Νέα

Mε ποιά κυβέρνηση περνούσε καλύτερα ο λαός ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

με ποια κυβερνηση περναγε καλυτερα ο λαος ΠΑΣΟΚ Η ΝΔ

  • ΠΑΣΟΚ

    Ψήφοι: 13 48,1%
  • ΝΔ

    Ψήφοι: 7 25,9%
  • ΤΑ ΙΔΙΑ

    Ψήφοι: 7 25,9%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    27

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
932
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Διαβαζοντας το θέμα από την αρχή ένα έχω να πώ...είμαστε άξιοι της μοίρας μας...αφού υπάρχουν άτομα (και μάλιστα νέοι) που ακόμα υποστηρίζουν (με πάθος μάλιστα) του επαγγελματίες ψεύτες και κλέφτες καλά να πάθουμε.
 

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Μηνύματα
3.663
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Μόνο και μόνο ο τίτλος του θρέντ δείχνει γιατι δεν θα γίνουμε ποτέ κράτος.

Τι σημαίνει ''περνούσε καλύτερα ο λαός''?? Αυτό είναι το θέμα? Αυτό είναι απλό. Δανείζεσαι και κάνεις παροχές. Όλοι καλά περνάνε έτσι. Προσλαμβάνεις και καμιά 2.000.000 ακόμα στο δημόσιο και βάζεις και 1.000.000.000€ πρόστημο σε κάθε πολυεθνική που έχει εργασίες εδώ. Βάζεις και το αφορολόγητο στα 20.000 και είμασε σένιοι!

Το σωστό ερώτημα πρέπει να είναι ''με ποιές συνθήκες θα αποφύγουμε να γίνουμε το - χρεοκοπημένο-  ουρητήριο της Ευρώπης''.
 
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Μηνύματα
2.072
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Ενα γρηγορο συμπερασμα απο το νημα.
Οι οπαδοι της Ν.Δ. δεν πηδανε πουτανες.
 

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Μηνύματα
3.663
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

Επισκέπτης
Δεν αμφισβητείται αυτό το κοινό στοιχείο. ( ότι το επίπεδο διαβίωσης ήταν αναμφησβήτητα καλύτερο επί ΠΑ.ΣΟ.Κ.) Όμως αυτό ανάγεται αποκλειστικά και μόνο ως αιτία στο ποιο κόμμα κυβερνούσε ( ή κυβερνά σήμερα) ή μπορεί να έχει και άλλες αιτίες? Επίσης κρίνουμε αποκλειστικά το πως περνούσε ο λαός σε σύγκριση με τώρα, κριτήριο λοιπόν είναι το πως ΘΑ μπορούσε και θα έπρεπε να περνά ο λαός, εν συγκρίσει όχι με μια κυβέρνηση που έχει χάσει το μπούσουλα, αλλά με τις πραγματικές δυνατότητες της χώρας.Ας μη ξεχνάμε ότι η χώρα τότε είχε πολλές δυνατότητες. Ας μη ξεχνάμε επίσης ότι ο παραγωγικός ιστός της χώρας διαλύθηκε τις δεκαετίες 70 και 80 ( Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ έδωσε τη χαριστική βολή.). Ας μη ξεχνάμε τέλος ότι ο δημόσιος δανεισμός διογκώθηκε και θέριεψε επί ΠΑΣΟΚ. Η Ν.Δ. σήμερα το συνεχίζει βέβαια. Αλλά όχι για να ρίξει χρήμα στο λαό αλλά για να αποπληρώσει παλιά χρέη. Ξέρετε τα χρέη δεν αρκεί να τα κάνει κανείς, πρέπει και να τα αποπληρώνει, αφού τα κάνει.
Βέβαια ο κόσμος δεν είχε ψηφίσει Ν.Δ. απλά για να πει "ξέρετε όι άλλο έκαναν χρέη, ε εμείς τι να κάνουμε σας γ@@με για να τα αποπληρώσουμε". Ο κόσμος έβλεπε που πήγαινε το θέμα με το ΠΑΣΟΚ και ακριβώς για να αποφύγει ένα τέτοιο ενδεχόμενο ψήφισε Ν.Δ.! Για να ανασχέσει αυτή την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και όχι να παρακολουθεί ανήμπορη τις εξελίξεις και να κάνει μοιραία αυτό που δεν έπρεπε να γίνει. Την ψήφισε ακριβώς για να αποτραπούν οι κακές συνέπεις της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, και όχι για να επέλθουν. Άμα ήταν έτσι και το ΠΑΣΟΚ το ίδιο θα έκανε, μοιραία. Θα "στέρευαν" τα χρήματα του κράτους και θα έβαζε φόρους. Ε και μετά η Ν.Δ. θα ερχόταν και ως ήρωας.
Όταν όμως ο λαός σε ψηφίζει σου δίνει εντολή να κάνεις το αντίθετο από αυτό που έκανε το ΠΑΣΟΚ. Σου λέει " ΚΟΨΕ" κόψε δημόσιες δαπάνες κόψε σπατάλες, κόψε ρουσφέτια κλπ κλπ κλπ.
Και κάτι άλλο. Επί ΠΑΣΟΚ κάθε μέτρο είχε τη δικαιολογία ότι πρέπει να γίνει για να πετύχουμε το στόχο της ΟΝΕ μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες κλπ. Επομένως υπήρχε μια δικαιολογία, κάτι που να "'αξιζε" τις θυσίες. Τώρα δεν υπάρχει τίποτα. Ίσα ίσα αποκαλύπτεται ότι "τσάμπα" έγιναν οι θυσίες για την ΟΝΕ και την Ολυμπιάδα και δεν απέφερα ν στη χώρα κανένα όφελος. Ο κόσμος έχει πολυ λιγότερη ανοχή.
Τα πράγματα είναι απλά. Το ΠΑΣΟΚ έφερε τη χώρα σε κρίση και η Ν.Δ. που κλήθηκε να τη διαχειριστεί ΑΠΕΤΥΧΕ παταγωδώς...
το θεμα ειναι οτι η ΝΔ ηρθε σαν μεσιας που θα ελυνε τα προβληματα της καθημερινοτητας της διαφθορας και θα εδινε βαρος στο πολιτη που περναγε τοτε ασχημα. αρα εγω δημηουργησα αυτες τις προσδοκιες; δεν ξεραν τη παραλαμβαναν; δεν μπορει να εισαι 5χρονια κυβερνηση και ναλες οτι για ολα φταιει το πασοκ. αυτο δειχνει ανικανοτητα. και το πασοκ παρελαβε το 93 χαωδη κατασταση αλλα δεν ελεγε εοι 5χρονια παρελαβα καμενη γη.
 

Επισκέπτης
Επιμένεις εδω και δυο μέρες να γράφεις τα ίδια και τα ίδια.
Αυτός που χαϊδεύει αυτάκια για να περνάει καλύτερα ο λαουτζίκος το μόνο που προσφέρει τελικά είναι το χάος μετά απο κάποια χρόνια. Τα δανεικά συνήθως επιστρέφονται.
Καλά μάντεψες, αυτά τα χρόνια διανύουμε τώρα και όπως φαίνεται θα τα διανύουμε για πολύ καιρό ακόμα.

Και μην μου μπερδεύεσαι, κι εγω στον λαουτζίκο ανήκω.
δεν μπορει φιλε 20 χρονια να ζουσες με δανεικα. δεν μπορει με το που ηρθε η ΝΔ με τις τοσες προσδοκιες τιποτα να μη παει καλα και να λες οτι ολα οφειλονται σε προηγουμενες κυβερνησεις.
 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Μηνύματα
9.043
Like
6
Πόντοι
66
δεν μπορει φιλε 20 χρονια να ζουσες με δανεικα. δεν μπορει με το που ηρθε η ΝΔ με τις τοσες προσδοκιες τιποτα να μη παει καλα και να λες οτι ολα οφειλονται σε προηγουμενες κυβερνησεις.

Τι δουλειά κάνεις ρε φίλε;
Γιατί έχει σημασία εσύ που υπερασπίζεσαι με τέτοιο πάθος το ΠΑΣΟΚ να μας πεις και πόσο άλλαξε η οικονομική σου κατάσταση επί των ημερών του.
Ο imaginas ας πούμε, μας είπε οτι είναι ΠΑΣΟΚ διότι έβγαλε λεφτά απο το "δήθεν" (:) ) σκάνδαλο του χρηματιστηρίου του 99.
Εσύ;
 

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Μηνύματα
15.504
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ο germaon δεν έχει και πολύ άδικο. Και εγώ Νουδούλα είμαι και ναι η οικογένειά μου έχει αποκλειστικά και μόνο δεξιές ρίζες. Αποκλειστικά.

Και συμφωνώ μαζί του ότι πάντα θα γίνονται σκάνδαλα κλπ. Δεν θα μπω στην παγίδα να συγκρίνω τα τωρινά σκάνδαλα με αυτά που έγιναν επί ΠΑΣΟΚ. Αδιάφορο. Κρίνω εκεί που ψωνίζω. Και το μαγαζί που ψωνίζω τελευταία έχει χάσει την μπάλα. Ο Αλογομούρης δίνει ρεσιτάλ, όχι λόγω των μέτρων αυτών καθ' αυτών, αλλά λόγω του παραλογισμού που κρύβεται πίσω από αυτά. Να δείτε ότι στο τέλος, ότι εφαρμοσθεί, θα έχει πολύ μικρή σχέση με αυτά που ακούμε σήμερα ότι θα είναι τα μέτρα. Το ένα λάθος μετά από το άλλο, η μία γκάφα μετά την άλλη και από πάνω ακούμε και απίστευτα πράγματα....

Του τσιτουρίδη την χάρισε μία, την χάρισε δύο να δούμε πόσο ακόμη, του βουλγαράκη την έχει χαρίσει ήδη τρεις φορές. Και τον αφήνει ακόμη να ανοίγει το στόμα του...και να πετάει το ένα βατράχι μετά το άλλο. Κλείστο βρε ηλίθιε, το ρητό "η σιωπή είναι χρυσός" δεν θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη εφαρμογή από ότι στον βουλγαράκη.

Και μετά έχεις και την αυτού μεγαλειότης τον κο Ρουσόπουλο...ορισμός της αλαζονείας, ορισμός του καβαλημένου αλλά και της κοροϊδίας....βρε ουστ από εδώ.

Με τον Παυλίδη μία από τα ίδια.

Κανείς δεν ξέρει τίποτα και κανείς δεν φταίει για τίποτα. Εμένα γιατί όταν μαλακίζεται ένας υπάλληλός μου, βρίζουν όλοι εμένα τον ίδιο? Γιατί την ευθύνη την έχω εγώ ο εργοδότης? Ο προϊστάμενός τους? Αλλά όταν ψωλάρουν οι αυλικοί των υπουργών/βουλευτών, αυτοί δεν έχουν καμία ευθύνη?

Κατά περίεργο τρόπο, ακόμη και ότι ξέραμε ότι έχουν κάνει βρώμικα οι ΠΑΣΟΚοι...και με αυτούς τους βρώμικους δεν έγινε τελικά τίποτα. Ξέρω, ξέρω...τον λόγο έχει η δικαιοσύνη. Ε τότε ρε τρόμπες, ή βάλτε την δικαιοσύνη στο ψηφοδέλτιο, ή μην αναφέρετε την λέξη κάθαρση εάν δεν μπορείτε.

Ανήκω σε αυτούς που έλεγα ότι ναι μεν γίνονται μαλακίες, αλλά ο Deeroμπεμπές τραβάει και κανένα αυτί, ήλπιζα ότι αρχίζει να μοιάζει στον μπάρμπα του. Μετά την κάλυψη που έδωσε στην ΔΕΘ και ειδικά μετά από αυτό το περί υποκειμενικής κρίσης του τι είναι χλιδή κλπ...κατάλαβα ότι έχει παγιδευτεί, ότι η μπόχα αρχίζει και τον ακουμπάει. Ο Deeroμπεμπές για πρώτη φορά κατέβηκε στο επίπεδο των ηλίθιων βουλευτών/υπουργών του. Έκανε μεγάλη ζημιά στον εαυτό του....φτάσαμε στο σημείο να κάνει μέχρι και ο ψωμιάδης πλάκα με τις γκάφες των υπουργών και να του δίνεις δίκιο. Να δίνεις δίκιο σε ποιον? Στον Ψωμιάδη....έλεος!

Γι' αυτό αγαπητέ germaon, προσωπικά η θέση που παίρνω είναι ότι δεν πρέπει να ψηφίσουμε Ν.Δ. στις ευρωεκλογές, δεν πρέπει να τους αφήσουμε να νομίσουν ότι συμφωνούμε, δεν πρέπει να τους δώσουμε την λάθος εντύπωση ότι μας αρέσουν αυτά που κάνουν. Και δεν αρέσει σε μας τους Νεοδημοκράτες. Ελπίζοντας πάντα ότι αυτό θα τους ταρακουνήσει λιγάκι και κάτι θα αλλάξει. Αυτό κάνει ο πολίτης αγαπητέ germaon, αντιδρά...και μέσω του δικαιώματος του να ψηφίζει στέλνει μηνύματα. Παρακάλα βέβαια, να μην έχουμε κοινοβουλευτικές εκλογές πριν τις ευρωεκλογές, πράγμα καθόλου απίθανο με την μαλακία που τους δέρνει αυτή την στιγμή. Αλλά στις ευρωεκλογές επιμένω, εάν τους ψηφίσεις....τότε τους λες "Μάγκες, βαράτε και άλλο....και ευχαριστούμε για το δούλεμα". Και στο κάτω κάτω, δεν τρέχει και τίποτα, ας πάνε περισσότεροι ΠΑΣΟΚοι στην Ευρωβουλή από ΝΔούλες...αρκετά φάγανε οι δικοί μας (τα στελέχη...).

Το τι κάνει το ΠΑΣΟΚ κλπ, μου είναι αδιάφορο...θα πω μόνο ένα πράγμα....το ΠΑΣΟΚ αυτοκαταργήθηκε στα μάτια μου όταν έκαναν το απίστευτο: έκαναν εκλογές για εκλογή προέδρου με έναν υποψήφιο....μπράβο ρε μάγκες....ακόμη και ο Χίτλερ θα γέλαγε με κάτι τέτοιo και θα ντρεπόταν να το εφαρμόσει.

Και κάτι τελευταίο για το μαγαζί από όπου ψωνίζουμε. Μετά από σχεδόν 5 χρόνια στην κυβέρνηση, δεν στέκουν πια οι δικαιολογίες για το τι έκαναν οι προηγούμενοι...ούτε δικαιολογίες απειρίας υπάρχουν. Η μία μαλακία μετά την άλλη...φτάνει τόσο, κάτι πρέπει να γίνει.

Καλή η μαλακία μάγκες, αλλά με το γαμήσι γνωρίζεις και κόσμο.

Disclaimer: Το συγκεκριμένο μήνυμα αποτελεί εικονική αντίδραση σε μία εικονική κατάσταση. Οποιαδήποτε ομοιότητα ή συνωνυμία με πραγματικά πρόσωπα, κόμματα, εταιρίες, εκδηλώσεις, καταστάσεις, συνθήκες ή οτιδήποτε άλλο, είναι απολύτως τυχαίες.
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.511
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ένα δωδεκάχρονο παιδάκι βλέποντας τις ειδήσεις ρωτάει τον μπαμπά του:

- Μπαμπά, τι είναι η πολιτική?

Ο πατέρας, που είναι φανερά ικανοποιημένος που ο γιος του δείχνει σημάδια ωρίμανσης, του απαντάει με ένα παράδειγμα:

- Κοίταξε παιδί μου... Μια χώρα είναι σαν μια οικογένεια. Πάρε για παράδειγμα τη δική μας. Η μαμά, είναι σαν την κυβέρνηση, κανονίζει τα πάντα μέσα στο σπίτι. Εγώ, ο πατέρας, είμαι σαν το μεγάλο κεφάλαιο, στηρίζω την οικονομία του σπιτιού. Η υπηρέτρια, είναι σαν την εργατική τάξη, κάνει όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν. Εσύ, είσαι η κοινή γνώμη που παρατηρεί τα όσα συμβαίνουν γύρω της. Τέλος, το μωρό που έχουνε σπίτι συμβολίζει το μέλλoν της χώρας. Σκέψου τα όλα αυτά το βράδυ, και αύριο θα συζητήσουμε για τα συμπεράσματα που έβγαλες, εντάξει?

- Εντάξει μπαμπά, απαντάει ο μικρός, και σκεφτικός πηγαίνει στο κρεβάτι του.

Στη διάρκεια της νύχτας και ενώ σκεφτόταν τα σοφά λόγια του πατέρα, ακούει κλάματα από την κούνια του μωρού. Σηκώνεται πάνω, πλησιάζει την κούνια και βλέπει ότι το μωρό έχει λερωθεί... Πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα να το πει στην μητέρα του, ανοίγει την πόρτα και βλέπει μόνο τη μητέρα του στο κρεβάτι να κοιμάται. Ο πατέρας άφαντος! Τον πιάνει πανικός! Από την μισάνοιχτη πόρτα του δωματίου υπηρεσίας, ακούει ύποπτους θορύβους... πλησιάζει, κοιτάει και βλέπει τον πατέρα του με την υπηρέτρια στα τέσσερα!

Κάγκελο ο πιτσιρίκος!!!

"Τι να κάνω?", σκέφτεται, "να ξυπνήσω την μαμά? θα δει τον μπαμπά με την υπηρέτρια, να διακόψω τον μπαμπά? ντρέπομαι, και ποιος θα αλλάξει το μωρό??, εγώ δεν ξέρω να το κάνω..." Αποφασίζει, λοιπόν να κάνει την πάπια και πάει για ύπνο.

Το επόμενο μεσημέρι, μετά το φαγητό, λέει ο πατέρας στον γιο:

- Λοιπόν? Σκέφτηκες αυτά που σου είπα εχθές?

- Ναι πατέρα, τα σκέφτηκα.

- Και τι συμπέρασμα έβγαλες?

- Όταν η κυβέρνηση κοιμάται, το μεγάλο κεφάλαιο πηδάει την εργατική τάξη, η κοινή γνώμη αδιαφορεί, και το μέλλον της χώρας είναι βυθισμένο στα σκατά
 

Επισκέπτης
Τι δουλειά κάνεις ρε φίλε;
Γιατί έχει σημασία εσύ που υπερασπίζεσαι με τέτοιο πάθος το ΠΑΣΟΚ να μας πεις και πόσο άλλαξε η οικονομική σου κατάσταση επί των ημερών του.
Ο imaginas ας πούμε, μας είπε οτι είναι ΠΑΣΟΚ διότι έβγαλε λεφτά απο το "δήθεν" (:) ) σκάνδαλο του χρηματιστηρίου του 99.
Εσύ;
παντως εγω δεν εβγαλα λεφτα απο το πασοκ. απλα περναγα καλυτερα οικονομικα απο οτι τωρα. εοι πασοκ μπορουσα να παω 15μερες διακοπες να φυγω με τη γυναικα μου χρισουγεννα να παω ΣΚ καπου. τωρα δεν μπορω ουτε μια βδομαδα το καλοκαιρι για χριστουγεννα ουτε καν το συζυταω. οσο τη δουλεια κανω δεν θα το πω σε εσενα αλλα για να σου φυγει η περιεργεια μισθωτος ειμαι κυριε εφοριακε. εσυ που εισαι και αριστερος και υποστηριζειςΝΔ τι δουλεια αραγε κανεις;
 

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Μηνύματα
2.416
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Ο imaginas ας πούμε, μας είπε οτι είναι ΠΑΣΟΚ διότι έβγαλε λεφτά απο το "δήθεν" (:) ) σκάνδαλο του χρηματιστηρίου του 99.
Εσύ;

Ρε Φέθρυ,γιατί προσπαθείς να επιβεβαιώνεις τον χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων όσον αφορά τη νοημοσύνη του;Πού είπα ότι είμαι ΠΑΣΟΚ λόγω ΧΑΑ;
Αλλά αφού βγάζεις συμπεράσματα,αστήρικτα,για τους άλλους δε μας λες εσύ γιατί είσαι οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ;
 

Επισκέπτης
Ρε Φέθρυ,γιατί προσπαθείς να επιβεβαιώνεις τον χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων όσον αφορά τη νοημοσύνη του;Πού είπα ότι είμαι ΠΑΣΟΚ λόγω ΧΑΑ;
Αλλά αφού βγάζεις συμπεράσματα,αστήρικτα,για τους άλλους δε μας λες εσύ γιατί είσαι οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ;
μα ποιος σου ειπε οτι ξερει τη ειναι; το ειπα και σε αλλα ποστ ο ανθρωπος λεει οτι ειναι αριστερος αλλα στην ουσια ντρεπεται να πει οτι ειναι δεξιος. ειναι αυτο που λενε αριστερος με δεξια τσεπη!!!
 

Επισκέπτης


Είναι το έγγραφο που καταδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο κυβερνητικά στελέχη αντιμετωπίζουν το θεσμό της δικαιοσύνης. Ένα υπόμνημα του υφυπουργού εσωτερικών που ζητά την εξαίρεση εισαγγελέα γιατί δεν του αρέσει η συμπεριφορά του. Πρόκειται για το υπόμνημα- αναφορά του υφυπουργού εσωτερικών Αθανάσιου Νάκου προς τον Εισαγγελέα Εφετών Λαρίσης με κοινοποίηση στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.


Το υπόμνημα αφορά στην προκαταρκτική έρευνα που είχε διατάξει ο εισαγγελέας πρωτοδικών Βόλου, Αχιλλέας Ζήσης για την δραστηριότητα τεχνικής εταιρίας με καταδικαστικές αποφάσεις για αυθαιρεσίες. Όπως είχε αποκαλύψει η τηλεοπτική Ζούγκλα η συγκεκριμένη εταιρία ανήκε στον κ. Νάκο μέχρι τη στιγμή που ψηφίστηκε ο νόμος για το ασυμβίβαστο που η εταιρία μεταβιβάστηκε σε συγγενικό πρόσωπο του υφυπουργού.

Στην αναφορά που αποκαλύπτει σήμερα η zougla.gr, ο κ.Νάκος όχι μόνο δεν παραδέχεται ότι πρόκειται για δική του εταιρία, αλλά με απίστευτη άνεση ζητά και την εξαίρεση του εισαγγελέα διότι, όπως ισχυρίζεται, έχουν διαρρεύσει στον Τύπο πληροφορίες και στοιχεία της έρευνας. Μάλιστα στο κείμενο της αναφοράς του αρχίζει με το ότι πληροφορήθηκε την προκαταρκτική έρευνα από τοπική εφημερίδα. Αυτό είναι το σημείο του υπομνήματος όπου ο υφυπουργός ζητά από τον προϊστάμενο του κ. Ζήση να τον απομακρύνει από την υπόθεση.


«Είναι κομματικός μου αντίπαλος»

Η αναφορά έχει ημερομηνία 31/07/2007. Είναι η προεκλογική περίοδος που οδήγησε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους και ο κ. Αθανάσιος Νάκος επικαλείται περιστατικά που αποδεικνύουν ότι ο συγκεκριμένος εισαγγελέας είναι κομματικός του αντίπαλος φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να χαρακτηρίσει το χρόνο της έρευνας «περίεργο», ενώ ο ίδιος ήδη έχει αναφέρει ότι έχει προηγηθεί ερώτηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί θόρυβος γύρω από το όνομά του. Με λίγα λόγια ο εισαγγελέας κακώς έπραξε και έδωσε εντολή να διερευνηθούν καταγγελίες από ένα κόμμα για αξιόποινες πράξεις.

Για να δικαιολογήσει το «αίτημά» του για εξαίρεση του εισαγγελέα τον κατηγορεί για την παρουσία του σε παρουσίαση βιβλίου υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ με την συμμετοχή και άλλων στελεχών του κόμματος και για την εμπλοκή του στον προεκλογικό αγώνα του συγκεκριμένου υποψηφίου.



Στο υπόμνημα ο υφυπουργός δηλώνει ότι σέβεται τη δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της αλλά υπενθυμίζει και το γεγονός ότι «έχει προηγούμενα» με τον συγκεκριμένο εισαγγελέα καθώς για άλλη υπόθεση, σε άλλη χρονική περίοδο, είχε πάλι διαμαρτυρηθεί γιατί και τότε ο χρόνος ήταν περίεργος.

και ακομα ειναι στ κυβερνηση!!! καθε εβδομαδα και κατι καινουργιο. ποια δικαιοσυνη μιλαμε οταν δεν μπορει να λειτουργησει οπως πρεπει; :rockon:
 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Μηνύματα
9.043
Like
6
Πόντοι
66
Οι δύο πράσινοι αστέρες του φόρουμ ξαναχτύπησαν.
Και με αποκάλεσαν οπαδό της ΝΔ επειδή δεν είμαι στραβός και επειδή θυμάμαι τι γινότανε επί ΠΑΣΟΚ.
Ο ένας απέφυγε να απαντήσει τι δουλειά κάνει.
Και ο άλλος ...δεν συνδέει τα λεφτά που έβγαλε το 99 απο το ΧΑΑ με το ΠΑΣΟΚ.
Λοιπόν κορίτσια, είμαι αριστερός επειδή ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
Και αφήστε τις παπαριές και τις σπέκουλες μη σας πάρει και σας σηκώσει.
ΟΙ δικοί σας είναι που κάνουν πίπες στην Αριστερά για συνεργασία, όχι εγώ.
Εσείς μπορείτε με την ησυχία σας να ονειρεύεστε πράσινες παλινορθώσεις.
Ούτως ή άλλως στα πλαίσια της επιστημονικής φαντασίας είναι.
Και οι ονειρώξεις είναι τζάμπα, βεβαίως.
Αναρωτηθείτε όμως ΓΙΑΤΙ ενώ η χώρα συγκλονίζεται απο τα τόσα σκάνδαλα της ΝΔ η λύση ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ελκυστική στους ψηφοφόρους.

Υ.Γ. Γιώργο, συγχαρητήρια για το ποστ σου. Λίγοι άνθρωποι θα είχαν το σθένος να παραδεχθούν τόσο διαυγώς τα αμαρτήματα της παράταξής τους.
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.158
Like
32
Πόντοι
366
Πάντως το χρηματιστήριο  έχει απογειωθεί σήμερα!Άρα ο μπούλης τα είπε καλά χθες....για τους προνομιούχους! :grin:
 

Επισκέπτης
Οι δύο πράσινοι αστέρες του φόρουμ ξαναχτύπησαν.
Και με αποκάλεσαν οπαδό της ΝΔ επειδή δεν είμαι στραβός και επειδή θυμάμαι τι γινότανε επί ΠΑΣΟΚ.
Ο ένας απέφυγε να απαντήσει τι δουλειά κάνει.
Και ο άλλος ...δεν συνδέει τα λεφτά που έβγαλε το 99 απο το ΧΑΑ με το ΠΑΣΟΚ.
Λοιπόν κορίτσια, είμαι αριστερός επειδή ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
Και αφήστε τις παπαριές και τις σπέκουλες μη σας πάρει και σας σηκώσει.
Εσείς μπορείτε με την ησυχία σας να ονειρεύεστε πράσινες παλινορθώσεις.
Ούτως ή άλλως στα πλαίσια της επιστημονικής φαντασίας είναι.
Και οι ονειρώξεις είναι τζάμπα, βεβαίως.
Αναρωτηθείτε όμως ΓΙΑΤΙ ενώ η χώρα συγκλονίζεται απο τα τόσα σκάνδαλα της ΝΔ η λύση ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ελκυστική στους ψηφοφόρους.

Υ.Γ. Γιώργο, συγχαρητήρια για το ποστ σου. Λίγοι άνθρωποι θα είχαν το σθένος να παραδεχθούν τόσο διαυγώς τα αμαρτήματα της παράταξής τους.
θ :jerking: :jerking:α μας παρει και να μας σηκωσει σιγα μωρη παπια μη σε φοβηθω . σε οτι θρεντ εχεις μπει πουτανα το εχεις κανει. φασκεις και αντιφασκεις δεν ξερεις τι λες και ολοι σε φωναζουν καλως τη πουτανα του σαιτ. εχεις και τα καλα σου μας διασκεδαζεις με αυτα που λες και γραφεις. οσο για το τη δουλεια κανω σε σενα θα πω ρε παπια τι εισαι της εφοριας.τραβα σε κανενα αλλο θρεντ να γελασουν και απο εκει!!!
 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Μηνύματα
9.043
Like
6
Πόντοι
66
θ :jerking: :jerking:α μας παρει και να μας σηκωσει σιγα μωρη παπια μη σε φοβηθω . σε οτι θρεντ εχεις μπει πουτανα το εχεις κανει. φασκεις και αντιφασκεις δεν ξερεις τι λες και ολοι σε φωναζουν καλως τη πουτανα του σαιτ. εχεις και τα καλα σου μας διασκεδαζεις με αυτα που λες και γραφεις. οσο για το τη δουλεια κανω σε σενα θα πω ρε παπια τι εισαι της εφοριας.τραβα σε κανενα αλλο θρεντ να γελασουν και απο εκει!!!

Επί  του παρόντος, εσύ είσαι που αποφεύγεις να μας πεις τι δουλειά κάνεις.
Έχω κάθε δικαίωμα λοιπόν να σε φαντάζομαι σαν έναν απο τους χιλιάδες μουστακαλήδες-τρωκτικά των κλαδικών, που επειδή έγλυψαν κάποτε κάποιο κοκαλάκι, αισθάνονται και αιώνια ευγνωμοσύνη στους "σωτήρες" τους.
Αν κρίνω απο τα φτωχά ελληνικά σου και την εν γένει επιχειρηματολογία σου, δεν ήσουνα και για παραπάνω, πάντως.         
Άιντε με τον κάθε βλακάκο και το λιγδωμένο μαλλί του!    :jerking:
 

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Μηνύματα
3.663
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Είναι τουλάχιστον κωμικό, με την σημερινή πολιτικοοικονομική πραγματικότητα , να διεπλικτίζονται πολίτες με αφορμή τα πολιτικά κόμματα. Ότι πρόσκαιρα συμφέροντα και αν έχουν από αυτά. Αν δέν έχουν όυτε συμφέροντα, είναι απλά ηλίθιοι.

Η θέση του Giorgos εκφράζει πλήρως και εμένα - οντας παρομοίων καταβολών και ενασχολήσεων.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom