Νέα

με εξιτάρει μια συνάδελφος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
Μια πρώην συνάδελφος για την ακρίβεια. Παντρεμένη, χωρισμένη με 2 παιδιά. Το θέμα είναι ότι με γουστάρει και κείνη σφόδρα, απ΄ότι έχω καταλάβει, και κανονίσαμε να πάμε για καφέ ένα Σάββατο. Ξέχασα να επισημάνω ότι είμαι και εγώ παντρεμένος - 17 χρόνια - όχι χωρισμένος, και δεν θέλω να γίνω κιόλας, με 3 παιδιά...Να το κάνω το βήμα ή όχι ρε παιδιά; Τη βλέπω στον ύπνο μου την άτιμη, αλλά τώρα που έφτασε η ώρα και είναι να βγούμε και ξέρει τι θα της πω, κωλώνω...Αν γίνετε να μην τρολλάρετε, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως.

Αν είναι ΠΡΩΗΝ συνάδερφος, κινήσου ελεύθερα και με το καλό. Να ξέρεις όμως, ιδιαίτερα αν έχεις παιδιά, είναι μαλακία να χωρίσεις. Το παντρεμένος όμως ΔΕΝ πειράζει. Εγώ ήμουν με παντρεμένη κάποια στιγμή, και απάντησε στο τηλέφωνο την κλήση του άντρα της, του μιλούσε κιόλας γλυκά μωρό μου αγάπη μου κτλ, την ώρα που εγώ την "ευχαριστούσα"... Και είναι μαζί μια χαρά.

Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα, για τους ανθρώπους, κομμάτι της ζωής. Κακά τα ψέμματα, είμαστε πολυγαμικά όντα. Όμως, αντίθετα με τα ζώα, έχουμε μυαλό. Γι' αυτό το κρεβάτι κρεβάτι κι η οικογένεια οικογένεια. Το σπίτι σπίτι κι ο δρόμος δρόμος. Πάμε παντού με προσοχή μή σκοντάψουμε.

Γενικά γκομενιλίκια και χώρος εργασίας, όμως, είναι άσκημος συνδυασμός (και κρύβει παγίδες, κινδύνους και δυσάρεστες εκπλήξεις).

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.700
Πόντοι
4.125
Μια πρώην συνάδελφος για την ακρίβεια. Παντρεμένη, χωρισμένη με 2 παιδιά. Το θέμα είναι ότι με γουστάρει και κείνη σφόδρα, απ΄ότι έχω καταλάβει, και κανονίσαμε να πάμε για καφέ ένα Σάββατο. Ξέχασα να επισημάνω ότι είμαι και εγώ παντρεμένος - 17 χρόνια - όχι χωρισμένος, και δεν θέλω να γίνω κιόλας, με 3 παιδιά...Να το κάνω το βήμα ή όχι ρε παιδιά; Τη βλέπω στον ύπνο μου την άτιμη, αλλά τώρα που έφτασε η ώρα και είναι να βγούμε και ξέρει τι θα της πω, κωλώνω...Αν γίνετε να μην τρολλάρετε, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως.

Αρχικά θ πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι επιζητάς από μια σχέση με μια χωρισμένη που ψάχεται. Αν επιζητάς εναν απλό πήδουλο, αν επιζητάς μια ολιγοήμερη-ολιγόμηνη σχέση ή αν επιζητάς τον χωρισμό από την γυναικούλα σου και το ξεκίνημα μιας νέας ζωής. Δεν πρέπει να τρέφεις υπερβολικές προσδοκίες για ένα άτομο που έχει 2 παιδιά και χωρίζει και που αφήνει την δουλειά της. Σημαίνει οτι είναι ένα άτομο επιπόλαιο τυχοδιωκτικό που το μόνο που το ενδιαφέρει είναι ο εαυτούλης της και τίποτα άλλο. Και σε σένα έτσι θα φερθεί. Δεν έχει μπέσα-δεν πρέπει να της έχεις εμπιστοσύνης. Ισως να θέλει να σε βλέπει να χωρίζεις για πάρτυ της έτσι γιατί της αρέσει να σπέρνει παντού θύματα. Αν πάλι εσυ πιστεύεις οτι έχει χαρίσματα που εμείς δεν τα γνωρίζουμε και δεν τα φανταζόμαστε τότε μπορείς να δοκίμασεις λιγάκι αλλά μην το παρακάνεις. Ελπίζω να ξέρεις να βρίσκεις τις λεπτές ισορροπίες σε μια σχέση και να μην το ξέχασες μετά από 17 χρόνια πλήρους απομόνωσης και προσύλλωσης στο οικογενειακό γίγνεσθαι.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
μην κανεις μαλακια και πας για καφε μαζι της.....θα μπλεξεις και θα εχεις προβλημα.....ακου με που σου λεω
Eγραψες ρε γλίτσα.
Συμφωνώ απόλυτα.
------------------------------------------------------------------------------------
Παράθεση από: pantremenos στις χθες στις 22:01
Λες να μας βγει αγαπουλης τυπε μου?
εγω για το καλο του τα λεω.....αν δεν εχει να του δωσω 50 ευρω να παει να του παρουν ενα καλο τσιμπουκι σε ενα στουντιο να την ξεχασει αμεσως
-------------------------------------------------------------------------------------
+1

diablosaki

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Like
475
Πόντοι
21
Δεν στο λέει μόνο ένας. Στο λέμε πολλοί. Μακρυά... Πας να μπλέξεις με επικαμπύλια. Πολλές παράμετροι και θα χαθεί η μπάλα.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.042
Πόντοι
216
Αρχικά θ πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι επιζητάς από μια σχέση με μια χωρισμένη που ψάχεται. Αν επιζητάς εναν απλό πήδουλο, αν επιζητάς μια ολιγοήμερη-ολιγόμηνη σχέση ή αν επιζητάς τον χωρισμό από την γυναικούλα σου και το ξεκίνημα μιας νέας ζωής. Δεν πρέπει να τρέφεις υπερβολικές προσδοκίες για ένα άτομο που έχει 2 παιδιά και χωρίζει και που αφήνει την δουλειά της. Σημαίνει οτι είναι ένα άτομο επιπόλαιο τυχοδιωκτικό που το μόνο που το ενδιαφέρει είναι ο εαυτούλης της και τίποτα άλλο. Και σε σένα έτσι θα φερθεί. Δεν έχει μπέσα-δεν πρέπει να της έχεις εμπιστοσύνης. Ισως να θέλει να σε βλέπει να χωρίζεις για πάρτυ της έτσι γιατί της αρέσει να σπέρνει παντού θύματα. Αν πάλι εσυ πιστεύεις οτι έχει χαρίσματα που εμείς δεν τα γνωρίζουμε και δεν τα φανταζόμαστε τότε μπορείς να δοκίμασεις λιγάκι αλλά μην το παρακάνεις. Ελπίζω να ξέρεις να βρίσκεις τις λεπτές ισορροπίες σε μια σχέση και να μην το ξέχασες μετά από 17 χρόνια πλήρους απομόνωσης και προσύλλωσης στο οικογενειακό γίγνεσθαι.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είναι μην μπλέξεις με τρελή και τυχοδιώκτη γυναίκα ... Σωστά τα λές ...

Αν και τζάμπα τα γράφουμε εδώ , άλλο να στο περιγράφουν και άλλο να το νοιώσεις ο ίδιος  :grin:

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
1ον.Εχεις απατησει ποτε την γυναικα σου?Αν οχι ασχημα ξεκινας την περιπετεια.πρωτα με εκδιδόμενη.
2ον.Αν δεν πας εσυ θα παει με αλλον..
Πως θα σου φαινοταν αυτο?
Λαβε ολα τα απαραιτητα μετρα προστασίας..και φροντισε να μην την ερωτευτείς..
Αν και δεν σε κοβω..

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Τα πράγματα είναι απλά

Μετά από τόσα χρόνια γάμου

ή
1. Δεν πας με καμμία και πεθαίνεις με την γυναίκα σου

ή
2. Δεν πας με καμμία και η γυναίκα σου πάει μ'άλλον και σ'αφήνει ή δεν σ'αφήνει (εξαρτάται και από σένα και από εκείνη)

ή
3. Πας με την λεγάμενη , ξεχαρμανιάζεις και όταν το μάθει η γυναίκα σου (γιατί θα το μάθει) σε σουτάρει ή δεν σε σουτάρει ανάλογα με την κατανόηση και το συμφέρον

Μία άλλη λύση είναι να μείνετε όλοι μαζί

Το πρόβλημα είναι ότι μετά από τόσα χρόνια γάμου και σπιτικής ρουτίνας, θέλεις ΣΑΝ ΠΟΥΣΤΗΣ να ξαναερωτευτείς

Κι εκεί αρχίζουν τα προβλήματα...
Αλλά τα προβλήματα είναι μέσα στη ζωή ...

ΥΓ. Ετσι που σ'ακούω, τα φλόκια θα σου φύγουν στο δρόμο για την καφετέρια

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.619
Πόντοι
606
μουτρο γαμα και μην ρωτας κανεναν.....παντως εγω θα ελεγα να της ξεκαθαρησεις οτι την θες μονο για πουτσα .
Η ποιο πολες γκομενες ψαρονουν,μετα γουσταρουν κ μπορει και να κρατήσει ...Αμα ταξεις αγαπες την εφαγες στο κωλο

OP
OP
Ν
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
0
αγαπητοί συναγωνιστές,
κατ'αρχάς να σας ευχαριστήσω που μπήκατε στο κόπο και μου απαντήσατε σοβαρά!
2ον, οφείλω να κάνω μια διευκρίνηση. Η τύπισα πλέον, έχει δουλειά, απλά είναι κάπου αλλού.
3ον την πιό στοχευμένη κουβέντα την είπε ο 1891979, να μην μπλέξω συναισθηματικά. Και είμαι έτοιμος ο μαλάκας. Λίγο πριν τα 50, βέβαια για την ηλικία μου νομίζω μια χαρά κρατιέμαι,  δεν ειμαι Κουασιμόδος αλλά ούτε και καλλονός, βλέπομαι δλδ, είναι αυτό που είπε ένας άλλος συναγωνιστής, να με συγχωρεί που δεν θυμάμαι το όνομα του, ότι ψάχνω να ερωτευτώ ο ερωτύλος. Απλά μάλλον είναι η κρίση της μέσης ηλικίας. Και επειδή πολύ σωστά είπε και κάποιος άλλος, δεν ξεκινάω καλά, πρέπει πρώτα με εκδιδόμενη, θα κάνω πίσω. Γιατί εκτός του ότι δεν το έχω ξανακάνει στη ζωή μου, γιατί όπως και να το κάνουμε άλλο είναι να χαζεύεις τα κορμιά στο bourdela και να ρίχνεις και καμιά πηχτή που λέει ο λόγος, και άλλο να πας να μπλέξεις με συναίσθημα και σούπα μούπες, χωρίς να έχεις προηγούμενη εμπειρία, αλλά και το βασικότερο, χωρίς να θέλεις να χαλάσεις το σπίτι σου. Ευχαριστώ επίσης τον gl για την προσφορά του, με συγκίνησε, δεν λέω μαλακίες. Πραγματικά με βοηθήσατε όλοι, και σας ευχαριστώ όλους. Να στε καλά, και καλό βόλι. :)

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.619
Πόντοι
606
γαμα ρε μην εισαι χαζος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
αγαπητοί συναγωνιστές,
κατ'αρχάς να σας ευχαριστήσω που μπήκατε στο κόπο και μου απαντήσατε σοβαρά!
2ον, οφείλω να κάνω μια διευκρίνηση. Η τύπισα πλέον, έχει δουλειά, απλά είναι κάπου αλλού.
3ον την πιό στοχευμένη κουβέντα την είπε ο 1891979, να μην μπλέξω συναισθηματικά. Και είμαι έτοιμος ο μαλάκας. Λίγο πριν τα 50, βέβαια για την ηλικία μου νομίζω μια χαρά κρατιέμαι,  δεν ειμαι Κουασιμόδος αλλά ούτε και καλλονός, βλέπομαι δλδ, είναι αυτό που είπε ένας άλλος συναγωνιστής, να με συγχωρεί που δεν θυμάμαι το όνομα του, ότι ψάχνω να ερωτευτώ ο ερωτύλος. Απλά μάλλον είναι η κρίση της μέσης ηλικίας. Και επειδή πολύ σωστά είπε και κάποιος άλλος, δεν ξεκινάω καλά, πρέπει πρώτα με εκδιδόμενη, θα κάνω πίσω. Γιατί εκτός του ότι δεν το έχω ξανακάνει στη ζωή μου, γιατί όπως και να το κάνουμε άλλο είναι να χαζεύεις τα κορμιά στο bourdela και να ρίχνεις και καμιά πηχτή που λέει ο λόγος, και άλλο να πας να μπλέξεις με συναίσθημα και σούπα μούπες, χωρίς να έχεις προηγούμενη εμπειρία, αλλά και το βασικότερο, χωρίς να θέλεις να χαλάσεις το σπίτι σου. Ευχαριστώ επίσης τον gl για την προσφορά του, με συγκίνησε, δεν λέω μαλακίες. Πραγματικά με βοηθήσατε όλοι, και σας ευχαριστώ όλους. Να στε καλά, και καλό βόλι. :)

μια επι πληρωμη κυρια δε μπορει ρε να σου επιβεβαιώσει τον ανδρισμο,

το ιδιο νιωθεις να κανεις headshot σε αγριογουρουνο μετα απο 3 ωρες καρτερι , το ιδιο να στο σερβιρουν στη γαστρα?!

η απιστια ειναι μεσα στους κανονες!!
κοπανα το αλυπητα!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.947
Πόντοι
5.006
ρουλη βαλε καμια φωτο της τυπισσας εδω, να δουμε αν αξιζει το κερατο....
αν θες μπορει να την πηδηξει πρωτα και κανας συναγωνιστης εδω,να σου πει να αξιζει ή οχι να το προχωρησεις...

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
219
Πόντοι
16

Εαν η γυναίκα σου όλα αυτά τα χρόνια σε έχει σεβαστεί,σε αγαπάει και δεν έχει κάνει καμία κουτσουκέλα τότε κάτσε στα αυγά σου,σεβάσου την κι εσύ!

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Η γνωμη μου ειναι πως το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ξεκαθαρισεις τι πραγματικα θες...
Σκεψου ολο αυτο που εχεις φτιαξει τοσα χρονια και πραξε αναλογα.
Το καρπουζι αλλα και το μαχαιρι εσυ τα κρατας.
Θες να τα κανεις μανταρα?μπορεις...θες να το ακυρωσεις?μπορεις...βασικα τα παντα μπορεις αρκει να σκεφτεις!
Εαν η γυναικα που εχεις βεβαια τοσα χρονια ειναι αρχηγος στα δεινει ολα και δεν σου σπαει τ'αρχιδια κατσε εκει.
Εαν σε παει γαμιωντας και θες να παρεις το αιμα σου πισω μην μασας.
Απλα ξεκαθαρισε στην επομενη οτι δεν εισαι για αγαπες και λουλουδια αλλα μονο για γαμησι αν θελει..τωρα εαν καψουρευτηκες και ενιωσες παλι 17χρονος...την γαμησες!!!
Αυτα.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Βουρ στο πατσά. . Κ όταν γυρίσεις σπίτι πατα κ ένα  :bigdick: στην άλλη για να μην έχεις τύψεις
συμφωνω...,ξεσκισε την γυναικα σου στο πουτσο,και με την αλλη ναυμαχια κανονικη, κωλο αυτια ματια  γαμα της και το σπιτι... :) :rockon:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
ρουλη βαλε καμια φωτο της τυπισσας εδω, να δουμε αν αξιζει το κερατο....
αν θες μπορει να την πηδηξει πρωτα και κανας συναγωνιστης εδω,να σου πει να αξιζει ή οχι να το προχωρησεις...

:rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom