Νέα

Mazoo and the Zoo - 2 καβλιτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 314
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Θέλω να ανεβάσω και εγω ένα αλλά δεν ξέρω πως

σας γαμάω και τις 2 και χύνω τη μαλιάρη σας "πουστρογατα" που κρύβεται μέσα της ο "καριολακος"-αδερφάρα που σας έχει γύρω του και δε σας πηδάει!!!καριόλες. πάω να τον παίξω.

Αυτό είναι ένα απο τα σχόλια που βλέπεις εκεί μεσα
Kαι μόλις τώρα είδα ότι η κοπέλα και το αγόρι είναι αδέρφια
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το ξανθο ειναι δυναμη
το γαμαω αυτο και την καμηλα μαζι

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μας βγηκε πιπινολατρης ο admiral.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Καλημέρα φίλε,τα πιπίνια είναι ζωή!!!Και ανανέωση!!! :knockinb: :zombie: :2funny: :2funny:
Σωστοτατον....αυτηs τηs θεωριαs και του τροπου ζωηs ειμαι κι εγω....
Αλλα το zoo mazoo  ειναι πολυ ........μικρα....Εννοειs και κατω απ αυτη την ηλικια???

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Σωστοτατον....αυτηs τηs θεωριαs και του τροπου ζωηs ειμαι κι εγω....
Αλλα το zoo mazoo  ειναι πολυ ........μικρα....Εννοειs και κατω απ αυτη την ηλικια???
Oχι ρεεεεεεε!!!Απο 18 και άνω λέμεεεεεε!!! :dancing: :dancing: :dancing:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Oχι ρεεεεεεε!!!Απο 18 και άνω λέμεεεεεε!!! :dancing: :dancing: :dancing:

Ειπα κι εγω καπτεν μου......οχι τπτ αλλο....Θα εχουμε και μπλεξιματα με τον νομο!!!!!!! :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
Η εκπομπη ρε συ  απε--φτυνεται σε μικρα ομωs!!!!!! ε??  η κανω λαθοs??? :S

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
αν θετε κραξτε με αλλα εμενα το παληκαρι που τραγουδαει μ αρεσει...

:knockinb:  :knockinb: :knockinb:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Xμμμμμ....Ειναι πανω απο 18 ρε???  η θα βρουμε μπελα??? :s&m_2:

"Άρθρο 339

Αποπλάνηση παιδιών

1. Όποιος ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο από 15 ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται ως εξής: α) αν ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δέκα έτη, με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών. β) αν ο παθών συμπλήρωσε τα δέκα, όχι όμως και τα δεκατρία έτη, με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών και γ) αν συμπλήρωσε τα δεκατρία έτη, με φυλάκιση.

2. Αν στην περίπτωση του στοιχείου γ’ της προηγούμενης παραγράφου ο υπαίτιος όταν τέλεσε την πράξη δεν είχε συμπληρώσει τα 17 έτη, το δικαστήριο μπορεί να του επιβάλλει μόνο αναμορφωτικά ή θεραπευτικά μέτρα.

3. Αν μεταξύ του υπαιτίου και του παθόντος τελέστηκε γάμος, δεν ασκείται ποινική δίωξη, και αν τυχόν είχε ασκηθεί δεν συνεχίζεται, αλλά κηρύσσεται απαράδεκτη. Η ποινική δίωξη ασκείται ή συνεχίζεται μετά την ακύρωση του γάμου."

αυτο βρηκα στο θειο γουγλη

εφαγα τον τοπο αλλα δεν βρισκω τον ποινικο μου κωδικα....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
"Άρθρο 339

Αποπλάνηση παιδιών

1. Όποιος ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο από 15 ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται ως εξής: α) αν ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δέκα έτη, με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών. β) αν ο παθών συμπλήρωσε τα δέκα, όχι όμως και τα δεκατρία έτη, με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών και γ) αν συμπλήρωσε τα δεκατρία έτη, με φυλάκιση.

2. Αν στην περίπτωση του στοιχείου γ’ της προηγούμενης παραγράφου ο υπαίτιος όταν τέλεσε την πράξη δεν είχε συμπληρώσει τα 17 έτη, το δικαστήριο μπορεί να του επιβάλλει μόνο αναμορφωτικά ή θεραπευτικά μέτρα.

3. Αν μεταξύ του υπαιτίου και του παθόντος τελέστηκε γάμος, δεν ασκείται ποινική δίωξη, και αν τυχόν είχε ασκηθεί δεν συνεχίζεται, αλλά κηρύσσεται απαράδεκτη. Η ποινική δίωξη ασκείται ή συνεχίζεται μετά την ακύρωση του γάμου."

αυτο βρηκα στο θειο γουγλη

εφαγα τον τοπο αλλα δεν βρισκω τον ποινικο μου κωδικα....

Ωχ !!!!!!!!!!!!!!!   Γι αυτο σου λεω....να ζηταs πρωτα ταυτοτητα και μετα....... :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom