majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Ας μιλησουν οι μπαμπαδες να μας πουν τι παιζει ποια ειναι τα εξοδα ποια ειναι η ζωη τους και ποτε γαμανε?γαμανε την γυναικα τους η και καμια νιτσα?
τυπε το να κανεις παιδι στην σημερινη εποχη ειναι κακοποιηση ανηλικου που διαρκει 18 χρονιαΑς μιλησουν οι μπαμπαδες να μας πουν τι παιζει ποια ειναι τα εξοδα ποια ειναι η ζωη τους και ποτε γαμανε?γαμανε την γυναικα τους η και καμια νιτσα?
τυπε το να κανεις παιδι στην σημερινη εποχη ειναι κακοποιηση ανηλικου που διαρκει 18 χρονια
απο χαγη τυπεδλδ οσοι εχουν κανει πρεπει να περασουν απο κορυδαλο?
Εχω φιλο που εγινε πατερας! Εξοδοι τον πουλο! Γαμησι τον πουλο! Ξυπνηματα στις 5 κ 4 το πρωι γ να το ταισει! Κ απο γαμησι!! Τυφλα να χει ηΑς μιλησουν οι μπαμπαδες να μας πουν τι παιζει ποια ειναι τα εξοδα ποια ειναι η ζωη τους και ποτε γαμανε?γαμανε την γυναικα τους η και καμια νιτσα?
Οντως οι περισσοτερες γυναικες οταν κανουν παιδι μενεις με το πουλι στο χερι δεν τις ενδειαφερει αν θες εσυ να γαμησεις. Σπανιες ειναι αυτες που θελουν φουλ σεξ μετα την γενα.Εχω φιλο που εγινε πατερας! Εξοδοι τον πουλο! Γαμησι τον πουλο! Ξυπνηματα στις 5 κ 4 το πρωι γ να το ταισει! Κ απο γαμησι!! Τυφλα να χει η
ο κορεσμος ειναι απαραιτητη προυποθεση πριν την οικογενεια ολα τα αλλα ειναι μαλακιες, αλλο το γαμισι απο φαση και αλλο απο προγραμμαΑς μιλησουν οι μπαμπαδες να μας πουν τι παιζει ποια ειναι τα εξοδα ποια ειναι η ζωη τους και ποτε γαμανε?γαμανε την γυναικα τους η και καμια νιτσα?
Εχω φιλο που εγινε πατερας! Εξοδοι τον πουλο! Γαμησι τον πουλο! Ξυπνηματα στις 5 κ 4 το πρωι γ να το ταισει! Κ απο γαμησι!! Τυφλα να χει η
μ' αρεσει που το ποστ μου σας φανηκε τοσο φυσιολογικο, που δεν το σχολιασατε καν..... αυτο ειναι σαιτ!
φυσιολογικοτατο αλλα το να γινεις πατερας στα 50σα σου και στα 60ντα σου δεν ειναι και οτι καλυτερο....τι λες?
ο κορεσμος ειναι απαραιτητη προυποθεση πριν την οικογενεια
φιλε σκεψου να κανεις κορη μουναρα
την πηδας ή δεν την πηδας πρωτος?
οποτε ασε τις σκεψεις για παιδια
κανε μια καταψυξη το σπερμα σου, να τεκνοποιησεις οταν δε θα μπορεις να γαμησεις.
http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/09/Weird_Science_Facepalm_01.gif[/img[/URL]]
[/quote]
χαχαχαχα θα γαμαει την κορη του λεει
χαχαχαχαχαχαχαχ
δηλαδη σαν τι τυπε?εργενη με βλεπω μια ζωη.
δεν γουσταρω τα πολλα πολλα.
Αμα δεν βρεθει καποια να κανει ολα οσα της λεω
δεν κανω σχεση.
Και φυσικα θα ειναι και εμφανισιμη.
τυπε το να μην κανεις καθολου παιδια τοχεις σκεφτει?φυσιολογικοτατο αλλα το να γινεις πατερας στα 50σα σου και στα 60ντα σου δεν ειναι και οτι καλυτερο....τι λες?