ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Και τα δυο λέμε!!!!!!Αλλά το Ξανθό μου βγάζει κάτι παραπάνω!!!!!!γιατι το μελαχροινο σε χαλουσε?
Και τα δυο λέμε!!!!!!Αλλά το Ξανθό μου βγάζει κάτι παραπάνω!!!!!!γιατι το μελαχροινο σε χαλουσε?
Τι μπορώ να κάνω για σένα φίλε μου???? ;) ;) ;) ;) ;) ;)info: το ξανθούλι είναι σπουδάστρια στα ΤΕΙ.....γνωρίζω και κάποια παραπάνω...αλλά δεν νομίζω πως είναι σωστό να τα γράψω εδώ...θα μαζευτούμε όλοι οι καυλωμένοι για διαδήλωση στα ΤΕΙ νομίζω
Να ήμουν στα γυρίσματα των κλιπ....
φιλε μοικανε νομιζω οτι ειναι η στιγμη να σου πω ποσο πολυ θαυμαζω τις αναλυσεις σου σε ολα τα θεματα και οτι συμφωνουμε σε ολα οσα λεςinfo: το ξανθούλι είναι σπουδάστρια στα ΤΕΙ.....γνωρίζω και κάποια παραπάνω...αλλά δεν νομίζω πως είναι σωστό να τα γράψω εδώ...θα μαζευτούμε όλοι οι καυλωμένοι για διαδήλωση στα ΤΕΙ νομίζω
Σλουρπ Σλουρπ...μουνόδουλε...φιλε μοικανε νομιζω οτι ειναι η στιγμη να σου πω ποσο πολυ θαυμαζω τις αναλυσεις σου σε ολα τα θεματα και οτι συμφωνουμε σε ολα οσα λες
επισης να σου πω οτι αυτος ο σκατο πουστας ο πλεζουρας δεν ξερει τι λεει
για στειλε με πμ την ηλικια της η μηπως να ζητησω να μου στειλεις την ιδια να μου την πει?εεεεεε???????σοφε και παντογνωστη μοικανουλη
ο camelot ????Και αυτή Καμήλα λέγεται.
Αυτός δεξιά ποιός είναι?
ο camelot ????
κοντα ή απο κοντα ??Κοντά πέφτεις.....
Και αυτή Καμήλα λέγεται.
Αυτός δεξιά ποιός είναι?
θα της ταίριαζε καλύτερα να σπουδάζει στη ΣωματΕμπορική
Για πες ,για πες!!!!!εγώ είμαι.... ;)
info: το ξανθούλι είναι σπουδάστρια στα ΤΕΙ.....γνωρίζω και κάποια παραπάνω...αλλά δεν νομίζω πως είναι σωστό να τα γράψω εδώ...θα μαζευτούμε όλοι οι καυλωμένοι για διαδήλωση στα ΤΕΙ νομίζω
πως φαινεται οτι εισαι βαζελοςνοσηλευτικη για την ακριβεια..
κ ειναι πολυ καλη κοπελα,σεμνη με μακροχρονιο δεσμο..
ειμαι σωστος? ;)