jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
θυμιζει λιγο παπανδρεου δηλαδητωρα τα αλλαζει
θυμιζει λιγο παπανδρεου δηλαδητωρα τα αλλαζει
τυπε ο αχαχουχας ειναι σταθερος στις αποψεις του
ο μορτης πριν λιγο καιρο που ειχε χρημα εδινε μπουρμπουαρ καργα στις πουτανες στα μπουρδελα για να τον προσεξουν
και οταν ειχε γκομενα δεν ελεγε τετοια
τωρα τα αλλαζει
Έτσι και παιχτεί και κάνα callgirlάκι σε φάση για παρτουζίτσα, θα περάσετε το καλύτερο Σαββατόβραδο από το 99,99% των ΕλλήνωνΓιατι κακο ειναι να παιζεις Pro ? 9.30 θα ειμαι σπιτι. Πρωτα αναβω τζακι. Γεμιζω 2 κανατες κρασι και περιμενω αλλους 3 αρκουδιαρεους απο το χωριο μου. Κατα τις 10 βαζουμε να δουμε ενα dvd. Διαλεξα το "Maria Full Of Grace". Οταν δουμε τη ταινια, βαζουμε Pro στο xbox360. Ταυτοχρονα ψηνουμε κανα λουκανικο στο τζακι, εχουμε και ελιες στουμπιστες και ντοματες, πινουμε και κανα μπαφο. Τι αλλο θελουμε ? Μια χαρα θα τη βγαλουμε Σαββατοβραδο.
Σε λίγο θα βάλει και windows τύπε...τυπε ο αχαχουχας ειναι σταθερος στις αποψεις του
ο μορτης πριν λιγο καιρο που ειχε χρημα εδινε μπουρμπουαρ καργα στις πουτανες στα μπουρδελα για να τον προσεξουν
και οταν ειχε γκομενα δεν ελεγε τετοια
τωρα τα αλλαζει
Σε λίγο θα βάλει και windows τύπε...
Έτσι και παιχτεί και κάνα callgirlάκι σε φάση για παρτουζίτσα, θα περάσετε το καλύτερο Σαββατόβραδο από το 99,99% των Ελλήνων
εχω κραξει και εχω βρισει γκομενες εδω μεσα
απειρες φορες. Ο απολυτος το εχει κανει μια φορα
ανοιχτα? Ναί ή οχι? να μας πει και ο ιδιος αν το εχει κανει
επειδη λεει οτι τα αλλαζω.
οχι και ετσι ρε τυπεθυμιζει λιγο παπανδρεου δηλαδη
πωωωωωωωωωωωωωωωωωωω απολυτε τι σου πεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
περιμενω να δω μαχη!!!!!!!!!!
γιατι ρε τυπε εχω βρισει ανοιχτα αντρα εδω μεσα?εχω κραξει και εχω βρισει γκομενες εδω μεσα
απειρες φορες. Ο απολυτος το εχει κανει μια φορα
ανοιχτα? Ναί ή οχι? να μας πει και ο ιδιος αν το εχει κανει
επειδη λεει οτι τα αλλαζω.
γιατι ρε τυπε εχω βρισει ανοιχτα αντρα εδω μεσα?
εχω τον τροπο μου αφου το ξερεις ρε δικε μου
ρε τυπε μην αχαχουχιζειςΔεν εχει μαχη σε αυτο τυπε
δεν θα τσακωθω με τον απολυτο
απλα δεν θελω να μου κολλησει εστω
και καταλαθος τετοια φημη απο την στιγμη
που εχω ξεχέσει ολα τα γυναικεια ονοματα
εδω μεσα και δεν έχω ουτε με μια ανταλλαξει
μσν. Σε τι τα αλλαζω δηλαδη... ρωταω τον απολυτο
με ειλικρινεια να μου πει.
οποτε τι μου λεει οτι δεν την λεω σε γυναικες ρε τυπε?Του αβραμοτριαντη ομως του τη λες συνεχεια.
ρε τυπε μην αχαχουχιζεις
ουτε πλακα δεν σηκωνεις
Τυπε τα λεφτα ειναι πολλα! Να σου πω ακριβως τιμες δεν ξερω! Ξερω μονο 1 τιμη γ σιγουρα! Της γεννας! Κ αυτη η τιμη ειναι μονο γ το μαιευτηριο! 5 χιλιαρικακια! φιλικη τιμη γυναικολογου! ;) ;) Βαλε κ ολα τα υπερηγραφηματα!εγω σκεφτομαι το γαμο αλλα δεν ξερω ποια ειναι τα γαμησιατικα γιαυτο ρωταω μπαμπαδες αλλα δεν υπαρχει κανενας....Ολοι αντι για μπαμπαδες βγηκανε γαμιαδες...
ρε τυπε μην αχαχουχιζεις
ουτε πλακα δεν σηκωνεις
εγω σκεφτομαι το γαμο αλλα δεν ξερω ποια ειναι τα γαμησιατικα γιαυτο ρωταω μπαμπαδες αλλα δεν υπαρχει κανενας....Ολοι αντι για μπαμπαδες βγηκανε γαμιαδες...