Karageorgis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Μια πρώην συνάδελφος για την ακρίβεια. Παντρεμένη, χωρισμένη με 2 παιδιά. Το θέμα είναι ότι με γουστάρει και κείνη σφόδρα, απ΄ότι έχω καταλάβει, και κανονίσαμε να πάμε για καφέ ένα Σάββατο. Ξέχασα να επισημάνω ότι είμαι και εγώ παντρεμένος - 17 χρόνια - όχι χωρισμένος, και δεν θέλω να γίνω κιόλας, με 3 παιδιά...Να το κάνω το βήμα ή όχι ρε παιδιά; Τη βλέπω στον ύπνο μου την άτιμη, αλλά τώρα που έφτασε η ώρα και είναι να βγούμε και ξέρει τι θα της πω, κωλώνω...Αν γίνετε να μην τρολλάρετε, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως.
Αν είναι ΠΡΩΗΝ συνάδερφος, κινήσου ελεύθερα και με το καλό. Να ξέρεις όμως, ιδιαίτερα αν έχεις παιδιά, είναι μαλακία να χωρίσεις. Το παντρεμένος όμως ΔΕΝ πειράζει. Εγώ ήμουν με παντρεμένη κάποια στιγμή, και απάντησε στο τηλέφωνο την κλήση του άντρα της, του μιλούσε κιόλας γλυκά μωρό μου αγάπη μου κτλ, την ώρα που εγώ την "ευχαριστούσα"... Και είναι μαζί μια χαρά.
Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα, για τους ανθρώπους, κομμάτι της ζωής. Κακά τα ψέμματα, είμαστε πολυγαμικά όντα. Όμως, αντίθετα με τα ζώα, έχουμε μυαλό. Γι' αυτό το κρεβάτι κρεβάτι κι η οικογένεια οικογένεια. Το σπίτι σπίτι κι ο δρόμος δρόμος. Πάμε παντού με προσοχή μή σκοντάψουμε.
Γενικά γκομενιλίκια και χώρος εργασίας, όμως, είναι άσκημος συνδυασμός (και κρύβει παγίδες, κινδύνους και δυσάρεστες εκπλήξεις).