ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Θέλω να ανεβάσω και εγω ένα αλλά δεν ξέρω πως
σας γαμάω και τις 2 και χύνω τη μαλιάρη σας "πουστρογατα" που κρύβεται μέσα της ο "καριολακος"-αδερφάρα που σας έχει γύρω του και δε σας πηδάει!!!καριόλες. πάω να τον παίξω.
Αυτό είναι ένα απο τα σχόλια που βλέπεις εκεί μεσα
Kαι μόλις τώρα είδα ότι η κοπέλα και το αγόρι είναι αδέρφια
απο ποιο θα αρχισεις πρωτα;
το ξανθο ειναι δυναμη
το γαμαω αυτο και την καμηλα μαζι
Είσαστε νέοι εδώ και δεν με ξέρετε καλά.... ;) ;) ;)μας βγηκε πιπινολατρης ο admiral.
ντροπη σου
το ξανθο ειναι δυναμη
το γαμαω αυτο και την καμηλα μαζι
Nαυαρχε μου με εκπλησειs....Τι ειναι αυτα που βλεπειs???Είσαστε νέοι εδώ και δεν με ξέρετε καλά.... ;) ;) ;)
Καλημέρα φίλε,τα πιπίνια είναι ζωή!!!Και ανανέωση!!!Nαυαρχε μου με εκπλησειs....Τι ειναι αυτα που βλεπειs???
Σωστοτατον....αυτηs τηs θεωριαs και του τροπου ζωηs ειμαι κι εγω....Καλημέρα φίλε,τα πιπίνια είναι ζωή!!!Και ανανέωση!!!
Oχι ρεεεεεεε!!!Απο 18 και άνω λέμεεεεεε!!!Σωστοτατον....αυτηs τηs θεωριαs και του τροπου ζωηs ειμαι κι εγω....
Αλλα το zoo mazoo ειναι πολυ ........μικρα....Εννοειs και κατω απ αυτη την ηλικια???
Oχι ρεεεεεεε!!!Απο 18 και άνω λέμεεεεεε!!!
Xμμμμμ....Ειναι πανω απο 18 ρε??? η θα βρουμε μπελα???αν θετε κραξτε με αλλα εμενα το παληκαρι που τραγουδαει μ αρεσει...
Xμμμμμ....Ειναι πανω απο 18 ρε??? η θα βρουμε μπελα???
"Άρθρο 339
Αποπλάνηση παιδιών
1. Όποιος ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο από 15 ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται ως εξής: α) αν ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δέκα έτη, με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών. β) αν ο παθών συμπλήρωσε τα δέκα, όχι όμως και τα δεκατρία έτη, με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών και γ) αν συμπλήρωσε τα δεκατρία έτη, με φυλάκιση.
2. Αν στην περίπτωση του στοιχείου γ’ της προηγούμενης παραγράφου ο υπαίτιος όταν τέλεσε την πράξη δεν είχε συμπληρώσει τα 17 έτη, το δικαστήριο μπορεί να του επιβάλλει μόνο αναμορφωτικά ή θεραπευτικά μέτρα.
3. Αν μεταξύ του υπαιτίου και του παθόντος τελέστηκε γάμος, δεν ασκείται ποινική δίωξη, και αν τυχόν είχε ασκηθεί δεν συνεχίζεται, αλλά κηρύσσεται απαράδεκτη. Η ποινική δίωξη ασκείται ή συνεχίζεται μετά την ακύρωση του γάμου."
αυτο βρηκα στο θειο γουγλη
εφαγα τον τοπο αλλα δεν βρισκω τον ποινικο μου κωδικα....
Ωχ !!!!!!!!!!!!!!! Γι αυτο σου λεω....να ζηταs πρωτα ταυτοτητα και μετα.......
Εχουνε....προωρη αναπτυξη ...εκτοs απο εκσπερματιση.....ε, τι διαολο! θα ναι το παληκαρι κάτω απο 15?