στην οικογενεια θα του δημιουργησει σιγουρα θεμα......πιθανως ομως και στην δουλεια να τον ρουφιανεψει
αφού δεν δουλεύουν μαζί το ρίσκο είναι πιο μικρό...
για την οικογένεια είναι άλλο θέμα
στην οικογενεια θα του δημιουργησει σιγουρα θεμα......πιθανως ομως και στην δουλεια να τον ρουφιανεψει
μακρια μακριαμπαινει σε περιπετιουλες οπως και να εχει,..
Συμφωνώ. Μη μπλέκεις σε επικίνδυνες καταστάσεις.μακρυά...κάτσε στη γυναικούλα και τα παιδιά σου..
Μια πρώην συνάδελφος για την ακρίβεια. Παντρεμένη, χωρισμένη με 2 παιδιά. Το θέμα είναι ότι με γουστάρει και κείνη σφόδρα, απ΄ότι έχω καταλάβει, και κανονίσαμε να πάμε για καφέ ένα Σάββατο. ......
ορμα τυπεΜια πρώην συνάδελφος για την ακρίβεια. Παντρεμένη, χωρισμένη με 2 παιδιά. Το θέμα είναι ότι με γουστάρει και κείνη σφόδρα, απ΄ότι έχω καταλάβει, και κανονίσαμε να πάμε για καφέ ένα Σάββατο. Ξέχασα να επισημάνω ότι είμαι και εγώ παντρεμένος - 17 χρόνια - όχι χωρισμένος, και δεν θέλω να γίνω κιόλας, με 3 παιδιά...Να το κάνω το βήμα ή όχι ρε παιδιά; Τη βλέπω στον ύπνο μου την άτιμη, αλλά τώρα που έφτασε η ώρα και είναι να βγούμε και ξέρει τι θα της πω, κωλώνω...Αν γίνετε να μην τρολλάρετε, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως.
παντρεμενος 17 χρονια και θα γαμαει την γυναικα του τυπε?Βουρ στο πατσά. . Κ όταν γυρίσεις σπίτι πατα κ ένα στην άλλη για να μην έχεις τύψεις