Νέα

με εξιτάρει μια συνάδελφος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
16
Τα πράγματα είναι απλά

Μετά από τόσα χρόνια γάμου

ή
1. Δεν πας με καμμία και πεθαίνεις με την γυναίκα σου

ή
2. Δεν πας με καμμία και η γυναίκα σου πάει μ'άλλον και σ'αφήνει ή δεν σ'αφήνει (εξαρτάται και από σένα και από εκείνη)

ή
3. Πας με την λεγάμενη , ξεχαρμανιάζεις και όταν το μάθει η γυναίκα σου (γιατί θα το μάθει) σε σουτάρει ή δεν σε σουτάρει ανάλογα με την κατανόηση και το συμφέρον

Μία άλλη λύση είναι να μείνετε όλοι μαζί

Το πρόβλημα είναι ότι μετά από τόσα χρόνια γάμου και σπιτικής ρουτίνας, θέλεις ΣΑΝ ΠΟΥΣΤΗΣ να ξαναερωτευτείς

Κι εκεί αρχίζουν τα προβλήματα...
Αλλά τα προβλήματα είναι μέσα στη ζωή ...

ΥΓ. Ετσι που σ'ακούω, τα φλόκια θα σου φύγουν στο δρόμο για την καφετέρια

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε μαλάκες είστε ορισμένοι ποιητές !!!

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
16
μια επι πληρωμη κυρια δε μπορει ρε να σου επιβεβαιώσει τον ανδρισμο,

το ιδιο νιωθεις να κανεις headshot σε αγριογουρουνο μετα απο 3 ωρες καρτερι , το ιδιο να στο σερβιρουν στη γαστρα?!

η απιστια ειναι μεσα στους κανονες!!
κοπανα το αλυπητα!

Έγραψες ρε Διονυσίου

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
16
συμφωνω...,ξεσκισε την γυναικα σου στο πουτσο,και με την αλλη ναυμαχια κανονικη, κωλο αυτια ματια  γαμα της και το σπιτι... :) :rockon:

ρε σε αυτό το θρέντ έχουν πεταχτεί τρελές ατάκες !!!

και απορούσα που βρίσκανε ατάκες στις παλιές ελληνικές τσόντες. Είναι προσόν του Έλληνα μπουρδελιάρη

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Κάνε μια (ψεύτικη) εξωμολόγηση, και δες πως θα αντιδράσει. Πες της:

"-Κοίτα, μ' αρέσεις, σε γουστάρω, αλλά εγώ έχω ξεφύγει πια. Εννοώ στο sex. Δεν κάνω κανονικό σεξ. Μόνο κώλο, μόνο στοματικό, και η σύντροφος πρέπει υποχρεωτικά να τα καταπίνει. Συν τραβάω φωτογραφίες, βίντεο, και τέτοια. Τόσα χρόνια παντρεμένος, καταλαβαίνεις πως το συμβατικό σεξ και οι ρομαντισμοί δεν έχουν πια να μου προσφέρουν κάτι. Έτσι άλλωστε επιβιώνει και η σχέση μου με τη γυναίκα μου. Τα έχει αποδεχτεί όλα αυτά. Είσαι υπ' αυτούς τους όρους? Αν ναι, τότε πάμε για μια δοκιμή. Αλλά για τα άλλα, τα συμβατικά, ξέχνα το. Θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου, και γι' αυτό στα ξεκαθαρίζω απ΄την αρχή."

Άμα σου πει: "Για σένα τα δέχομαι όλα", τότε προχώρα. Και βάλε μας να δούμε και μεις το βίντεο.
:2funny: :2funny:
Ότι καλύτερο έχω διαβάσει εδώ και καιρό.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
αν εισαι μια χαρα με την γυναικα σου και πηδιεται καλα δεν υπαρχει λογο να πιεις καφε με την αλλη...βεβαια το ξενο μουνι λενε ειναι πιο γλυκο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μια πρώην συνάδελφος για την ακρίβεια. Παντρεμένη, χωρισμένη με 2 παιδιά. Το θέμα είναι ότι με γουστάρει και κείνη σφόδρα, απ΄ότι έχω καταλάβει, και κανονίσαμε να πάμε για καφέ ένα Σάββατο. Ξέχασα να επισημάνω ότι είμαι και εγώ παντρεμένος - 17 χρόνια - όχι χωρισμένος, και δεν θέλω να γίνω κιόλας, με 3 παιδιά...Να το κάνω το βήμα ή όχι ρε παιδιά; Τη βλέπω στον ύπνο μου την άτιμη, αλλά τώρα που έφτασε η ώρα και είναι να βγούμε και ξέρει τι θα της πω, κωλώνω...Αν γίνετε να μην τρολλάρετε, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως.

Εμενα η δικια μου αποψη σε αυτα ειναι σταθερη. Εισαι παντρεμενος? μενεις εκει. Δεν θες να εισαι? χωριζεις.

Αν παλι δεν μπορεις να σοβαρευτεις ποτε δεν παντρευεσαι ποτε. Ξεκαθαρα πραγματα

ειναι αδικια η γυναικα σου να ειναι πιστη και εσυ να μην εισαι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εμενα η δικια μου αποψη σε αυτα ειναι σταθερη. Εισαι παντρεμενος? μενεις εκει. Δεν θες να εισαι? χωριζεις.

καθαρα πραγματα τυπε :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

ειναι αδικια η γυναικα σου να ειναι πιστη και εσυ να μην εισαι.

ποτε επιτελους θα γαμησεις  :think: :think: :think: :think:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes: ρε παιδιά για πείτε μου ...με τις πολωνέζες πιάνεται για ..απιστία  :rolleyes: :rolleyes: :think: :rolleyes:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
για καλο στα λεω αυτα,με τετοια π λες θα ξενερωσουν και οι πουτανες

Εχω δεν έχω αναγκη τις πτανες φιλε έχω κοπελα. Οι σωστες γυναικες δεν ξενερωνουν με αυτα και το παν για εναν αντρα ειναι να ειναι έντιμος ολα τα άλλα που λες ειναι βλακειες και δεν στέκουν.

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εχω δεν έχω αναγκη τις πτανες φιλε έχω κοπελα. Οι σωστες γυναικες δεν ξενερωνουν με αυτα και το παν για εναν αντρα ειναι να ειναι έντιμος ολα τα άλλα που λες ειναι βλακειες και δεν στέκουν.
Σορυ κιολας ρε μαν αλλα εαν δεν εχεις αναγκη τις πτανες στο μπου τι δουλεια εχεις?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Σορυ κιολας ρε μαν αλλα εαν δεν εχεις αναγκη τις πτανες στο μπου τι δουλεια εχεις?

Γιατι υπάρχει κανεις περιορισμος για οσους δεν έχουν αναγκη τις πτανες? να μην μπαινουν εδω? ετσι κάποιες φορές μπαινω

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι υπάρχει κανεις περιορισμος για οσους δεν έχουν αναγκη τις πτανες? να μην μπαινουν εδω? ετσι κάποιες φορές μπαινω
Φυσικα και οχι αλλα μην μπαινεις στον κοπο να δινεις και συμβουλες σε σαιτ με αγοραιο ερωτα.
Γνωμη μου...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Φυσικα και οχι αλλα μην μπαινεις στον κοπο να δινεις και συμβουλες σε σαιτ με αγοραιο ερωτα.
Γνωμη μου...

Το θρεντ δεν ζητάει συμβουλες? ποιος με εμποδιζει να δωσω? τι λες ρε φιλε

οχι μονο μπορω να δώσω συμβουλη αλλα μετα απο καιρο μεσα απο τη δικη σου εμπειρια μπορεις να πειστεις οτι αυτο που έδωσα ειναι το σωστο.

Γιατι αν ο τύπος ακουσει μερικους ανεγκεφαλους που νομιζουν οτι ο μαγκας ειναι μονο αυτος που πδαει οτι βρισκει χωρις δευτερη σκέψη τοτε μπορει να τον οδηγησουν σε ενα καρο επικινδυνες καταστασεις για αυτον και την οικογενεια του διαζυγια , στεναχωρια στα παιδια κτλπ κτλπ σκεφτειτε πριν γραψετε κατι. 

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Το θρεντ δεν ζητάει συμβουλες? ποιος με εμποδιζει να δωσω? τι λες ρε φιλε

οχι μονο μπορω να δώσω συμβουλη αλλα μετα απο καιρο μεσα απο τη δικη σου εμπειρια μπορεις να πειστεις οτι αυτο που έδωσα ειναι το σωστο.

Γιατι αν ο τύπος ακουσει μερικους ανεγκεφαλους που νομιζουν οτι ο μαγκας ειναι μονο αυτος που πδαει οτι βρισκει χωρις δευτερη σκέψη τοτε μπορει να τον οδηγησουν σε ενα καρο επικινδυνες καταστασεις για αυτον και την οικογενεια του διαζυγια , στεναχωρια στα παιδια κτλπ κτλπ σκεφτειτε πριν γραψετε κατι. 
Κοιτα εαν εσυ νοιωθεις οκ να δινεις συμβουλες σε σαιτ με (κακα κοριτσια) για το πως θα ειναι σωστα τα αγορια στις γυναικες τους νομιζω πως ειναι λαθος.
Εσυ δηλαδη στη σχεση σου η στη γυναικα σου εισαι πιστος 100%?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Κοιτα εαν εσυ νοιωθεις οκ να δινεις συμβουλες σε σαιτ με (κακα κοριτσια) για το πως θα ειναι σωστα τα αγορια στις γυναικες τους νομιζω πως ειναι λαθος.
Εσυ δηλαδη στη σχεση σου η στη γυναικα σου εισαι πιστος 100%?

Ενταξει αυτο που λες έχει μια βάση αλλα ακομα και σε αυτο το σάιτ μπορει μια γνώμη να κάνει καποιον να το ξανασκεφτει. Εγω πχ θα νιώθω ικανοποιημένος αμα αποτρέψω τον άλλον απο μια πραξη που θα φέρει την καταστροφη. Ως τωρα πιστος ημουν .... δεν έχω κερατώσει. Αμα περνας καλα με την αλλη γιατι να βάλεις σε κινδυνο την σχέση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom