογές για εκλογή προέδρου με έναν υποψήφιο....μπράβο ρε μάγκες....ακόμη και ο Χίτλερ θα γέλαγε με κάτι τέτοιo και θα ντρεπόταν να το εφαρμόσει.
Και κάτι τελευταίο για το μαγαζί από όπου ψωνίζουμε. Μετά από σχεδόν 5 χρόνια στην κυβέρνηση, δεν στέκουν πια οι δικαιολογίες για το τι έκαναν οι προηγούμενοι...ούτε δικαιολογίες απειρίας υπάρχουν. Η μία μαλακία μετά την άλλη...φτάνει τόσο, κάτι πρέπει να γίνει.
Καλή η μαλακία μάγκες, αλλά με το γαμήσι γνωρίζεις και κόσμο.
Disclaimer: Το συγκεκριμένο μήνυμα αποτελεί εικονική αντίδραση σε μία εικονική κατάσταση. Οποιαδήποτε ομοιότητα ή συνωνυμία με πραγματικά πρόσωπα, κόμματα, εταιρίες, εκδηλώσεις, καταστάσεις, συνθήκες ή οτιδήποτε άλλο, είναι απολύτως τυχαίες.